161
[REC]
  • kovi04
    Első 5 perc a [REC]2-ből
  • bertino
    nemsoká.
  • Coronita21
    ÚRISTENN!!! Lesz második része ? mikor ? mikor ? mikor ? mikor ? mikor ?
  • kovi04
    Ha jól látom pontosan az előző rész végétől folytatják. A spanyoloknál két hónapja mutatták be, van már nézhető verzió?

A Wikipedia szerint jön majd a harmadik rész is.
  • bertino
    kicsit persze spoileres , de határozottan joféle.

• AntiHero
    rec 2 teaser
  • bertino
    épp most néztem meg.
    film végén kicsit rámjött a frász... :o
    iszonyatosan várom a második részt :D
  • Daza500
    Egyetértek.

Az USA-ból özönlő feldolgozások sose fogják elérni azt a feeling-et, amit az eredeti filmek adnak.
  • Klemice
    na megnéztem, jó kis film, annyira nem szaratós, de a végén bekeményedik
  • motyodlee
    végre egy jó film...
    a spanyolok eddig is tudtak filmet készíteni, kérdés, ki keres azokra? Az emberek többsége ugye azokat nézi amit szépen beharangoznak blablabla. Nagy példa az Amerikából szétrajzó filmtömeg: rengeteg szenny van közte ill. kevés jut el arra a szintre hogy igazán jónak mondhassák.
    szerintem a remake-et meg nem érdemes megnézni. Trailer alapján kopp ugyanaz (ajtóbetörés-ijedtség; a végén mikor felmossa a padlót a csaj
    )
  • w77d
    tényleg eszméletlenre sikerült.
    Mondjuk én abban a helyzetben szartam volna a rendőrökre, simán kiugrottam volna az ablakon, vagy kitörök az ajtón :D
  • Daza500
    Ezek a spanyol tudnak horrort csinálni, én is nemrég néztem meg a Toldiban. ;-)

A remake meg egy f*s.
  • w77d
    most néztem meg a filmet. hát kegyetelen.. ritka az ilyen erős horror főleg a végefelé...
  • Dragooon #108
    [REC] 2
    Status: Filming

• tesó07
    Hát... ez a Quarantine,pláne a csaj,Dexterbe jó volt,de itt elég gagyi így a trailer alapján...,az oké hogy csinálnak egy remake-et.De hogy még a duma meg a jelenetek is tök ugyanazok,sztem ez nagy csiraság....Amúgy a Rec-et most néztem a napokban és nekem nagyon bejött,max anyi hogy az eleje kicsit vontatott meg,meg lehetett volna hosszabb.
  • Avicularia
    Ebben a Quarantine-ben a Dexterből Dexter húga játssza a riportercsajt ha jól látom.
    Akkor lesz rendesen káromkodás :))
  • sweech
    szerintem max a Quarantine-t
  • Haffey
    Nem tudjátok itthon fogják valamikor adni mozikban? én nem nagyon vagyok otthon az ilyen témában :)
  • Kmarha
    én halálra paráztam néha rajta magam.. de túlságosan is bele tudom élni magam a filmekben.. és hát ja, nem lennék ilyen helyzetbe.

De ez a Q.. hát ez nagyon erőltetetnek tünik
  • ForzaInter
    remélem amerikaiak nem basszák el, spanyol nagyon gyenge lett, kb 1 jeletnetn tudtam megijedni, ha azt annak leht nevezni:D pedig tök sötétben jó nagy hangerővel néztem:)
  • mucsácsó
    Nemhogy a vége..szinte az egész az :) Amcsi "remake", szóval kb ugyanaz lesz az egész...de mégis más lesz :D Nem tűnik rossznak egyébként..de október..de messze van az még, brühhühü... :(
    Amúgy kíváncsi vagyok rá. Ha már legalább hozzák azt a színvonalat, amit a spanyoloknak sikerült igencsak profi módon, akkor már nagyon jó lesz. :)
  • LasDen #100
    nah várjunk má..... :D
    most a vége az a REC-ből volt?? me tök ugyan az volt.......
  • sweech
    Quarantine trailer

hát, ez is durvának tűnik :0 1:12-nél kurvajó :D
  • ForzaInter
    énis:d egyszer nem ijedtem meg rajta...
  • Bulykin
    Teh Seeker: Dark is Rising(2007)
  • saw123
    melyiket mert kettő van?
  • Bulykin
    Megnéztem a The Seeker-t.....áááh....hihetetlenül szaaaaaar:D:D
    Nehogy megnézzétek....unalmas, a szereplők bénák, idegesítők, a történet gagyi....minden pocsékXD
  • mucsácsó
    Sajnálom, ha neked nem tetszett, és időpocsékolásnak érzed.. =/
    Eddig nem is nagyon hallottam róla negatív véleményt, 7-8/10-nél alább senki nem adta, de komolyan. :) Nemtom, nekem tetszett és magávalragadt a film.
  • Bulykin
    80as évek filing, meg kommandós stíuls, de ettől olyan odabaszós film....
  • saw123
    megnéztem ezt a deadth sentencet. hát mit mondjak
    "2007 egyik legjobb filmje": nálam ugyan nem.
    jó a zene benne azonkívül sablonos kb 80 as évek filing megyek megölik a fiam, kiinyíroma gyilkost, csapat levadássza családom megölnek, de túlélem, kinyírok midenkit. kicsit ilyen kommandó szerü valami. 10/4
  • saw123
    most csekkoltam le: James Wan (fűrész) rendezte. kíváncsi vagyok! fincsinek tűnik ugyhogy beszerzem
  • Bulykin
    a Dead Sentence nagyon állat film, azt tuti nézd meg, viszont a másikat még én sem láttam, ezért nemtom....de maegvan, szal majd ha megnézem írok véleményt
  • mucsácsó
    Death Sentence-et feltétlen! Nem hulladék a film, szvsz 2007 egyik legjobb filmje... :) A másikról nem tudok semmit...az a hulladék esetleg.
  • saw123
    The Seeker: The Dark Is Rising (2007)és társa a Dead Sentence is eléggé hulladék imdb szerint. nem látam még őket de télleg érdemes valamelyiket is beszerezni?
  • sweech
    ötös, leülhetsz.
  • Bulykin
    The Seeker: The Dark is Rising
    Amúgy én rájötem, ez az Ébredő sötétség:D:D okos vagyok mi:D
  • sweech
    mi nem neked kell? D:

mucsácsó kért [REC]-hez hasonló horrort, te meg ajánlod neki az Ébredő sötétséget (angol címe: The Seeker: The Dark Is Rising), ami egy kalandfilm. ércsedmár :)
  • Bulykin
    amúgy nem nekem kell, de kössz:D:D
  • sweech
    "Egyébként tudtok még a REC-hez hasonló kaliberű horrort?"

The Seeker: The Dark Is Rising (2007)
    Adventure / Drama / Fantasy / Thriller
  • Bulykin
    akkor nézd meg az Ébredő sötétséget.....nemtom milyen film, most töltöm...egy csomóan istenítik, meg sokan is töltik ezért kezdtem el:D:D