3817
  • Fpocok
    Nekem elég, ha a nevem mellett egyszer megnyomod a zöld gombot.
  • DarkSector
    alap. ezt nemrég találtam ki, utalva buta like rendszerre, mert más mindig irja hogy ha egyetért hogy:

+1

én meg továbbfejlesztettem ezt a stilust...darkos -ra
  • CalebJoe
    darkfluor lájkolsz
  • DarkSector
    +999. like
  • DarkSector
    +999 like
  • CalebJoe
    a sok sok évek tapasztalata elég egy videó hogy megállapítsam hogy jó vagy rossz lesz a játék
  • Fpocok
    Meg jó lenne arról is leszokni, ha megölsz valakit, akinek mondjuk más fegyvere volt, nem tudod felvenni. Olyan illúzióromboló és szerintem már 5-10 éve alap dolog lenne.
  • Prince23
    Engem csak az nyugtalanít, hogy a coop nem sztori függő, hanem teljesen más.
  • neozed
    Biztos vagyok benne, hogy jó játék ez, csak feleslegesen hergelitek magatokat, úgy, hogy még egy másodpercet sem játszottatok a játékkal.
  • neozed
    Van hozzá valami progi, a borderlands topikban megtalálod, nem jut eszembe a neve.
  • mester1987
    Borderlands-hez milyen volt, mit lehetett benne állítani, mivel volt szebb esetleg optimalizáltabb?
  • rumkola
    pár dolog

Mellesleg meg ugyebár: +set com_allowconsole 1

:)
    nem lesz itt gond
  • DarkSector
    Oks. :)
  • DarkSector
    Nincs sajnos, ez a hir borzolja a játékosok kedvét ma...:D
    Ezért vannak felháborodva...Megjegyzem JOGGAL.

Mert ha nem is megy maxon de azért érdekelne miket lehet beállitani vagy éppen nekem hol megy-medium vagy valami.
    De semmi a háttérben a játék kezeli a hardver felismerésével.
    Ez szar ügy. senki nem lehet ezekszerint biztos abban hogy nála maxon fut, max egy csúcsgépen, mert maxon 60FPS-t automatán egy erőmű részéről fog érezni a rendszer....:D
  • mester1987
    ja és visszatérve, abban nem volt az, hogyha megfordultál: lehetett látni, hogy a rossz minőségű textúra, hogy vált át a többire ...
  • Fpocok
    Haggyá békén, jó?
  • DarkSector
    Én szolnák hidd el.
  • neozed
    A 60 fps-t tudom, nem arra gondoltam. Egyébként biztos vagyok benne, hogy valaki kiad majd egy hasonló progit, mint a Borderlandshez, amiben a grafikát lehet majd állítani...
  • Ryder62
    "valakinek nem az fps fontos és megelégedne 30-al is csak lássa szebbnek a játékot"

• Prince23
    Custom lehetőség nincs? wtf
  • Fpocok
    Valaki szólhatna neki, hogy PC=/=konzol
  • DarkSector
    Tessék itt van amiről beszélek, milyen lassan forog a kontroller x360 változatba mi?????

• DarkSector
    60fps-el hallottad Carmack urat, legyen fix 60FPS mindenkinek azt viszont leszarja hogy valakinek nem az fps fontos és megelégedne 30-al is csak lássa szebbnek a játékot, vagyis sokak esetében egyeltalán lásson valamit.
  • Fpocok
    Azért itt is baromi feltűnő, ahogy előtűnik a textúra.
  • DarkSector
    Csak itt nem ezért pocsék, hanem mert AUTOMATA a settings!!!
  • neozed
    Én xboxra rendeltem meg, de kiváncsi leszek hogyan fut majd pc-n egy nem warezos példány.
  • mester1987
    így van, de azért kapjuk meg a maximumot, ha lehet!
  • Prince23
    Hát a Wolfensteinnel is ez volt a gond, hogy nem egy was ist das a grafja, de legalább nem pocsék, ennyiben azért megállapodhatunk :D
  • Tibbor
    Na, hát erről van szó!Látta már valamelyikünk a játékot a saját PC-jén futás közben?Ugye, hogy nem.Akkor ahelyett, hogy előre leírjuk a programot Carmack-ékkal együtt, várjuk ki a végét.Biztos lesz olyan konfig, amelyiken gondok lesznek vele.De hát volt már olyan játék, amivel nem?Nálam ppl. az UT 2004 ugyanúgy "pakolta ki" a textúrákat anno, mint a korábban linkelt Rage videókon.Aztán lett egy erősebb gépem és megszűnt a kipakolás.Való igaz, Carmack bátyótól megszoktuk már a minőségi munkát, nagy csalódás lenne egy félkész produktum...:(
  • DarkSector
    Aki controllerel nyomja se bohockodik, csak az hiszi ezt aki nem ért hozzá. :P
  • DarkSector
    Megvan a miértje....
  • rumkola
    hát egen, ez nem kontrollerrel bohóckodik :D
  • mester1987
    ez a grafika akkor se egy húúú...de
  • Fpocok
    Olyan atomerőmű mellett kötelező ultran futnia. Gondolja ő :D
  • Gabe18
    Live stream
  • Fpocok
  • DarkSector
    Kérdezem én most ha pc-n állitja be magát a gép a teljesitményhez, HOGY a picsba meri azt irni hogy max settings????

Honnan tudja hogy max???
  • Fpocok
    Az a FRAPS miatt van. 30nál alapból. Amúgy hiába veszi fel az illető 60FPSel, a YT nem tudja megjeleníteni annyival.
  • Fpocok
    "grafikai hibák nélkül:"

Videóban lehet nincs, de ezr írja a csávó:
    "to be honest its not that impressive, there are little to no configurable settings and screen tearing is really bad."
  • Prince23
    ingame lehet nem szaggat, van egy fix fps határ. fraps elég szépen zabálja a gépet, meg a procit