75
Benoit Sokal új játéka
  • deusex02
    Azt gondoltam de mivel nincs,érmém anélkül nem tudok sörös dobozt kivenni. Létszi csak egy picit emlékezz vissza ra mit vittél az öregnek hogy adjon pénzt mert itt meg vagyok lőve.
  • BRYAN1
    A sörösdobozt az automatából tudod kivenni,de a pénzre már nem emlékszem pontosan ,hogy hol szereztem.Valamit vinni kell az öregnek és azt hiszem,az adja.
  • deusex02
    Köszi szépen a képeket ez így már könnyebb, de most meg a maradék két dolgot azt honnak szedjem elő mert mindent mgnéztem és sehol sem találom őket a (pénzérméket , meg a sörösdobozt.)
  • BRYAN1
    hali :
    http://img150.imageshack.us/my.php?image=niklur1.jpg
    http://img258.imageshack.us/my.php?image=nikcps6.jpg
    http://img524.imageshack.us/img524/4848/nikrcy1.jpg
    itt vannak a képek
  • deusex02
    Halihó mindenkinek!

Remélem tudtok segíteni a Nikopol játékba. Kijutottam a szobából az addig jó. Elmentem egy metró aluljrójába vagy hova pontosan nem tudom, de azt tudom hogy egy öregember fogad minket. Ad egy cetlit amin egy rituális szoba fel a padló szimbólumainak elhelyezését írta le. Meg is találtam a szobát a padlóra való köveket, a krétát a földról felvedtem és a falakra felrajzoltam a szimbólumokat. Viszon a padlóra 9 szimbólum kéne és csak 5 van(korona, kard, mérleg, kulcs, és torony)Aztán találtam egy kereszt kulcsot amivel a rituális szobával szembni részben leszedtem egypolcot és bejutottam a hibernáló szobába. Ahol semmi mást nemtudtam mint hogy egy embert félig felengedtem és leszedtem az csípőjéről egy megfagyot SÓ darabot. Van a cetlin SÓ írva de daru nincsen ami alá rakhatnám. Aztán a maradék szimbólum az pedig (fekete kereszt, Urna, két dolog) azt nem tudom mit takarhat. Szóval itt tartok és nem tudok tovább jutni ha valaki itt tart vagy tovább jutott írja meg létszi, hogy hogyan előre is köszi mindenkinek.

Sziasztok
  • once
    Most kezdek el vele játszani, első benyomásom az h könnyen kezelhető,egyszerű irányítás és menü,és egyáltalán nem szaggat nekem,(nem ugy mint a jack kaene) és szép grafikája van,meg tetszik ez aborongós környezet. Remélem azért a rejtvények nem lesznek túl húzósak :D
  • zizike20
    köszönöm szépen a segítséget!
  • BRYAN1
    hali.elösször tedd rá az ajtóra a láncot utána a földön a füstölőtartóba tedd bele a füstölőt és gyújtsd meg.vedd le a láncot az ajtóról.irány a másik szoba--> szekrény elhúz, a kő rá,az ajtón kimész-> és a másik ajtót leláncolod kívülről és a szörny benn marad
  • zizike20
    és hogy tudok kombinálni? mert az öngyújtót és a füstölőt már az elején megtaláltam,csak nem tudtam hogy kell őket együtt használni.
  • Lord Myn
    **** SPOILER ****

Meg kell akadályozni, hogy kiszimatoljon, ehhez szükség van az öngyújtóra és a füstölőre a "hálószobából" (persze ezzel még nincs vége a bulinak...).
  • zizike20
    odáig jutottam el hogy eltoltam a szekrényt az ajtó elé,ráraktam a követ hogy ne törje be a szörny,de utána nem tudom mit tudnék még csinálni. ha ki akarok menni az ajtón akkor meghalok,más megoldást meg nem találtam. ki olyan rendes és segít nekem?
  • Prince23
    Na mien gamma? meséljen má vki róla...
  • Prince23
    gyre fel msn-re.
  • ricsa008
    és hol van?
  • Prince23
    KIJÖTT a Gamma!!!!

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Nikopol_Secrets_Of_The_Immortals-RELOADED
  • csgj
    Ki is próbáltam. Nagyon szép, fura hangulatú, gondolkodós, de nem istentelenül nehéz game. :D Oké, ez csak a demo, még nehezebb is lehet... És végül is így is meghaltam benne egy-kétszer. No igen, meg lehet benne halni :P Rendes kalandjátékokban ez ritka. Ja, és az egyetlen baj, (legalábbis nekem probléma) hogy first person nézetű. :S Benoit Sokal a látványból tényleg nagyon sokat kihozott, a game története viszont abból a bizonyos Immortals, vagy micsoda képregényből származik.

Szóval tetszik, úgyhogy biztos kipróbálom a teljeset is, ha kijön... De nem hiszem, hogy a kalandjátékok királyai közé emelkedhet. Max egy JÓ kaland lesz. Sztem.
  • csgj
    Kijött a demo, fileplanet-ről lehet tölteni.
  • Prince23
    Trailer :S
  • csgj
    én is így vok vele :D :)
  • Tinman #16
    Döbbenet!!!
    Ezt nem is tudtam
    Szavakba nehéz öntenem, hogy mennyire szeretem Sokal munkáit... a Syberia életem egyik legnagyobb játékélménye volt.
  • Landor
    csak nem játszol ezzel a kvékkel?
  • csgj
    akkor most mondom neked, hogy Benoit Sokal egy nagyon elismert kalandjáték készítő
  • schrank
    frontlines : fuel of war de csak a kvékvárz-os kecsegek miatt
  • CheAteR88 #12
    sry de nemnagyon ismerem a kaland gameket
  • CheAteR88 #11
    ha a wownak ien grafikája lenne meg ien stilusu game lenne azzal jáccanék dehát szar:D
  • SigS
    WoW-os ko**og vagy
  • rotator
    Ha Benoit Sokal neve nem mond neked semmit, akkor mindegy. :) Egyébként Point'n'Click kaland, mint a Syberia vagy Paradise.
  • CheAteR88 #8
    ez mien game?
    fps vagy rpg vagy miarák?
    grafika sok de ebből a 3 képből semmit nemlehet megtudni:(
  • CheAteR88 #7
    bf?:D
  • Pheaper
    ez miből van ?:O
  • csgj
    ezt most minek raktad be?
  • schrank
    én régimódi vagyok
  • csgj
    mé, nem tetszik? :)
  • schrank
    izgalmas képek
  • csgj
    "Még meg sem jelentek a Benoit Sokal által vezetett White Birds Productions Aquarica és Sinking Island című játékai, de már be is jelentettek egy újabb játékot, a Nikopol-t, amely Enki Bilal „Nikopol Trilogy” című képregénysorozatának adaptációja."

Sajnos megjelenési dátumról még nem tudok, de bízzunk benne, hogy nem kell sokáig várni rá.

A képeket csak 800x600-ban tudtam felrakni...