[REC]
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Az elsõ részben nagyon ijedõs jelenetek vannak. Már készülök rá, hogy meg fogok ijedni, mégis megijedek 😄,nagyon állat!
A második rész inkább tartalom-központú, de az sem rossz, bár ott nem paráztam annyit.
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
E-mail értesítés küldése privát üzenet érkezésekor.
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Amúgy mint egy kézikamerás zombifilm: 9/10
De ha hozzávesszük ezeket akkor jóindulattal is kb 5-6/10 körül mozog.....
Meggyulladó vér a kereszttõl, pap mondja a fasságát és akkor leáll a zombi komolyan mi a faszt képzeltek????? áhhh de felkúrta az agyam.... így már rohadtul nem örülök a harmadik résznek :S
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
ennek inkább vicces.
szerintem.
na úgy néz ki hogy a rec jobb volt
Még arról sem lehet tudni, hogy USA-ba mikor érkezik, nemhogy hozzánk. Még egy-két hónapot biztos kell várni nézhetõ verzióra és hozzá magyar feliratra.
A Wikipedia szerint jön majd a harmadik rész is. <#idiota>#idiota>
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
film végén kicsit rámjött a frász... :o
iszonyatosan várom a második részt 😄
Az USA-ból özönlõ feldolgozások sose fogják elérni azt a feeling-et, amit az eredeti filmek adnak.
a spanyolok eddig is tudtak filmet készíteni, kérdés, ki keres azokra? Az emberek többsége ugye azokat nézi amit szépen beharangoznak blablabla. Nagy példa az Amerikából szétrajzó filmtömeg: rengeteg szenny van közte ill. kevés jut el arra a szintre hogy igazán jónak mondhassák.
szerintem a remake-et meg nem érdemes megnézni. Trailer alapján kopp ugyanaz (ajtóbetörés-ijedtség; a végén mikor felmossa a padlót a csaj
<#kuss>#kuss>)
Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene