3817
  • MerlinW
    Nagyon bénának kell lenni ahhoz, hogy 2 percenként ments:) Én csak küldetések után mentek fél óránként. Néha akkor sem.
  • bélanéni #1174
    Én is olvastam egy olyan véleményt, hogy emiatt nagyon lehúzták a játékot, mármint az autosave miatt. Vazze, ez a legutolsó amit néznék. Kell nyomni az F5-öt kb. 2 percenként, és rendesen menteni 10-15 percenként, mivel az F5 egy "fiókot" ír állandóan felül, és azt el lehet baszni.
    Ilyen szarrágó tesztelőt.
  • MerlinW
    Egyébként ha eltekintünk a helyenként LQ textúráktól (ami engem spec. nem zavar), hihetetlen részletes a világ, jó a pályatervezés, mindenhol van valami amiben lehet gyönyörködni.
  • CalebJoe
    baromság régebbi játékoknál is volt már
  • MerlinW
    Checkpoint területváltásoknál van csak. Örülj hogy van mentés, manapság az sem divat már. Régen checkpoint sem volt. Semmi sem jó nektek:D Küldetés előtt és után nyomsz egy F5-öt és kész. Nem tart semmiből.
  • rumkola
    quicksave mindenkinek kell, pláne ID játékban alap
    autosave konzolbetegség, én kivagyok tőle
  • CalebJoe
    az lehet de ennek legalább van hangulata
  • hapi
    Valóban javít a textúra betöltődésen, csak az Ati 4xxx sorozat eleve rossz textúrákat töltöget be mondjuk azt kicsit jobban ezzel a tweakkel.
  • CalebJoe
    tudom mint minden játékban, de akkor is ne hogy már nekem keljen arra figyelnem arra hogy nem nyomtam meg az F5-öt, ezért van az autosave kinek kell quicksave sose használtam
  • bélanéni #1166
    Azt írtad (#1158), hogy a lejjebb írt beállítással megoldódnak a textúra problémák. Csak egy részük vagy most hogy kell érteni az #1165-öt?
  • MerlinW
    Megvan a beigért állandó 60fps. Az alá sosem ment még. Grafikai bugok vannak, de ez mitsem von le az élvezhetőségből, mert a játék jó. Grafika pedig ennyi, nem igen lehet állítani (csak felbontást és AA-t), az engine konfig alapján skálázza automatikusan a beállításokat.
  • bélanéni #1164
    Na ne túlozzunk már. Gyönyörű és hangulatos képek!
  • rumkola
    aha,crysis mi, miközben 10fps-el szalad :))))))
  • MerlinW
    1. szerintem k*va jól néz ki
    2. annyira jó a játékmenet, hogy pont lesz*rom a grafikát
    3. Crysis egy vicc. Szép de tartalmilag 0. Inkább legyen egy játék csúnya és jó, mint fordítva.
  • bélanéni #1161
    Nagyon tetszik a konfigod, jó összeállítás!
    Mivel alapvetően én kb ugyanilyen teljesítményű masinával rendelkezem, kérdem, nálad full grafikán megy-e és teljesen tükörsimán-e, vagy nálad is tele van buggal az egész? Felkeltette a kíváncsiságomat az anyag
  • Rayden02
    Egy kis Co-op Móka!

• Pretorian
    Ezen a konfigon néz így ki a játék?
    Ezt a 4 éves Crysis utcahosszal veri egy harmadekkora konfigon.
  • MerlinW
    #1117 megoldja a textura betöltődést.
  • MerlinW
    F5, F9...
  • MerlinW

• MerlinW

• CalebJoe
    ez a checkpoint rendszer vicc meghalok erre kirak az előző küldetés végén, jobb ha ment az ember minden nagyobb helyszin előtt
  • Pretorian
    Ezt inkább valamelyik konzol vs. pc topikban illene feltenni, és nem is az a kérdés, hogy miért nagyobb a konzolos piac.
  • Zsoti90
    Szerintem ez egy igen hangulatos játék, ha a következő patchbe megoldják a textúra betöltődést, pár bugot és kiadnak egy teljes értékű drivert a játékhoz, akkor simán ütős kis cucc, bár ez egyéni vélemény :D, mert az én laposomban hd 5470-es nem túl erős videókari van, de 1280x720-ba 40 fps-el megy
  • hiper KOCKA
    Nah, látom van néhány izomgyengesége a játéknak... én meg emiatt vettem ki most 2 hét szabit.
  • MerlinW
    Detto.
  • shaddam
    +1
  • Terensz
    "Egyébként meg biztos vagyok benne, hogy minden kereszteslovagnak csupa eredeti szoftver van a gépén, és az operációs rendszerük is teljesen legális és eredeti."

• Rayden02
    Úton az első javítás
  • foxxi
    Sejtettem - amugy te jársz jól, ennyi
  • balee4
    Jaja. Nem hiszem, hogy a PC-m elbírná normális grafikával a játékot. :)
  • foxxi
    ps3ra.
  • balee4
    Ha minden igaz, holnap jön a játékom. :)
  • rumkola
    EGYETÉRTEK

a belinkelt GS-es topik viszont még gázabb :D
  • lolSL
    nem adják ki ,csak a bethesda csapatainak
    azoknak meg a többségük csak ugyanilyen bughalmazt képes gyártani, jó kombó lesz :D
  • MrAndree
    Kéne ide valami házigazda, ennyi összehordott marhaságot régen láttam egy topikban...
  • Fpocok
    Az, hogy mások fogják majd licencelni az enginet és ebből sok pénzt kapnak.
  • Armagedown
    mi ebben a jó dolog ?
    Magyarázd meg mert én nem látok rajta semmi érdekeset
  • Fpocok
    Mit akarsz? 7 év alatt kreáltak egy nagyon fasza konzolos enginet. A játékot csak azért adták ki, mert hogy miért ne. Ezért is lett ilyen.
    Az érték az engine...
  • lolSL
    10 év alatt eladtak pár millió CS-t :)