3817
-
#1295 jah apró szépséghiba megmaradt ugyan fagyások nincsenek de!
sajna időnként bevillan a kép egyébként nem zavaró és így jól játszható a játék és nálam meglepően jól fut 50-60 fps körül -
#1294 nah aki még mindig textúra hibákkal küzd annak találtam egy jó megoldást sajna amit javasoltak előttem az nem jött be ez igen:
Fix for the texture problems.
1.Create a Rage shortcut with the following launch parameters:
+cvaradd g_fov 12 +com_allowconsole 1 +com_skipIntroVideo 1 +image_anisotropy 16 +image_usecompression 0 +g_showplayershadow 1 +m_smooth 0
2.Create a file called rageconfig.cfg in Rage/base/ and put the following commands in there:
vt_pageimagesizeuniquediffuseonly2 8192
vt_pageimagesizeuniquediffuseonly 8192
vt_pageimagesizeunique 8192
vt_pageimagesizevmtr 8192
3. Go to C:\Users\UserName\AppData\Local\ and create a folder called "id software" (without "). Then create a folder called "rage" (without ") inside that folder.
Nincs fps drop,textúrák nem akkor élesednek mikor oda nézel,és nincsenek introk:id soft/bethesda -
#1293 Ez egyértelmű, egy ekkora részletes világban nem engedhetik meg maguknak a nagyon durva textúrákat...max fegyókra meg auto-karakterekre, de amilyen részletes épületek, világ van beleszakadt volna sok pc...
Ilyet egy jó ideig ne várjon senki...korekt ez mert nem kell 2 centiről kukkolni a falat, csak az a baj hogy az a textúra ami lenne se időbe töltődik be.
Amúgy a VGA memóriája nem csak textúrákra van szóval másra is kell. -
#1292 Olyan hibáról tudtok (+fix), hogy pálya közti töltésnél elszáll? -
#1291 Olvastam egy cikket a Rage-ről amiben azt írták, hogy eredetileg nagyobb textúrákat akartak, de helyszűke miatt vissza kellet fogniuk magukat grafikusoknak. Ki is akadtak miatta, de így is nagyon szép lett alapvetően a játék. Nagyobb textúrához több VGA memória kell szóval az is lehet probléma. Nem tudom, tudom mire képes az engine, de gyanítom nem a performancia miatt nem lettek nagyobbak a textúrák (vagy textúra megatexture esetén) hanem a méret miatt. Viszont most ahogy nézem olyan mintha az árnyékok is előre rendereltek lennének és a textúra része. Csak nagyon kevés dinamikus árnyék van
-
#1290 Más-más motor, és itt több részlet van mint egy Witcher-ben pl...Gondolom azt akarták hogy menjen a játék és most ne 2-3 év múlva nagyobb hardverekkel. -
#1289 Minden mai játék ilyen. -
#1288 Jaja, konzolba 2x beírod: cvarAdd g_fov 10 -
#1287 Jó akkor úgy mondom, hogy ugyan olyan távolságból azokban a játékokban jóval élesebbek a textúrák. -
#1286 Én 100% -
#1285 pwned:)) -
morzsi555 #1284 Nem bug, tényleg ilyen ocsmány közelről. -
#1283 Én kipróbáltam...
40 helyett 13 FPS,de legalább egyben van és "szép" kettöspondé
Amúgy CCC \Gaming\ 3d application settings\ Catalyst AI Off -
#1282 hogy tudom kikapcsolni ezt a catalist AI-t?
kipróbálnám a textúria hibák nélkül lassabban:D
-
#1281 Közelről mindegyik homályos a Crysis is, csak nem látsz...meg a Witcher is... -
#1280 hát ami a #1258-es képen van az nem bug, ennyi van a játékban és kész. Közelről homályos és kész. Tény hogy van hogy nem tölti be teljes részletességgel, de ahol betölti ott sem olyan éles mint egy crysis-ban vagy witcher 2-ben -
#1279 Nem azért homályos...hanem ez bug. -
M1kka Makka #1278 na akkor par ora jatek utan:
meg mindig semmi bug, a jatekmenet pörgös, a hangulat is egyre jobban berant
ugyanakkor a texturak közelröl tenyleg csunyacskak bar ez nem nagyon zavar, viszont sztoriban szinte semmit se haladtam elöre, a világrol, törtenelemröl szinte semmit se tudtam meg /csk küldiket csinaltam egyiket a masik utan uj cuccokert/
remelhetöleg azert mert olyan hosszu a jatek:) -
#1277 Köszi meglessük ! -
#1276 Base mappába rageconfig.cfg fájlod van ezzel a tartalaommal?
vt_qualityhdplossless 1
vt_qualityhdppower 0
vt_qualityhdpspecular 0
vt_qualityhdpnormal 0
vt_qualityhdpdiffuse 0
vt_qualitydctpower 100
vt_qualitydctspecular 100
vt_qualitydctnormal 100
vt_qualitydctchroma 100
vt_qualitydctluma 100
vt_usecudatranscode 2
vt_maxppf 1024
vt_maxlockedpages 256
vt_pageimagesizeuniquediffuseonly2 8192
vt_pageimagesizeuniquediffuseonly 8192
vt_pageimagesizeunique 8192
vt_pageimagesizevmtr 8192
vt_minlod -1
vt_uncompressedvmtr 1
vt_uncompressedphysicalimages 1
vt_vmtrcompression none
vt_maxaniso 16
vt_restart
Ha nincs csinálj szerintem és nézd meg úgyis!
-
#1275 De legalább gyors és stabil a játék. Legalábbis nálam, pedig nincs erőművem: E7400, 4 GB RAM, GTX 550 Ti 1 GB.
Az fps stabilan nagyon magas, gyakorlatilag tökéletes lenne még multira is és egy db ctd-m nem volt. -
#1274 uppsz :)
-
#1273 Ez is doom3. Szerintem azért elég sokat fejlődött az engine:
-
#1272 Ez egész grafikai összhatás a megatexture-nek köszönhető és a grafikusoknak. Látszik hogy minden aprólékosan meg van tervezve. Sajnos pont emiatt ekkora a játék (gondolj be hogy míg egy régi játéknál a talaj pár 515x512 textúrából áll ismétlődve addig itt egy óriásiból SokezerxSokezer!) és sajnos pont emiatt ilyen fos-homályos az egész mert 360-ra nem adhatták ki 10 DVD-n csak hogy olyan éles textúrák legyenek mint a mai játékokban. Valamint gondlom 1db blue-rayen is el kellet hogy férjen. Ezzel a méretkorlátozással viszont nagyon kevés pixel jut egy poligonra, ezért homályos.
Személy szerint nekem még mindig jobban tetszik ez az egész összhatás mint egy összedobált szuper éles textúrákkal ellátott gagyi játék. Viszont bosszantó mennyire statikus a világ és hogy mennyire bugos a grafika. Tény hogy a megatexture mellet nem sok mindent tud felmutatni az engine. Nem tudom mennyire lesz ez sikeres engine
Egyébként a lenti kép már egy modol-t doomból van ami relief mapping-ot csinál, de azt a tessalation fogja szorítani. -
#1271 Én igen. Dobozost ma vettem meg (még meleg, olyan friss), aztán usa vpn progival kellett steamen unlockolni és megy. Deus Ex-szel is anno ugyanezt csináltam. Mire EU release lett már félig végig is vittem.
Türelmetlen vagyok, na. Viszont amikor megláttam, hogy 22 giga, akkor már tudtam, hogy ezt nem fogom bewarezolni. A szolgáltatóm már így is a tökömön lépked, hogy sokat töltök meg fair use policy. 8900 pénz meg nem pénz. -
#1270 Korai unlockolták/ta -
#1269 eredetivel toljátok??????????????????? -
#1268 Elvileg pedig van neki oyanja. Mondjuk eddig még én is csak sétálgatok a nagy semmibe.
Arra viszont rájöttem, hogy messziről szép minden nagyon. Látszik, hogy TV-re, fotelben fetrengve tervezték játszani a játékot, nem szgépen és monitoron. -
#1267 Én csak a sztory-t hiányolom. 2 óra játék után nem sok minden volt, csak felveszed a küldiket és mész felveszel pár itemet majd visszaviszed. -
#1266 Áh, csak ilyen kamu co-op van benne, mint a Modern Warfare 2-ben. Illetve más, de a sztorit nem lehet co-opban lenyomni. -
Evoluti0N #1265 Jaj, ahogy olvasgatom a fórumot teljesen elveszitek a kedvem a játéktól :D. Egyébként valahol, mintha olvastam volna, hogy van benne co-op. Az érdekelne, h most az egész játék végig vihető co-opban, vagy van külön co-op történet (álá Splinter Cell: Conviction, Portal 2),esetleg csak van pár játékmód benne, ami vihető co-opban? (ilyen horda támad mód, meg hasonlók). VAGY! Nincs is benne semmilyen co-op? :D -
#1264 A beta driver semmit nem javított. Kezdem úgy érezni, hogy ez nem autodetect hiba, hanem TÉNYLEG ezekkel a felbontású textúrákkal lőttek ki a játékot.
Közelről egy vicc az egész, 2002-es kategória. -
#1263 Ez másodlagos, a topikot tiszteletben kell tartani. -
#1262 Hát nemtom. Két dlc-t adtak az anarchy editionhöz, az egyik valami tárgy izé, ahhoz 1 megát töltött le a steamről, ez lehet, hogy benne volt, de a sewer mission akármihez már 382-t.
Na mindegy, most updatelek nvidia beta driver-re. Remélem felnyomja a texture-t egy picit (állítólag a bugos autodetect a hibás, mert persze nem tudsz semmit állítani magadtól, csak felbontást). -
#1261 A DLC-k miatt kellett, amik már benne vannak az alapjátékban, de fizetni kell érte, hogy megnyíljanak. -
#1260 Viszont a játékélmény, a hangulat, az ott van. Mondjuk ilyen grafika mellett nem tudom, mi a fenének kellett 3 DVD ehhez, de mindegy. -
#1259 Ja, ilyen közelről a textúra. Mondjuk cserébe stabilan sok a frame per sec, de akkor is. -
#1258 Steam fórumról...really wtf?! :D
-
Gabe18 #1257 Pont most rendeltem meg a CD Galaxistól, mert megküldték a jelzést hogy kapható státuszba került.
Hát bízom benne hogy rövidesen dobnak valami használható patchet és akkor jó lesz ez. Azért nyilván így nem hagyják gondolom... -
#1256 aktiválták intkeys-ről, most preload-olom.....