Rage 1-2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Next PC upgrade: 2022
fotográfik kolomp edisön :D
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
"
vagyis minden fegyver nálunk lesz egyszerre és PC-n lehet váltogatni rendesen köztük.
Arab money
Attól a #449-ben feltett kérdésedre: "PC-n játszanak controllerrel, mi a f*sz" még mindig az a válasz, amit az elõbb írtam 😊
Most mit kell ezen csodálkozni? Már évek óta a konzol a sokkal nagyobb biznisz, õk meg pénzért dolgoznak, alap hogy arra fognak fejleszteni ami a több / biztosabb pénzt hozza.
mindenestere ez PC-re való mint minen eddigi ID
egér+bill kombóra
mert az ahogy hátrálva tolat balra a kontrollerrel.... 😄DDDD
a játékmenet volt a téma, az pedig vérbeli ID-s és totál PC feeling, jobbra tánc-balra tánc-bumm-bumm
magától a játéktól pedig nem ájultam el nem kapott semmilyen vágy hogy ezt játszanom kell,mindenesetre várom.
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
Most akkor nézzük meg a Borderlandset. Hasonló az is, de ott vannak színek. Szóval lehet ezt jól is csinálni.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Lesz belõle könyv is.Remélem honosítják mert a többi game könyv mellett jól mutat majd!
Why so serious?
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W
de fõleg az hergel, hogy a multiplayert is hanyagolják
nem lesz SEMMILYEN egymás ellen lövöldözõs játékmód, nem hogy 1v1 de csapat se. csak autóverseny meg coop, grat id, ez kell!
Why so serious?
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)