3817
  • Frank99
    miért, te megvetted????????????
  • lwb
    Tévedés, itt van a kezemben a doboz. Steamen usa vpn-nel kellett aktiválni, de szépen megy. És full eredeti, anarchy esition.

A texture popping viszont tényleg probléma.
  • Shep
    Hát ahogy haladunk lesz egyáltalán itt valaki aki megveszi PC-re?
  • Fpocok
    Ja igen. Valóban.

(Mondjuk azért érdekelje őket, főleg ha holnap megveszik)
  • strebacom
    Köszi tesó....megyek hív a természet!!!
    ui: te fasza gyerek vagy!!!
  • DarkSector
    Jó de még nem jelent meg.
    Gondoltam ne spoilerezzünk. De rátok bízom.
  • Shep
    Ez jobb, mint az eredeti. Igazi absztrakt játék :)
  • Fpocok
    Mert az eredetivel nincs ilyen gond? De van.
  • Ryder62
    XD
  • DarkSector
    Te akkor SAKKOZNI is tudsz. :)

Képeket a warez részbe kellene, mert origiseket nem érdekli még...szerintem.
  • broman191
    Látod, lövöd, a természet nyelvét használja többnyire.
  • Ryder62
    Lol az egész, komolyan. És még ettől a játéktól vártam hogy hasonló legyen mint a fallout.
  • HeadHunter86
    Lent látható configgal fullhd-ben, 2x AA-val úgy hasít mint állat. Az aprócska configfájlal most már a betöltődés is jónak mondható, bár új helyszínre érkezéskor még most is zavaró picit, de patchig kihúzzúk. A csajszi az elején nagyon aranyos, nagyon bejön :)
  • strebacom
    Ez a játék mennyire van a magyar nyelvtől??
  • Cucmey
    ugyanilyen videókártyám van és a proci is ilyen mégis jó nekem.
  • PTW
    Sajnos ez a 22-es csapdája. Ha bekapcsolod beta drivernél a catalyst AI-t akkor eltünnek ezek a textúrahibák viszont a játék megáll 3-5 másodpercekre kb folyamatosan. Ha pedig kikapcsolod akkor megy gyorsan de így néz ki. Visszatettem előző drivert nincsnekek ilyen problémák viszont kb 10 fps. szopóág az egész
  • goofey84
    Erősen gondolkodom rajta, hogy visszamondjam, na nem a grafikai bugok miatt, mert ps-re rendeltem elő, hanem mert egy cső játék és ebben a formában rendes multi nélkül nem annyira nyerő.
  • benőmenő
    csudijó az élmény HD4850-el 4 gb rammal meg 4 magos AMD Phenom 2-vel.
    Ment is a játék vagy 16 fps-el :S
    Felraktam a beta drivert a vga-hoz, és most már megy olyan 45 körüli minimum fps számmal (de még mindig nem a carmack által emlegetett 60) és így néz ki:

Jah és ha a catalyst ai be van kapcsolva a főmenü előtt kidob exe hibával
  • wesker24
    Nálam igy néz ki a játék !

De amint visszatértem az előző helyszínre ahol már 1 x.-szer voltam szétesett a textúra !

• DarkSector
    BF-ben sem...:D

FPS grafikánál én mindent leszarok ha igényes fegyverek és ellenfelek vannaka játékban.
  • Bokafix2
    A felhők meg az ég dobják meg inkább a grafikát, de ha az alább belinkelt képekben letakarod az eget a kezeddel és csak az alatta levő dolgokat nézed, már közel sem hat olyan szépnek, de az éggel való összhatása dob rajta.
  • broman191
    "I was looking at the picture of the id software team toasting each other during Rage's launch the other night. Now we know what they were doing when they should have been optimizing the game for PC's..." :D

• M1kka Makka
    semmi gondom nem volt
    ugy latszik bemakoltam
  • Shep
    Kösz de jó nekem a mostani is :)
  • Noodlee
    Totál cső játék, ha gyalog vagy, autóval annyira nem.
  • Fpocok
    Rendben.
  • Pretorian
    Én abból sokat nem láthattam sajnos (f*s gépem van), de azért még low-on is keresgéltem néha az államat, még a Metro-n is. Mintha rémlene, hogy az első Rage videóban is volumetrikus felhőkről, full dinamikus árnyékokról beszélt volna Carmack. Aztán lehet hogy rosszul emlékszem.
  • kill3r21
    Én konkrétan csak a felhőkre gondoltam, nekem jobban tetszett mint a bf3 betában, természetesen a BF3 csak béta....tehát biztos jobban ütni fog....de ebbe ne menjünk bele :)
  • Fpocok
    Csak azért kérdeztem, mert bf3al jött, ott meg állam leesett, amikor hirtelen árnyékos lett minden...
  • Pretorian
    Akkor nálad betöltődtek a textúrák rendesen, jó a fizika, stb....?
  • Pretorian
    Hogy lenne már. Ez egy Borderlands-klón hangulat nélkül, ratyi technikai megvalósításal, 10 éves fps-betegségekkel. De legalább a 60 fps megvan.
    Viszont a lépések hangja jó, látszik, hogy rengeteg energiát fektettek ebbe a feature-be.
  • M1kka Makka
    nem akarok flamet inditani de miert bughalmaz?
    igaz meg csk most jutottam el wellspringsbe de semmi ilyet nem lattam, de maxon nagyon siman futott nagyon gyorsan betöltött , igazabol a legnagyobb problemam a teljes bekorlatozas volt, semmi szabadsag, bar ez varhato volt id-töl
  • Fpocok
    Kit érdekel az ég, ha játszhatatlan a játék?
    Amúgy a RAGEben mozognak a felhők? Van olyan, hogy a felhő eltakarja a napot és akkor árnyékban van minden a földön?
  • DarkSector
    Mert a BF-ben a grafika egy HYPE buborék talán azért. :)
  • kill3r21
    Grafikával kapcsolatban, még a rage elött toltam a BF3 bétát, ott a Caspian Border pályán, megnéztek az eget és a felhőket, akkor aztmondtam brutális....aztán jött a rage....ilyen eget még nem láttam semmiben...:)
  • ratgab
    jah....
  • Pretorian
    Felejts már el, pont te kezded, most.
  • mester1987
    ez mind szép és jó, csakhogy a processzorhasználtságról való optimalizációról való hírt nem látok
  • Bence94
    nekem is ez jött le és ha jól látom jobban rámentek a cellshaded stílusra pedig pont az fogott meg ebben, hogy mad max az egész és nincs ilyen béna mese stílusa. megnézed a 2007-es!!! trailerben azt a "kulupos" férfit és megnézed merlinw 1156-os hozzászólásában megdöbbensz. ég és föld. nagyon rágyúrtak a konzolokra de persze azok szart se érnek, így azok a szintjének megfelelően néz ki és emiatt rondább a pc-s is ezt meg is mondta carmack. remélem az a high-res csomag durván megszépíti.
  • Tatyla
    de 5770 de felraktam azt az állítólagos javító drivert de semmi :(