2153
Project Torque
  • xido
    A rohadtmocskosbüdörkurvaanyját annak,aki a mission/driving skills vagy minél ezt a buziköcsög buggy gate hunt küldetést kitalálta...az egyik legocsmányabb jármű
  • Gibor
    nemtom, én Falcon t teszteltem, de én boldogulok az irányításával...
  • UnConnecteD
    en Falcon-t vettem, meg egy FD Snipert, de csak a Phoenix-et hasznalom, a tobbinek nem ertem az iranyitasat. a fordulatszammal, valtoval vannak gondok
  • xido
    Visszaraktam a játékot hosszú kihagyás után...6os szinten pötyögtem...munkahelyin...aztán most az itthonin is...úristen mennyire ég és föld a grafika a két config között...
  • Gibor
    Amúgy szerintetek drift verdának Falcon vagy Toxic lenne jobb?
  • Gibor
    A jelszónak egy nagy betűnek meg egy számnak kell lennie... és ugyanúgy kell beírni játékban is.
  • Willi Betz
    Kis betű van meg számok és egy írásjel. Jah akkor lehet amiatt nem jó?:D
  • Gibor
    Kis-nagy betü?
  • Willi Betz
    Sziasztok!
    Az miért van,hogy neten elfogadja a jelszavam a játékban meg nem?
  • Gibor
    Háát azért az elmúlt egykét napban elkezdtem tolni már 280ezernél tartok asszem... megnéztem az initial D összes évadját és kedvem támadt játszani :D xD Amúgy ha minden igaz nemsoká jönnek a klánok meg egyebek akkor alap hogy megalapítom az SG crew-t :D
  • UnConnecteD
    es akkor meg nem is biztos, hogy megvan, lehet hogy csak XP duplazot vagy nitrot kapsz, de hat meg az EVO-t se hasznalod, sokaig 266ezer XP-d volt, most sincs sokkal tobb :)
  • Skypack
    jól hangzik lehet újra előkéne venni a game-t:D
  • Gibor
    Jól jönne az a NSX, csak 500ap egy doboz most meg csak 399 van... :(
  • ricsa008
    még a végén újra felrakom:D
  • Gibor
    HMM egész jó :D
  • UnConnecteD
    akkor valami gond van nalad, nekem kb. 8-10 mp, es sose dob vissza
  • Dominic901
    Megtudná mondani valaki mért tart fél óráig a csatlakozás a szerverekre
    aztán meg nagyrészt visszadob a bejelentkezéshez
  • Dominic901
    megvan már, azért köszi
  • torque12
    winfos tűzfalat kapcsold ki. Nekem az segített.
  • Dominic901
    Hát eddig azt csináltam és remélem beválik
  • Gibor
    Sokszor megáll nekem is update közben de csak ilyen 1-2 percre aztán megy tovább :D ha meg nem megy tovább és bezárod elindítod újra akkor tölti tovább csak hát gondolom nincs kedved állandóan bezárni meg megnyitni.
  • Dominic901
    Hali
    Feltettem a játékot és már nagyon mennék de nem update letöltés közben mindig megáll, volt már másnak is ez? mit lehet csinálni vele?
  • Ombika
    O a fasza gyerek youtube-on kisgatyaban hagyjad! :)))
  • Gibor
    Sztem nem muszáj rögtön leugatni...
  • R0zs0máK
    Na szia. Szerintem ez senkit nem érdekel.
  • torque12
    Na sziasztok. Végre megtudtam csinálni a update-lést. Ma nagyon jót játszottam :)
  • UnConnecteD
    na, hogy tetszenek a karacsonyi festesek? mondjuk, eleg sok mar tavaly is volt, de pl. a Phoenix az nagyon jo lett, meg is vettem ra
  • Ombika
    Ez eleg durva azert! Fizetni nemszeretnek ugylatszik ! Sokan fejleszto fordul majd el emiatt pc-tol !!
  • BiG G
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    elkeseredett lépések a játékosok ottmarasztalására – egyre kevesebb sikerrel. régen jobb volt, sokkal.
  • MaSzKa
    ajándékba kaptam megint 1-2 autót

gondolom ti is kaptatók új seriált
  • UnConnecteD
    na, most mar az aeria elegge durvan ramegy, hogy aki komolyabban veszi a jatekot, fizessen " Free to play". igen. ahhoz kepest, csak az tudja teljesen maxra tuningolni a kocsijat, aki fizet AP-t. A Morello 4-es body es motorja csak AP-ert veheto meg. de az is elegge durva, hogy az elso 3 bodykit, kb. 600 ezer :o
  • Gregorius
    Ez a két hsz is egymás után nagyon király.
  • Gibor
    lol... 5ből 2ő fut...
  • Terawatt
    amugy 5szeró van. felső kettő sosincs tele. alsó 3 mindig.. lehet azokon egyáltalán játszani?:D
  • UnConnecteD
    mielott fikazol, inkabb kerdeznel. level6-nal meg van egy par palya, amin MEG nem tudsz jatszani, csak kesobb, magasabb szinten. van, amihez meg a 37-es szint sem eleg.

en meg gondban vagyok, routerrel nem tudok a Phoebius-ra csatlakozni, pedig szeretnem ezt hasznalni. viszont a masikra meg enged, de azon meg alig vannak. mi lehet a gond ?
  • Gibor
    Egy apró kis angol tudás és máris nem fogod mondani hogy szar...
  • Terawatt
    hogylehet 1 játékot ennyire szarul megcsinálni. 1 órája próbálkozok és még nem játszottam 1percet se. vagy alig vannak a szerveren vagy nemtudok azon a pályán játszani vagy valami más indok.. de már a tököm televan.
  • Terawatt
    már rájöttem azt hiszem mindenre. lassan lvl 6. nagyon tetszik ez a játék. lehet érdemes lenne egy kormányt venni : o
  • kemszi2
    őőő már régen játszottam vele(úgyhogy lehert hülyeséget mondok),szerintem csak 1 bizonyos szinttől érhető el ténylegesen.de lehet tévedek
  • Terawatt
    hali ma kezdtem el játszani és az lenne a problémám hogy unlockoltam az explore módot de viszont akár melyik szobába bemegyek midnig azt irja hogy specbe fogok csatlakozni hiába megyek explo roomba akkoris.. : (