Rage 1-2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
"A játék már készül egy ideje, míg az id Tech 5 még mindig fejlesztés alatt áll, és állni is fog még legalább a Rage megjelenéséig, illetve utána is, ezért ez az engine nem volt képben sosem." Pete Hines
Next PC upgrade: 2022
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
Meg ugye még pár olcsó cuccot steam-en a karácsonyi akcióban feltéve ha lesz ami érdekel😄
Megint leírom hátha olvassák GOTHIC 4-et 5euróért akarom!!!!<#idiota>#idiota>
PSN ID.: Beegabor
[merlinw.org]
[merlinw.org]
Ezzel nem értek egyet.
Még ma is jó 😊
Amúgy sztem ez a motor nem fog elterjedni. A Bethesda benne van a dologban, egy új Fallout készülhetne ezzel az engine-el de kötve hiszem. Biztos vagyok benne hogy a Skyrim motorját fogja használni hisz az is Bethesda gém sõt õk kalapálták az engine-t is. Majd a Doom 4 alatt is az id5 fog dobogni az biztos de hogy ezen kívûl más játék is használná...
A fizikára leszek kiváncsi hisz az id4 -nek sem volt erõssége. Igen ám de a Doom3 ban max dobozokat, hordókat lökhettünk fel. Azért a RAGE világa hatalmas lesz és pl elég hülyén nézne ki ha homokfutónkkal száguldozva megállít minket egy tábla az út szélén 😄
Bethesda Game Studios
Vir2L Studios
Mud Duck Productions
ZeniMax Online Studios
Arkane Studios
Tango Gameworks
Machinegames
Ezek mind a zenimax alá tartoznak. Ha mind1ik csak egy játékot csinál a tech5-el már jó. 😄
Az ilyen jellegû játékoknál inkább okosabban kéne megválasztani a küldetések lokalizációját, nem úgy mint FC2-nél hogy egymás után 10-szer ugyanarra a területre szólt a küldetés, és csodák csodájára minden alkalommal feltámadt a falu teljes lakossága, mikor visszatértem. Legalább minden küldi máshová szólt volna, és akkor megoldódna ez a probléma.
Az megint más lett volna a FC2-ben, ha úgy oldják meg az üres területek problémáját, hogy mondjuk visszatérek egy olyan területre, ahová már nem szól küldetés, meg amit már megtisztítottam, és egy-két fickó lenne csak ott, akik mondjuk egy másik faluból furikáztak oda kocsival és felmérnék mi történt... Ez teljesen oké lenne, mert így reális. Így nem lenne tök üres a terület sem, de nem lenne ez az irreális respawnolás sem, hogy egy megtisztított területre visszatérve a teljes feka populáció fogad komplett harci díszben, hogy ezúttal õk állítsák ki a beutalót a túlvilágra... én meg közben azon gondolkozok hogy mennyi rokona van Duncan Mcleod-nak Afrikában.
Ez az egész dolog megfoszt attól az illúziótól, hogy amit teszek a játékban, az maradandó, mintha csak a való életben tenném. Jó lenne egy köztes megoldást találni a fejlesztõknek erre a gondra ami mindenkinek jó.
Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.
Sajnos ez az idtech 5 nem lesz licenszelhetõ így csak pár belsõs game fog jönni vele.Doom 4-et mondták abban brutálszép lesz!
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
#606: A Dead Island-ben nem is annyira homályos a háttér, max az erõs HDR miatt látod úgy, fõleg ha szemben vagy a nappal akkor jön elõ, de ez sztem így reális.
"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]
Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI
P5G41-M LX,Dual Core E5800 3,2GHz, 3Gb DDR2, 430GT
Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI