Rage 1-2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Next PC upgrade: 2022
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
Légy király!!
:D

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Nagyon kiváncsi leszek az elsõ Dx11-es nvidia vs ati tesztekre!
A bevezetõ dart vader menet mindenki emlékezetébe belevésõdött EZ TUTI!!!

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
De könyörgöm nem hiszem el hogy egy nem lehet szinte már minden játékba ami megjelenik beletenni normális fizikát.
Csak példát mondok ott a Stranglehold nem etalon meg semmi nonplusszultra de ott azért szépen rombolható pár dolog DE SAJNOS NEM MINDEN és ez hiba többet ki lehetett volna hozni belõle.
Pedig az alapból jól futó UE3-as game-ekhez simán jó lenne egy brutális fizika amit nyugodtan számolhatna plusszba a proci mivel minimál a gépigánye szinte.
PhysX-el is jó dolgokat lehetne megvalósítani ha nem csak nvidiáé lenne hanem minden gépen elérhetõ lenne.
Meg ez a PhysX-es megoldásos is amik vannak azok jók mondjuk de azokse teljes körben mindenre kiterjedõ dolgok.
Csak sajnos ezzel az a baj hogy csak mi játékosok akik játszunk azok sirnak hogy kell nekünk ez és a fejlesztõk akik pénzt kapnak ezért leszarják nagyívben :(
Rage engine
Kinetica engine
Unreal 3 engine
Dunia engine
Frostbite engine
Crystal Tools engine
Anvil engine
Diesel engine
Ronin engine
stb.
amúgymeg youtube hd-ket favorizálom.
linkeltem HD-ben, de mindig a kibaszott gémszart favorizáljátok. a legszarabb gamer-honlap, ami csak leledzhet, de csak az sg annyi látogatottságot generál nekik, amibõl megélnek^^
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
remélem frankó lesz.
amolyan fallout csak kicsit emészthetõbb formában...:P
Viszont a Rage trailer nagyon jó.
Rage-tõl nem hasaltam el, még mindíg doom hangulata van a tûzharcoknak, karaktereknek,fegyvereknek
PSN ID.: Beegabor
http://www.fileshack.com/file.x/14954/Rage+QuakeCon+2009+Trailer
gametrailersen is fenn van, csak az agyontömörített szar:
http://www.gametrailers.com/video/quakecon-trailer-rage/54146?type=flv
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
(HW Insider) Az id Software nyilvánosságra hozta a QuakeCon 2009 alkalmával lezajló események idõrendjét: Bemutatásra kerül a RAGE és a Brink.
Augusztus 13 –16. QuakeCon idõrend:
Csütörtök, augusztus 13:
id Software Sajtókonferencia, John Carmack beszéde.
Péntek, augusztus 14:
Brink bemutató: Bethesda és a Splash Damage új sci-fi FPS játéka. A Splash Damage CEO és játékigazgató Paul Wedgwood beszél.
NVIDIA bemutató hegyek az egész QuakeCon alatt.
Szombat, augusztus 15:
RAGE játékmenet bemutató élõben.
Tim Willits kreatív igazgató és Matt Hooper fõdizájner
beszélnek a játékról.
info: Hardwired
Kétféle ember van, aki hugyintás elõtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törõdjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]
Most arra vársz hogy jöjjön egy krájszisz fan és belédkössön, vagy miért erõlteted ennyire a Crytek fikázását?
hát persze.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!