75
Benoit Sokal új játéka
-
Bulics #75 na jó, ennél szarabb játékot életemben nem láttam, nem is értem mit akar tőlem mit csináljak, még jó hogy nem vettem meg! Éljen a letöltés!!! -
Bulics #74 Nagyon jó de nem számoltál a rejtvénnyel a temetőben. nincs b betü többekközt. meg nem értelmes szöveg jön ki. ez még mondjuk nem lenne baj de mondom nincs meg egy csomó betű. és le se tudom szedni a magyarításod. -
Banderas1990 #73 Nem választottál ki véletlenül új játékost? Most hirtelen más nem jut eszembe. -
Banderas1990 #72 Nem rég én is kiakasztottam a játékot, nem akarok hazudni, néhol egy kis segítséggel. Összeségében tetszett, elég egyedi. Stílusában nagyon érdekes játékról van szó. A grafika hangulatos, főleg ezzel a képregényes megoldással, érdekesek a feladványok(bár néhol nekem kicsit túl nehezek), az "akció jelenetek" is feldobják a játékot. A szinkronnal nincs semmi baj, a színések nem játszották túl a szerepet, de nem is nulla-beleéléssel csinálták végig a dolgot, szóval pont jó.
Viszont voltak zavaró dolgok:
Sajnos az angol feliratokkal voltak problémák(ami ráadásul zavarta a végigjátszást), mint később egy végigjátszásba utánolvastam, azért mert, néhány helyen egyszerűen félrefordították.
A történet bár fordulatos, szerintem túlságosan kaotikus azon emberek számára, akik nem ismerik az eredeti Nikopol-trilógiát. Próbáltam nyomon követni az eseményeket, de egyes dolgok egyszerűen logikátlannak vagy érhetetlennek tűntek a számomra éppen az eredeti mű ismeretének hiánya miatt.
És még valami, amiről nem rég olvastam: A játékot bár Sokal nevévvel fémjelezték, elvileg nem vett részt a fejlesztésben. A stáblistát megnézve tényleg sehol nem találtam a nevét, szóval úgy tűnik ugyanúgy járt, mint Tom Clancy.
Azonban, mint már mondtam tényleg érdekes játék és, aki szereti a hasonló kalandjátékokat nyugodtan próbálja ki. -
kimenet #71 sziasztok!
valaki meg tudja mondani, h miért nem tudom visszatölteni a mentésemet?
csak új játékot tok kezdeni mindig :(
-
#70 Köszi, remek munka!! -
Katarina 60 #69 Sikerült végigjátszani!Egy kis segítséggel persze. -
Katarina 60 #68 Egyetértek valóban tökéletes játék ! Nem is mondható egy átlagos kaland játéknak,mert akciózni is kell.De szerintem pont ettől olyan izgi.Szerintem se hagyjátok ki. -
dezsolti78 #67 Sziasztok!
Most kaparintottam meg ezt a kincset. Mit lehet rá mondani, tökéletes mint az összes Benoit Sokal- darab általában.
Aki szereti a jó kalandjátékokat ne hagyja ki!
De bárki tehet vele egy próbát, a hangulat überbrutál. -
Katarina 60 #66 Senki nem játszik ezzel a játékkal ? -
Katarina 60 #65 Az én játékom francia nyelvű arra hogy tudom rátenni a magyarítást.Segíts légyszíves ha tudsz. -
kcst #64 Sziasztok, valóban, elkészítettem a magyarítást és a végigjátszást!
Jó szórakozást hozzá.
Innen szedhetitek:
Nikopol magyarítás és végigjátszás - KCsT -
tonyo9 #63 nekem egy kis gondom van a játékkal,22"-os monitoromon beállitom 1680×1050-es felbontást de kétoldalt van két fekete csik,vajon miért nem teljesképernyős? -
#62 Kész a magyarítás hozzá. -
Ármány #61 Sziasztok!
Én is elakadtam. Felkapcsoltam a kulccsal a villanyt a falfirkás szobában... papírt letettem... mit kell bepötyögni?
-
syberia2 #60 Hi Hol lehet megvenni a gamet? -
sunday #59 Hát igen bele kellett jönnöm az elején,de azért is vittem ilyen hamar végig mert szinte csak ezzel játszottam:D az elmúlt napokban, meg le is kötött) most az overclocked-al kezdek játszani.szia! -
#58 Hamar tuljutottal rajta, nem mondom, a kezdeti nehezsegek miatt is mondom ezt. -
sunday #57 Sikerült végigvinnem,nekem tetszett a játék,nem egy egetverő de szerintem izgalmas volt:)sok sikert a többieknek! -
sunday #56 Most meg a mosdós-ágyas szoba feladvány fogott ki rajtam,nincs elég időm kombinálni mert az őrök jönnek rögtön,tudom h valamit a dróttal (wire) kell,az ablakot betöröm, a vízzel teli pohár meg hova kell? az ágyról toll takaró, a takaró üvegszilánkkal kés de mit vágjak el vele?nem nagyon értem kevés idő van rá. -
sunday #55 sikerült ez a kirakós,húzós volt szerintem nem minden szó egyezik meg az alakzatokkal, a két őrrel végeztem, egyre jobb... -
HBusa #54 Arra már rájöttem hogy be kell helyetesíteni a képeknek megfelelő betüt csak valahol még hiba van. -
sunday #53 Köszi,meg van, most a szövegkirakós feladvánnyal szórakozom jó ideje:) -
HBusa #52 Szeva,menj vissza az öreghez nem lessz ott de betudsz menni a szobájába,szedd össze a papirokat.Menj vissza ahonét indultál a falfírkás szobába baloldalt van egy kis ablak tedd oda a papirokat és dekodold.Én is itt tartok de még nem jöttem rá hogyan tovább.Ja-a jobb oldali kapcsoloba tedd be a kulcsot. -
sunday #51 megint elakadtam, a kriptában amikor készen vannak a fal rajzok és a fénykép rajzot is középre tettem a falra,meg a csempén a tárgyak, utána mit kell csinálni? -
sunday #50 Köszi, a demot megnéztem,és az volt a baj hogy nem zártam be az ajtót,hát azért nem tudtam leláncolni,sebaj meglett,játszom tovább:D -
#49 Nincs sajnos mentesem, youtube-on van vegigjatszasi video (de nem az egesz jatek), esetleg ott nezd meg, mi maradhatott ki. -
HBusa #48 Hali,magad elött a talajon klikkelj eltünik a törmelék azután tedd a helyére a követ és tedd oda az oszlopot.Át lépsz az ajton kalapács a kézben kapsz össz 5 db-ot,megfelelő sorrendben üsd ki a téglákat az ablakból és kint vagy. -
sunday #47 Nekem meg nem sikerül mindig kijön a szobából,meg azt irja h érzi a szagomat:( Nincs véletlenül ez után egy mentésed? -
#46 En ugyanigy csinaltam es minden ok volt. -
sunday #45 hello! Ezt a szöry szobába zárását nem tudom megcsinálni. bemegyek a hálóba láncot ajtóra, felveszek egy füstölőt beleteszem a tartóba, meggyújtom és füstöl,ezután láncot leveszem megyek a festőterembe, a követ leveszem a polcról a polcot eltolom a háló ajtó elé, majd ráteszem a követ és ilyenkor kimegyek a nappaliba és nem tudom a hálóajtóra rátenni a láncot mert érez a szörny rögtön. mit nem csináltam jól,már mindenfélekeképpen végigcsináltam és mindig kijön a hálóból és végem.vicces h az első feladvány már kifog rajtam:( segítene valaki? köszi -
#44 Sikerult megoldani, hogy nem vettem eszre.... -
#43 Huhh..vegre mar a szornyon is tuljutottam.
De mi kezdjek a kovel meg a deszkaval, hogy kijussak az ajton? Se a veso, se a kalapacs nem segit semmi. -
#42 Kosz szepen. -
BRYAN1 #41 ahol el vetted a filmet balra fent le kell húzni a vásznat -
#40 Ott tartok most, hogy a lejatszoba betettem a filmszalagot, de utana meg valamit bele kell tenni. Itt elegge elakadtam, mivel nincs nagy kalandjatek-tapasztalatom, ismerkedek inkabb vele.
Mar 10x megneztem mindent, felszedtem mindent amit lehet, egyszeruen nem ertem, vegigjatszas vagy segitseg pedig sehol. -
BRYAN1 #39 a szellőző ventilátort szívóra kell állítani hogy a gőzt be szívja -
deusex02 #38 Hali!
Meg van bocsi tovább jutottam. Most azt szeretném meg tudni hogy fent vagyok a toronyban és ott van 4 vegyszer azokból egy gőzőlő elegyet csdinálok és beleöntöm a lefolyóba és utána is jön az őr ott mit kell csináljak.
előre is köszi a segítséget. -
deusex02 #37 Na szóval megtaláltam a követ és ki is jutottam a helységből nagyon köszi. Most már az Őröknél vagyok. 2-t le is tertettem a földön aztán a figyelő állásokból kilődtem a másik kettőt, de van egy 5. Őr azt becsapom azzal hogy a riasztót kikapcsolom a hangot de világít őda is megy de onnan nem tudok mit kezdeni mert elbújok előle a kocsik mőgé aztán oad tudok menni az őr helyére, de nincs meg a megfelelő kártya az ajtóhoz gondolom az őrnél van de nem tudom hogy szerzem meg tőle. Segíts ebben is egy kicst.
Előre is köszi.
Hali -
BRYAN1 #36 az automata mellett van egy láda a falon ott a pénz de előbb a földről egy kővel dobd le a tükröt ami rád néz