[REC]

Oldal 1 / 4Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bertino

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

bertino

ez lenne a trailer... ?

bertino

Most néztem meg egyszerre mind a kettõt, és nagyon tetszik!
Az elsõ részben nagyon ijedõs jelenetek vannak. Már készülök rá, hogy meg fogok ijedni, mégis megijedek 😄,nagyon állat!

A második rész inkább tartalom-központú, de az sem rossz, bár ott nem paráztam annyit.

Klemice
<#eljen><#eljen>

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

Victor1103
Fuuu én a napokban néztem meg mindkettõt egyszerre. Ütütt rendesen.

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

Klemice
rec 3 és rec 4 az egyik folytatás a másik elõtörténet

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

Doomista
rec 2...nem volt rossz, de az elsõ rész jobban tetszett....ha jól látom, lesz folytatása...

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

lesz karantén 2

Link

ez igen paraszt folytatas volt akkor inkabb hagytak volna ugy ahogy volt 😄

stonesour
ja én is várom, bizonyára már az utcán fog játszódni...

E-mail értesítés küldése privát üzenet érkezésekor.

Szerintem nagyonjó lett, több szereplõ, több szemszögbõl, izgalmas volt végig. Várom a következõ részt.<#eljen>

toysoldier
teljesen egyetértek

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

stargatelost
Na most végeztem a másodikkal....spoiler:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Pfff, mi volt ez? Ennek mi köze volt az elsõ részhez? Úgy értem, hogy hogyan jött ide a démonûzés meg pap meg vallásbaromság??????????????????? Mi van???????????????????? Én egy zombifilmet vártam, nem egy ilyen idióta démon minden hangon beszélõ meg van egy fõ démon és akkor a többi zombi is õ. Mégegyszer: Mi van?????????????
Amúgy mint egy kézikamerás zombifilm: 9/10
De ha hozzávesszük ezeket akkor jóindulattal is kb 5-6/10 körül mozog.....
Meggyulladó vér a kereszttõl, pap mondja a fasságát és akkor leáll a zombi komolyan mi a faszt képzeltek????? áhhh de felkúrta az agyam.... így már rohadtul nem örülök a harmadik résznek :S

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

Klemice
azt nem értem hogy a faszban voltak a sötétben a dolgok..

toysoldier
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
most néztem meg a második részt, unalmas szar..nem kellett volna folytatniuk...

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

bertino
hát az elsõ résznek ijesztõ benyomása volt.
ennek inkább vicces.

szerintem.

Klemice
fúú szedem is

Mármint, maga a film "kamerás", nem a minõség. 😊

Már kijött pár napja. Tegnap meg is néztem, és elég jó lett. Attól függetlenül, hogy ez is kamerás, már inkább "rendes film". A vége viszont nem lett olyan jó, de legalább jön a harmadik rész! Aki meg akar lepõdni, az kerülje a spoliereket. 😊

már január közepe van máár nemigazz hol vannak márr a nézhetõõ verziók ??!! fukk<#rinya><#rinya><#rinya>

Klemice
na leszedtem a mozis verziót sok helyen nézhetetlenül életlen a kép.. mivel már elolvastam mirõl szól a film, megnéztem a végét is hát uh
na úgy néz ki hogy a rec jobb volt

Klemice
magon fent van

harmadik rész ? ezt meg hol olvastad ?

Tegnap vettem a faradsagot es letoltottem tobb verziot is.Torrentrol fajlmegosztokrol.Osszesen 13 rec2 verziot toltottem le es egyik se a teljes film volt.1 normal releaset talaltam amire azt hittem jo lesz de letoltes utan pw-t kert..es persze pw meg sehol se volt kiirva.Ezek utan inkabb varok mig kikerul valami nagyobb oldalra.Az elso resszel is ez volt.Ha barmi infot talalok szolok.Egyebkent keszul a 3. resz.

Kösz, igény van rá, ahogy azt a topik is bizonyítja.

Klemice
dehogy fake, van egy mozis verzió ami tuti

Nincs meg sehol se a 2. resz.Az osszes fake.Antikaloz kampany.Ha majd mar lelehet tolteni akkor elkezdem leforditani nektek ha van ra igeny.

Klemice
mondjuk wikipedián nagyjából elolvastam mirõl szól a film, elég ütõsre sikeredett, reméljük nem lesz túlerõltetés belõle.. (lásd fûrész sorozat)

bezonyhogynem😊

bertino
ááá, mozis nem nyerõ.

thepiratebay televan spanyol nyelvû mozis verzióval..

Moziba neztem kinn spanyolba..kis kirandulas.Megerte spanyolul tanulni😛😄

Klemice
de még csak mozis szar verzió van nem?

Hol láttad? (Gondolom torrent.) Hol lehet szerezni magyar feliratot?

A 2. resz szerintem nem hozta az elso resz szinvonalat.de a dvd majd siman megy az 1. resz melle.+ johetne valami bovitett vagy limitalt kiadas.
10/10
2 9/10

<#szomoru1>

Spanyolország: 2009. október 2.

Még arról sem lehet tudni, hogy USA-ba mikor érkezik, nemhogy hozzánk. Még egy-két hónapot biztos kell várni nézhetõ verzióra és hozzá magyar feliratra.

Még soha nem vártam ennyire egy filmet sem.. megjelenés dátumát lehet tudni ?

bertino
nemsoká.

ÚRISTENN!!! Lesz második része ? mikor ? mikor ? mikor ? mikor ? mikor ?

Ha jól látom pontosan az elõzõ rész végétõl folytatják. A spanyoloknál két hónapja mutatták be, van már nézhetõ verzió?

A Wikipedia szerint jön majd a harmadik rész is. <#idiota>

bertino
kicsit persze spoileres <#idiota>, de határozottan joféle.

AntiHero

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

bertino
épp most néztem meg.
film végén kicsit rámjött a frász... :o
iszonyatosan várom a második részt 😄

Egyetértek.

Az USA-ból özönlõ feldolgozások sose fogják elérni azt a feeling-et, amit az eredeti filmek adnak.

Klemice
na megnéztem, jó kis film, annyira nem szaratós, de a végén bekeményedik

motyodlee
végre egy jó film...
a spanyolok eddig is tudtak filmet készíteni, kérdés, ki keres azokra? Az emberek többsége ugye azokat nézi amit szépen beharangoznak blablabla. Nagy példa az Amerikából szétrajzó filmtömeg: rengeteg szenny van közte ill. kevés jut el arra a szintre hogy igazán jónak mondhassák.
szerintem a remake-et meg nem érdemes megnézni. Trailer alapján kopp ugyanaz (ajtóbetörés-ijedtség; a végén mikor felmossa a padlót a csaj
<#kuss>)

Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene

Oldal 1 / 4Következő →