3817
-
foxxi #935 nem gyengén szaggat. Amugy jah, kb. -
#934 Pc-s videó, grafikai hibák nélkül:
-
#933 Jó, hát ilyen érvekkel, hogy akkor is nekem volt igazam, nem tudok mit kezdeni :D -
#932 És ennek most örülni kéne? Nézz már szét milyen videók vannak youtube-n. i7-es rendszereken olyan pop-up van hogy öröm nézni. -
#931 Az egészet direkt csinálták mert a negatív reklám is reklám és most ezzel van tele minden. Igaz az eladásokat nem segíti elő úgyhogy kicsit mellélőttek :) -
#930 biztos peccselik nemsokára sztem is -
gregtom6 #929 Ha sokat panaszkodnak, akkor úgyis jönni fognak a patchek. Én türelmes vagyok, legfeljebb visszanézek rá pár hónap múlva, ugyanis annyira nem szeretem az ilyen Mad Max témájú játékokat.
Egy valami miatt érdekel: Mert scifi(ez a húzóerő), és mert az ID fejlesztette. Egyszer úgyis játszható lesz. -
Gabe18 #928 Ez így is van, csak az ID-től nem ezt vártuk.
Meg egyáltalán, akkor ne adják ki pc-re. Az egy tiszta munka, nincs, vegyetek konzolt ha játszani akartok vele. De ha már kiadják, akkor azért egy minimum szintet elvárna az ember. -
gregtom6 #927 Attól még nekem volt igazam, és most arról van szó, nem másról. -
#926 Sőt, inkább három négy éve, mert ugye B.-et is fejlesztették valameddig. -
#925 És akkor hova szarjak? Két éve(inkább két-három éve) milyen állapotban volt a Rage? Vajon mennyit mutattak meg anno? -
gregtom6 #924 Nagyon vicces.... -
gregtom6 #923 Hát őszintén, mint fejlesztő, én is marhára leszarnám a PC-t, vegyetek konzolt. Én magam se szeretem a konzolt, PC-s vagyok, de konzolra éri meg fejleszteni.
És igen, a PC csak nyűg a számukra.
Gondolom 2-3 tesztkonfigon tesztelték, ott jó volt, és kiadták. -
#922 .....a hangok is megmondták -
gregtom6 #921 De a Rage-et meg több, mint 7 éve fejlesztik. Nézz utána, ember, tudom, h igazam van :) -
#920 Lehet pont ezért sem tetszik nekem a Rédzs a videok alapján. -
#919 Hát fantázia fejlesztésre tökéletes :D -
#918 Tehát ha én elkezdek fejleszteni egy xy világban játszó játékot, mondjuk fejlesztem 30 évig, akkor az idő alatt kijövő minden hasonló játék az enyémet kopizza?
Borderlands KÉT ÉVE jött ki. Azóta nagyon sokat lehetett fejleszteni. Ez iganis Borderlands klón. -
Gabe18 #917 Aha, tehát a 2005-ös Xbox360 hardweren képes jól futni, de egy 4 magos, 8 giga ramos, Radeon 6870-es pc-n meg másodperces késésekkel tölti be a textúrát. És ez így jó, meg nem kell problémázni...
Viszont lehet 60 fps-el megy valóban, csak a táj nem rajzolódik ki. -
gregtom6 #916 Pedig tudnád, mennyit görcsöltek a fejlesztők, h egyáltalán úgy nézzen a játék ki... -
gregtom6 #915 A Borderlands később jött tervbe, mint a Rage... -
gregtom6 #914 De birkák azok, akik leszólják a grafikáját... -,-
A Rage BEÁLLÍTJA MAGÁT a gépednek megfelelően, h minél több FPSetek legyen. Olvassatok utána. NEXT-GEN grafika VAN, csak esetleg nem a ti gépeteken. -
Gabe18 #913 Az már igaz, én nem raktam volna be hibaként, de hát attól nem lesz szebb ez sem. -
#912 Nextgen ez pedig, méghozzá annyira, hogy mi 2011-ben élő silány érzékekkel bíró halandó emberi lények, még nem értünk fel ehhez a csodához méltó, azt megfelelően befogadni képes evolúciós lépcsőfokra, azért látja meglehetősen megvetnivalóan csökevényes látószervünk hibásnak. :D -
#911 Nekem mondod? Én hajtogatom folyton? :) -
#910 Ilyet bármely más játékban lehet találni. -
#909 Persze csak fárasztó már állandóan ezt hallgatni. mindenki azon játszik amin akar meg megteheti. Engem nem zavar, hogy körülöttem mindenki konzolon nyomja, hát ha neki az a jó tegye nekem elegendő a PC-re megjelenő címekkel játszani így nem veszek konzolt. Gépre 3 évre nem költöttem, most fogok majd 13e Ft értékben 3 évre lebontva ez igazán nem sok szerintem. -
#908 Jó a kesztyűje -
Gabe18 #907 Akkor talán a programozók csináltak valamit nagyon rosszul hogy ehhez a falhoz ilyen közel lehet jönni, ha ez csak messziről szép... -
#906 Azt hiszem te rosszul csinálsz valamit. Pl az első képnél, azt nagyon messziről kell nézni. Hypertextúra... messziről szép. -
#905 Pár kép a RAGE-ből:
Next gen grafika, mi? -
vg #904 Hát az azért más, havi 2-3 lemez, nem? -
#903 Valamit valamiért.
Ez az egyszeri befektetés nem csak 1 játék miatt történik ha valaki vált. -
#902 De azért a DL lemezeket kilószámra veszed.. -
#901 Hát engem nagyon nem izgat a Rage csak megjegyeztem valamit, mert elég unalmas már ez a vegyél konzol szöveget mert óccsó. -
vg #900 Nem én csináltam eme remek programot, ne engem szidj érte... :) Nekem még annyi zsém sincs gépet fejleszteni. :( -
#899 Igen csak ilyenkor mindig azt felejtitek el ,hogy az emberek nagy többsége úgy csinálja, hogy vett valamikor régen egy gépet és azt fejlesztgeti és többnyire 20-30e Ft-októl nem ad ki egyszerre többet abból meg nem igazán futja konzolra meg TV de ha tévednék javítsatok ki. -
#898 komolyan elgondolkozok hogy új PC helyett inkább egy konzolt veszek a jövőhéten :( -
vg #897 Ez dedurva! Egy ilyen gépen ennyire játszhatatlan??? Hát, az enyémen otthon el se indulna. :) Amennyibe kerül ez a gép inkább vegyetek xbox-ot egy 32-es tv-vel(talán még marad is zsé) aztán észre sem veszitek, hogy nem pc-vel játszotok. Bár, ha visszagondolok amikor megjelent a Wing Commander 3, akkor is ilyen szinten ment az akkori "átlag" gépeken, valahol pedig biztosan volt egy gép, amin jól ment... -
#896 Jól emlékszel hogy ha nem emlékszel ilyenre.
De még ha nem lenne bug akkor azt mondom oké...vagy esetleg egy multi FPS lenne.
Crysis1 <-> 2 DejaVu