161
[REC]
  • bertino
    http://www.sg.hu/cikkek/92683/vilagvege_a_rec_4_reszeben_itt_az_elozetes
  • bertino

ez lenne a trailer... ?
  • bertino
    http://filmbuzi.hu/archives/2011/09/17/rec-3-genesis-elozetes/
  • Rotcsa
    Most néztem meg egyszerre mind a kettőt, és nagyon tetszik!
    Az első részben nagyon ijedős jelenetek vannak. Már készülök rá, hogy meg fogok ijedni, mégis megijedek :D,nagyon állat!

A második rész inkább tartalom-központú, de az sem rossz, bár ott nem paráztam annyit.
  • Klemice
  • kovi04
  • Victor1103
    Fuuu én a napokban néztem meg mindkettőt egyszerre. Ütütt rendesen.
  • Klemice
    rec 3 és rec 4 az egyik folytatás a másik előtörténet
  • Doomista
    rec 2...nem volt rossz, de az első rész jobban tetszett....ha jól látom, lesz folytatása...
  • Coronita21
    lesz karantén 2

Link
  • BlackWolf
    ez igen paraszt folytatas volt akkor inkabb hagytak volna ugy ahogy volt :D
  • stonesour
    ja én is várom, bizonyára már az utcán fog játszódni...
  • Coronita21
    Szerintem nagyonjó lett, több szereplő, több szemszögből, izgalmas volt végig. Várom a következő részt.
  • toysoldier
    teljesen egyetértek
  • stargatelost
    Na most végeztem a másodikkal....spoiler:

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Pfff, mi volt ez? Ennek mi köze volt az első részhez? Úgy értem, hogy hogyan jött ide a démonűzés meg pap meg vallásbaromság??????????????????? Mi van???????????????????? Én egy zombifilmet vártam, nem egy ilyen idióta démon minden hangon beszélő meg van egy fő démon és akkor a többi zombi is ő. Mégegyszer: Mi van?????????????
    Amúgy mint egy kézikamerás zombifilm: 9/10
    De ha hozzávesszük ezeket akkor jóindulattal is kb 5-6/10 körül mozog.....
    Meggyulladó vér a kereszttől, pap mondja a fasságát és akkor leáll a zombi komolyan mi a faszt képzeltek????? áhhh de felkúrta az agyam.... így már rohadtul nem örülök a harmadik résznek :S
  • Klemice
    azt nem értem hogy a faszban voltak a sötétben a dolgok..
  • toysoldier
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    most néztem meg a második részt, unalmas szar..nem kellett volna folytatniuk...
  • bertino
    hát az első résznek ijesztő benyomása volt.
    ennek inkább vicces.

szerintem.
  • Klemice
    fúú szedem is
  • Csak77
    Mármint, maga a film "kamerás", nem a minőség. :)
  • Csak77
    Már kijött pár napja. Tegnap meg is néztem, és elég jó lett. Attól függetlenül, hogy ez is kamerás, már inkább "rendes film". A vége viszont nem lett olyan jó, de legalább jön a harmadik rész! Aki meg akar lepődni, az kerülje a spoliereket. :)
  • Coronita21
    már január közepe van máár nemigazz hol vannak márr a nézhetőő verziók ??!! fukk
  • Klemice
    na leszedtem a mozis verziót sok helyen nézhetetlenül életlen a kép.. mivel már elolvastam miről szól a film, megnéztem a végét is hát uh
    na úgy néz ki hogy a rec jobb volt
  • Klemice
    magon fent van
  • Coronita21
    harmadik rész ? ezt meg hol olvastad ?
  • MaggotCorpse
    Tegnap vettem a faradsagot es letoltottem tobb verziot is.Torrentrol fajlmegosztokrol.Osszesen 13 rec2 verziot toltottem le es egyik se a teljes film volt.1 normal releaset talaltam amire azt hittem jo lesz de letoltes utan pw-t kert..es persze pw meg sehol se volt kiirva.Ezek utan inkabb varok mig kikerul valami nagyobb oldalra.Az elso resszel is ez volt.Ha barmi infot talalok szolok.Egyebkent keszul a 3. resz.
  • kovi04
    Kösz, igény van rá, ahogy azt a topik is bizonyítja.
  • Klemice
    dehogy fake, van egy mozis verzió ami tuti
  • MaggotCorpse
    Nincs meg sehol se a 2. resz.Az osszes fake.Antikaloz kampany.Ha majd mar lelehet tolteni akkor elkezdem leforditani nektek ha van ra igeny.
  • Klemice
    mondjuk wikipedián nagyjából elolvastam miről szól a film, elég ütősre sikeredett, reméljük nem lesz túlerőltetés belőle.. (lásd fűrész sorozat)
  • Coronita21
    bezonyhogynem:)
  • bertino
    ááá, mozis nem nyerő.
  • Coronita21
    thepiratebay televan spanyol nyelvű mozis verzióval..
  • MaggotCorpse
    Moziba neztem kinn spanyolba..kis kirandulas.Megerte spanyolul tanulni:P:D
  • Klemice
    de még csak mozis szar verzió van nem?
  • kovi04
    Hol láttad? (Gondolom torrent.) Hol lehet szerezni magyar feliratot?
  • MaggotCorpse
    A 2. resz szerintem nem hozta az elso resz szinvonalat.de a dvd majd siman megy az 1. resz melle.+ johetne valami bovitett vagy limitalt kiadas.
    [rec]10/10
    [rec]2 9/10
  • Coronita21
  • kovi04
    Spanyolország: 2009. október 2.

Még arról sem lehet tudni, hogy USA-ba mikor érkezik, nemhogy hozzánk. Még egy-két hónapot biztos kell várni nézhető verzióra és hozzá magyar feliratra.
  • Coronita21
    Még soha nem vártam ennyire egy filmet sem.. megjelenés dátumát lehet tudni ?