Négy galaxis ütközik össze
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
üdv,
amay_light
Ott nincs értelme sebességrõl beszélni, mivel nem a hagyományos értelemben vett mozgás történik. Inkább a teleportációhoz hasonlít (de csak nagyon kicsi dolgokkal, és nagyon rövid távra mûködik).
Egyébként nem szükséges a fénynél gyorsabban mozogni a csillagközi utazáshoz. A tér görbítésével elvileg tetszõleges nagy távolságok megtehetõk nagyon gyorsan, és még a relativisztikus hatások miatt sem kell aggódni.
Például az alagút-effektusnál mekkora lehet egy adott részecske maximális sebessége? Attól az apróságtól most tekintsünk el hogy jelenleg ezt nem tudjuk megmérni...
Minden amit hallunk, vélemény, nem tény. És minden amit látunk, nézőpont, nem a valóság. - Marcus Aurelius
Na, mondj olyan kivételt, ahol nem a toldalék, hanem a szótõ változik (változatlan toldalékkal, természetesen)!
"De azért ne tudd már jobban mint a helyesírási szabálykönyv és az MTA ^_^"
Hmmm, talán ha _olvasnál_, akkor láthatnád, hogy én azt mondtam, amit nekem tanítottak. Bár akkor te is olyan vagy, aki el sem olvassa a hsz-eket, csak ír rájuk valami totális b*romságot, aztán azt hiszi, hogy leoltotta már a kis taknyost. Gratula neked.<#kocsog>#kocsog>
8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia
De azért ne tudd már jobban mint a helyesírási szabálykönyv és az MTA ^_^
ONE DAY IGNUS WILL KILL YOU ALL
8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia
"Helyesírási tanácsadó szótár", kilencedik változatlan kiadás: '*avval v. *azzal', '*azzal v. *avval'
"A magyar helyesírás szabályai", tizenegyedik kiadás, "Toldalékolásbeli kettõsségek", 45. :
<< 45. Mind az igék, mind a névszók toldalékos formái között vannak olyan kettõs alakok, amelyek a köznyelvben egyaránt használhatók. Írásban is helyes tehát mindkét forma. Ilyen toldalékolásbeli kettõsségek például a következõk:
<...> ezzel – evvel, azzal – avval; <...>
Az alakváltozatok nem mindig azonos értékûek. A hallgatódzik és hallgatózik, az evvel és ezzel stb. között nemigen van különbség. Viszont az írj, moss, add, hidd stb. nyomatékosabb felszólítás, <...> >>
Minden amit hallunk, vélemény, nem tény. És minden amit látunk, nézőpont, nem a valóság. - Marcus Aurelius
(pont mivel durvábban is fel lehetne borítani vele az idõvonalat)
Ha gyorsabban tudnál helyzetet változtatni, mint a fény, monnyuk "teleportálva", akkor olyan messzire mész a galaxistól, amilyen messzire csak akarsz, és amilyen messze vagy, olyan régi képet látsz róla.
Ha egyre közelebb mész nagy ugrásokkal, gyorsított felvételben látod a keletkezését, ha meg egyre távolabb mész, visszafelé lejátszva látod ugyanezt 😊
Remélem érti valaki.<#sniffles>#sniffles>
Hi! I\'m a signature virus. Copy me into your signature to help me spread.
Isten nem létezik, nem létezhet, nem is fog...
Kensin: te érted is amit mondasz? <#wow1>#wow1> merénnem <#nyes>#nyes>
"I am a leaf in the wind! Watch how i soar..." Wash from Serenity
Ha meg nagyon gyorsan tudunk menni, akkor akár gyorsított felvételben, vagy visszafelé lejátszva is meg tudnánk nézni a dolgokat <#vigyor3>#vigyor3>
amire meg tudnak nezni hogy mi is tortent ott (ergo hogy nez most ki) addigra valószínu mi már nem leszünk itt (tehat a fold) 😄
<#rinya>#rinya><#awink>#awink><#ijedt>#ijedt>
a fekete lyuk is amolyan ventillátor alakú nem? vagy is spirál alakban zuhan felé az anyag... legalábbis ezt feltételezik, vagy rosszul tudom? ha igen akkor honnan tudják, h nem-e egy feketelyuk van a négy galaxis között? vagy lehet, h az lesz belõle...
Hat akkor ez nem egy friss hir,meg fold sem letezett amikor ez mar reg lezajlott.Az SG hirszerkesztoi egy kicsit lehetnenek naprakeszebbek,hogy ne 5 milliard eves hirekkel traktaljanak minket.
Intel.DZ77RE-75K.Core.i7-3770K.32GB.RAM.360GB.RAID.SDD.8TB.RAID.HDD.GTX660Ti.Dual.NEC.Windows.10.Enterprise Apple.Mac.mini.Core.i7-3615QM.16GB.RAM.1TB.HDD.OS.X.El.Capitan
Szerintem én 2000 évvel késõbbit választottam volna ha lehetséges...
Mivel már részben tudjuk hogy milyen volt régen, viszont arról gõzünk sincs hogy, mi lesz 2000 év múlva.
ui.:Lehet hogy semmi😄
Intel.DZ77RE-75K.Core.i7-3770K.32GB.RAM.360GB.RAID.SDD.8TB.RAID.HDD.GTX660Ti.Dual.NEC.Windows.10.Enterprise Apple.Mac.mini.Core.i7-3615QM.16GB.RAM.1TB.HDD.OS.X.El.Capitan
Blackmail the Universe
Itt nem azt akarta mondani, hogy 4.9 milliárd éve már meg is történt a dolog?
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
galaxyzoo
el kell olvasni egy tutorialt, majd 15 kép közül 8 galaxist legalább jól kell meghatározni, és kezdheted a dolgot.
Több milliót van, és mindre úgy emléxem 20 különbözõ felhasználó nézi át hogy biztosabb legyen a végeredmény. Ha kész az egész, az univerzum egy pontosabb térképét lehet majd összeállítani.
A közbeszerzés lényege, hogy közbe szerezzünk is valamit.
Nagyon egyszerû. Nekem a kis kutyusomat fogják majd így hívni. A téren jó lesz mikor üvöltözöm a nevét.
Szerintem nem kell ezt ilyen komolyan venni😉))
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Fényévek...milliárdok..galaxisok..😞 Hamar születtünk..<#pardon1>#pardon1>