3817
  • Shep
    Hát akkor szájberpánkozzák meg magukat. :)
  • Gabe18
    Amúgy pont ezért meglepő ez a gagyi beállítás.
    Hát ki más tudná jobban hogy pc-n mi kell, egy pc-s játékosnak mi kell, mint egy John Carmack?
    És akkor már ő is?

Amúgy ilyen "majd a gép beállítja" dolog volt már sokszor videókártya beállításoknál más játékokban is. De ez valaha működött is jól bármely játékban? Volt olyan hogy egy minimális hozzáértéssel nem lehetett a gép által beállítottnál nagyságrendekkel jobban belőni a saját gépedre? Mert én nem emlékszem...
  • DarkSector
    Nem lehet minden játék BF szintű...
  • Fpocok
    Miről beszélsz? A fegyók CYBERPUNKosak, ez kell a népnek. Szerintem is hülyén néznek ki :D
    De engem a fegyverek hangja jobban aggaszt. Rossz hallgatni...
  • DarkSector
    Csukd be a szemed. :)
  • Shep
    Na ez pl 10/10. Ilyennek kellett volna lennie a játéknak :D
  • Shep
    Nekem túlságosan mű az egész a színvilág is olyan meseszerű ráadásul azok az idétlen fegyverek, nem hiszem el, hogy az ID-sek nem tudnak normális fegyvermodelleket alkotni. Egyetlen jó fegyvermodelljük volt a Doom1-2 egycsöves shotija a többi valami borzalom. A Kék 1 modelljeit ezidáig senkinek nem sikerült alulmúlni.
  • Fpocok
    FAIL
  • zolee216
  • DarkSector
    Pedig az ötlet és atmoszféra briliáns szerintem, nekem bejön a stílus, csak hát ez a leszabályozás eléggé dedós hozzáállás.
  • Shep
    Hát eddig sem igazán győzött meg ez a játék ezek után meg mégannyira sem.
  • DarkSector
    Grafikát eltekintve, ugyanezt értelmezheted PC-re is, de a bugokat elnézve inkább leránt a százalékból mintsem rádobna.
  • lolSL
    USA megjelenés már volt, az eredetivel is nagy bajok vannak
    rage steam forums is tele van sírva

konzolon meg egy közepes game lett az értékelések szerint. 80% az atlag.
  • Fpocok
    Nem valószínű :D
  • DarkSector
    Persze eddig rossz, de ezek a warez-ből vett hibák, a full nem biztos hogy ilyen lesz. :)
  • DarkSector
    Ez nem lenne visszafejlődés ha minden pc egy tudást birtokolna.
    Konzolokon egy a hardver ezért jól működik.

Mac gépeken ez is kb így jól működik...szar gépeken ezt akarják szerintem kivitelezni de ez így iigen egy komoly gépnek visszahúzásnak tekinthető...
  • Fpocok
    Ja, akkor valamit félreolvastam, vagy csak a textúra betöltésre hittem azt, hogy akkor állítja. Mea Culpa.
    De akkor is szar.
  • DarkSector
    Nem mondtam hogy menet közben állitja.
    Miért te olvastál erről? :)
  • Fpocok
    Eddig ilyenről nem hallottam, hogy MENET KÖZBEN váltogatja a szart. Mert a játékoknál általában van egy gomb, hogy optimálisra állítsa be. Egyszer. Az elején... nem játék közben összevissza.

Az a helyzet, hogy ahogy már régebben is mondtam, a PC visszafelé fejlődik.
    -Multi szerverek nélkül.
    -Nincs ingame menu, szerver kereső, squad rendszer egy olyan játéknál, ahol csapatjáték van.
    -Három féle beállítási lehetőség van (crysis2)
    -Felbontás állítás lehet csak.
  • DarkSector
    Ez hülyeség...
    Carmack pc-t részesíti előnyben...ezt meg is mondta.
    Meg azt hogy minden platformon egyforma lesz és 60FPS-el fog menni...ezt is megmondta.

Hiddjünk már neki, hisz ő Carmack.

Doom4 és Quake5-el mi lesz, ugyanezt játszák majd el?
  • DarkSector
    Tudod a 2. dolog:

Szarok személyszerint a 60FPS-re ne a gép állítsa be nekem gépen a grafikát.
    Mert ha nekem elég a 3-35 fps és azzal akarom tólni, eléggé SOK + details beleférne még.

Szóval ez a gondolkodás egy ID FAIL
  • Gabe18
    Persze, hát ezért is a köcsög konzolok a hibásak. Vagy a gonosz kontroller, minden fps megrontója.
    Amúgy lehet a MS stratégiája ez, mindenki vegyen X360 kontrollert, mert azzal fordulva nincs hiba.
  • DarkSector
    Amúgy ha megnézed a vidit, mikor picit huzza le vagy oldalra nem félkört, akkor is szar naki...és ez konzolon is kiütne...:S
  • DarkSector
    Az azért van mert analóg kart ugy fordul ahogy huzza, és mikor demozgatnak a hatás kedvéért lassan nézelődnek körbe, hogy a bemutatókban szemléltessék a grafikát, de proszálj meg forogni a BF3 beta-ban, én néztem és elég gyorsan fordul ha hirtelen elhúzod a kart a joy-on.
    Ahhoz elég gyors hogy ilyen hibákat kiszúrj...majd megérdeklődöm hogy x-en talált-e valaki ilyen grafikai hibát.
  • Fpocok
    Így van:

2011: Demo=Warez verzió.
  • Fpocok
    Amúgy nem rég volt valami gameplay, ahol nagyon lassan forgott a csávó, azt hittem, hogy csak béna a kontrollerrel. LEhet, hogy akkor ezért :D
  • DarkSector
    De ezt még kontrollerrel is lehagynád, mármint ott se tudna betöltődni időben.
    Lassabb mint egér de nem ennyire, mint amennyi időt itt tölt a háttér.
  • CalebJoe
    az analóggal is lehet gyorsan fordulni ha be tudod állitani a sensitivity-t
  • DarkSector
  • Fpocok
    Ez azért van, mert gyorsabban fordul, mint ahogy gamepadon lehet fordulni maximális sebességgel. Working as intended.
  • PunkZoli
    szerintem véletlenül azt hitték, hogy majd az egér is olyan kurvalassan fog fordulni mint a kontroller, és van idő textúra töltögetésekre:D
  • foxxi
    nem. nvidián is. És az új driverek alatt is.
  • rumkola
    jól gondolom, hogy ez csak amd-s rendszeren jön elő?
  • DarkSector
    Ahoz elég egy mp3 lejátszó is nem?
  • Solid Snake
    Legalább a zene az jó
  • Noodlee
    Borderlandsben voltak ilyen textura betöltési problémáim :)
  • CalebJoe
    Ez szánalmas pont Carmackéktól hogy nem tudnak hozni egy 2004-es Doom szintet hanem egy bugos Borderlands klónt.
  • bakkerman
    mondjuk annyira szembetűnő ez a hiba,hogy peccs biztos fog jönni rá,de az a szerencsétlen,aki megveszi drága pénzért a gémet,annak is várnia kell...
  • Ryder62
    Hát eléggé szégyen ez rájuk nézve. És ahogy elnézem elég sokaknál előjön ez a hiba. És persze mindenki szídja őket hogy mi ez a hányadék

Ebben a videóban láthatjuk a "grafikai" menüt is. Azért pár évvel ezelőtt itt még 20 dolog fel volt sorolva amit te állíthattál be kedved, géped szerint. Szánalmas hova fejlődik a pc-s játékipar.

• DarkSector
    Ezzel egyet kell értenem, demo híjján így bízzon az ember a fejlesztőkben pc-n.

Emlékesztetőül régen Crysis-nál, ami egy nagy cím volt csináltak demo-t! Itt megengedhetik maguknak hogy ne, majd kidobnak kárpótlásul valami hd textúra packot, azzal betömik a lyukat.

Mellesleg ha ezt a logikát érti valaki, akkor kérem szóljon:
    Csak kérdem én ha automatán állitja be a gép a grafikát, akkor kinek a HD textúra pack???

A Sli-Crossfire-soknak?