2153
Project Torque
-
#1552 legjobb csít ha nyomatsz nekik1 kis pénzt -
#1551 Jovan na csak 13-mas vok és már uncsi mindig rp- rp és rp na mind1:D
akkor átviszem
mivel tok a legtöbb rp-t szerezni? -
#1550 lowkurva rögtön csítelne :) -
Gibor #1549 Semmi csít nincs és menjél is innen el légyszíves ha csítről beszélsz... bb -
#1548 Sziasztok!Nem tud valaki RP csitet? -
UnConnecteD #1547 az elso resz az mitol lenne jobb?
szombaton lesz pont 1 eve, hogy regisztraltam a PT-be, meg sose volt olyan jatek, amivel egy even at szinte minden nap jatszottam, es nem birom megunni.
vettetek mar Morello-t ? -
#1546 most találtam!
hihetetlen nagyon jó lett ez a játék!
az összes nfs-t leveri szerintem! kivéve az nfs1et
próbáljátok ki.
-
#1545 Nem lesz. -
Gibor #1544 Mindenki csak kjó játékokkal játszik... -
#1543 Ez azért szubjektív... Kinek mi a jó... :D -
#1542 Na latod! :)
Akkor lezarva! -
#1541 nem, én csak a jó játékokkal játszom ;-))) LOOOLL!!!
-
#1540 Valoszinu azert jatszanak vele ,mert szar gondolom te is azzal a jatekkal jatszol ami szar!! :)) LOOOLL!!! -
#1539 én néha előveszem
einwagen power
wárom hátha lesz Street legal racing 3 -
Gibor #1538 Honnan? hát nem játszasz vele? hát a weboldalon fel van tünteve már alapból. -
#1537 FAQ? -.- -
#1536 Gondolom azzal is tisztába vagy, hogy mért lett olyan amilyen... :/ -
#1535 Nekem is nagyon bejön a játék (PT). Egyre jobb lesz. Már csak vmi normális törésmodell kéne (legalább CRC szintű), meg megvehető bobcat. Esetleg vmi nagyobb, mondjuk a camó, ami az 1ik misönben volt. Az UNO-t biztos megveszem, a Wranglernek kicsit bugyuta a felfüggesztése, a Miurát csak ha lesz hozzá tuning, mert sz'tem a panama irányíthatóbb (vagy csak régen játszottam :D). Vmi kocsizúzós játékmódnak is örülnék, de lehet, hogy csak nekem vannak ilyen perverzióim :D. -
#1534 attól hogy sokan játszanak vele még nem jelenti azt hogy jó is ;) mondjuk ez a játékok nagy többségére igaz. az NFS-ek tényleg csapnivalók, ami ér valamit az a Race Driver sorozat szerintem. árkádos, picit szimes, szép is jó is. -
#1533 Bazi nagyot tevedsz, meg a mai napig nyomjak sokan! Nincs is hozza foghato mas jatek sajnos! :( CSak az NFS szarok! :( -
#1532 és ezt szerinted honnan kellene tudnom?
MMORG (Massive Multiplayer Online Racing Game)
legalább offlineba lehetne menni vele time attackot -
#1531 én a redline-t imádtam.és a pecsekkel szerintem jó volt benne autókázni,főleg mikor bekerültek a felfüggesztés csomagok,a kis einwagen-be bedobtam a v6-os mocit 600lóerővel,drift futómű csomag alá,90% hátra 10%előre a hajtásból aztán adjad neki:D -
#1530 Tény, hogy a tuning része nagyon nagyon jó -
Gibor #1529 Mondjuk és tipikus Invictus FAN vagyok. :D -
Gibor #1528 StreetLeagalt moddolok még a mai napig valamilyen szinten... és elmondom neked hogy autó tuningolós gaméban a világon nincs jobb... és ha nemtudod miért akkor ajánlom a gugli használatát és megérted. -
#1527 Huh most nézem ez a Morello level 7 ???
Akkor ennek jönnek majd ellenfelek is gondolom. -
#1526 fizikája nagy kalap kula :DD Ami nekem bejött a srácoktól az a Terep2, meg az 1nsane :) -
#1525 De legalább volt fizika.
Meg a motort lehetett szerelni , meg ha mélyre ültetted leszabta az olajteknőt az út. Meg az a feltöltő Ahhhh :(
De mondhattok pár autós gammát amiben ilyen szinten adottak a dolgok , szívesen megnézném , ha lenne.
Valóban az egyéb dolgok olyanok voltak amilyenek.
-
#1524 Na a streetlegal-nál szarabb autós stuffot még életemben nem láttam...förtelem, a játékipar szégyene mindkét rész...pedig hogy vártam :(( -
#1523 Nekem még mindig beleborsózik a hátam ha visszagondolok a srácok egyik régebbi nagy lépésére a streetlegal-ra , már akkor meg lehetett csinálni hogy a Phoenix jellegű járgány motort felspécizve, feltöltő stb... futómű hozzáalkotva kétkerekezzen a verda !
Szóval sejtenek vmit a dolgokról.
-
UnConnecteD #1522 nem baj. en jatszok online PT-vel, o meg hadd varja csak a crack-et. 10 ev mulva majd csak rajon
a morello nagyon jo lett! gyors, es jol iranyithato. hat igen, 250.000 RP, es meg tuning sincs rajta. majd kesobb lesznek hozza azok is -
#1521 Aha :D:D:D:D:D:D -
#1520 Ha ez árkád akkor az NFS mi point and click ? :)
-
#1519 Nem hát, az Online Simulator, ez meg Online árkád XDDDD -
Gibor #1518 Azért nem... mert van offline része meg online de nem MMO mint a PT szóval még csak nem is egy kategória. -
#1517 Nem, az LFS alapvetően online játék, csak lehet vele játszani offline is :DD Nagy különbség ;)) -
Gibor #1516
Figyelj jól!
Ez egy MMORG (Massive Multiplayer Online Racing Game), LFS meg sima szimulátor alapvetőleg offline játék az lfs csak lehet online is játszani, de PT meg alapvetően online és NEM LEHET offline játszani. am meg mindent kitudsz próbálni teszt pálya....
VITA BEFEJEZVE!!!!
THX -
#1515 Bazz de az lfs-t oké, hogy játszhatod neten de az nem MMO... Tudod miaz?? Massivle multiplayer online... Ez nem egy sima gém amivel szórakozhatsz multiba hanem az online játékon alapszik az egész... -
#1514 ma megint nyomtam egy kicsit, de hát már elveszette a varázsát :( -
#1513 DE NEM FOGOD FEL,H EZT NEM LEHET B...KI!! Vagy ennyire sotet a fejed?!