3817
  • CalebJoe
    nem csak oda vissza lehet benne menni
  • goofey84
    Aki már játszik vele attól kérdem, hogy mennyire cső játék? Lehet benne barangolni és felfedezni?
  • broman191
    Csak nem Ati karival? :)
  • Tatyla
    omg,dzsiszász krájszt tök mindegy milyen felbontásban nálam 5 sec-es diavetítésben fut na ezzel megvárom az új gépemet inkább :(
  • CalebJoe
    igy jó lesz?

• Shep
    Sajnos pont elveszett a képszerkesztő programom a paint meg nem akar elindulni :D
  • CalebJoe
    akkor vedd ki a logódból azt a szart:)
  • Shep
    Egy 0 pontos játék? Ne vicceljél már :D
  • CalebJoe
    miért a Duke igen?
  • Shep
    Hát ha most nem említed én már el is felejtettem volna :) Az a játék engem annyira nem tudott megfogni ,hogy azt szavakkal nem tudom kifejezni :)
  • alma2
    Bar szerintem nincs olyan ember aki ne tudna akit itt van, de keszul a masodik resze, majd "trollkodok" ott tovabb inkabb mielott en is megkapom ezt a jelzot :)
  • Shep
    Kinek mi. :)
  • CalebJoe
    azért ez sokkal jobb
  • Shep
    És akkor még a Duke Nukem Forever a fos szar 0 pontos játék.
  • NovaTerra
    Borderlands-t se két év alatt rakták össze szerintem.
  • alma2
    Messzirol jott ember azt mond amit akar. Szerintem sok ezer, tizezer embert talalnal aki ugyanezt mondana, persze ok csak egyszeru halandok, nem a "rage fejelsztoi" de attol meg otletuk lehetett:) Eleg csak a mad-maxre gondolni.
    Tovabbi jo jatekot annak akit sikerult levenni a labarol. Mondhatnam irigykedek.
  • Noodlee
    Valóban, rengeteg Borderlands elem van a játékban. Amikor az arena küldetést kellett csinálni, ott nagyon érezhető volt a dolog. A rengeteg kocsikázás/rakátézés is Borderlandsra emlékeztet.
  • CalebJoe
    Én úgy tudom már az ötlet 2007-ben megvolt az id-nek csakhogy a Borderlands 2009-ben már megvalósitott jobban igy számomra stilust teremtettek ezért is lehet kijelenteni hogy ez lett a gyenge klón hiába régebbi az alapötlet.
  • NovaTerra
    Én korábban azt hittem, hogy stalker szerű játékmenet lesz. Majd videókat látva rájöttem, hogy nagyon nem. Olvasva a topicokat most meg arról győződtem meg, hogy hemzseg a hibáktól a játék. Nem nagyon értem, hogy adhatták ki ezt így. Akkor is, ha majd valószínűleg jönnek a javítások.
  • ratgab
    Nem fejeznéd már abba a Trollkodást?
  • alma2
    Arrol nem beszelve, hogy annyira lekototte oket a sok tulora amit fejlesztesbe beleoltek, hogy kozben eszre sem vettek, hogy kijott par eve a borderlands, aminek a grafikaja megosztotta a jonepet, de ettol fuggetlenul mindenkit egybol magaba szippantott annyira eltalaltak, hogy le sem lehetett tenni, foleg haverokkal egyutt jatszva. Erre lemasoljak hellyel-kozzel ( ja nem mert nem is lattak) szoval csinaltak egy hasonlot, de nem sok sikerrel.
  • ratgab
  • CalebJoe
    ezt ahogy van elküldenéd persze angolul a id-nek igencsak vakarnák a fejüket hogy mond valamit a srác
  • Noodlee
    Engem ezek zavartak igazán:
    - 100 % korlatolt mozgas, meg a palyaszakaszon belul is lathatatlan falak fognak meg mindenhol, meg egy egy centis korlatot sem enged atugrani.
    - kisfelbontasu texturak, csak kelloen tavolrol mutatos a kornyezet.
    - Ha megutok kezzel barmit, agyagatol fuggetlenul ugyanugy szol, illetve ugyanaz a bena por effekt, hihetetlen.
  • alma2
    tegnap ejjel meg osszeirtam mi verte ki nalam elsore a biztositekot, ezek csak engem zavarnak?
    Mondjuk szivesen olvasnek legalabb ennyi pozitivumot rola, valakitol
    - 0 dinamikus feny, meg a tuz se araszt magabol fenyt, mninden texutra, a lampak, a nap fenye, a targyak arnyeka stb. gyalazat. Meg a quake1-ben is volt feny vetulete a raketavetonek talan:)
    - ebbol adodik dinamikus idojaras teljes hianya, felhok stb kizarva.
    - 2 dimenzios fu, bahh igen ciki.
    - 0 fizika a kornyezetben levo dolgokkal gyakorlatilag semmivel nem lehet interakcioba lepni, nemelyik targyon atmegy a loves, minden kovetkezmeny nelkul, nemelyikre a szokasos rateszek egy plecsni texturat megoldas mukodik.
    - jarmu fizika szinten 0.
    - A.I. holt buta.
    - az egyetlen fizika a ragdoll, ha direkt nekiutkozok valaminek a quaddal, 2-bol egyszer tuti kifagy utana:) Az emberek sisakja atesik a zart femlemezeken stb.
    - azt hiszem 90 ota az elso jatek amiben meg az ablakot sem lehet kiloni.
    - 100 % korlatolt mozgas, meg a palyaszakaszon belul is lathatatlan falak fognak meg mindenhol, meg egy egy centis korlatot sem enged atugrani.
    - kisfelbontasu texturak, csak kelloen tavolrol mutatos a kornyezet.
    - Ha megutok kezzel barmit, agyagatol fuggetlenul ugyanugy szol, illetve ugyanaz a bena por effekt, hihetetlen.
    Az egesz olyan erzetet kelt, mintha egy oriasi tavolrol szep, de statikus festmenyen tologatnnak kezzel a lego katonankat, autonkat. A tobbi elvezeti faktort sajna oda kell kepzelnem, mert ezek meggatoltak abban, hogy elmeruljek benne.
  • broman191
    Hi-res textúra pack, pont arra van szükségem, attól jobban fog menni, kib4szott bugjavítást kellene csinálni...
  • Pretorian
    A gyönyörű és hangulatos képekkel. A hangulatos mondjuk még rendben van, de a gyönyörű....hmmm a fiók textúrája, a cső textúra a falon, a textúrák felbontása úgy általában. Ha az én konfigomon nézne ki így, akkor még azt mondanám, hogy hmmm ok....60 fps. De az övé az enyémnél kb. két és félszer combosabb vas.
  • Pretorian
    Egyébként meg én valahogy nem találom a hangulatot. Hiányzik az elborult indusztriális zene ami ehhez a világhoz illik, és pl. az első két kvékben megvolt. Interaktivitás zéró, ellenfelek nem túl nagy koponyák, járművezetés teljesen új feature ID játékban (látszik is), a karakterek akikkel eddig találkoztam színtelenek/szagtalanok, kb. nem is érdekel mi lesz velük vagy a mindenféle szaros ügyeikkel. Tuti megveszem.
  • bélanéni #1187
    Mivel kontráztam rád?
  • Pretorian
    Pont most írtad hogy ne túlozzunk már, erre rám kontrázol ember.
  • Akra
    A FOV megváltozott? A fegyverek a kézben messzebbről stb... mocskosqvra jól néz ki! :P
  • Prince23
    A legújabb nv driver a napokban fog megjelenni, ugye? :)
  • Look at the cat
    köszi szépen
  • rumkola
    ez hw hiba lesz
  • CalebJoe
    én csak ezért szoktam rá a sokszori mentésre mert hajlamosak fagyni a játékok főleg win7 óta
  • MerlinW
    Nincs még Steam-en, én ezért "demo"-zom addig:) Ha lesz akkor ott veszem, jah.
  • Bhalage
    sziasztok,

meg lehet mar venni v csak 7en lesz kint a "boltok polcan"?
    aki tolja az digital vasarlas keretein belul/steam?
  • bélanéni #1178
    Nem csak a géped király
  • MerlinW
    F2-vel kiválasztod, majd Q vagy középső gomb. Van ám controls menü:)
    F1 a gyógycsomag, F3 a bumeráng, F4 pedig valami, azt még nem tudom.
  • Look at the cat
    gránátot mivel dobom el ? :D