161
[REC]
-
#161 http://www.sg.hu/cikkek/92683/vilagvege_a_rec_4_reszeben_itt_az_elozetes -
ez lenne a trailer... ? -
#159 http://filmbuzi.hu/archives/2011/09/17/rec-3-genesis-elozetes/ -
Rotcsa #158 Most néztem meg egyszerre mind a kettőt, és nagyon tetszik!
Az első részben nagyon ijedős jelenetek vannak. Már készülök rá, hogy meg fogok ijedni, mégis megijedek :D,nagyon állat!
A második rész inkább tartalom-központú, de az sem rossz, bár ott nem paráztam annyit. -
#157 -
kovi04 #156 -
#155 Fuuu én a napokban néztem meg mindkettőt egyszerre. Ütütt rendesen. -
#154 rec 3 és rec 4 az egyik folytatás a másik előtörténet -
#153 rec 2...nem volt rossz, de az első rész jobban tetszett....ha jól látom, lesz folytatása... -
Coronita21 #152 lesz karantén 2
Link -
BlackWolf #151 ez igen paraszt folytatas volt akkor inkabb hagytak volna ugy ahogy volt :D -
#150 ja én is várom, bizonyára már az utcán fog játszódni... -
Coronita21 #149 Szerintem nagyonjó lett, több szereplő, több szemszögből, izgalmas volt végig. Várom a következő részt. -
#148 teljesen egyetértek -
#147 Na most végeztem a másodikkal....spoiler:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Pfff, mi volt ez? Ennek mi köze volt az első részhez? Úgy értem, hogy hogyan jött ide a démonűzés meg pap meg vallásbaromság??????????????????? Mi van???????????????????? Én egy zombifilmet vártam, nem egy ilyen idióta démon minden hangon beszélő meg van egy fő démon és akkor a többi zombi is ő. Mégegyszer: Mi van?????????????
Amúgy mint egy kézikamerás zombifilm: 9/10
De ha hozzávesszük ezeket akkor jóindulattal is kb 5-6/10 körül mozog.....
Meggyulladó vér a kereszttől, pap mondja a fasságát és akkor leáll a zombi komolyan mi a faszt képzeltek????? áhhh de felkúrta az agyam.... így már rohadtul nem örülök a harmadik résznek :S -
#146 azt nem értem hogy a faszban voltak a sötétben a dolgok.. -
#145 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!most néztem meg a második részt, unalmas szar..nem kellett volna folytatniuk... -
#144 hát az első résznek ijesztő benyomása volt.
ennek inkább vicces.
szerintem. -
#143 fúú szedem is -
Csak77 #142 Mármint, maga a film "kamerás", nem a minőség. :) -
Csak77 #141 Már kijött pár napja. Tegnap meg is néztem, és elég jó lett. Attól függetlenül, hogy ez is kamerás, már inkább "rendes film". A vége viszont nem lett olyan jó, de legalább jön a harmadik rész! Aki meg akar lepődni, az kerülje a spoliereket. :) -
Coronita21 #140 már január közepe van máár nemigazz hol vannak márr a nézhetőő verziók ??!! fukk -
#139 na leszedtem a mozis verziót sok helyen nézhetetlenül életlen a kép.. mivel már elolvastam miről szól a film, megnéztem a végét is hát uh
na úgy néz ki hogy a rec jobb volt -
#138 magon fent van -
Coronita21 #137 harmadik rész ? ezt meg hol olvastad ? -
MaggotCorpse #136 Tegnap vettem a faradsagot es letoltottem tobb verziot is.Torrentrol fajlmegosztokrol.Osszesen 13 rec2 verziot toltottem le es egyik se a teljes film volt.1 normal releaset talaltam amire azt hittem jo lesz de letoltes utan pw-t kert..es persze pw meg sehol se volt kiirva.Ezek utan inkabb varok mig kikerul valami nagyobb oldalra.Az elso resszel is ez volt.Ha barmi infot talalok szolok.Egyebkent keszul a 3. resz. -
kovi04 #135 Kösz, igény van rá, ahogy azt a topik is bizonyítja. -
#134 dehogy fake, van egy mozis verzió ami tuti -
MaggotCorpse #133 Nincs meg sehol se a 2. resz.Az osszes fake.Antikaloz kampany.Ha majd mar lelehet tolteni akkor elkezdem leforditani nektek ha van ra igeny. -
#132 mondjuk wikipedián nagyjából elolvastam miről szól a film, elég ütősre sikeredett, reméljük nem lesz túlerőltetés belőle.. (lásd fűrész sorozat) -
Coronita21 #131 bezonyhogynem:) -
#130 ááá, mozis nem nyerő. -
Coronita21 #129 thepiratebay televan spanyol nyelvű mozis verzióval.. -
MaggotCorpse #128 Moziba neztem kinn spanyolba..kis kirandulas.Megerte spanyolul tanulni:P:D -
#127 de még csak mozis szar verzió van nem? -
kovi04 #126 Hol láttad? (Gondolom torrent.) Hol lehet szerezni magyar feliratot? -
MaggotCorpse #125 A 2. resz szerintem nem hozta az elso resz szinvonalat.de a dvd majd siman megy az 1. resz melle.+ johetne valami bovitett vagy limitalt kiadas.
[rec]10/10
[rec]2 9/10 -
Coronita21 #124 -
kovi04 #123 Spanyolország: 2009. október 2.
Még arról sem lehet tudni, hogy USA-ba mikor érkezik, nemhogy hozzánk. Még egy-két hónapot biztos kell várni nézhető verzióra és hozzá magyar feliratra. -
Coronita21 #122 Még soha nem vártam ennyire egy filmet sem.. megjelenés dátumát lehet tudni ?