Project Torque

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SZilaJMaGGoT
Hát már a korai generációs slm-eken is slm member voltál... Ez alapján mérlegeld... 😄

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

lac coo
Valaki magyarázza már, mi alapján ad pontokat ( vagy miket...), tök hülye vagyok hozzá 😄DD
Szimulátorhoz szoktam nem ilyen pontvadászathoz 😊)))

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

kemszi2
én réginek számítok?😄
Projektforgatónyomaték

(c) by webforditas.hu

hat ez tenyleg sokkal jobban hangzana 😄

LYONESS - Your Cashback Company

semmivel... de a hírek szerint majdnem minden nyelvre lesz kiadás, igaz tán mindegyiknek külön neve lesz a játéknak de lényegében mindegyik között annyi különbség lesz mind PT és Level-R...

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

2 sorban 12 hiba az eleg durva arány

amugy miert kellene ezt magyarositani? miert jobb attol, hogy a menuk, meg a feliratok magyarul vannak?

ChuckyHUN
lenni madzsar fogalmazni nem tudni?

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

Az uj tolyota sem rosz csak fizzetni kellet érte nem aszt kaptam amitt vártam pedig teszten jobb volt szerintem szar válsztás én is tolom 23 szintem a nascar részben a középsö szint ez sokall jobb a kormány sem dobb tl sokatt rajta a g25 meg inkább live for speed hez ajánlom
Hát a régit biztos nem... pedig azok voltak a szép idõk 😄

ChuckyHUN
ÉN naggyábol ismerem ^^😄DD

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

SZilaJMaGGoT
Nameg az az ami még elszomorít, h ha én itt most feltennék valami kérdést biztos, h legalább 10 ember lelámázna, pedig én már akkor is beszéltem a gémrõl amikor még csak utalások voltak rá... mikor még lasr sem volt kint... 😄 Sok új arc most a core group player aztán nemhinném, h ismerik a régi invictus fan társulatot... 😄

SZilaJMaGGoT
dehogyis, csak a pc-m miatt nemnaon tudok játszani, ezért csak csendes megfigyelõként követem nyomon az eseményeket... 😄 Sztem csak nyár végén vagy õsszel lesz új pc-m, akkor majd becsatlakozok a gaming scene-be, csak leleszek maradva a szintekkel... 😄 Max veszek valami rp/xp duplázót vagy nemtom... 😄 Meg majd vár rám a modding is... 😄(persze nem pt-hez... XD)

hát igen PT-hez esélytelen a magyarosítás...

kemszi2
azt hittem már elis tûntél innen a fórumról teljesen😄
SZilaJMaGGoT
Azt tudom, csak én most érted az alapvetõ project torque-ról beszéltem, h nincs miért panaszkodni, h nincs magyar verzió, mert a magyar verziót a magyar vejlesztõgárda nemfeltétlenül indokolja...

SZilaJMaGGoT
Hát néha... 😄 Csak kéne valami pc is mer ez már nem állapot... XD

Amúgy terveznek Kínai verziót is meg nagyon sok nyelvre tervezik még.

kemszi2
téged is látni itt a fórumon😊
SZilaJMaGGoT
Azért ebbe a kiadónak is van némi beleszólása és mivel a pt javarészt nyugati piacra készült ezért nemtart a kiadó igényt magyar nyelvre ilyen egyszerû... Attól h invictus a fejlesztõ még nem õk diktálnak...

Szép megfogalmazás volt, de nem tudok, mert oké hogy tudom hogy mit kellene átírni csak az a gond hogy az a fájlt package-ben van bent, és hogyha megtudnám szerezni akkor át tudnám írni, de így nem tudom, meg amúgy ahogy kijön egy patch írhatnám az egészet újra.

ChuckyHUN
Akkor nem tudsz magyarosítást nem? 😄

Én tudok PT-ben sokmindent pl magyarosítást is tudnék csak nemtudom a sorokat hogy milyen parancsból milyen szöveget ír...

Azért kipróbálom. Most megy az update. Nem túl szívderítõ látni hogy ma a kétmagos procik korában egyeseknek még a sima többszálas programozás is gondot okoz. Simán lemerevedik az update képernyõ sok esetben. Én szembeköpném magam ha ilyen igénytelen lennék.
kemszi2
de lesz majd hivatalos magyar verzió is valamikor.legalább is azt nyilatkozták
pl. a Diane bétatesztereknek mehetne ímélbe 😊

nem azt írtam hogy globálisan magyar legyen, csak véletlen felkerülhetne egy magyar szövegcsomag :p

kemszi2
miért olyan nehéz megérteni,hogy nem csak tõlük függ az,hogy magyar-e...-.-"
azért az is durva, hogy magyarok csinálják a játékot, de egy qva magyarítást nem tudnak kiadni -.-"

Végülis azon borult el az agyam hogy látom üvölt a pofámba piros alapon nagy fehér betûkkel magyarul egy szöveg hogy: "Mielött bármit kérdeznél nézd meg a FAQ-t!!!" ...ami angol.
mert még nem fordítottam le teljesen én magamnak már úgy 3/4 ig lefordítottam de majd ha kész lesz egy teljesen uj FAQ-lesz...

Enyhe pofátlanság hogy egy magyar nyelvû fórumon a FAQ full angol. Ki engedte ezt?
Amúgy, AP-t ingyen AG fórumon lehet úgymond küldetésekért kapni.

Szia, elösszöris, csak körülbelül ezt az oldalt kellet volna visszaolvasnod 😊és a FAQ is tartalmazza...

Katun
Sziasztok, új vagyok a játékban viszonylag!
Azt hittem ingyenes a játék, na jó az is részben, de vannak ezek az AP pontok, azokat csak pénzért lehet venni, igaz? Vagyis valamilyen extrém mega szuper nehéz küldikért nem lehet kapni, mi?
Elõre is kösz a válaszokat!

PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG

melyikre gondolsz?

ChuckyHUN
a kibaszott buggys missiont LEHETETLEN MEGCSINÁLNIFASZOOOOOMM BASSZÁK MEG

pls help... letöltöttem másik gépre a játékot, és azt írja ki hogy nem lehet telepíteni, kapcsoljak ki valami /ncrc-t... az mi? hol kapcsoljam ki?
ezek nem kuldetesek, hanem le vannak irva, hogy milyen feladatok vannak pl.

konnyu szinten, amiert kapsz 10.000 RP-t

- egy kezdo autoval ( miyato, kawana, lion, corus) Drift modban egy Incredible drift-et kell csinalni, az olyan 10.000 pont, par masodperc alatt megvan

- egy szabadon valasztott kocsival meg kell fordulni lenduletbol 180 fokot, es errol egy VIDEO-t kell csinalni

kozepes szint, 20.000 RP-ert :

- MUD palyan, pl. teszt modban a kocsiddal tologass fel a hegy tetejere egy lakokocsit, es csinalj rola kepet

- barmilyen palyan, essel ugy le valahonnan a kocsival, hogy az orra legyen a fold fele, a kocsi pedig fuggolegesen alljon, es fotozd le

nehez szint, 30.000-ert

- megint a MUD palya, repulj be a kocsival a lelatora, es csinalj rola kepet

- erj el barmilyen palyan, barmilyen kocsival tobb, mint 100 drift bonusz-t, kep kell rola

a RP-n kivul backpack cuccokat is kapsz, nitro, tapadas, stb.

kep keszitese : PrintScreen gombbal, a kep a jatek konyvtaraban a screenshots mappaban tarolodik, videohoz pl. Fraps ajanlott, amit tomoritesz pl. VirtuaDub-bal, az eredmeny pedig mehet a youtube.com-ra.

a 100 drift bonuszhoz kell a 3X Bonus item, mert pl. csinalsz 4 db Perfect Drift -et, az 40 pont, es ez megharomszorozza, es mar meg is van. ajanlott hatso kerekes kocsival, legjobbak szerintem erre : hexan, phoenix, rx7

ha valami nem megy, szolj

a kuldeteseket azert nem tudod tovabb vinni, mert egyelore ennyi keszult el, kesobb majd lesz tobb. a tobbihez kell piros kulcs, amit minden 7000 XP-nel kapsz, a masikhoz pedig sarga kulcs, amit meg minden 75 merfold megtett tavolsag utan.

és ezeket a küldetéseket hol érhetem el? tudom láma vagyok de nemrég kezdtem😞
még annyit szeretnék kérdezni, a küldetéseket végigvittem, de nem enged tovább. miért? gondolom vmi kulcs kell hozzá:S azt honnan szerezhetek?
pls help valaki
vannak feladatok, amit teljesiteni kell, feltenni a kepet, es belinkelni a forumba

Hogyan😛 sajna engollal gond van:S
60 ezer RP -t kaphatsz, ha ugyes vagy

Hát én majd fogok rendezni mihelyst ráérek úgy.

Nállam is minden ok, peddig én is most töltöttem le😊

Nem lesz rendezve magyar körverseny valamikor?😛 egy 60 körös pl😄
Lui76
Sztem is , nekem semmi gond.

Asus M5A97 EVO R2.0 ,Fx8320E ,Gigabyte GTX960 Oc 2Gb,Geil 2x4Gb(1866),DeepCool500 ,Samsung 2243BW MWO - MaxSteelHun

Az ön gépében van a hiba.

(itt kifagy, és feladatkezelõben zárhatom be..)

egy hete nem tudok játszani, mert nem frissíti magát ez a sz*r <#rinya>

nekem evo val nemtis tom mennyi a rekordom, tán 4 millió? 😄 nemtom nem emlékszem.

majdnem alap miyatoval ugy driftelnek eleg sokan 2 milliot kidney-n 10 perc alatt, hogy csak lesek :o