Rage 1-2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
😊
fotográfik kolomp edisön :D
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
#405: borderlandshoz hasonlítotuk mi nem a fallout-hoz. Azért a kettõ más. Oké mindegyik lepusztult világ, (bár borderlands egy másik bolygó, míg fallout meg valós helyen játszódik fiktív idõben)
De a kinézete, is borderlandsra hasonlít.
Az oké, hogy fps, de nyílt világú akkor ne abból álljon a nyílt világ hogy szaladgálhatok körbe körbe, de amúgy nincs tartalom...
Reménykedem, hogy többféle szál/befejezés lesz, hogy legalább többször lehessen neki szaladni.
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
Meg jobban is hangzik.
Amúgy engem teljesen hidegen hagy.
1. Már a legelejétõl túl nagy a hype, gyakorlatilag a semmire.
2. F3-at sem szerettem.
3. Túlságosan Borderlandses a világ. Megyek játszok inkább Borderlandset.
Parasite Eve 2, best game EVER!
ez szokványos fps lesz storyval, nem értem honnan veszi mindenki hogy ilyen fallout jellegû game lesz..
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
kockaevagye?
fotográfik kolomp edisön :D
Hát szerintem nagyon kevés az. minimum a duplája kellene.
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
Next PC upgrade: 2022
eddig normálisabb fények voltak a képeken meg videokon
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play
[merlinw.org]
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..