Rage 1-2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ok látommár , scrollozzatok legaljára. Nem rossz, kár hogy nem pc exkluziv.

törölték a véresszájúak , mirror?

grebber
Azta a mocskos<#guluszem1><#worship><#eljen>
Crytek lehúzhatja a rolót már szinte 100% !<#eplus2>
Félelmetes mennyire szép!

Next PC upgrade: 2022

ProGabe
ITT a többi

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

werkfilm

<#worship>

MerlinW
<#wilting>

[merlinw.org]

nem, és veled ellentétben tudom hogy korrekt audio feldolgozáshoz nem árt kb. 1 teraflops , neked OFP-bõl maradt vissza annyi ? :p

grebber

grebber

SötétBarom
Heh, nem toltál elég OFP-t úgy tûnik 😊

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Sztem is igazad van, de nekem pl crysisben a fizika jött be a legjobban kiv vok lesz-e ragenek is olyan😛 grafikailag meg sztem se a crysis 2-õt se a rage-t nem kell félteni csak a gép bírja (már aki pc-s)xD

extra sensory
"...felesleges egy 2007-es játék grafikáját egy 2010ben megjelenõ gamehez hasonlítani."

Crysis esetében bizony nem felesleges, mert még jelenleg is ez képviseli a grafikai csúcsot, és megkockáztatom, hogy még a jövõben sem lesz félnivalója. A Far Cry-hoz hasonlóan ez is megelõzi a korát, és persze a hardverét.
A cryengine 3-as bemutató videó még azért nem maga a Crysis 2, szal ne kiabáld el.

Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick

ez a grafikára gyúrás annyira unalmas , szerintem már senkit nem érdekel, rendes hanghatások meg még mindig nincsenek. Penge AI-t, osztagmenedzsmentet akarok korrekt térhangokkal, leszarom ha SLI kell hozzá , mert akkor veszek SLIt. Voxeleket is leszarom meg a raytracinget is. Rendes doppler hangjaink nincsenek vazze...

grebber
Ha most védeni akarnám a Crysis-t azt mondanám felesleges egy 2007-es játék grafikáját egy 2010ben megjelenõ gamehez hasonlítani.
De ami ellene szól hogy 2010-ben jön a Crysis 2 és az eddig mutogatott Cryengine"3" láttán Rage-nek semmi félnivalója nincs.Szerintem 2010ben nem lesz más grafban olyan ami legyûri majd.Bár azt ki tudja lehet lesz 1-2 meglepi amirõl nem tudunk.
Crytek max a Crysis 3-mal fog megint alkotni de az 2012 körül lesz elméletileg ha nem késõbb. Addig még lesz Doom 4 is ami szebb lesz mint a Rage szal idTech 5 powa!!!!!

vérpocok
Ha ez a Rage kijön a Crysis már olyan bûnrossz játéknak fog számítani hogy Yerli mehet a börtönbe.

<#hehe>

Harlan fekete hattyúnak nevezte Almát... valaminek, ami definíció alapján nem létezhetne, de mégis van.

trash sells <#idiota>

MerlinW
Kinek a pap...

[merlinw.org]

hát a fallout3 ból kiindulva a bethesdában van 5% tehetséges ember és 95% trash (a rosszabbik fajtából).

bertino
kedvenc kiadó <#wilting>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

MerlinW
A nagy kiadó (ZeniMax/Bethesda) amelyik felvásárolta, az egyik kedvenc kiadóm, így nem bánkódom😊

[merlinw.org]

ProGabe
biztos, hogy nagyon jól fog kinézni, de az is biztos, hogy egyedi lesz a design, lesz valami stílusa (játék lesz, nem techdemo). tehát nem "sivatagszimulátort" kapunk majd és emiatt sokaknak nem fog tetszeni, hiszen nem lesz élethû^^

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

grebber
Valami ingame jól jönne! Had fossa össze magát a Crytek a látvány láttán <#banplz>

GregSB
Nincs ezen semi különös, már nyilatkozta Kermek régebben hogy X360-ra sokkal könnyebb fejleszteni, hiába van a PS3-ban több erõtartalék.

Egyébként meg a következõ hetekben is tuti lesznek hírek, alssan itt a QuakeCon...

Sajnos mióta az ID-t felvásárolta valami nagyobb kiadó kéthetente vannak híreik.

MerlinW
Teljesen felcsigázódtam😊

[merlinw.org]

Ez a PC-seket biztos nagyon érdekli.😄

grebber
balee4
Elolvastam a cikket és csak egy-két olyan infó derült ki, amirõl a gamekapcson sem írtak u(gye szépen kiszivárgott az exkluzív anyag), de a cikkben szereplõ képeket még nem láttam.(
De az infók alapján megéri rá várni...

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

grebber
Torrentre mindig kirakják pdf-be hamarosan felkerül!

Senki sem akartja szépen beszkennelni azt a gamestar cikket?😄

balee4
Hát ugyanaz a cikk lesz, ami a szintén holnap megjelenõ Game Informer-ben.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

ProGabe
minden bizonnyal óriási exkluzivitások lesznek benne^^

bertino
when it's done.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

balee4
A holnap megjelenõ GS-ben exkluzív infók lesznek a játékról.

http://gamestar.hu/itt-a-juliusi-gamestar-lehull-a-lepel.html#kommentek

Én már nagyon várom ezt a gamet :S mikor fog kijönni vki nem tuja megmondani??😛 mert arról semmit se találtam

GregSB
Frissült megint a lap.

Amikor kéri az ID-t ezt írjátok be: "general cross"

Az eredmény egy videó lesz, ami mutat új ingame részeket!

grebber
Mert debilek. De majd a Doom 4 odatesznek neki.

balee4
Nem értem, akkor miért nem hozzák ki teszem azt 4 vagy 5 DVD-n.

grebber
Rage: Plusz infók és tisztázás!

(Eurogamer) Blueprintek és alkatrészek begyûjtésével automata, állványos géppuskákat és autókra szerelhetõ távirányítású bombákat készítünk. A célzóstabilizátor a számszeríjra való, plusz az a speckó nyíl, amivel kis idõre átvehetjük a meglõtt áldozat feletti irányítást, mielõtt felrobbantjuk. A mágnessel a póverápokat szívjuk kocsinkhoz. Wingstick a neve annak a háromhegyû bumerángnak, amit dobálhatunk. A multiplayer diszkrét, kétjátékos co-op lesz, konzolokon split-screennel és különválasztják a singleplayer játék megjelenésétõl. PC, Mac, PS3 és Xbox 360 platformokra készül a Rage: Kész lesz, amikor kész lesz idõponttal.

Azért lesz vacak a játék textúraminõsége, mert a dizájner úr, az újoncnak mondható Tim Willits úgy döntött, két nagyobb Wastelandra osztja a Rage-t. Ez a két rész nagyon macerásan osztható el csak 3 DVD-re. A két játékrész három darabra szétvágásának technikai problémái miatt jelenik meg csak 2 DVD-re a játék. Ennek duplán mi isszuk meg a levét. Egyrészt a grafikusoknak agyon kell tömöríteniük az id Tech 5 által lehetõvé tett "végtelen mennyiségû textúrákat". Másrészt joggal mondják majd a laikusok, hogy de hát ez az id Tech 5 nem is néz ki olyan jól, bööööööö!! Köszönjétek a rendezõnek! Augusztus 13-16-án rendezik meg a QuakeCon-t, Dallasban, mely során újabb Rage infókat hoznak nyilvánosságra.

info: Hardwired

grebber

ProGabe
hopsz, írják a scannekben, hogy ez nem így van, tehát ez csak egy rosszmájú pletyka volt <#vigyor5>

ProGabe
a microsoft faszkodása miatt, ha Xboxon valami 2DVD-nél többön van (ejj, ma nem megy a magyar 😄), az nagyon súlyos pénzeibe kerül a kiadónak. szóval kapgyák bé!

grebber
"A játék látványminõsége nagymértékben javul a DVD-k számának növekedésével! A DOOM 4 azonban már 3 DVD-n - vagy 1 db Blu-Ray diszken - jön, úgyhogy ne aggódjatok."

grebber
Gamekapocs elõzetes!!!!!

Grafikáról nem írnak semmit se 😞

SötétBarom
Egy FPS-nél nem lehet kárára, mivel alapvetõen is egy primitív mûfaj (gyk. nem kell 120 gomb a kezeléséhez.)

Aminél gondot okozhat a gémpad optimalizálás, az a nehézség. Én a COJ2 nyomom joyyal, és hardon tudok haladni simán. Szal bill-egérrel valszeg nagyon könnyû..

Mondjuk nem bánom, majd nyomom ezt is azzal, lassan kezdek rájönni, hogy jobb (nem hatékonyság, hanem élmény szempontjából)

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

GregSB
Azért ez is fincsi:

Teljesen megértem õket, fejlesztõ lennék én is a konzolokra koncentrálnék elsõ sorban, de azért remélem ez nem lesz kárára a játék PC-s veriójának.

ProGabe
szerintem ez nem baj. fõleg úgy, hogy nyílt világ esz, miután végigvitted még elpöcsölhetsz annyit, amennyit csak akarsz

gondolom ezt arra értette, hogy a fõ-fõ-fõszál rövid, de annál velõsebb. én pl. a Fallout 3-at is pár nap alatt kipörgettem, mert a "fõ-fõ-fõszál" abban is nagyon jó, de nem volt kedvem minden utamba akadt paraszton segíteni, meg benézni minden kavics alá

a COD4 single is azért 90% fölötti mindenhol, mindenkinél, mert végig pörög, egy pillanatra sem áll le. az, hogy ez a pörgés 4-5 óránál tovább ilyen magas szinten, ennyire jó minõségben megmaradjon, szinte lehetetlen. persze a Rage nem "csõ-fps" lesz, ezért ez a szám megsokszorozódik a küldetések variálhatósága, bejárható terület, stb miatt

grebber
Akkor olyan 10-15 órás lesz majd kb?!
Nem baj úgyis többször végigjátszos lesz mert ezzel a graffal egy ideig nem fogok betelni.
Crysis meg elbújhat majd a Rage megjelenésétõl kezdve!
Doom 4 -re leszek nagyon kíváncsi amit ennél szebbre terveznek.

Nagy engineháború lesz még itt.Majd jön az UE4 remélem az is üt majd mindent.

SötétBarom
A játék hossza: Olyan hosszú, amilyenre szükség van annak érdekében, hogy fasza legyen. Mondta Tim Willits, kreatív vezetõ. "A doom3 túl hosszú volt. Minig is egy koncentrált, szórakoztató élményt akartunk nyújtani a játékosoknak."