[REC]

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

w77d
tényleg eszméletlenre sikerült.
Mondjuk én abban a helyzetben szartam volna a rendõrökre, simán kiugrottam volna az ablakon, vagy kitörök az ajtón 😄

Ezek a spanyol tudnak horrort csinálni, én is nemrég néztem meg a Toldiban. ;-)

A remake meg egy f*s.

w77d
most néztem meg a filmet. hát kegyetelen.. ritka az ilyen erõs horror fõleg a végefelé...

Dragooon
2
Status: Filming

<#smile>

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá

tesó07
Hát... ez a Quarantine,pláne a csaj,Dexterbe jó volt,de itt elég gagyi így a trailer alapján...,az oké hogy csinálnak egy remake-et.De hogy még a duma meg a jelenetek is tök ugyanazok,sztem ez nagy csiraság....Amúgy a Rec-et most néztem a napokban és nekem nagyon bejött,max anyi hogy az eleje kicsit vontatott meg,meg lehetett volna hosszabb.

RMCF

Ebben a Quarantine-ben a Dexterbõl Dexter húga játssza a riportercsajt ha jól látom.
Akkor lesz rendesen káromkodás 😊)

sweech
szerintem max a Quarantine-t

Nem tudjátok itthon fogják valamikor adni mozikban? én nem nagyon vagyok otthon az ilyen témában 😊

Kmarha
én halálra paráztam néha rajta magam.. de túlságosan is bele tudom élni magam a filmekben.. és hát ja, nem lennék ilyen helyzetbe.

De ez a Q.. hát ez nagyon erõltetetnek tünik

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

ForzaInter
remélem amerikaiak nem basszák el, spanyol nagyon gyenge lett, kb 1 jeletnetn tudtam megijedni, ha azt annak leht nevezni😄 pedig tök sötétben jó nagy hangerõvel néztem😊

Yo, Bitch!

mucsácsó
Nemhogy a vége..szinte az egész az 😊 Amcsi "remake", szóval kb ugyanaz lesz az egész...de mégis más lesz 😄 Nem tûnik rossznak egyébként..de október..de messze van az még, brühhühü... 😞
Amúgy kíváncsi vagyok rá. Ha már legalább hozzák azt a színvonalat, amit a spanyoloknak sikerült igencsak profi módon, akkor már nagyon jó lesz. 😊
LasDen
nah várjunk má..... 😄
most a vége az a REC-bõl volt?? me tök ugyan az volt.......

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

sweech
Quarantine trailer

hát, ez is durvának tûnik :0 1:12-nél kurvajó 😄

ForzaInter
énis:d egyszer nem ijedtem meg rajta...

Yo, Bitch!

Bulykin
Teh Seeker: Dark is Rising(2007)

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

melyiket mert kettõ van?
Bulykin
Megnéztem a The Seeker-t.....áááh....hihetetlenül szaaaaaar😄😄
Nehogy megnézzétek....unalmas, a szereplõk bénák, idegesítõk, a történet gagyi....minden pocsékXD

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

mucsácsó
Sajnálom, ha neked nem tetszett, és idõpocsékolásnak érzed.. =/
Eddig nem is nagyon hallottam róla negatív véleményt, 7-8/10-nél alább senki nem adta, de komolyan. 😊 Nemtom, nekem tetszett és magávalragadt a film.
Bulykin
80as évek filing, meg kommandós stíuls, de ettõl olyan odabaszós film....

megnéztem ezt a deadth sentencet. hát mit mondjak
"2007 egyik legjobb filmje": nálam ugyan nem.
jó a zene benne azonkívül sablonos kb 80 as évek filing megyek megölik a fiam, kiinyíroma gyilkost, csapat levadássza családom megölnek, de túlélem, kinyírok midenkit. kicsit ilyen kommandó szerü valami. 10/4
most csekkoltam le: James Wan (fûrész) rendezte. kíváncsi vagyok! fincsinek tûnik ugyhogy beszerzem
Bulykin
a Dead Sentence nagyon állat film, azt tuti nézd meg, viszont a másikat még én sem láttam, ezért nemtom....de maegvan, szal majd ha megnézem írok véleményt

mucsácsó
Death Sentence-et feltétlen! Nem hulladék a film, szvsz 2007 egyik legjobb filmje... 😊 A másikról nem tudok semmit...az a hulladék esetleg.
The Seeker: The Dark Is Rising (2007)és társa a Dead Sentence is eléggé hulladék imdb szerint. nem látam még õket de télleg érdemes valamelyiket is beszerezni?
sweech
ötös, leülhetsz.

Bulykin
The Seeker: The Dark is Rising
Amúgy én rájötem, ez az Ébredõ sötétség😄😄 okos vagyok mi😄

sweech
mi nem neked kell? D:

mucsácsó kért -hez hasonló horrort, te meg ajánlod neki az Ébredõ sötétséget (angol címe: The Seeker: The Dark Is Rising), ami egy kalandfilm. ércsedmár 😊

Bulykin
amúgy nem nekem kell, de kössz😄😄

sweech
"Egyébként tudtok még a REC-hez hasonló kaliberû horrort?"

The Seeker: The Dark Is Rising (2007)
Adventure / Drama / Fantasy / Thriller

Bulykin
akkor nézd meg az Ébredõ sötétséget.....nemtom milyen film, most töltöm...egy csomóan istenítik, meg sokan is töltik ezért kezdtem el😄😄

mucsácsó
Hehe, azt is láttam 😊
Az tényleg nagyon jó film volt, én is ajánlanám mindenkinek! Nem horror ugyan, de egy nagyon jó történettel rendelkezõ dráma.. 😊 Sokszor a Max Payne-re emlékeztetett, aki játszott vele, az tudja miért 😊
Bulykin
akkor nézd meg a Dead Sentence-t, az egy dráma,de olyan jelenetek vannak benne, hogy nagyon durva, sztem nézd meg
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
van benne olyan hogy shotgunnal lelövik az ember lábát, az meg kettészakat, vagy pl. közelrõl bumm a fejbe

mucsácsó
Láttam azt is, meg a 28 days latert is 😊 Azért köszi! 😉
Bulykin
nem biztos h hasonló a REChez, de nagyon ütõs horror a 30 days of night

28 héttel késõbb biztos tetszen pörgõs zombis
mucsácsó
Aham, köszi 😊 Van a neten egy Rec.2007.DVDRiP.XViD.SPANISH-COWB0Y rilíz, de le ne szedjétek...a film elsõ 10-20 perce van benne + trailerek összemixelve másfél órán keresztül..pff.. 😞

Egyébként tudtok még a REC-hez hasonló kaliberû horrort? Ideglelést láttam, de most nem feltétlen kézikamerás horrorra gondolok, hanem olyanra, ami nagyon ütõs. Tehát félelmetes..ijesztõ...esetleg valami ilyesmit tudtok? 😊
ninccs

az sg fórum hivatalosan is a neten lévő legnagyobb patkányok és a legbuzibb adminok törzshelye... te is közéjük tartozol?

mucsácsó
Itt amúgy mindenki TS minõséget nézett a REC-bõl? Nincs esetleg valahol jobb minõség..? Csak úgy kérdezem, mert elég fontos lenne :S
most néztem meg... azt kell mondanom, hogy ez a film éjjel + egyedül nézed akkor garantált a jaffa a gatyába. várom az amcsi verziót is
Brolly
türelmetlen vagy😊
am miért félsz?:o

\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"

<#eljen>

Én egy kamerás verziót láttam, így amikor a sötétbõl elõugrik valami, akkor egy idõ mire fókuszál a kamera, így mire éles lett a kép, addigra már más volt a képen, de azért élveztem (illetve majd beszartam rajta)
Nekem nagyon bejött!
Félek, hogy a Quarantined nem lesz ennyire ütõs...
elég fosatós a tréler. rajta vagyok a filmen
Bulykin
van már normális minõségû angolul? úgy értem, hogy szép kép meg nem mozis hang...

SötétBarom
Én hülyére untam. -.-

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

w77d
az ideglelés a legparásabb horrorfilm amit eddig láttam

bigfoot
nah megnéztük tnap
ideglelés nekem jobban bejött,azon jobban paráztam,ez olyan néha parás,néha kicsit vicces volt,de nem hiszem hogy mégegyszer megnézném

KILLER2
Asszem az lesz a következõ film, amit megnézek 😊

Töltsük le az internetet!

.
Ideglelés, twin peaks,,mind olyan filmek amiktõl feláll a hátamon a szõr!!pedig egyáltalán nam vagyok szõrös!!De az idegleléstõl kirázott a hideg...persze a hangulatért tenni is kell..egyedül otthon este...esetleg 1-2 gyertyát még begyújtasz!!!