3817
-
#975 Nekem elég, ha a nevem mellett egyszer megnyomod a zöld gombot. -
#974 alap. ezt nemrég találtam ki, utalva buta like rendszerre, mert más mindig irja hogy ha egyetért hogy:
+1
én meg továbbfejlesztettem ezt a stilust...darkos -ra -
#973 darkfluor lájkolsz -
#972 +999. like -
#971 +999 like -
#970 a sok sok évek tapasztalata elég egy videó hogy megállapítsam hogy jó vagy rossz lesz a játék -
#969 Meg jó lenne arról is leszokni, ha megölsz valakit, akinek mondjuk más fegyvere volt, nem tudod felvenni. Olyan illúzióromboló és szerintem már 5-10 éve alap dolog lenne. -
#968 Engem csak az nyugtalanít, hogy a coop nem sztori függő, hanem teljesen más. -
#967 Biztos vagyok benne, hogy jó játék ez, csak feleslegesen hergelitek magatokat, úgy, hogy még egy másodpercet sem játszottatok a játékkal. -
#966 Van hozzá valami progi, a borderlands topikban megtalálod, nem jut eszembe a neve. -
mester1987 #965 Borderlands-hez milyen volt, mit lehetett benne állítani, mivel volt szebb esetleg optimalizáltabb? -
rumkola #964 pár dolog
Mellesleg meg ugyebár: +set com_allowconsole 1
:)
nem lesz itt gond -
#963 Oks. :) -
#962 Nincs sajnos, ez a hir borzolja a játékosok kedvét ma...:D
Ezért vannak felháborodva...Megjegyzem JOGGAL.
Mert ha nem is megy maxon de azért érdekelne miket lehet beállitani vagy éppen nekem hol megy-medium vagy valami.
De semmi a háttérben a játék kezeli a hardver felismerésével.
Ez szar ügy. senki nem lehet ezekszerint biztos abban hogy nála maxon fut, max egy csúcsgépen, mert maxon 60FPS-t automatán egy erőmű részéről fog érezni a rendszer....:D -
mester1987 #961 ja és visszatérve, abban nem volt az, hogyha megfordultál: lehetett látni, hogy a rossz minőségű textúra, hogy vált át a többire ... -
#960 Haggyá békén, jó? -
#959 Én szolnák hidd el. -
#958 A 60 fps-t tudom, nem arra gondoltam. Egyébként biztos vagyok benne, hogy valaki kiad majd egy hasonló progit, mint a Borderlandshez, amiben a grafikát lehet majd állítani... -
#957 "valakinek nem az fps fontos és megelégedne 30-al is csak lássa szebbnek a játékot"
-
#956 Custom lehetőség nincs? wtf -
#955 Valaki szólhatna neki, hogy PC=/=konzol -
#954 Tessék itt van amiről beszélek, milyen lassan forog a kontroller x360 változatba mi?????
-
#953 60fps-el hallottad Carmack urat, legyen fix 60FPS mindenkinek azt viszont leszarja hogy valakinek nem az fps fontos és megelégedne 30-al is csak lássa szebbnek a játékot, vagyis sokak esetében egyeltalán lásson valamit. -
#952 Azért itt is baromi feltűnő, ahogy előtűnik a textúra. -
#951 Csak itt nem ezért pocsék, hanem mert AUTOMATA a settings!!! -
#950 Én xboxra rendeltem meg, de kiváncsi leszek hogyan fut majd pc-n egy nem warezos példány. -
mester1987 #949 így van, de azért kapjuk meg a maximumot, ha lehet! -
#948 Hát a Wolfensteinnel is ez volt a gond, hogy nem egy was ist das a grafja, de legalább nem pocsék, ennyiben azért megállapodhatunk :D -
Tibbor #947 Na, hát erről van szó!Látta már valamelyikünk a játékot a saját PC-jén futás közben?Ugye, hogy nem.Akkor ahelyett, hogy előre leírjuk a programot Carmack-ékkal együtt, várjuk ki a végét.Biztos lesz olyan konfig, amelyiken gondok lesznek vele.De hát volt már olyan játék, amivel nem?Nálam ppl. az UT 2004 ugyanúgy "pakolta ki" a textúrákat anno, mint a korábban linkelt Rage videókon.Aztán lett egy erősebb gépem és megszűnt a kipakolás.Való igaz, Carmack bátyótól megszoktuk már a minőségi munkát, nagy csalódás lenne egy félkész produktum...:( -
#946 Aki controllerel nyomja se bohockodik, csak az hiszi ezt aki nem ért hozzá. :P -
#945 Megvan a miértje.... -
rumkola #944 hát egen, ez nem kontrollerrel bohóckodik :D -
mester1987 #943 ez a grafika akkor se egy húúú...de -
#942 Olyan atomerőmű mellett kötelező ultran futnia. Gondolja ő :D -
Gabe18 #941 Live stream -
#940 -
#939 Kérdezem én most ha pc-n állitja be magát a gép a teljesitményhez, HOGY a picsba meri azt irni hogy max settings????
Honnan tudja hogy max??? -
#938 Az a FRAPS miatt van. 30nál alapból. Amúgy hiába veszi fel az illető 60FPSel, a YT nem tudja megjeleníteni annyival. -
#937 "grafikai hibák nélkül:"
Videóban lehet nincs, de ezr írja a csávó:
"to be honest its not that impressive, there are little to no configurable settings and screen tearing is really bad." -
#936 ingame lehet nem szaggat, van egy fix fps határ. fraps elég szépen zabálja a gépet, meg a procit