Nikopol

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

odáig jutottam el hogy eltoltam a szekrényt az ajtó elé,ráraktam a követ hogy ne törje be a szörny,de utána nem tudom mit tudnék még csinálni. ha ki akarok menni az ajtón akkor meghalok,más megoldást meg nem találtam. ki olyan rendes és segít nekem?
Prince23
Na mien gamma? meséljen má vki róla...

Prince23
gyre fel msn-re.

és hol van?
Prince23
KIJÖTT a Gamma!!!!

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nikopol_Secrets_Of_The_Immortals-RELOADED

Ki is próbáltam. Nagyon szép, fura hangulatú, gondolkodós, de nem istentelenül nehéz game. 😄 Oké, ez csak a demo, még nehezebb is lehet... És végül is így is meghaltam benne egy-kétszer. No igen, meg lehet benne halni 😛 Rendes kalandjátékokban ez ritka. Ja, és az egyetlen baj, (legalábbis nekem probléma) hogy first person nézetû. :S Benoit Sokal a látványból tényleg nagyon sokat kihozott, a game története viszont abból a bizonyos Immortals, vagy micsoda képregénybõl származik.

Szóval tetszik, úgyhogy biztos kipróbálom a teljeset is, ha kijön... De nem hiszem, hogy a kalandjátékok királyai közé emelkedhet. Max egy JÓ kaland lesz. Sztem.
Kijött a demo, fileplanet-rõl lehet tölteni.
Prince23
én is így vok vele 😄 😊
Tinman
Döbbenet!!!
Ezt nem is tudtam <#wow2>
Szavakba nehéz öntenem, hogy mennyire szeretem Sokal munkáit... a Syberia életem egyik legnagyobb játékélménye volt.<#eljen>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

csak nem játszol ezzel a kvékkel?

-tRs-Landor

akkor most mondom neked, hogy Benoit Sokal egy nagyon elismert kalandjáték készítõ
schrank
frontlines : fuel of war de csak a kvékvárz-os kecsegek miatt <#hehe>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

CheAteR88
sry de nemnagyon ismerem a kaland gameket

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

CheAteR88
ha a wownak ien grafikája lenne meg ien stilusu game lenne azzal jáccanék dehát szar😄

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

SigS
WoW-os ko**og vagy <#mf2>

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)

rotator
Ha Benoit Sokal neve nem mond neked semmit, akkor mindegy. 😊 Egyébként Point'n'Click kaland, mint a Syberia vagy Paradise.

CheAteR88
ez mien game?
fps vagy rpg vagy miarák?
grafika sok de ebbõl a 3 képbõl semmit nemlehet megtudni😞

CheAteR88
bf?😄

Pheaper
ez mibõl van ?😮

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz

ezt most minek raktad be?
schrank
én régimódi vagyok <#vigyor5>

mé, nem tetszik? 😊
schrank
izgalmas képek <#unalmas>

"Még meg sem jelentek a Benoit Sokal által vezetett White Birds Productions Aquarica és Sinking Island címû játékai, de már be is jelentettek egy újabb játékot, a Nikopol-t, amely Enki Bilal „Nikopol Trilogy” címû képregénysorozatának adaptációja."

Sajnos megjelenési dátumról még nem tudok, de bízzunk benne, hogy nem kell sokáig várni rá.

A képeket csak 800x600-ban tudtam felrakni...

← ElőzőOldal 2 / 2