2153
Project Torque
  • burjanmate
    A HDR másoknak ís tól világos belsőnézetből (főleg targoncában)?
  • trialkornel
    Hogy lehet event-re jelentkezni? Kedden volt TA event amire akartam menni de jelszavas volt a szoba és nem tudtam belépni:S Jó lenne már 1 weekly event vagy valami amivel sok pénzt lehet nyerni!
  • UnConnecteD
    mit szoltok az uj cuccokhoz? meg 2 offroad jargany jott ( AP-sak ) :(

a camaro nagyon durva lett, level6os cuccokkal mar Class6 !
  • UnConnecteD
    nem lehet
  • burjanmate
    A bobcat-et meglehet szerezni valahogy (mondjuk explorerben)?
  • Gregorius
    Ha engem kérdezel a felső képet rakd be kicsiben oda alulra. Ez így hatalmas, és elfoglalja az egész képernyőt a fórumból. A legújabb hozzászóláshoz is már görgetni kell az oldalt 1280x1024-ben is.
  • BiG G
    Jól hangzik. Ha gondolod átszerkeszthetem a felső headert magyarra, persze az általad megadott menüpontokkal, vagy ugyanezekkel.
  • Gibor
    Max lefordítom magyarra... bal oldalra majd egy gif lesz betéve és a játék módokról lesznek képek... meg autók stb...
  • BiG G
    Nekem tetszik nagyon. Mondjuk én szívesebben látnám magyarul kiírva a cuccokat, már nem azért mintha nem érteném, de mégis ez az anyanyelvünk.

Illetve nem tudom mit tervezel a header2.jpg üresebbik bal felébe, de sokkal kompkatabb lenne a dolog, hogyha a header.jpg menüsorát így átalakítanád mondjuk: Hírek | Eventek | FAQ (GYIK) | Autók | Wiki | aeria pontok | barát meghívása

Nyílván csak ötletek ezek, te találod ki mi legyen. Mindenesetre az alapanyag remek.
  • Gibor
    Oké. Lehetőleg ne itt okoskodjátok ki firefox dolgait.... De az új design jó lesz? mondjuk még full alap még változni fog, csak gondoltam berakom.
  • UnConnecteD
    szerintem az uj drift Stallion-ra gondol ( Falcon, Toxico) en is vettem, es nem sem tudom hasznalni, viszont a Phoenix-szel egyre jobb vagyok :)
  • BiG G
    menj vissza még egy picit az isibe szövegértelmezést tanulni, illetve a #1456-os hozzászólás második tagmondatára hívnám fel kedves figyelmed. :-)
  • Szabi1991
    igen, de te úgy írtad, mintha az összes ffben sz*r lenne...

okoska -.-"
  • BiG G
    nem verzió függő, hanem hogy fennvan-e az ABP vagy sincs, okoska.

-.-
  • burjanmate
    Kár. De naggyon komoj.
  • Szabi1991
    nekem látszik rendesen ff3ban.. -.-
  • BiG G
    főleg mivel firefoxban nem látszik belőle semmi, mert blokkolja az adblockplus.
  • Szabi1991
    érdekes az új fejléc :D
  • Gibor
    Banner átalakítása folyamatban, remélem tetszik mindenkinek... még sok átalakítás lesz rajta....
  • BiG G
    van benne hát :)
  • ChuckyHUN
    milyen targonca???
  • Penge88
    A Phoenix-re gondolsz? Én is olyat vettem, bitang erős... Én azzal nyomtam asszem vagy 4 millát... MEgszokható. Bár egy 10 perces drift futam alatt fogytam vagy 3 kilót úgy izzadtam. Mondták nekem h próbáljam ki a panama-t. vettem is egyet hát hót fos driftre vagy nem tudom én vagyok balf**z, de egyszerűen tolom neki a gázt, a phoenix már rég megfordult volna, ez meg csak csúszik mintha awd lenne... mondom nekem neeeem, inkább szenvedek és vizipók módjára tekerem a kormányt minthogy kínlódjak a farmotor + RWD párosítással. Elől bőgjön, hátul sikíccson az az igazi.
  • Szabi1991
    hát ha ez igaz akkor töltöm lefelé a játékot megint....
  • R0zs0máK
    mivan??? van benne wangan????
  • UnConnecteD
    azt nem

wangan kb. 10 es fel perc ezzel a villam verdaval :D

• burjanmate
    A targonca villáit lehet használni? (imáááádom)
  • Gibor
    Dehogy... csak vannak ilyen hülyeségek mint pl hogy két drift közötti idő több legyen és akkor könnyeben tudsz nagyobb combo pontot szerezni... ilyesmik vannak.
  • SZilaJMaGGoT
    De ez a hackpack mi az istenf*sza?? Most ezek végülis csítek??
  • Gibor
    Kormánnyal élvezet szerintem driftelni... bár még egy régi logitech Wingman formula force feedback em van csak
  • trialkornel
    Ezért van kitalálva a drift hack pack! Az csökkenti a kocsi erejét így nem csúszik meg olyan könnyen elvileg. Mondjuk én vettem egyet az 1-es packból és nem éreztem semmi különbséget:S Én a drifter hexan GT-t vettem meg. Azzal is elég nehéz driftelni de biztos valahogy meglehet tanulni mert van aki milliókat csinál az ilyen autókkal. Én billentyűzetről nyomom de kormánnyal lehet hogy sokkal könnyebb.
  • ricsa008
    ez jogos :S
  • SZilaJMaGGoT
    Gondolkodhattál volna előre, és kipróbálod a kocsit tesztpályán mielőtt megvetted volna... :D
  • ricsa008
    asszem mos hagytam abba a PT-t 2 napja folyamatosan jáccottam hogy megtudjam venni az újj kocsit (79000RP mustang féle cucc) erre úgy csúszik mint a szar 1szerúen 10000 et nem tudok vele összedriftelni a wizz el meg sikerült 4-5 millákat
    van erre vmi megoldás? vagy megy a kukába a game
  • trialkornel
    Régóta nincs semmi jó event. Már 19-es szinten vagyok és még 1 darab AP-m sincs:S Jó lenne megint olyan weekly event amikor képeket kell csinálni a feladatokról.
  • trialkornel
    Zsír vannak új küldetések!! Csak kár hogy az első már rohadt nehéz:S Zavaró a TA bug de néha a hasznomra is válik:D
  • UnConnecteD
    igen, ez egy bug, a fenti reklam csikon a jatekban irjak is, hamarosan javitva lesz.
  • Gibor
    Megakarom kicsit újítani a bannert.... mellette olyan kérésem lenne hogy FAQ készítésben tud e valaki segíteni? Mármint bárki segíthet küldjön priviben K: V:-t és én összeállítom...
  • trialkornel
    Szerintem jók az újítások. Engem 1 új dolog idegesít de az nagyon. Beletettek a TA-ba black flag-et ami elég szarul működik...lehet hogy bug-os:S Bemegyek a boxba és ha kb 75 km/h-val megyek megbüntet,kitesz a rajtvonalra és következő körben kimegy a boxba. Ez még hagyján de a hülye automatán bemegy a boxba 120-al és még 1X megbüntet. Ekkor megy 1 kört a gép 77-78 km/h-val aztán bemegy a boxba és végig megy rajta ugyanekkora sebességgel. Érdekes ha én megyek ennyivel a boxba akkor már büntet...Mindenki panaszkodik hogy ez mekkora hülyeség.
  • UnConnecteD
    TA palya par hetet csuszik

a hummer nagyon lassu, a drift kocsik gyari tuningosak, nem kell ra sokat kolteni, max uj festeskre. a camaro a legdurvabb, legagresszivebben kinezo kocsi a jatekban, es ahhoz kepest, hogy class5, majdnem olyan gyors, mint a panama. az uj mazda meg egy 20 eves modell, jelenleg egyeduli a class3-ban, felejtheto sebesseg ...
  • BiG G
    benne van az új TA pálya is?