3817
-
#1095 Pedig egyértelmű.Itt warezol mindenki meg töltöge mindenféle verziót.
Ergo persze hogy leszarják a pc-t mivel mindenki ezt teszi csak konzolosok veszik!
Ő ezt akarta mondani.És teljesen igaza van ne is legyen pc-re game.Akkor majd szedjük boxra ennyi. -
mester1987 #1094 ebből sokat nem értettem, de még 3x-i nekifutásra sem! -
#1093 Köszönjétek a cimborának mért fosportot kaptatok -
mester1987 #1092 egy kis RAGE -
#1091 Háááááááááááát. Az csak simán nem volt optimalizálva. Ott voltak beállítások.
Ezek meg... nem tudom. Nincsenek benne a PCS dolgok. Nem tudom melyik a rosszabb. -
#1090 A GTA 4-et felülmúlta az tuti. -
mester1987 #1089 a legjobb!!! -
#1088 Mostanában annyira szar konzol portok jönnek ki, hogy a három nap késés inkább áldás. -
Gabe18 #1087 Hát igen, pénteken jelenik itthon, addigra illene ezt orvosolni. -
#1086 Mire elér hozzánk addigra már játszható lesz biztosan. (hétvége körül) :) -
#1085 A kék4 az szerintem a legjobb része a szériának. Látszik, hogy a Raven készítette :) -
mester1987 #1084 bárcsak lenne nekem egy olyan -
#1083 Jól hangzik. Na mindegy, engem igazából annyira nem is izgat ez a játék, mert kb. annyira nem tud már igazán jó játékot fejleszteni az ID, amennyire előjön az arcoskodás minden második Todd Hollenshead-interjúban, hogy "ők találták fel az FPS-műfajt". Quake 4 is hurkalé volt töltöttkáposztás hányással, bár az koprodukcióban készült a Raven-el.
Doom 3 sem szólt nagyot. -
#1082 Szerintem érdemes várni pár napot.
Ezt KI KELL, HOGY JAVÍTSÁK, bár végülis vedd akkor. -
#1081 Pár napon belül tuti lesz hozzá patch vagy majd megint a driverkészítők oldják meg a problémát, ahogy nem egy esetben megtörtént már korábban. -
#1080 én előrendeltem, de nem biztos hogy megveszem..
pedig elég jó gépem van, de hányni nem akarok...
Phenom II X4-em van 4 giga rammal.....és nvidia gts450-em, ezzel eddig nemigen volt gond..... -
#1079 i7-es procival is ugyan ez a helyzet.
Meg nvidia karival.
Szóval futtathatod akár a nasa gépén is akkor is ilyen moslék. -
#1078 Mekkora már azt mondja leszedte a frissített drivert, gyakorlatilag semmi nem változott textúra ügyileg de az fps érték a felére csökkent. Hát gratulálunk ID ezért kár volt ennyit várni a kiadással :) -
#1077 Ja ok. -
Gabe18 #1076 Azt tudom hogy hiba van, de attól még azt nem tudom hogy mennyire szar a fizika, mennyire unalmas, mennyire rövid, stb, ami szintén a kérdés része volt. -
#1075 Van off topik. Oda írjátok az ilyet. -
mester1987 #1074 Felkerült bitHUmenre 2 release, lehet tüölteni, csak be kell állítsam már azt frász aktív módot, mert csak passzív vagyok gyerekek...kéne egy gyors trükk Win 7-re mert én ezen a hálózati beállításokon nem igazodok ki és jól jönne az arányjavítás is köki -
Gabe18 #1073 Hát délután volt egy videó aminek az elején valami 4 magos AMD, 8 giga ram, meg RAdeon 6870 volt írva, és ugyanezt csinálta neki. -
#1072 Amcsiba kijött?
Neked ez nem elég? Mi kéne neked, hogy elhidd, hogy van ilyen gond? -
#1071 Ebben a játékban direkt lassan kell majd fordulni ha nem akarom elhányni magam. Nah nem a blur miatt -
Gabe18 #1070 Honnan tudjuk? Nem jelent meg itt, mi is csak azt tudjuk amit írnak, meg a videókon mutatnak.
Amúgy szerintem szép lenne ez, ha nem lenne ez a borzalmas grafika betöltési hiba. -
#1069 ez durva, milyen gépen jelenhet meg így?? -
#1068 Na most én már olvastam mindenféle véleményt itt is meg máshol is, akkor most a játék szarul néz ki/szarul fut, szar a fizikája, nem elég interaktív, rövid, unalmas...és még...milyen?
Pont ma tettem fel a Borderlands-t újra, ha tényleg ilyen a játék, akkor inkább nyomom azt. Az legalább a cell-shading időtlensége miatt még mindig rohadt jól néz ki, jól fut, van co-op kampány meg millióféle loot... -
#1067 Remélem most nem zavarsz el!
-
mester1987 #1066 de az miért hiteles azt mondjátok.... -
#1065 Hiteles mert az xrel.to oldalon is kint van már ! -
#1064 Eddig 100%-ban hiteles. Kié jó kérdés... :) -
mester1987 #1063 Amúgy kinek az oldala, szóval mennyire hiteles? -
#1062 egy jó kis dead island kampány után nem is hittem hogy túl tudja ez majd szárnyalni mármint coop-ban -
#1061 Bugyuta arénás coop van benne,nem kampányon végigmenő, meg csak autókázós multiplayer -
#1060 Én kérek elnézést....:D
De manapság mi a biztos? a GS is naiv csak közvetít, a közvetített hírekért nem tudnak felelősséget vállalni...:D
Mi is naívan hittünk a hireknek azért valljuk be. :) -
#1059 Carmack sok szarságot nyilatkozik az utóbbi időben, de szerintem egy forrás nélküli GS hírre alapozni még az sg-n is gáz. -
mester1987 #1058 úgy érzem csalódni fogok ebben a játékban, hsz vége pont. -
#1057 Bármi coop, ami nem a kampány, szart se ér. Engem nem érdekelnek a bugyuta minigamek, meg a survivor baromság. -
#1056 én azért mehlesem bár megvenni nem fogom ezek után sztem...