[REC]
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mondjuk én abban a helyzetben szartam volna a rendõrökre, simán kiugrottam volna az ablakon, vagy kitörök az ajtón 😄
A remake meg egy f*s.
RMCF
Akkor lesz rendesen káromkodás 😊)
De ez a Q.. hát ez nagyon erõltetetnek tünik
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Yo, Bitch!
Amúgy kíváncsi vagyok rá. Ha már legalább hozzák azt a színvonalat, amit a spanyoloknak sikerült igencsak profi módon, akkor már nagyon jó lesz. 😊
most a vége az a REC-bõl volt?? me tök ugyan az volt.......
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
Nehogy megnézzétek....unalmas, a szereplõk bénák, idegesítõk, a történet gagyi....minden pocsékXD
Eddig nem is nagyon hallottam róla negatív véleményt, 7-8/10-nél alább senki nem adta, de komolyan. 😊 Nemtom, nekem tetszett és magávalragadt a film.
"2007 egyik legjobb filmje": nálam ugyan nem.
jó a zene benne azonkívül sablonos kb 80 as évek filing megyek megölik a fiam, kiinyíroma gyilkost, csapat levadássza családom megölnek, de túlélem, kinyírok midenkit. kicsit ilyen kommandó szerü valami. 10/4
Amúgy én rájötem, ez az Ébredõ sötétség😄😄 okos vagyok mi😄
mucsácsó kért
The Seeker: The Dark Is Rising (2007)
Adventure / Drama / Fantasy / Thriller
Az tényleg nagyon jó film volt, én is ajánlanám mindenkinek! Nem horror ugyan, de egy nagyon jó történettel rendelkezõ dráma.. 😊 Sokszor a Max Payne-re emlékeztetett, aki játszott vele, az tudja miért 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Egyébként tudtok még a REC-hez hasonló kaliberû horrort? Ideglelést láttam, de most nem feltétlen kézikamerás horrorra gondolok, hanem olyanra, ami nagyon ütõs. Tehát félelmetes..ijesztõ...esetleg valami ilyesmit tudtok? 😊
az sg fórum hivatalosan is a neten lévő legnagyobb patkányok és a legbuzibb adminok törzshelye... te is közéjük tartozol?
am miért félsz?:o
\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"
Nekem nagyon bejött!
Félek, hogy a Quarantined nem lesz ennyire ütõs...
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
ideglelés nekem jobban bejött,azon jobban paráztam,ez olyan néha parás,néha kicsit vicces volt,de nem hiszem hogy mégegyszer megnézném