161
[REC]
-
#81 Hehe, azt is láttam :)
Az tényleg nagyon jó film volt, én is ajánlanám mindenkinek! Nem horror ugyan, de egy nagyon jó történettel rendelkező dráma.. :) Sokszor a Max Payne-re emlékeztetett, aki játszott vele, az tudja miért :) -
#80 akkor nézd meg a Dead Sentence-t, az egy dráma,de olyan jelenetek vannak benne, hogy nagyon durva, sztem nézd meg
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!van benne olyan hogy shotgunnal lelövik az ember lábát, az meg kettészakat, vagy pl. közelről bumm a fejbe -
#79 Láttam azt is, meg a 28 days latert is :) Azért köszi! ;) -
#78 nem biztos h hasonló a REChez, de nagyon ütős horror a 30 days of night -
saw123 #77 28 héttel később biztos tetszen pörgős zombis -
#76 Aham, köszi :) Van a neten egy Rec.2007.DVDRiP.XViD.SPANISH-COWB0Y rilíz, de le ne szedjétek...a film első 10-20 perce van benne + trailerek összemixelve másfél órán keresztül..pff.. :(
Egyébként tudtok még a REC-hez hasonló kaliberű horrort? Ideglelést láttam, de most nem feltétlen kézikamerás horrorra gondolok, hanem olyanra, ami nagyon ütős. Tehát félelmetes..ijesztő...esetleg valami ilyesmit tudtok? :) -
gabr #75 ninccs -
#74 Itt amúgy mindenki TS minőséget nézett a REC-ből? Nincs esetleg valahol jobb minőség..? Csak úgy kérdezem, mert elég fontos lenne :S -
saw123 #73 most néztem meg... azt kell mondanom, hogy ez a film éjjel + egyedül nézed akkor garantált a jaffa a gatyába. várom az amcsi verziót is -
#72 türelmetlen vagy:)
am miért félsz?:o -
bcrics #71 -
Lipi1980 #70 Én egy kamerás verziót láttam, így amikor a sötétből előugrik valami, akkor egy idő mire fókuszál a kamera, így mire éles lett a kép, addigra már más volt a képen, de azért élveztem (illetve majd beszartam rajta)
Nekem nagyon bejött!
Félek, hogy a Quarantined nem lesz ennyire ütős... -
saw123 #69 elég fosatós a tréler. rajta vagyok a filmen -
#68 van már normális minőségű angolul? úgy értem, hogy szép kép meg nem mozis hang... -
#67 Én hülyére untam. -.- -
#66 az ideglelés a legparásabb horrorfilm amit eddig láttam -
#65 nah megnéztük tnap
ideglelés nekem jobban bejött,azon jobban paráztam,ez olyan néha parás,néha kicsit vicces volt,de nem hiszem hogy mégegyszer megnézném -
#64 Asszem az lesz a következő film, amit megnézek :) -
atesa #63 . -
bcrics #62 Ideglelés, twin peaks,,mind olyan filmek amiktől feláll a hátamon a szőr!!pedig egyáltalán nam vagyok szőrös!!De az idegleléstől kirázott a hideg...persze a hangulatért tenni is kell..egyedül otthon este...esetleg 1-2 gyertyát még begyújtasz!!! -
#61 Persze, hát az egésznek ez a lényege...ezért is olyan para, mert még nagyjából el is lehet hinni az egészet, hogy tényleg megtörtént :) Arról meg nem is beszélve, hogy egyszer nem éreztem a filmben, hogy meg lenne rendezve valamelyik jelenet is! ;) -
#60 az is jó volt....14 évesen is volt, hogy sötétben egyedül nem mertem végig nézni ezé mindig villanyt kapcsoltam :D Az para volt :D -
#59 ideglelés... nézdmeg arról van "koppintva" ez a stílus. -
#58 Lényegében nekem is. -
#57 nekem azé tetszett, mert télleg olyan hatása volt, mintha valódi lenne...... :D -
#56 Nekema ez a kamerás dolog azért is bejön, mert itt nincsenek extra trükkök a képpel, nincs semmi előre beállított extra nézet, azt látod, amit a csávó vesz úgy ahogy. Nem tükörtiszta, rezzenésmentes a kép, vágatlan és rázkódik és sokkal valóságosabb az egész. A szereplők sincsenek agyonsminkelve (persze nem a véres fertőzöttekre gondolok itt :)) -
#55 Jó film, tuti tetszeni fog. -
#54 köszi mind2 nek!
akkor ezt nézzük szombaton:)
-
#53 Tökéletes választás...és spanyol eredetileg, de ez egyáltalán ne rettentsen el! :) Minden film eredeti nyelvén az igazi...
De ezt nem fogják szinkronizálni, szóval felesleges várnod!
Viszont majd lesz valamikor 2008-ban Quarantined című film, mely elvileg ugyanez a film lesz, csakhát amerikai módra...de tuti szarabb lesz majd, hiszen ez utánozhatatlan egyszerűen! ;) -
#52 Hát nem olyan parázós szerintem, de elég jó film. egyenlőre én még csak spanyolról tudok, de egyáltalán nem zavaró, teljesen jó így is. -
#51 köszi,hm és létezik belőle angol?vagy maradjak a spanyolnál?
mert szobatra jó lenne vmi parázos film?ez jó választás? -
zotja #50 spanyol nyelven! -
#49 ezt ti angol hangal néztétek? -
#48 Hát azokat tényleg nem nagyon láthattuk. -
#47 Mondjuk mindenki a kamerás verziót [pontosabban telesyncet, dehát ugyanaz szinte] látta, amelyben eléggé dominál a kék szín valami oknál fogva (nem, a film nem ilyen alapból, semmi csicsa effekt nincsen benne eredetileg)...úgyhogy majd még1x meg kell nézni feltétlen, ha lesz DVD minőség.. :) Azzal kicsit más lesz tuti... -
zotja #46 többet is mutathattak volna a fertőzöttekből. -
#45 Tény, hogy elég rövid volt, néztem volna még egy ideig. Nekem tetszett ez a kamerás megoldás, így életszerűbb az egész, jobban átjön a film hangulata. Kicsit több parára számítottam benne, de nekem tetszett a film. -
#44 sztem annyira nem volt zavaró......láttam már rosszabbat is.... -
zotja #43 jó kis elképzelés h kézi kamerával vestték fel... de egy idő után megfájdul az ember feje a dülöngélő képsorokban..lehetett volna hosszabb is a film. érdekes volt,de sztem ocska :) -
#42 Remélem, hogy most minden "faszfej" elégedett.