Szekeres Viktor

A TV2 kirúgta a Megasztárt

Megasztár győzelem ide, Magyarország legjobb hangja oda, a lemezeladások mégsem mutatták azt, hogy a magyar vásárlók érte lelkesednének a legjobban - és most a TV2 is lapátra tette az énekest.

Tóth Vera a népszerű valóságshow első évadát nyerte meg, hogy aztán előrukkoljon egy sikeres első lemezzel és egy roppant sikertelen másodikkal. Idővel Tóth Vera és a TV2 között le is járt az előre megkötött exkluzív szerződés, így nem volt meglepő, hogy az énekesnő pár adás erejéig elment haknizni az RTL Klub Showderébe.

Az utóbbi időben Tóth ismét a címlapokra került viharos magánéleti válságaival, s ezzel kapcsolatban orrolt meg rá Magyarország második legnézettebb országos kereskedelmi csatornája - mondván a TV2-t az énekesnő nem informálta a nézőket minden bizonnyal érdeklő szakításáról, s tetézendő a bajt, az RTL Klubon teregette ki a "szennyesét".

A hanyagolás eredménye mindenesetre az lett, hogy Tóth Vera nem szívesen látott vendég lett a TV2-n - le is tiltották minden TV2-s produkcióról.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Tinman #24
    Vedd a Blikket... jut eszembe, ezért se fizettél.. akkor meg?
    Járnak ide csajok is, több lábon kell állni.
  • feamatar #23
    bár majkát nem szeretem, meg az egész stílusát, de szvsz ő akkor is "sikert" ért volna el, ha nincs mögötte a tököm se tudja melyik valóságsó
  • googlekereso #22
    Mert tudják: TV3, télen nyáron. Egyébként tényleg ki nem szarja le ezeket az úgymond "sztárokat"? (Mármint a rajongóikon kívül)
  • narumon #21
    Én pl azért kattintottam ide, hogy milyen tv2 milyen megasztárt rugott ki? A cim alapján éppen egy Tv2 studióból is kirúghatta volna valami sötét biztonsági őr a Bekemet pl :D
  • kalapos01 #20
    Kit érdekelnek? LOL. Például téged, gondolom, hisz rákattintottál. Ide a rozsdás bökőt, hogy az ilyen hírek érdeklik a legtöbb embert. Nyilván az SG olyan híreket ír, amikre kattintanak. És nyilván az ilyenekre buknak az emberek.
  • biggardener #19
    Ez akkora hír mint a két kereskedelmi adón futó "nagyon" izgalmas bulvár hírműsorban levők szoktak lenni!! Kit érdekelnek ezek a dolgok,hogy mit esznek és csinálnak? Ezeket a műsorokat kellene inkább átalakítaniuk!
  • HJPOWER #18
    Váááá, valóban a hír eszméletlenül felkavaró és nem is tudok mást ehhez hozzáfűzni. Kérem kaccsolja ki! ;)
  • heyman8909 #17
    szarok rája, az ilyen mega-giga-kilo-tera sztráokat csak pár évre kapják fel. csak sajnos nagyon kevésnek van annyi esze, mint például a majkának, hogy vitte vele valamire.
  • braeburn #16
    És ez érdekel még valakit? 1. Ki az a Tóóóóót Vera? 2. Mi az a tv2? 3. Mi a tv? 3és1/2. Milyen sztáááár és milyen mega?
  • Picizöldfül #15
    Grat az Sg-nek,ma boltban láttam,Blikk főcím:Kirúgták Verát a Tv2-től... Bravó;)