Rage 1-2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ha annyit ad mint a Borderlands, nálam már nyerõ. Bár jobban belegondolva ID játék még sosem okozott nekem csalódást...
😊

fotográfik kolomp edisön :D

SZilaJMaGGoT
Biztosak nem lehetünk benne, max bízhatunk benne. Egyébként nálam a látvány másodlagos, szal nem kárpótolja a szar gameplayt.

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

GregSB
Nameg azt ne feletsétek el, hogy a Tech 5 miatt nagyon sokáig tart a fejlesztés. Ha akarnák az utolsó négyzet cm-nek is külön textúrût tudnának csinálni. Lehet "csak" 15 órányi játék lesz benne, de abban biztosak lehettek, hogy az a táj, ami majd bejárható lesz ezalatt az iszonyat részletesen és nem mindenhol ismétlõdõ textúrákkal lesz kidolgozva.

a Borderlands is igen bejött.Remélem ez is csap majd akkorát.

Prince23
No meg itt is lesznek Buggiek. Jó öreg Borderlandsból már ismerhetjük 😄

😄 4x szorzóval 😄

Fpocok
Na majd a BorderWorlds <#gonosz1>

Parasite Eve 2, best game EVER!

gabo91
Hát minimum, én is arra gondoltam.
#405: borderlandshoz hasonlítotuk mi nem a fallout-hoz. Azért a kettõ más. Oké mindegyik lepusztult világ, (bár borderlands egy másik bolygó, míg fallout meg valós helyen játszódik fiktív idõben)
De a kinézete, is borderlandsra hasonlít.
Az oké, hogy fps, de nyílt világú akkor ne abból álljon a nyílt világ hogy szaladgálhatok körbe körbe, de amúgy nincs tartalom...

Reménykedem, hogy többféle szál/befejezés lesz, hogy legalább többször lehessen neki szaladni.

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

Rage47
<#eljen>
lolSL
hát ez most a trend, vagy zombik vagy pusztuló bolygók 😊 nem sírom vissza a világháborús éveket.

Fpocok
Szerintem azért, mert a sztorija... egy az egyben az lesz, mint a F3-nak. Amennyire én tudom. Vigyázz spoiler amúgy.
Meg jobban is hangzik.
Amúgy engem teljesen hidegen hagy.
1. Már a legelejétõl túl nagy a hype, gyakorlatilag a semmire.
2. F3-at sem szerettem.
3. Túlságosan Borderlandses a világ. Megyek játszok inkább Borderlandset.

Parasite Eve 2, best game EVER!

lolSL
boredomlands
ez szokványos fps lesz storyval, nem értem honnan veszi mindenki hogy ilyen fallout jellegû game lesz..

Prince23
Reméltem, hogy legalább a Bordelands max játékidejét hozni fogja... de így ez nagyon kevés. Fõleg a környezete és a témája miatt is

Shep
15 óra az minimum 1 hét játszadozás de inkább másfél.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

15 óra egy FPS-tõl kevés? 😄DDD
kockaevagye?

fotográfik kolomp edisön :D

gabo91
15 óra csak??? kb. "szombat este+ vasárnap".
Hát szerintem nagyon kevés az. minimum a duplája kellene.

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

grebber
"Tim Willits az OXM-nek egy interjújában a napokban elárulta, hogy a játék sztori módjának teljesítéséhez 15 órára lesz szükség, ami ugyan nem kevés egy FPS esetében, azonban egy nyílt terû, poszt-apokaliptikus játék esetében gyakorlatilag semmi extra. Nem egy hasonszõrû játék mellékküldetések nélkül is lazán viszi a 20 órás játékidõt, vajon a Rage ezzel együtt milyen hosszú lesz?"

Next PC upgrade: 2022

grebber
grebber

lolSL
jaj csak ezt a vakítást ne ami bfbc2-ben is volt
eddig normálisabb fények voltak a képeken meg videokon

dysfunctional
Szépek a felhõk 😄

Prince23
Trailer áradat a héten, szinte minden játékból: Rage a szereplõ alább

grebber

SZilaJMaGGoT
Hát nemtom, én annyira nem várom a doom-ot, kábé ugyanaz lesz sztem mint a 3(de ne legyen igazam). Én úgy látom, hogy a doom továbbgondolt változata a dead space(az sem jött be :/)... De ha tényleg kitalálnak valami jó sztorit, akkor jöhet felõlem az is... 😄

grebber
Remélem hamar lecseng a Rage õrület aztán végre foglalkozhatnak a DOOM 4-el! Az valahogy jobban érdekel!

ProGabe

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

SZilaJMaGGoT
Faszomat má, h olyan soká... 😄

grebber
2011. szeptember 16.-án jelenik meg!

bulba

60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play

Prince23
Új kép

Sajnos csak egyet publikáltak :S

GregSB
Jaja, már vehetõ €0,79-ért iPhonera, és €1,59 iPadra.

lolSL
és holnap jelenik meg

GregSB
MerlinW
Sosem volt folytatás nélküli id játék, nem is lesz😊 Nem hülyék ezek😊

[merlinw.org]

bertino
az biztos.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

grebber
bertino
mint általában 😊

SZilaJMaGGoT
Naja, elég nagy hülyeséget írt a srác... 😄

MerlinW
Nem látom az összefüggést.. teljesen más csoport készíti, ahogy a QLive-al sem azok foglalkoznak akik a Rage-el.

[merlinw.org]

lolSL
nem várhatnak sokat a rage-tõl ha erre képesek vetemedni aprópénzért.

DarkSector
😛

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

grebber
A warezban elsõ igen ,ott verhetetlen!

bertino
lol
fail.

MerlinW
Nem én, de olyan jól hangzott..😊

[merlinw.org]

DarkSector
te ezt elhiszed amit írsz? 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

MerlinW
Amíg Carmack ott van, a PC az elsõ hidd el😊

[merlinw.org]

grebber
Amibe a pénz van még szép hogy "tökéletesre" próbálják csinálni!PC az a legutolsó ami számít!

Bence94
id tech 5 konzolra való fejlesztése miatt késtek ennyit és butítanak is ennyit valószínûleg...<#levele>

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

grebber
berlinboy6329
ez tök régi..Hol a Quakeconos bemutató?sehol se találom...

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/