2153
Project Torque
-
#1472 A HDR másoknak ís tól világos belsőnézetből (főleg targoncában)? -
trialkornel #1471 Hogy lehet event-re jelentkezni? Kedden volt TA event amire akartam menni de jelszavas volt a szoba és nem tudtam belépni:S Jó lenne már 1 weekly event vagy valami amivel sok pénzt lehet nyerni! -
UnConnecteD #1470 mit szoltok az uj cuccokhoz? meg 2 offroad jargany jott ( AP-sak ) :(
a camaro nagyon durva lett, level6os cuccokkal mar Class6 ! -
UnConnecteD #1469 nem lehet -
#1468 A bobcat-et meglehet szerezni valahogy (mondjuk explorerben)? -
#1467 Ha engem kérdezel a felső képet rakd be kicsiben oda alulra. Ez így hatalmas, és elfoglalja az egész képernyőt a fórumból. A legújabb hozzászóláshoz is már görgetni kell az oldalt 1280x1024-ben is. -
#1466 Jól hangzik. Ha gondolod átszerkeszthetem a felső headert magyarra, persze az általad megadott menüpontokkal, vagy ugyanezekkel. -
Gibor #1465 Max lefordítom magyarra... bal oldalra majd egy gif lesz betéve és a játék módokról lesznek képek... meg autók stb... -
#1464 Nekem tetszik nagyon. Mondjuk én szívesebben látnám magyarul kiírva a cuccokat, már nem azért mintha nem érteném, de mégis ez az anyanyelvünk.
Illetve nem tudom mit tervezel a header2.jpg üresebbik bal felébe, de sokkal kompkatabb lenne a dolog, hogyha a header.jpg menüsorát így átalakítanád mondjuk: Hírek | Eventek | FAQ (GYIK) | Autók | Wiki | aeria pontok | barát meghívása
Nyílván csak ötletek ezek, te találod ki mi legyen. Mindenesetre az alapanyag remek. -
Gibor #1463 Oké. Lehetőleg ne itt okoskodjátok ki firefox dolgait.... De az új design jó lesz? mondjuk még full alap még változni fog, csak gondoltam berakom. -
UnConnecteD #1462 szerintem az uj drift Stallion-ra gondol ( Falcon, Toxico) en is vettem, es nem sem tudom hasznalni, viszont a Phoenix-szel egyre jobb vagyok :) -
#1461 menj vissza még egy picit az isibe szövegértelmezést tanulni, illetve a #1456-os hozzászólás második tagmondatára hívnám fel kedves figyelmed. :-) -
Szabi1991 #1460 igen, de te úgy írtad, mintha az összes ffben sz*r lenne...
okoska -.-" -
#1459 nem verzió függő, hanem hogy fennvan-e az ABP vagy sincs, okoska.
-.- -
#1458 Kár. De naggyon komoj. -
Szabi1991 #1457 nekem látszik rendesen ff3ban.. -.- -
#1456 főleg mivel firefoxban nem látszik belőle semmi, mert blokkolja az adblockplus. -
Szabi1991 #1455 érdekes az új fejléc :D -
Gibor #1454 Banner átalakítása folyamatban, remélem tetszik mindenkinek... még sok átalakítás lesz rajta.... -
#1453 van benne hát :) -
#1452 milyen targonca??? -
#1451 A Phoenix-re gondolsz? Én is olyat vettem, bitang erős... Én azzal nyomtam asszem vagy 4 millát... MEgszokható. Bár egy 10 perces drift futam alatt fogytam vagy 3 kilót úgy izzadtam. Mondták nekem h próbáljam ki a panama-t. vettem is egyet hát hót fos driftre vagy nem tudom én vagyok balf**z, de egyszerűen tolom neki a gázt, a phoenix már rég megfordult volna, ez meg csak csúszik mintha awd lenne... mondom nekem neeeem, inkább szenvedek és vizipók módjára tekerem a kormányt minthogy kínlódjak a farmotor + RWD párosítással. Elől bőgjön, hátul sikíccson az az igazi. -
Szabi1991 #1450 hát ha ez igaz akkor töltöm lefelé a játékot megint.... -
#1449 mivan??? van benne wangan???? -
UnConnecteD #1448 azt nem
wangan kb. 10 es fel perc ezzel a villam verdaval :D
-
#1447 A targonca villáit lehet használni? (imáááádom) -
Gibor #1446 Dehogy... csak vannak ilyen hülyeségek mint pl hogy két drift közötti idő több legyen és akkor könnyeben tudsz nagyobb combo pontot szerezni... ilyesmik vannak. -
#1445 De ez a hackpack mi az istenf*sza?? Most ezek végülis csítek?? -
Gibor #1444 Kormánnyal élvezet szerintem driftelni... bár még egy régi logitech Wingman formula force feedback em van csak -
trialkornel #1443 Ezért van kitalálva a drift hack pack! Az csökkenti a kocsi erejét így nem csúszik meg olyan könnyen elvileg. Mondjuk én vettem egyet az 1-es packból és nem éreztem semmi különbséget:S Én a drifter hexan GT-t vettem meg. Azzal is elég nehéz driftelni de biztos valahogy meglehet tanulni mert van aki milliókat csinál az ilyen autókkal. Én billentyűzetről nyomom de kormánnyal lehet hogy sokkal könnyebb. -
ricsa008 #1442 ez jogos :S -
#1441 Gondolkodhattál volna előre, és kipróbálod a kocsit tesztpályán mielőtt megvetted volna... :D -
ricsa008 #1440 asszem mos hagytam abba a PT-t 2 napja folyamatosan jáccottam hogy megtudjam venni az újj kocsit (79000RP mustang féle cucc) erre úgy csúszik mint a szar 1szerúen 10000 et nem tudok vele összedriftelni a wizz el meg sikerült 4-5 millákat
van erre vmi megoldás? vagy megy a kukába a game -
trialkornel #1439 Régóta nincs semmi jó event. Már 19-es szinten vagyok és még 1 darab AP-m sincs:S Jó lenne megint olyan weekly event amikor képeket kell csinálni a feladatokról. -
trialkornel #1438 Zsír vannak új küldetések!! Csak kár hogy az első már rohadt nehéz:S Zavaró a TA bug de néha a hasznomra is válik:D -
UnConnecteD #1437 igen, ez egy bug, a fenti reklam csikon a jatekban irjak is, hamarosan javitva lesz. -
Gibor #1436 Megakarom kicsit újítani a bannert.... mellette olyan kérésem lenne hogy FAQ készítésben tud e valaki segíteni? Mármint bárki segíthet küldjön priviben K: V:-t és én összeállítom... -
trialkornel #1435 Szerintem jók az újítások. Engem 1 új dolog idegesít de az nagyon. Beletettek a TA-ba black flag-et ami elég szarul működik...lehet hogy bug-os:S Bemegyek a boxba és ha kb 75 km/h-val megyek megbüntet,kitesz a rajtvonalra és következő körben kimegy a boxba. Ez még hagyján de a hülye automatán bemegy a boxba 120-al és még 1X megbüntet. Ekkor megy 1 kört a gép 77-78 km/h-val aztán bemegy a boxba és végig megy rajta ugyanekkora sebességgel. Érdekes ha én megyek ennyivel a boxba akkor már büntet...Mindenki panaszkodik hogy ez mekkora hülyeség. -
UnConnecteD #1434 TA palya par hetet csuszik
a hummer nagyon lassu, a drift kocsik gyari tuningosak, nem kell ra sokat kolteni, max uj festeskre. a camaro a legdurvabb, legagresszivebben kinezo kocsi a jatekban, es ahhoz kepest, hogy class5, majdnem olyan gyors, mint a panama. az uj mazda meg egy 20 eves modell, jelenleg egyeduli a class3-ban, felejtheto sebesseg ... -
#1433 benne van az új TA pálya is?