3817
-
#895 Hát akkor szájberpánkozzák meg magukat. :) -
Gabe18 #894 Amúgy pont ezért meglepő ez a gagyi beállítás.
Hát ki más tudná jobban hogy pc-n mi kell, egy pc-s játékosnak mi kell, mint egy John Carmack?
És akkor már ő is?
Amúgy ilyen "majd a gép beállítja" dolog volt már sokszor videókártya beállításoknál más játékokban is. De ez valaha működött is jól bármely játékban? Volt olyan hogy egy minimális hozzáértéssel nem lehetett a gép által beállítottnál nagyságrendekkel jobban belőni a saját gépedre? Mert én nem emlékszem... -
#893 Nem lehet minden játék BF szintű... -
#892 Miről beszélsz? A fegyók CYBERPUNKosak, ez kell a népnek. Szerintem is hülyén néznek ki :D
De engem a fegyverek hangja jobban aggaszt. Rossz hallgatni... -
#891 Csukd be a szemed. :) -
#890 Na ez pl 10/10. Ilyennek kellett volna lennie a játéknak :D -
#889 Nekem túlságosan mű az egész a színvilág is olyan meseszerű ráadásul azok az idétlen fegyverek, nem hiszem el, hogy az ID-sek nem tudnak normális fegyvermodelleket alkotni. Egyetlen jó fegyvermodelljük volt a Doom1-2 egycsöves shotija a többi valami borzalom. A Kék 1 modelljeit ezidáig senkinek nem sikerült alulmúlni. -
#888 FAIL -
zolee216 #887 -
#886 Pedig az ötlet és atmoszféra briliáns szerintem, nekem bejön a stílus, csak hát ez a leszabályozás eléggé dedós hozzáállás. -
#885 Hát eddig sem igazán győzött meg ez a játék ezek után meg mégannyira sem. -
#884 Grafikát eltekintve, ugyanezt értelmezheted PC-re is, de a bugokat elnézve inkább leránt a százalékból mintsem rádobna. -
#883 USA megjelenés már volt, az eredetivel is nagy bajok vannak
rage steam forums is tele van sírva
konzolon meg egy közepes game lett az értékelések szerint. 80% az atlag. -
#882 Nem valószínű :D -
#881 Persze eddig rossz, de ezek a warez-ből vett hibák, a full nem biztos hogy ilyen lesz. :) -
#880 Ez nem lenne visszafejlődés ha minden pc egy tudást birtokolna.
Konzolokon egy a hardver ezért jól működik.
Mac gépeken ez is kb így jól működik...szar gépeken ezt akarják szerintem kivitelezni de ez így iigen egy komoly gépnek visszahúzásnak tekinthető... -
#879 Ja, akkor valamit félreolvastam, vagy csak a textúra betöltésre hittem azt, hogy akkor állítja. Mea Culpa.
De akkor is szar. -
#878 Nem mondtam hogy menet közben állitja.
Miért te olvastál erről? :) -
#877 Eddig ilyenről nem hallottam, hogy MENET KÖZBEN váltogatja a szart. Mert a játékoknál általában van egy gomb, hogy optimálisra állítsa be. Egyszer. Az elején... nem játék közben összevissza.
Az a helyzet, hogy ahogy már régebben is mondtam, a PC visszafelé fejlődik.
-Multi szerverek nélkül.
-Nincs ingame menu, szerver kereső, squad rendszer egy olyan játéknál, ahol csapatjáték van.
-Három féle beállítási lehetőség van (crysis2)
-Felbontás állítás lehet csak. -
#876 Ez hülyeség...
Carmack pc-t részesíti előnyben...ezt meg is mondta.
Meg azt hogy minden platformon egyforma lesz és 60FPS-el fog menni...ezt is megmondta.
Hiddjünk már neki, hisz ő Carmack.
Doom4 és Quake5-el mi lesz, ugyanezt játszák majd el? -
#875 Tudod a 2. dolog:
Szarok személyszerint a 60FPS-re ne a gép állítsa be nekem gépen a grafikát.
Mert ha nekem elég a 3-35 fps és azzal akarom tólni, eléggé SOK + details beleférne még.
Szóval ez a gondolkodás egy ID FAIL -
Gabe18 #874 Persze, hát ezért is a köcsög konzolok a hibásak. Vagy a gonosz kontroller, minden fps megrontója.
Amúgy lehet a MS stratégiája ez, mindenki vegyen X360 kontrollert, mert azzal fordulva nincs hiba.
-
#873 Amúgy ha megnézed a vidit, mikor picit huzza le vagy oldalra nem félkört, akkor is szar naki...és ez konzolon is kiütne...:S -
#872 Az azért van mert analóg kart ugy fordul ahogy huzza, és mikor demozgatnak a hatás kedvéért lassan nézelődnek körbe, hogy a bemutatókban szemléltessék a grafikát, de proszálj meg forogni a BF3 beta-ban, én néztem és elég gyorsan fordul ha hirtelen elhúzod a kart a joy-on.
Ahhoz elég gyors hogy ilyen hibákat kiszúrj...majd megérdeklődöm hogy x-en talált-e valaki ilyen grafikai hibát. -
#871 Így van:
2011: Demo=Warez verzió. -
#870 Amúgy nem rég volt valami gameplay, ahol nagyon lassan forgott a csávó, azt hittem, hogy csak béna a kontrollerrel. LEhet, hogy akkor ezért :D -
#869 De ezt még kontrollerrel is lehagynád, mármint ott se tudna betöltődni időben.
Lassabb mint egér de nem ennyire, mint amennyi időt itt tölt a háttér. -
#868 az analóggal is lehet gyorsan fordulni ha be tudod állitani a sensitivity-t -
#867 -
#866 Ez azért van, mert gyorsabban fordul, mint ahogy gamepadon lehet fordulni maximális sebességgel. Working as intended. -
PunkZoli #865 szerintem véletlenül azt hitték, hogy majd az egér is olyan kurvalassan fog fordulni mint a kontroller, és van idő textúra töltögetésekre:D -
foxxi #864 nem. nvidián is. És az új driverek alatt is. -
rumkola #863 jól gondolom, hogy ez csak amd-s rendszeren jön elő? -
#862 Ahoz elég egy mp3 lejátszó is nem? -
#861 Legalább a zene az jó -
Noodlee #860 Borderlandsben voltak ilyen textura betöltési problémáim :) -
#859 Ez szánalmas pont Carmackéktól hogy nem tudnak hozni egy 2004-es Doom szintet hanem egy bugos Borderlands klónt. -
#858 mondjuk annyira szembetűnő ez a hiba,hogy peccs biztos fog jönni rá,de az a szerencsétlen,aki megveszi drága pénzért a gémet,annak is várnia kell... -
#857 Hát eléggé szégyen ez rájuk nézve. És ahogy elnézem elég sokaknál előjön ez a hiba. És persze mindenki szídja őket hogy mi ez a hányadék
Ebben a videóban láthatjuk a "grafikai" menüt is. Azért pár évvel ezelőtt itt még 20 dolog fel volt sorolva amit te állíthattál be kedved, géped szerint. Szánalmas hova fejlődik a pc-s játékipar.
-
#856 Ezzel egyet kell értenem, demo híjján így bízzon az ember a fejlesztőkben pc-n.
Emlékesztetőül régen Crysis-nál, ami egy nagy cím volt csináltak demo-t! Itt megengedhetik maguknak hogy ne, majd kidobnak kárpótlásul valami hd textúra packot, azzal betömik a lyukat.
Mellesleg ha ezt a logikát érti valaki, akkor kérem szóljon:
Csak kérdem én ha automatán állitja be a gép a grafikát, akkor kinek a HD textúra pack???
A Sli-Crossfire-soknak?