3817
-
#1135 Carmack büszke lehet most magára magára , gratulálok neki a megatexturához -
#1134 Kipróbáltam a "demo"-t amíg nincs Steamen itthon, szerintem zseniális, tuti vétel. Itt van egy pár megoldás a problémákra. -
#1133 Jah, mert hajnali 2 és 4 között általában sokan játszanak Amerikában. -
#1132 lol még a new vegas is beelőzi jóval. Egy éves játék. -
MrAndree #1131 Ez nem az eladások száma hanem hogy ebben a pillanatban éppen hányan játszanak vele, de nem baj... -
#1130 szerintem ez köszönhető a hibáknak is, rengetegen mondták vissza a vásárlást... -
#1129 Pedig a steamen milliós számban mennek el címek. -
#1128 Számított a többszörösére valaki? Szerintem nem! -
PC-n teljes bukta a játék, azért ilyen gyengén ritkán látni megjelenő játékot a steamen (még így is hogy csak amerikában jött ki).
ez max 50 ezres eladás lesz az egész világon az első napokban... -
MrAndree #1126 Meg vagy lepve? Ez így megy amióta a világ világ, ha egy fejlesztő kicsit félrenéz valamit akkor már szar fos volt mindig is. Hiába istenítette mindenki az előző X játékukat. Jóból csinálhatsz ezret de elég egyet hibáznod és már szar vagy... -
#1125 -
#1124 Igen... most hogy problémásan kezdett a Rage, akkor végül is kezdjük el fikázni az iD összes játékát... szarra való fejlesztőcsapat, tökömbojtja Carmack, csapnivaló engine (ami nemrég 20 liter nyállal lett körülcsaholva, hogy milyen kurva jó...) mi értelme van ennek...? várjunk már egy pár napot, hogy mi lesz, mit javítanak rajta, nem kell mindjárt a plafonon lenni. -
#1123 "százmilliós böszmeségeket csinálni a jövőben" -
Sir Cryalot #1122 Konzoloknak pont olyan rossz kilátása van a jövőre nézve mint a pécének, nem kell a platform szöveg, mobil meg online a nyerő, nem igazán fognak százmilliós böszmeségeket csinálni a jövőben , vagy legalábbis nem úgy ahogy azt konzolon az emberkék elképzelik. -
Micsu #1121 hehe, jó meglátás bár az első tipus nem létezik ha nagyon kötözködni akarok :P -
zolee216 #1120 Ez szerintem megoldja. -
#1119 az iparági összehasonlításhoz csak annyit, h
ha van 2 csajod - mert 1 kevés, 3 meg sok :)
az egyik: csinos, dekoratív, vonzó, intelligens, szuper vele dugni, főzni is tud, van tisztességes munkája, saját maga veszi a cuccait, neked nem kell rá költened
a másik: címlaplány, 10-ből 10 pontos, minden csávó meg akarja farkalni, neked rengeteg energiába telik, h megtartsd a csajt, üvöltve-sikítva-teátrálisan kefél, de órákig tart mire kikászálódik a fürdőszobából és elindultok közösen vhová, ilyenkor inged-gatyád rá kell költened, mert azt akarod, h nagy nehezen ágyba bújjon veled (is)
te melyik csajjal töltöd szívesebben az időd? :P -
#1118 nekem jólesz a textura betöltés, de minden kék kockás xD -
zolee216 #1117 Akinek a textúrák lassan töltődnek be:
Hozz létre egy "Rageconfig.cfg" a \rage\base\ könyvtárban, majd a következőket írd bele:
seta vt_pageimagesizeuniquediffuseonly2 "8192"
seta vt_pageimagesizeuniquediffuseonly "8192"
seta vt_pageimagesizeunique "8192"
seta vt_pageimagesizevmtr "8192"
Ezek után nem lesz lassú textúrabetöltésed.
Nekem működik... -
#1116 ha kell a játék,
mi a következtetés mindebből? -
#1115 Kiadtak már egy 5 gigás patchet ehhez a szutyokhoz? Nem? Akkor rohadjon az id. -
Csokis #1114 Van az olcsóbban is! -
#1113 34,99 dollár az Intkeys-en... -
#1112 Azt már nem lehetett megoldani 60 fps-en belül -
#1111 A fizikát dícsérték? A fórumok tele vannak vele hogy szinte semmivel nem lehet interakcióba lépni, fizika nuku. Funny. :D -
RedRiot #1110 Az IGN-en írták hogy a végigjátszás kb. 10-12 óra, a sztori viszonylag lapos, a karakterek érdektelenek. A fizikát és az animációkat viszont dicsérték. -
foxxi #1109 ennél van olcsóbb is ( az euro amugy is 300 HUF ) -
mester1987 #1108 köpködi mindig lehet... -
Look at the cat #1107 nagy játék lesz ez ha jön új videokari driver meg patch -
#1106 f5 a quicksave nem kell a menuben maszkalni.
Eleg is volt belole. -
#1105 megtalaltam az elso targyat amire barmifele hatast gyakorol a pisztolygolyo, egy szakadt zaszlo, azon felul eddig mas nem volt:)
Mondhatni tipikusan controllerre van fejlesztve a jatek, mire azzal megfordul az ember, addigra tuti betoltodik a textura a targyakra :p Az uj ati driver sem valtoztatott ezen semmit, bar nem tudom ki lehet a ludas ebben. -
#1104 huh, carmack benezte amikor kitalalta ezt a megatexture nevet, talalobb lenne a megalowtexture hasznalata, a legtobb helyen botranyosan csunyak a texturak.( betoltodesuk utan:) ) Arrol nem beszelve minden statikus, meg annyi sincs benne, hogy a mindenhol szetszort koponyakat meglokd, szetlodd, az asztalon elhelyezett lamparol a szanaszet fekvo dobozokrol amikkel semmit nem tudsz kezdeni, nem is beszelve. A quad iranyitasa hasonlo a c64-es pit-stophoz. A statikusz fenyekrol nem is beszelve, mintha 10 evet ugrottunk volna vissza az idoben. Olyan mintha egy megrajzolt kifeszitett kepregeny kockaban jarkalnal. Ettol fuggetlenul az osszkep nehol igen szep, de inkabb a megalmodott vilagnak koszonheto, es a palyatervezoknek, mint ennek az engine-nek, mert ezt egybol kukazhatja is a megalmodoja. Az elso 20 perc utan tobb negativot tudnek felsorolni mint pozitivumot, remelem ez valtozni fog egy oran belul, mert akkor kuka. -
#1103 a milliomos lovagoknak biztos -
#1102 Bocsánat, elírtam: "fejlesztők meg pont nem a pc-s warez miatt szarnak a játékok pc-verzióira" -
#1101 Jaj, nem kell itt a warez elleni hadjárat kereszteslovagját játszani. Konzolra is van warez, nagyobb is mint pc-re, mivel az egy jóval nagyobb piac. A fejlesztők meg pont nem a pc-s eladások miatt szarnak a játékok pc-verzióira, hanem éppen az előző mondatomban megfogalmazottak miatt. A konzoloshoz képest a pc-s piac relatíve kicsi, még akkor is, ha a jelenlegi konzolgeneráció öregedése miatt egyre kisebb a szakadék a konzolos és a pc-s eladások között. Minek fektessünk a konzolosnál több energiát egy olyan termékbe, amiből jóval kevesebb fog elmenni pc-n, mint konzolon. A Rage így is milliós tételben fog fogyni valószínűleg pc-n is, és az már bőven van akkora zsuga, hogy sikernek lehessen elkönyvelni. Egyébként meg biztos vagyok benne, hogy minden kereszteslovagnak csupa eredeti szoftver van a gépén, és az operációs rendszerük is teljesen legális és eredeti. -
Look at the cat #1100 már Rage
$34.99
-
#1099 Catalyst 11.10 optimalizált driver Rage-hez (HD5 és 6-os kártyákhoz) -
#1098 Rage Steam kulcs, 26€ -
#1097 Pontosan.A pénzeddel szavazol, ha warezolsz ezerrel ne csodálkozz hogy magasról leszarnak a kiadók.De persze köpködni egyszerűbb -
Gabe18 #1096 Lefordítom neked.
Röviden: Te baxtad el a Rege pc verzióját.
Hosszabban: pc játékos megy torrent-letölt-nem lesz profit a készítőnek-következő játékot nem csinálja pc-re/vagy szarul csinálja pc-re-"fosport" lesz a pc verzió.