24
-
#24 Vedd a Blikket... jut eszembe, ezért se fizettél.. akkor meg?
Járnak ide csajok is, több lábon kell állni. -
feamatar #23 bár majkát nem szeretem, meg az egész stílusát, de szvsz ő akkor is "sikert" ért volna el, ha nincs mögötte a tököm se tudja melyik valóságsó -
googlekereso #22 Mert tudják: TV3, télen nyáron. Egyébként tényleg ki nem szarja le ezeket az úgymond "sztárokat"? (Mármint a rajongóikon kívül) -
#21 Én pl azért kattintottam ide, hogy milyen tv2 milyen megasztárt rugott ki? A cim alapján éppen egy Tv2 studióból is kirúghatta volna valami sötét biztonsági őr a Bekemet pl :D -
kalapos01 #20 Kit érdekelnek? LOL. Például téged, gondolom, hisz rákattintottál. Ide a rozsdás bökőt, hogy az ilyen hírek érdeklik a legtöbb embert. Nyilván az SG olyan híreket ír, amikre kattintanak. És nyilván az ilyenekre buknak az emberek. -
biggardener #19 Ez akkora hír mint a két kereskedelmi adón futó "nagyon" izgalmas bulvár hírműsorban levők szoktak lenni!! Kit érdekelnek ezek a dolgok,hogy mit esznek és csinálnak? Ezeket a műsorokat kellene inkább átalakítaniuk! -
HJPOWER #18 Váááá, valóban a hír eszméletlenül felkavaró és nem is tudok mást ehhez hozzáfűzni. Kérem kaccsolja ki! ;) -
heyman8909 #17 szarok rája, az ilyen mega-giga-kilo-tera sztráokat csak pár évre kapják fel. csak sajnos nagyon kevésnek van annyi esze, mint például a majkának, hogy vitte vele valamire. -
braeburn #16 És ez érdekel még valakit? 1. Ki az a Tóóóóót Vera? 2. Mi az a tv2? 3. Mi a tv? 3és1/2. Milyen sztáááár és milyen mega? -
#15 Grat az Sg-nek,ma boltban láttam,Blikk főcím:Kirúgták Verát a Tv2-től... Bravó;) -
JL666 #14 mindegyiknek ez a sorsa. Hol van már pongó, meg lórázó (lorenzo), a szpájsz görl meg a többi fél perces sztár?! A Black Sabbath meg most volt itt koncertezni, arról meg egy szó se (igaz Heaven&Hell néven). Pedig több, mint 30 éve nyomják. -
ldavid #13 h á t e z e g y r o p p a n t m e g r á z ó h í r . . . -
#12 Na igen... ez viszont jogos. -
#11 Ez igen, vállonveregetheted magad... hihetetlen, hogy ilyenek között élek. -
#10 "Az utóbbi időben Tóth ismét a címlapokra került viharos magánéleti válságaival,"
kinemszarja le hogy mitörténik tóthverával?... -
Nyarlathotep #9 Én nem tudom, hogy kinek kellett magyarországon egyáltalán az a undorítóan kövér picsa... -
winnie #8 "na ott akkor jobb filmek mentek mint most az hbo-n"
:) ez nagy butaság - és természetesen nem igaz. vagyis persze ízlés kérdése, de a mozifilmek az hBO-n kötnek ki (1-2 stúdiót kivéve), a többi csatorna csak a maradékból válogathat.
"így lett a viasat 3 ami egy nagy semmi."
ez pedig ízlés kérdése. a tv3 is főleg sorozatokkal operált - a viasat is ezt teszi. nyilván utóbbi az igényesnek mondott, mai alapvetéseket nyomja (dexter, dirt, csi. without a trace, veronica mars, oc, las vegas, men in trees, nip/tuck, six feet under), a tv3 az akkori hagyományt követve pár éves, retró, de olykor kult sorozatokat nyomott (ööö, passz. stargate, rém rendes, buffy, millennium, stb.). (meg aztán több sorozat a tv3-ról jött a viasatra) -
chokeerigo #7 TV2-vel 1,5 éve nincs szerződése... mondjuk itthon is csak úgy emlegetjük a TV2-t, hogy prolicsatorna :) -
Matt0123 #6 így van, kéne egy olyan adó mint amilyen régen a tv3 volt (emlékszik még valaki rá egyáltalán?). na ott akkor jobb filmek mentek mint most az hbo-n... nem pedig a 200. showműsor főműsoridőben aztán sorozat, aztán egy alacsonyköltségvetésű film.
...és valamikor 99 körül a tv2 beijedt és inkább felvásárolta a csatornát, mert hát ugye a gazdagabb dirigált, és így lett a viasat 3 ami egy nagy semmi. -
#5 Mondok egy jobbat: mind értékelhetetlen. -
totya4 #4 rtl klub magyarország szennye, a legocsmányabb tv adás ami létezik. tv2 ennél nagyságrendekkel kúltúráltabb. -
Lami #3 Nem kár érte, az ilyenek a retek klubba valók... -
djukel #2 köcsög média -
echo #1 lol. a tv2-nél annyira bénák, hogy az nem igaz. ezzel annyit fognak elérnik, hogy teljesen az RTL karjiba lökik :)