Project Torque
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
1. veszel XP-RP duplazo csajt - itemet, de ez AP-ba kerul, az pedig penzbe, vagy
2. megtanulsz jol driftelni, hangarban 10 perc alatt 6-7 millio pontert kapsz olyan 9-11 ezer RP-t.
nem tudod eladni
LYONESS - Your Cashback Company
el tudom adni benne a kocsit?
Köszi elõre is
(visszaolvastam de nem találtam semmi ezekrõl)
Készülget a gép lassan, de biztosan..
Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)
TDU2 Nick:Dawe2 NFS World Nick: DAWEHUN
Azt hittem ez a 2 port kozott mindent meg kell nyitni, de csak ezt a 2-t nyitottam, es maris updatel. Koszonom a segitseget!
hoy ehh
hoy ehh
Megtalaltam a FAQ-ban, de nem igazan segitett.
hoy ehh
hoy ehh
Jelszó csináláskor nem értem a dolgokat.....
Ezt írja és nemtom lefordítani:
# Your Password needs to be at least 8 characters long.
#
You need 1 Number, 1 Lowercase and 1 Uppercase Letter.
Csak annyit hogy 8 karakter kell.....
Feltelepitettem, update utan hibat ir ki, tegnap ota azt irja h probaljam kesobb.
Gondolom nalam van a hiba, tuzfalam windows, virusirto nod32, es VAN router-em, lehet ezekben kellene valamit allitgatni.
Elore is koszonom a valaszt!
hoy ehh
jójáték?
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)
másodszorra már nem csinálja
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
2. pezsgözésnél nem kell kattintani, elég ha rángatod az egeret mint az örült😊
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
2 kérdésem lenne.
1. dragban az elején mit kell csinálni??(Bornout)
2. amikor az a pódiumos okosság van rá kell kattintani az üvegre és úgy rángatni az egeret, vagy csak úgy simán rángathatom a vak világba??
kösz a választ elõre is
Level 7-es vagyok de az autómra csak spoiler-t küszöböt kipufogót matricát tudok venni meg festeni tudom. Motor-t és egyéb dolgokat amiktõl gyorsabb lesz mikortól lehet venni? Egyáltalán lehet venni ilyeneket is?
.
Ez fizikai motor reggelire megeszi az ISI engine-t ....Mégha a játékmenet nem is "szimulátoros"...
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Tudom, hogy nem egy kategoria, de amikor leszedtem eloszor 1 gigat, aztan felrakott 2ot, majd updatelt megint 800 megat, gondoltam szamithatok valami jora. de nem...
Thank God, I\'m a Lada owner!
Thank God, I\'m a Lada owner!