161
[REC]
  • mucsácsó
    Hehe, azt is láttam :)
    Az tényleg nagyon jó film volt, én is ajánlanám mindenkinek! Nem horror ugyan, de egy nagyon jó történettel rendelkező dráma.. :) Sokszor a Max Payne-re emlékeztetett, aki játszott vele, az tudja miért :)
  • Bulykin
    akkor nézd meg a Dead Sentence-t, az egy dráma,de olyan jelenetek vannak benne, hogy nagyon durva, sztem nézd meg
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    van benne olyan hogy shotgunnal lelövik az ember lábát, az meg kettészakat, vagy pl. közelről bumm a fejbe
  • mucsácsó
    Láttam azt is, meg a 28 days latert is :) Azért köszi! ;)
  • Bulykin
    nem biztos h hasonló a REChez, de nagyon ütős horror a 30 days of night
  • saw123
    28 héttel később biztos tetszen pörgős zombis
  • mucsácsó
    Aham, köszi :) Van a neten egy Rec.2007.DVDRiP.XViD.SPANISH-COWB0Y rilíz, de le ne szedjétek...a film első 10-20 perce van benne + trailerek összemixelve másfél órán keresztül..pff.. :(

Egyébként tudtok még a REC-hez hasonló kaliberű horrort? Ideglelést láttam, de most nem feltétlen kézikamerás horrorra gondolok, hanem olyanra, ami nagyon ütős. Tehát félelmetes..ijesztő...esetleg valami ilyesmit tudtok? :)
  • gabr
    ninccs
  • mucsácsó
    Itt amúgy mindenki TS minőséget nézett a REC-ből? Nincs esetleg valahol jobb minőség..? Csak úgy kérdezem, mert elég fontos lenne :S
  • saw123
    most néztem meg... azt kell mondanom, hogy ez a film éjjel + egyedül nézed akkor garantált a jaffa a gatyába. várom az amcsi verziót is
  • Brolly
    türelmetlen vagy:)
    am miért félsz?:o
  • bcrics
  • Lipi1980
    Én egy kamerás verziót láttam, így amikor a sötétből előugrik valami, akkor egy idő mire fókuszál a kamera, így mire éles lett a kép, addigra már más volt a képen, de azért élveztem (illetve majd beszartam rajta)
    Nekem nagyon bejött!
    Félek, hogy a Quarantined nem lesz ennyire ütős...
  • saw123
    elég fosatós a tréler. rajta vagyok a filmen
  • Bulykin
    van már normális minőségű angolul? úgy értem, hogy szép kép meg nem mozis hang...
  • SötétBarom
    Én hülyére untam. -.-
  • w77d
    az ideglelés a legparásabb horrorfilm amit eddig láttam
  • bigfoot
    nah megnéztük tnap
    ideglelés nekem jobban bejött,azon jobban paráztam,ez olyan néha parás,néha kicsit vicces volt,de nem hiszem hogy mégegyszer megnézném
  • KILLER2
    Asszem az lesz a következő film, amit megnézek :)
  • atesa
    .
  • bcrics
    Ideglelés, twin peaks,,mind olyan filmek amiktől feláll a hátamon a szőr!!pedig egyáltalán nam vagyok szőrös!!De az idegleléstől kirázott a hideg...persze a hangulatért tenni is kell..egyedül otthon este...esetleg 1-2 gyertyát még begyújtasz!!!
  • mucsácsó
    Persze, hát az egésznek ez a lényege...ezért is olyan para, mert még nagyjából el is lehet hinni az egészet, hogy tényleg megtörtént :) Arról meg nem is beszélve, hogy egyszer nem éreztem a filmben, hogy meg lenne rendezve valamelyik jelenet is! ;)
  • LasDen #60
    az is jó volt....14 évesen is volt, hogy sötétben egyedül nem mertem végig nézni ezé mindig villanyt kapcsoltam :D Az para volt :D
  • VRSDM
    ideglelés... nézdmeg arról van "koppintva" ez a stílus.
  • KILLER2
    Lényegében nekem is.
  • LasDen #57
    nekem azé tetszett, mert télleg olyan hatása volt, mintha valódi lenne...... :D
  • KILLER2
    Nekema ez a kamerás dolog azért is bejön, mert itt nincsenek extra trükkök a képpel, nincs semmi előre beállított extra nézet, azt látod, amit a csávó vesz úgy ahogy. Nem tükörtiszta, rezzenésmentes a kép, vágatlan és rázkódik és sokkal valóságosabb az egész. A szereplők sincsenek agyonsminkelve (persze nem a véres fertőzöttekre gondolok itt :))
  • KILLER2
    Jó film, tuti tetszeni fog.
  • bigfoot
    köszi mind2 nek!
    akkor ezt nézzük szombaton:)
  • mucsácsó
    Tökéletes választás...és spanyol eredetileg, de ez egyáltalán ne rettentsen el! :) Minden film eredeti nyelvén az igazi...
    De ezt nem fogják szinkronizálni, szóval felesleges várnod!
    Viszont majd lesz valamikor 2008-ban Quarantined című film, mely elvileg ugyanez a film lesz, csakhát amerikai módra...de tuti szarabb lesz majd, hiszen ez utánozhatatlan egyszerűen! ;)
  • KILLER2
    Hát nem olyan parázós szerintem, de elég jó film. egyenlőre én még csak spanyolról tudok, de egyáltalán nem zavaró, teljesen jó így is.
  • bigfoot
    köszi,hm és létezik belőle angol?vagy maradjak a spanyolnál?
    mert szobatra jó lenne vmi parázos film?ez jó választás?
  • zotja
    spanyol nyelven!
  • bigfoot
    ezt ti angol hangal néztétek?
  • KILLER2
    Hát azokat tényleg nem nagyon láthattuk.
  • mucsácsó
    Mondjuk mindenki a kamerás verziót [pontosabban telesyncet, dehát ugyanaz szinte] látta, amelyben eléggé dominál a kék szín valami oknál fogva (nem, a film nem ilyen alapból, semmi csicsa effekt nincsen benne eredetileg)...úgyhogy majd még1x meg kell nézni feltétlen, ha lesz DVD minőség.. :) Azzal kicsit más lesz tuti...
  • zotja
    többet is mutathattak volna a fertőzöttekből.
  • KILLER2
    Tény, hogy elég rövid volt, néztem volna még egy ideig. Nekem tetszett ez a kamerás megoldás, így életszerűbb az egész, jobban átjön a film hangulata. Kicsit több parára számítottam benne, de nekem tetszett a film.
  • LasDen #44
    sztem annyira nem volt zavaró......láttam már rosszabbat is....
  • zotja
    jó kis elképzelés h kézi kamerával vestték fel... de egy idő után megfájdul az ember feje a dülöngélő képsorokban..lehetett volna hosszabb is a film. érdekes volt,de sztem ocska :)
  • KILLER2
    Remélem, hogy most minden "faszfej" elégedett.