Project Torque

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

csináld meg a missziókat és kapsz kawanát.

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

Kicsizoli
Lion választottam, avval egy kicsit nehézkes😊

Készülget a gép lassan, de biztosan..

Kicsizoli
Hát ez az😞

ChuckyHUN
De mivel drifteljen, ha nem a kawannát választotta?😄

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

tobb pont?

1. veszel XP-RP duplazo csajt - itemet, de ez AP-ba kerul, az pedig penzbe, vagy

2. megtanulsz jol driftelni, hangarban 10 perc alatt 6-7 millio pontert kapsz olyan 9-11 ezer RP-t.

nem tudod eladni

LYONESS - Your Cashback Company

Kicsizoli
Nem rég kezdtem játszani ezzel a gamemmel hogy lehet nagyobb lépésekben haladni( több pontot szerezni)??

el tudom adni benne a kocsit?

Köszi elõre is

(visszaolvastam de nem találtam semmi ezekrõl)

burjanmate
Még mindig mûxik a beta<#idiota>

TDU nick: HUN_Matt_92

eloszor is nezd meg, hogy mennyi RP kell hozza, es milyen szint. pl. egy 99.000 RP-s auto-t egy frissen regisztralt jatekos nem tud megvenni, kell hozza tobb tapasztalat. ha megvan a megfelelo pont ( RP), akkor a cucc kijelolese utan kattits a CART gombra, es ott az OK-ra. ennyi.

Gregorius
Köszi! Ezesetben mea culpa.

Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)

Attila889
szabad mod nincs?
A Shopba hogy tudom megvenni a dolgokat? 😄

valaki megvette az uj toyota-t ?

Leo 1991
nekem is úgyan ezek vannak és tökéletesen mükszik a game

TDU2 Nick:Dawe2 NFS World Nick: DAWEHUN

nm 😊

Na megindult. 😊
Azt hittem ez a 2 port kozott mindent meg kell nyitni, de csak ezt a 2-t nyitottam, es maris updatel. Koszonom a segitseget!

hoy ehh

Bele tudok piszkalni a router-be, csak nem tudom hogy melyik portot nyissam meg. FAQ szerint "12321-12329", de en nem bizok ebben, hogy ennyi portot meg kellene nyitni. Biztonsagos ez, valaki megnyitotta oket, mas megoldas nincs? Ettol tuti mukodni fog az update?

hoy ehh

port forward kelene neked.

File server is temporary not available, please try again later. (Error code: 103)
Megtalaltam a FAQ-ban, de nem igazan segitett.

hoy ehh

hát pontosan mit ír ki?

Aki jartas a jatekban / annak telepiteseben nem tud megoldast a problemamra? Vagyis problemankra, mert latom nem csak nekem nem sikerult elinditani.

hoy ehh

Attila889
köszönöm,örök hálám 😊

kemszi2
kis/nagybetü és szám is kell neki
Attila889
lenne egy kérdésem 😄
Jelszó csináláskor nem értem a dolgokat.....
Ezt írja és nemtom lefordítani:
# Your Password needs to be at least 8 characters long.
#
You need 1 Number, 1 Lowercase and 1 Uppercase Letter.
Csak annyit hogy 8 karakter kell.....

ugyan ez a gondol
Legyszi segitsetek a hivatalos honlaprol toltottem le a klienset, a fajl neve: Setup_ProjectTorque_Full_3.exe
Feltelepitettem, update utan hibat ir ki, tegnap ota azt irja h probaljam kesobb.
Gondolom nalam van a hiba, tuzfalam windows, virusirto nod32, es VAN router-em, lehet ezekben kellene valamit allitgatni.
Elore is koszonom a valaszt!

hoy ehh

CheAteR88
oké

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

hogyne lenne.ez kb. 30 megat tolt meg utana, es mar jatszhatsz is

az mostis levan írva... és próbáld ki... amugy jó játék...

CheAteR88
gépigénye mi?

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

CheAteR88
jójáték?

angol de csinálom az új FAQ-t egy jó ideje az már szebb lesz sokkal meg jobb 😄

CheAteR88
oan a faq hogy beszarok-.-
jójáték?

Gregorius
A fizikával kapcsolatban a meglátásoddal nem értek egyet, de a többiben van igazság. Valóban nincs esélyed a játékban, ha nem költesz pénzt a verdádra, és ez megöli a játékélményt. De gondolom, nem hiányzik senkinek odabent az, aki nem perkál. Az viszont tényleg érdekes, hogy miért nincs egy olyan letölthetõ verziója a játéknak, amelyik nem patch-el 2 gigát telepítés után.

Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)

Leo 1991
nekem 3 napja megállás nélkül amikor elsõre belépek
másodszorra már nem csinálja

regebben elofordult, mostmar 1-2 hete nem

Srácok! Nektek is ki szokott lépni a játék hibaüzenettel: "A project torque.bin hibát észlelt ezért leáll" ???

nm

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

Leo 1991
kösz

1. Drag-nél a mutató 7 mp-en keresztül pörög, és a vizszintes helyzeténél mindig kiir vmit (pontosan nem tudom, hogy mit), a lényeg, hogy mindig amikor ott megy el a mutató, meg kell nyomd a gázt a lehetõ legpontosabban.

2. pezsgözésnél nem kell kattintani, elég ha rángatod az egeret mint az örült😊

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

Leo 1991
ezt hogy csináltam xD

Leo 1991
lehet venni a shopban minimum 4es szint kell hozzá ha jól tom de nem akarok hülyeséget mondani alul az ikonok közül a 3dik. (de ez nem biztos)

2 kérdésem lenne.
1. dragban az elején mit kell csinálni??(Bornout)
2. amikor az a pódiumos okosság van rá kell kattintani az üvegre és úgy rángatni az egeret, vagy csak úgy simán rángathatom a vak világba??
kösz a választ elõre is

GX25
Sziasztok!

Level 7-es vagyok de az autómra csak spoiler-t küszöböt kipufogót matricát tudok venni meg festeni tudom. Motor-t és egyéb dolgokat amiktõl gyorsabb lesz mikortól lehet venni? Egyáltalán lehet venni ilyeneket is?

kemszi2
1 mmo-nak pont az a lényege,hogy sokat kell vele játszani.
pontosan, ennek a játéknak sztem bármilyen szimmel szemben verseny képes fizikája van, arról hogy nálad laggos az egy dolog én nagyritkán veszem észre 1-2 emberen hogy laggol.

lac coo
.

Ez fizikai motor reggelire megeszi az ISI engine-t ....Mégha a játékmenet nem is "szimulátoros"...

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Leo 1991
kösz

en Race07-el jatszok mar jo ideje, ahhoz viszonyitottam hiretelen😊
Tudom, hogy nem egy kategoria, de amikor leszedtem eloszor 1 gigat, aztan felrakott 2ot, majd updatelt megint 800 megat, gondoltam szamithatok valami jora. de nem...

Penge88
NFS: megyek 320al a grande puntyóval, leelõzök egy gallardot... jön egy derékszögû, lelassítok 280-ra h kiadja.... majd rájövök, h még 300al is kiadta volna 😄

Thank God, I\'m a Lada owner!

Penge88
Vannak idióta emberek, TA-n is annyi van... MOndj egy rendes szimet! Én tudok mondani egy párat, de kiváncsi vagyok te mit nevezel annak. Mert szerintem ennek azért realisztikusabb a fizikája mint pl egy mai NFS-nek...

Thank God, I\'m a Lada owner!

Delelott uncsiztam, gondoltam felrakom, updatelem amig kijovok a komabol😄 Hat.... ez a jatek barmilyen szimulator utan akkora hanyadek, hogy vicc. Jatszhatatlanul laggos, autok itt ott jelenenek meg karambolok utan, az emberek idiotak, benak. Tenyleg jobb lett, regen alig volt par palya, es auto. De a fizika ugyanolyan kaki, es az egesz arrol szol ki jatszik sokat, es kap sok rp-t (vagy van penze ugye😊. Inkabb jatszanatok rendes szimmel, mint ezzel pazaroljatok az idot...

az egeret rángatod összevissza...