34
-
Su0my #34 ja nyelvkiöltős, hogy jól van, csak vicceltünk... amúgy legröhejesebb szmájli a következő lett (2017: 10 éves az ultraröhögőgörcs-szmájli, Su0my fórumtárs jóvoltából)...
a szmájli: VISTA -
Evil Merodak #33 Akkor a Win XP-ben az XP lehet hogy szmájli akart lenni? -
#32 -
#31 Na bazz. Átszámoltam vagy 5-ször mire rájöttem, hogy nem én vagyok a hülye:D -
Déta #30 ..I..
Ez milyen régi? -
M0RN1NGST4R #29 party vitamin -
slickboy #28 A zsiráfnak nincs négy füle csak kettő. A másik kettő a szarva vagy valami ahhoz hasonló. Ha gyógyszeren látod ezt a vigyorjelet akkor azt nagy valószínűséggel diszkóban lehet kapni ás nem patikában. A smiley-s bélyeget sem postán árulják szerintem. -
M0RN1NGST4R #27 és adtak ki ilyen bélyeget is. sőt még a mai napig is adnak. előfordul, hogy bizonyos gyógyszereken is felfedezhető. -
M0RN1NGST4R #26 miért, nem az? bár mondjuk annak kettővel több füle van -
balee66 #25
Először azt hittem hogy zsiráf -
Tripax #24 :-) -
balee66 #23 (^_^)
A sárga vigyorgó fej pedig még régebbi, már a 60as is használták..
LINK -
Szefmester #22 azért 10ig illene megtanulni számolni, összeadni kivonni, meg stb...
-
Voronyezs #21 lol ez kegyetlen jó.néhaz jól esik ilyenekről is hallani.
ez nekem mindig is örök volt--> :-) -
#20 Logikai hiba van a mondókádban! :D
De legalább használtam ma egy teljes percig az agyam! Új rekord! YEAHHH :)) -
Zozo76 #19 LOL :))) -
#18 gratulálok! xD -
#17 <- ez hány éves?:D -
#16 :) :-) X) XD LOL =)=D -
opeca #15 Érdekes, hogy látszólag jelentéktelen hülyeségeken, komoly szakemberek gondolkoznak, és ha jobban belegondolunk, az internetes társadalom egyik alap-kommunikációs eszközévé váltak a különböző smiley-ik. -
#14 hmm akkor ezért ragasztgatták pesten a napokban a jelzőlámpákra :D -
Zoleeca #13 hmm... -
lekvároshurka #12 Hum vágolapozni nemlehet az egészet (helyi választék ) ugyhogy akkor csak 1et : -
lekvároshurka #11 Röviden csak ennyit füznék hozzá : -
neoG #10 -
AranyKéz #9 -
#8 jajj... ááá... nemszóltam, hülyehülyehülye
-
AranyKéz #7 miért nem jelölték egyszerűen "LOL"-lal ?
egyébként a kedvenceim: :3 XD ^_^
-
#6 2007 - 25 éves a smiley
Kapcsolódó cikkek: idén húszéves a smiley, 2002-es dátummal
Milyen sokat öregedett 3 év alatt :D -
haxoror #5 :) -
who am I 7 #4 mármint "idióta" :D mert nem hülyék...csak azért, elég kemény, h Fahlman lepipálta őket durván.(és itt nem meki eladókról beszélünk azért...hóóhóó) -
who am I 7 #3 Az beton lehetett mikor megmutatta nemes egyszerűséggel azt a smilet (^^,)
A sok idióta csillaggal meg SZÁZALÉKJELLEL" akarta jelőlni a jó vicceket :D:D:D:D szakadás.... -
peterx #2 :-) -
#1 =)