Rage 1-2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
Ez szerintem nem olyan hüde nagy erõmû:

Ajánlott:
Processor: Intel Core 2 Quad or Equivalent AMD
Memory: 4GB
Hard Disk Space: 25GB
Video Card: GeForce 9800 GTX, ATI Radeon HD 5550

Next PC upgrade: 2022

elvileg kis gépigényt írtak
joceruza
Szerintem nem csak a game-re kell gyûjteni, hanem új "erõmûre" is.......

Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI

értem mostmár...na az f*sza lesz, ha tényleg sandbox lesz 😉
Egy kategória szerintem csak más a helyszín! Minden játék, ahol ki vagy vágva egy nagy területre és szabadon mozoghatsz bárhova Sandbox (San Andres, GTA 4 biztosan, Borderlands már inkább határeset, ott eléggé le voltál korlátozva).

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

"Várjuk a megjelenését, a nagy nap október 4-én lesz! Lehet gyûjteni a zsét emberek!" 😄
Akkor nem teljesen olyan, mint anno a GTA: San Andreas vagy a GTA IV, hanem, mint a Borderlands...
de annak a Doom 3-nak akkoriban b*aszott nagy processzorigénye volt, hiába ment el egy GF 4-esen
Adott egy hatalmas játszótér, ahol azt csinálsz, amit akarsz (járkálsz, autózól, npc-kre vadászol, fõküldetésket szabadon csinálod ha akarod, mellékküldetésekkel bíbelõdsz, rejtett dolgokat keresgélsz, fegyvereket, tárgyakat, lootot keresgélsz), ergó egy hatalmas homokozóban (sandbox) vagy, ahol te döntöd el mi legyen a következõ lépésed. Ez gyakorlatilag a virtuális szabadság (persze némi korlátokkal persze).

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

remélem nem olyan homályos lesz a háttér, mint a 2009-es Wolfensteinben, a Dead Island-ben vagy a borzasztó CoJ: The Cartel-ben
Mi pontosan a sandbox, mi foglal magába ez a név??? Azt tudom, hogy hasonló, mint a GTA vagy a Driver vagy a Just Cause...
Nemsokára jön, már csak 12 nap, de aztán hamarabb is befuthat <#pias><#pias><#pias>
grebber
Ryder62
Hát ezaz. 😄 Aki szereti a poszt apokaliptikus környezetet, (mint én is) az gondolom nem bánja ha többet lát a világból. (esetleg szabadon bejárható) Reménykedem hogy fallout szerû lesz. De egy stalker rendszerrel is megelégednék. (a stalkerben nem egy hatalmas pálya van, hanem több nagyobb, különálló pályarész ami persze szabadon bejárható)

UI: A fallout new vegas utolsó dlc-je most jött ki és helyenként olyan érzésem volt mintha a RAGE-el játszanék. Mondhatni full ugyan az a környezet 😊

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

Omlás
Az lenne a "cseresznye a tejszínhabon"! Alapból a poszt apokaliptikus környezettel már megvettek kilóra <#idiota>

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

Ryder62
Csak legyen sandbox és levettek a lábamról 😄

Omlás
Nekem elég ez is <#idiota> : "Mad Max hangulat..." = <#eljen>

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

jogos....

Cooler Master Elite 430 with 3 Cooler Master Sickleflow 120, Gigabyte GA-770T-D3L, AMD Phenom II X4 965 BE(3,4 Ghz), Nvidia GTS 450 1Gb, Kingmax 6Gb DDR3 1333 Mhz Western Digital WD5000-AADS 500Gb

meg nem annyira unalmas + id hangulat + fejleszthetõ "nem közelharci" fegyverek + szebb grafika + Mad Max hangulat...mit mondjak még? 😄
sherlock1

http://youtu.be/4v8qae11_-M

grebber
Ha a Dead Island sikeres akkor ez is az lesz!Ez kb ugyanaz csak nem only zombis környezetben + nagyobb világ!

Ryder62
Jóvanna XD

Amúgy nekem nem tetszik ez. Inkább legyen optimalizált és ne változtassa a textúrákat állandóan. Mert ha optimalizálatlan lesz az lesz a végén hogy nézek egy irányba és ott még 60 fps van, megyek két lépést, de ugyan arra nézek, és már leesik 30-ra. (Fallout fíling) És hogy ezt ellensúlyozza, majd szépen azt veszed majd észre hogy hopp minden homályosabb, elmosódtabb lesz.

Elképzelni nem tudom hogy oldották meg de nem akarom hogy szinte percenként a karakterek arca változzon, meg a többi textúra hol éles hol homályos legyen. Mint egy rohadt pop-up.

Persze ha okosba megoldották hogy szinte minimális változás legyen akkor jó. Pl kivesz olyan effecteket amik fel sem tûnnek ha nincsenek de viszont fps-t zabálják. De majd meglátjuk október elején hogy a id mint alkotott. <#smile>

"bugás" DDD

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

MerlinW
"De állítólag ebben lesz egy mod ami mindig stabil 60 fps-en tartja majd a játékot és a textúrákat, effeckteket változtatja. Remélem ez kikapcsolható lesz"

Jaj.. nem mod lesz, hanem motor fícsör. Egyrészt nem lehet majd kikapcsoltni, másrészt ez egy jó dolog, hiszen azt jelenti hogy minimum 60fps lesz. Az hogy a maximum is az egy dolog, de 60 fps több mint elég mindenre.

[merlinw.org]

Ryder62
Kiváncsi leszek erre a játékra. Vagy hatalmas siker vagy pedig hatalmas bugás lesz. Jah és a pc-s optimalizálásra. Emlékszem hogy a Doom 3-at egy nvidia geforce mx 440-en vittem végig mediumon (kivéve az árnyékok az off). És játszhatóan futott. kb 30-35 fps. Ez pedig anno nagy szó volt ám 😄 De állítólag ebben lesz egy mod ami mindig stabil 60 fps-en tartja majd a játékot és a textúrákat, effeckteket változtatja. Remélem ez kikapcsolható lesz mert akkor <#boxer>. Az ilyen hülyeségeket el kéne felejteni és inkább optimalizálni. Régen ment ma már kérdéses. <#rolleyes>

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

lolSL
végre dolgozhatnak a doomon

Prince23
broman191
Sandbox lesz, a Borderlands-hez hasonlóan, a fõszál mellett lehet mellékküldetésezni, felfedezgetni. 😊

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

a textúrák miatt lesz ekkora a mérete....

fotográfik kolomp edisön :D

Ryder62
Hi,

ez most sandbox lesz? 25 gigán fog terpeszkedni, szóval elvárom 😛

bertino
a tobbi johet pm-ben nyugodtan.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

SZilaJMaGGoT
De igazad van te vagy a legokosabb a sóhajtozásoddal, meg a smileykkal ahelyett, hogy írnál valami értelmeset, mert punkzoli meglátásának legalább volt valami alapja. Ellenben te csak itt trollkodsz.

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

SZilaJMaGGoT
Ezt akár én is mondhatnám...

bertino
joooooooooooo.

<#wilting>

SZilaJMaGGoT
Am meg ha elég "körültekintõ" vagy lehet olvasni ezt-azt a tech5-rõl azinterneten... 😊

bertino
sohaj...

SZilaJMaGGoT
Logikus baszki, vagy szerinted ez varázslat? Nem kell, hogy köze legyen az embernek az id-hez ahhoz, hogy legyen fogalma egy engine összerakásának mikéntjérõl. Vagy kõmûvesnek kell lenni ahhoz, hogy tudd a ház téglából épül? -.-

bertino
dejo, hogy egyikotoknek sincs semmi koze az id-hez, de mindketto jobban tudja, hogy hogy alakitgatjak a sajat engine-juket...

SZilaJMaGGoT
Polírozgatásnak számít egykét korszerûbb feature beépítése egy régebbi enginbe(amit sufni kóderek is megtudnak csinálni), viszont a teljesítmény elképesztõ szar ebben az esetben. Egy új engine írását pedig polírozgatásnak nevezni olyan mintha az árokásást homokozásnak tekintenéd... 😊

SZilaJMaGGoT
Hát nyilván vannak olyan kódsorok amiket újrafelhasználnak mert fölösleges lenne újra megírni, de mivel a technikai megoldásokat rengeteget változtak teljes redesign kell egy ilyen engine írásához. Ha bárki felpolírozná a quakeworld-öt ilyenre ugyanezzel a teljesítménnyel annak a nóbel-díj is kevés lenne... 😊 A Valve féle source engine a legjobb példa arra(nah az még tényleg tartalmaz quakeworld-ös kódsorokat), hogy a polírozgatás nem egy jó megoldás.

quake óta polírozzák és ha úgy alakul verziószámot növelnek
SZilaJMaGGoT
A tech5-nek semmi köze a 2009-es Wolfenstein-hez az tech-4 volt, az 5 egy teljesen új engine, nem a 4-esbõl polírozták. 😊

akkor ezek szerint políroztak az 5ösön, remélem szebbek lesznek fõleg az elmosódási effektek, mint a 2009es Wolfensteinnél...
SZilaJMaGGoT
A Return to castle volt 3mas.

ezt benéztem, pedig azt hittem, hogy a Wolfenstein 3-s volt <#idiota><#idiota><#idiota>
grebber
id tech 4-es game-ek:

Doom 3 (2004) – id Software
Doom 3: Resurrection of Evil (2005) – Nerve Software
Quake 4 (2005) – Raven Software
Prey (2006) – Human Head Studios
Enemy Territory: Quake Wars (2007) – Splash Damage
Wolfenstein (2009) – Raven Software
Brink (2011) – Splash Damage
Prey 2 (2012) – Human Head Studios<22>

akkor a 4-est pc-n nem is láthattuk egy game-ben sem?
grebber
Igen ez idTech 5-el jön.

A 2009-es Wolfenstein tudtommal 3-as volt ez meg 5ös motorral igérkezik igaz?