161
[REC]
  • KILLER2
    Jólvan na. És kérhetném,hogy ne feszfejezzetek kis gecik? Felőlem így is beszélhetünk, hogy köcsök faszfejezi meg gecizi a másikat, de szeritnem azért kevésbé faszkalap emberek is járnak ide, szóval bazmeg kérném, hogy kcist kultúráltabban verjük itt az észt magunkból baszki.
  • mucsácsó
    Jahjha, az az Ángela elég jó bula volt szerintem is! :)
  • VRSDM
    elvégre egy horrorban hogy ki hal meg és ki nem. az azért eléggé fontos nem? ööö kb. ez mozgatja az egész filmet. faszfej -.-
  • KILLER2
    hat ezt megkaptam.. Majd valami modal atiratom. Azt hittem, hogy nem kozloj tul fontos infokat.
  • LasDen #37
    télleg az értékelésem elmaradt.......kicsit több parára számítottam, de nem volt gond így se vele :D 10/7.5
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A végén a csaj télleg durva volt......milyen hosszú kezei voltak....és én is sajnálom, hogy nem élte túl senki......talán itt most jobb lett volna....mikor már csak Pablo és Angela (aki rohadt jól néz ki :D) volt ott a padláson vártam, hogy mikor tör be a rendőrség és menti meg őket.....de nem jöttek :'(
    Jah és érdekes volt, hogy Pablot nem mutatták pedig volt párszor, hogy nem nála volt a kamera :D Jó cipője volt :D
    Rövid leírás
  • Brolly
    fúúú te ostoba....

#31---> SPOOOOOOIIIILLLLEEEEERRRRRR!!!!
  • SötétBarom
    balfasz.
  • mucsácsó
    Heh, hát ezt tényleg tehetted volna két vacak spoiler tag közé.. =/
    Aki netán elolvassa, és nem látta a filmet, sőt, szintes nagyon semmit sem tud róla, annak rendesen le is lőtted a poént.. :(
  • Seth
    spoilerben nem ment volna?
  • KILLER2
    En is megneztem, durva volt, jo film. (ekezetekert bocs)

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Vegen a "kislany" eleg rusnya volt. Azert valaki tulelhette volna, bar nem nagy baj, hogy nem igy tortent :) Lehetne folytatasa a filmnek. Tuzolto csavo jol tolta benne, jol pofan vagta a kocsogoket, meg olyan gyakorlottan torte ki az egyik nyakat :)
  • mucsácsó
    Örülök, hogy ilyen sok embernek tetszik! Eddig 7/10-es értékelésnél rosszabb értékelést még szerencsére senkitől sem láttam.. :) Tényleg nagyon jó múvi, van benne minden, mely egy jó horrorhoz kell... Ezek a spanyolok legalább tudnak filmet készíteni! (gondolok most a Faun labirintusára pl :))
  • LasDen #29
    azta kurva......ez télleg nagyon durva vót......nem is tudom mikor vótam ennyire beszarva egy filmtől......talán pont az Ideglelésnél voltam így....fasza volt......
  • KILLER2
    Na án is megpróbálom meglesni valahol, mert régóta akartam valami jó kis horrort nézni, úgy látszik, hogy ez elég lesz egy időre
  • mucsácsó
    Istentelen megadurva film volt, most néztem meg az előbb. Kegyetlen...egyszerűen nem találok rá szavakat! :) Nagyon nagyon nagy csalódás, természetesen csakis pozitív irányban! Sajnos azt hittem, hogy egy bukta lesz az egész ilyen ütős trailerek után, de szerencsére tévedtem. Kellően paráztatós, véres, és nagyon izgalmas! Rég izgultam már ennyire egy film alatt...egyszerűen pörög pörög és csak pörög, néha azt se tudod hova nézz meg mit gondolj, annyi minden történik.. Ajánlom minden horror-fannak, mert ebben tényleg nem fognak csalódni! :) Remélem kinövi majd magát egy akkor legendává, mint pl. a Blair Witch Project, vagy a Kör...Még ilyent!

Egyébként lesz még idén egy amerikai "remake"-je is [REC]-nek, Quarantined névvel.
  • kovi04
    Na, erre már vártam: [REC] Trailer
  • mucsácsó
    Hú nagyon várom már, nyár óta :)
  • SötétBarom
  • kovi04
    Spanyolországban és Olaszországban november 23-án lesz a premier. Másról egyenlőre nem tudni.

imdb.com
  • KILLER2
    Tényleg, mikor is jelenik meg ez a film?
  • kovi04
    Egyedi trailer. :) Azért remélem lesz olyan előzetes is, ahol majd megtudunk valamit a történetből.
  • Seth
    Nyugodtan, nem a filmből van :) mozinézők reakciói
  • VRSDM
    estevan nemnézem meg :] majd reggel :D
  • sweech
    na most már tényleg kíváncsi vagyok :D
  • LasDen #17
    Új trailer........hmm...érdekes.... :D
  • KILLER2
    Sötétben este más a hangulat. De nappal is megnézem, mert akkor már nem nagoyn voltam magamnál.
  • AC2
    Mér délután 4 kor nem lenne olyan ütős? Ha beszarok, akkor is beszarok függetlenül attól, hogy hány óra van
  • KILLER2
    Fasza film lesz. így hajnali 2 körül ütősek a trailerek!
  • _Atti_
    okés! nah igy már megnyugtatóbb:) franko idegleléses cucc lesz ez..
  • LasDen #12
    Van még egy kis plusz ám.. :D
  • LasDen #11
    én tegnap este néztem a teaser-t, de mikor a kiscsaj üvöltött akkor azé majdnem eldobtam a fagyit... :D

Sztem jó lesz.....és ez nem is amerikai film..... :D
  • AC2
    Én reggel még azt se tudtam hogy ez film, szal tuti h többet tudsz ;)
  • SötétBarom
    Ez nagykirályságnak tűnik.. fav
  • mod
    Nem hiszem, hogy ez valami horror. A beveztő szöbegek valami tök másról szólnak...
  • kovi04
    Sajnos egyenlőre én se tudok többet erről a filmről mint te.
  • Aspyrin
    Ilyen elcseszett trélert ritkán látni, a sikongató kisgyerek már baromira unalmas.
  • _Atti_
    * kivan már a sok idiota pszichokislánnyal...remélem kicsit érdekesebb dolgok lesznek a filmben az ilyennél..mert amugy az ötlet tetszik, idegleléses a hangulat
  • Csaba007
    Az előzetese király!Szerintem igazi para film lesz!
  • Hixer
    most ezvalami film?
  • AC2
    Azért egy rövid leírás, hogy mi is ez, nem árott volna...