47
Új X-akták mozifilm !!!!! Várható Premier: 2009
-
Csaba007 #47 Igazatok van, de valahogy én nem tudom leszarozni a filmet már csak a szereplők miatt is:D
Állítólag valami extended versio fog megjelenni dvd-n.Hátha:) -
#46 Szerintem is kifejezetten szar volt, csalódás egyértelműen:( A cím meg teljesen félrevezető. -
megalodon #45 Nekem a filmröl az a véleményem,hogy kissé el lett tolva a story.nemigazán volt olyan igazi X-aktás!Max a pedofil pap.hogy látnok volt és valamiért véresen könnyezett.
Ja és valahol elirták a filmet,hogy miröl szól! Egy ujságban olvastam,hogy csak hangokat fognak az ürböl,majd távcsövel is látni végül szabad szemmel és kiderül nm békés szándékú idegenek jönnek.Ehhez képest....
Az 1.nemláttam az erröl szólt??
-
#44 már az sználaom hogy pg13, vazze egy xakták film pg13, bár első ettől még jó volt,... -
Doma #43 Talán azért alakították így a sztorit ("semmi x-aktás hangulat"), hogy ezzel végleg lezárják a Scully és Mulder sztorit.
Tény hogy, ezután a film után egy fanatikus x-akták rajongó kicsit félve ülne le egy esetleges új epizodot megnézni. Lehet hogy, ez volt a szándék? -
#42 Hát az értékelésed alapján magas az a 8/10. Egyelőre bukó a film igaz a külföldi bevételek még nincsenek meg, de szerintem jó ha az árát visszahozza.
Irtó gyenge film volt, semmi x-aktás hangulat, tucat film a tv2-ről-nek hatott az egész.
4/10
-
Csaba007 #41 Nállam 8/10!
enyhe spoiler!
A sorozat nagyon bejött! Az első film nekem nagyon bejött!
A 2. film háát nekem kicsit zavaros volt.az x-akták feeling megvolt,de a történet nagyon langyos volt.Egyszerűen semmivolt a történet!:(
Jó volt újra látni a szereplőket,de nemvolt benne semmi akció vagy valami Mulder féle akciózás mint az 1.filmben.Nagyon hiányoltam!:(
Vártam volna akciózást benne vagy valami nyomozást ahogy a sorozatban volt,de semmi csak követték a papot ennyi:(
Hát szerintem kár hogy a sorozatot foyltatták,jobblett volan egy jó ufós sztori ehez a zsír címhez:)
Az üldözéses jelenet nekem tökre bejött:)
Remélem lesz 3. rész és szerintem tuti nem elsz bukta mert nagyon kevés volt a gyártási költség. Imdb-n 7.5-ön van. -
#40 ...én el tudtam volna képzelni egy mozit a 2012 decemberi "világvégéről". Pl. Scully gyermeke kéz a kézben a "Trust no 1" részből megismert nő lányával együtt küzdenek a Földért és az emberiségért... -
#39 Nem értek Veled egyet. Szerintem, ha nem is zseniális húzás, de mindenképpen meglepő, hogy nem azt kapta a néző, amit várt. Igazából fel lehet tenni a kérdést: ki mit várt a filmtől?
Ez egy újabb 'széria' kezdete, nem kell ide se ufó, se más. Mulder és Scully. Mindenki erre volt kíváncsi leginkább; mi van velük? A választ megkaptuk. -
#38 CSAK SAJÁT FELELŐSSÉGRE!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Bátorító szavakat ne várj! EKKORA RAKÁS SZART MÉG NEM LÁTTAM! Kb mint egy nagyon nagyon nagyon nagyon gyenge dupla sorozatepizód! A sori után játszódik, de szarik és baszik azt folytatni! Undorító hogy így pofán köpi Chris Carter az embert....Mi ez a sztori? Hogy a francba jön ide? EMIATT HÍVJÁK VISSZA MULDERT????????? RÖHEJES!!!!!!
Az első mozifilm máig a kedvencem, akárcsak a sori....de ez szégyen! nem tudom mekkora pénzből készült, de ha meghaladta a 30 millát, akkor az tuti bukta...mármint bukta mert NEM LÁTOM HOVA MENT VOLNA A PÉNZ!!!! Látvány nuku, SZTORIT NE IS VÁRJ...UFOk? HOL? EBBEN????? SEMMI!
Ez egy kurva gyenge, ZS kategóriás thriller!!!! kb egy RTL KLUB-os Mark Dacascos (Vagy hogy hívják) szereplős filmnek tudnám elkönyvelni...
Apropó....a felirat alatt és a végén van egy extra kis szösszenet...azt vártam felbukkan valami űrlény vagy űrhajó....dehogy a két főszereplő szerelmesen integet a kis csónakból a kamerába???? Miez? a szerelemhajó?????? Gyerekek...ez fos... -
#37 először rossz helyre írtam, szóval:
aki látta írjon pár bátorító szót, mert mindenhol NAGYON lehúzzák!
(most du 4:20 az USA-ban, ott biztos van néhány ember, aki kamerával jár mozizni ;) - holnap meg úgyis meló :P ) -
#36 Vélemény? Részemről: 9/10 -
#35 :D Photoshop rlz!
Scully egyre fiatalabb, Mulder meg egyre jobban Tom Hanks -
Doma #34 -
#33 Plakát
-
Csaba007 #32 1 nappal hamarabb adják nállunk mint amcsiban!! Július 24. én tökre várom már!
magyar előzetes -
#31 nah, a legelső tré-tréler helyett van jobb!
én meg jól elnéztem, azt hittem, június 25-én lesz, de július végéig kell várni :( -
#30 új infó -
kovi04 #29 http://x-files2.blog.hu -
#28 Milyen kár, h ez az első trélere... -
kovi04 #27 X-files the movie trailer -
Phery #26 Hát finoman szólva elég lezáratlan lett a történet... azért többet vártam volna befejezésként ennyi év után. Mindíg csak ígérgették, hogy majd lezárnak mindent, hogy majd mindent megmagyaráznak, erre sehol semmi. Ennél a befejezésnél még a 6x11-12 rész is több mindent válaszolt meg. Szerintem ezért vár mindenki földönkívüli inváziót mert ugye ez jönne majd 2002 dec. 22- én, ez lenne nekünk az úgynevezett világvége... és hát kibaszás hogy nem ezt filmesítik meg :(
-
kovi04 #25 New X-Files Movie Next Summer?
July 14, 2007 - At the TCA (Television Critics Association) press tour today, David Duchovny was in attendance to promote his new Showtime series Californication. During the event he was asked about the often speculated about second X-Files movie. Duchovny said that it was indeed going forward, and added that "Gillian [Anderson] is onboard."
After the event, I was among a smaller group of journalists who spoke to the actor further, and Duchovny was asked why he felt so confidant the movie was happening this time, after years of rumors about different scripts. Duchovny answered that the reason he was sure about this script was because "I'm actually supposed to see it next week! Before I would just say that [there was a movie] because they told me, but now, after talking to Chris [Carter] -- he's been giving me progress reports -- and he actually called yesterday, and said 'Next week, you should have something to read.'"
Asked to confirm earlier reports that the movie would be a standalone story, and not part of the larger mythology arc of the series, he replied "It should be. It should be a one-off, yeah."
I then asked Duchovny what the schedule for the film might be, in terms of both shooting it and releasing it, and he said "I think it was November, for a summer release." When asked if that would be summer 2008, the actor nodded.
Duchovny said he was looking forward to playing Fox Mulder again, and when asked why, answered, "Because he's cool! It's a great show and I love playing the character and I like the people."
ign.com
-
#24 nem az enyém ... a topikkal kapcsolatos -
#23 éntudoméntudom akkor lesz a világvége :D a Maják szerint :D ugye mlyen művelt vagyok? meg okos? meg tökéletes? meg szerény? amugy énis várom már a filmet :) -
#22 december 22-én születtél? szegény, szar lehet, hogy egy kalap alatt elintézik a Karácsonyt meg a szülinapodat :))))))))))))) -
#21 az túl szép szülinapi ajándék lenne -
kovi04 #20 Íme az első mozifilm és a sorozatzáró duplarész posztere. Mindkét film nagyon jó emlék ként él bennem.
-
#19 -
kovi04 #18 Íme egy 3 perces fan trailer. Nem értem miért akar mindenki földönkívüli inváziót a második mozifilmbe !!!!!!! Úgyis csinálnak majd egy harmadik mozifilmet, aminek a premiere 2012. december 22-én lesz. -
#17 parancsolj ízelítő gyanánt -
kovi04 #16 X-akták - A mozifilm -
#15 This poster is an unofficial creation by Anthony d'Angio
Nos elég jó lett :) Nem is tudtam, hogy lesz 2. rész is... -
_Vegeta_ #14 Enis regota varom, remelem jo lesz. :) -
#13 a te eszetlen kurimplifőzelék agyad -
#12 én is féltem, de szinte ezen nőttem fel, okosodtam miegymás. kár h nem ufokrol fog szolni, hisz az utsó rész hagyott pár lezáratlan szálat:( -
#11 a fájcserélő meg miaz? mi? -
#10 HELLOSZTOK,nadejó ezt is írhatom a megnézendő filmeklistámraXD tényleg örülök neki amúgy még az 1. se láttam teljesen:Damikor meg a sorozat ment akkor meg még kicsi voltam és féltem,de nagyon érdekelnek az ilyen filmek. -
kovi04 #9 Sajnos nincs sok esély rá hogy a Stonehenge szerepeljen a filmben helyszínként. Hiszen ahogy már leírtam ez egy földönkívüliek nélküli film lesz. Ez a film én szerintem a Gumiember címü részhez lesz hasonló. Lesz egy "mutáns" és majd azt kell a film alatt üldözni a két főszereplőnek. Persze a film története százféleképpen is alakulhat. Én sem vagyok jövőbelátó. :) -
#8 Stonehenge?? Wow! Akkor ez marha izgi lesz! Ja de fanok csinálták