3817
-
#1175 Nagyon bénának kell lenni ahhoz, hogy 2 percenként ments:) Én csak küldetések után mentek fél óránként. Néha akkor sem. -
#1174 Én is olvastam egy olyan véleményt, hogy emiatt nagyon lehúzták a játékot, mármint az autosave miatt. Vazze, ez a legutolsó amit néznék. Kell nyomni az F5-öt kb. 2 percenként, és rendesen menteni 10-15 percenként, mivel az F5 egy "fiókot" ír állandóan felül, és azt el lehet baszni.
Ilyen szarrágó tesztelőt. -
#1173 Egyébként ha eltekintünk a helyenként LQ textúráktól (ami engem spec. nem zavar), hihetetlen részletes a világ, jó a pályatervezés, mindenhol van valami amiben lehet gyönyörködni. -
#1172 baromság régebbi játékoknál is volt már -
#1171 Checkpoint területváltásoknál van csak. Örülj hogy van mentés, manapság az sem divat már. Régen checkpoint sem volt. Semmi sem jó nektek:D Küldetés előtt és után nyomsz egy F5-öt és kész. Nem tart semmiből. -
rumkola #1170 quicksave mindenkinek kell, pláne ID játékban alap
autosave konzolbetegség, én kivagyok tőle -
#1169 az lehet de ennek legalább van hangulata -
hapi #1168 Valóban javít a textúra betöltődésen, csak az Ati 4xxx sorozat eleve rossz textúrákat töltöget be mondjuk azt kicsit jobban ezzel a tweakkel. -
#1167 tudom mint minden játékban, de akkor is ne hogy már nekem keljen arra figyelnem arra hogy nem nyomtam meg az F5-öt, ezért van az autosave kinek kell quicksave sose használtam -
#1166 Azt írtad (#1158), hogy a lejjebb írt beállítással megoldódnak a textúra problémák. Csak egy részük vagy most hogy kell érteni az #1165-öt? -
#1165 Megvan a beigért állandó 60fps. Az alá sosem ment még. Grafikai bugok vannak, de ez mitsem von le az élvezhetőségből, mert a játék jó. Grafika pedig ennyi, nem igen lehet állítani (csak felbontást és AA-t), az engine konfig alapján skálázza automatikusan a beállításokat. -
#1164 Na ne túlozzunk már. Gyönyörű és hangulatos képek! -
rumkola #1163 aha,crysis mi, miközben 10fps-el szalad :)))))) -
#1162 1. szerintem k*va jól néz ki
2. annyira jó a játékmenet, hogy pont lesz*rom a grafikát
3. Crysis egy vicc. Szép de tartalmilag 0. Inkább legyen egy játék csúnya és jó, mint fordítva. -
#1161 Nagyon tetszik a konfigod, jó összeállítás!
Mivel alapvetően én kb ugyanilyen teljesítményű masinával rendelkezem, kérdem, nálad full grafikán megy-e és teljesen tükörsimán-e, vagy nálad is tele van buggal az egész? Felkeltette a kíváncsiságomat az anyag -
#1160 Egy kis Co-op Móka!
-
#1159 Ezen a konfigon néz így ki a játék?
Ezt a 4 éves Crysis utcahosszal veri egy harmadekkora konfigon. -
#1158 #1117 megoldja a textura betöltődést. -
#1157 F5, F9... -
-
-
#1154 ez a checkpoint rendszer vicc meghalok erre kirak az előző küldetés végén, jobb ha ment az ember minden nagyobb helyszin előtt -
#1153 Ezt inkább valamelyik konzol vs. pc topikban illene feltenni, és nem is az a kérdés, hogy miért nagyobb a konzolos piac. -
Zsoti90 #1152 Szerintem ez egy igen hangulatos játék, ha a következő patchbe megoldják a textúra betöltődést, pár bugot és kiadnak egy teljes értékű drivert a játékhoz, akkor simán ütős kis cucc, bár ez egyéni vélemény :D, mert az én laposomban hd 5470-es nem túl erős videókari van, de 1280x720-ba 40 fps-el megy -
hiper KOCKA #1151 Nah, látom van néhány izomgyengesége a játéknak... én meg emiatt vettem ki most 2 hét szabit. -
#1150 Detto. -
#1149 +1 -
#1148 "Egyébként meg biztos vagyok benne, hogy minden kereszteslovagnak csupa eredeti szoftver van a gépén, és az operációs rendszerük is teljesen legális és eredeti."
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nekem pl.: igen. -
#1147 Úton az első javítás -
foxxi #1146 Sejtettem - amugy te jársz jól, ennyi -
#1145 Jaja. Nem hiszem, hogy a PC-m elbírná normális grafikával a játékot. :) -
foxxi #1144 ps3ra. -
#1143 Ha minden igaz, holnap jön a játékom. :) -
rumkola #1142 EGYETÉRTEK
a belinkelt GS-es topik viszont még gázabb :D -
#1141 nem adják ki ,csak a bethesda csapatainak
azoknak meg a többségük csak ugyanilyen bughalmazt képes gyártani, jó kombó lesz :D -
MrAndree #1140 Kéne ide valami házigazda, ennyi összehordott marhaságot régen láttam egy topikban... -
#1139 Az, hogy mások fogják majd licencelni az enginet és ebből sok pénzt kapnak. -
#1138 mi ebben a jó dolog ?
Magyarázd meg mert én nem látok rajta semmi érdekeset -
#1137 Mit akarsz? 7 év alatt kreáltak egy nagyon fasza konzolos enginet. A játékot csak azért adták ki, mert hogy miért ne. Ezért is lett ilyen.
Az érték az engine... -
#1136 10 év alatt eladtak pár millió CS-t :)