3817
-
Andrews2007 #1335 Egy HD 5550-et adtak meg ajánlottnak, az meg se közelíti a HD 4850 szintjét. -
morzsi555 #1334 Senki nem mondta, hogy egy nyitott világú rpg játék lesz, id mindig is fpseket csinált. Ha igazi cső játékkal akarsz játszani, akkor ott vannak a call of duty modern warfare-ek, ez nem olyan. -
#1333 Persze hogy jobb hisz itt tudod meg hogy a gémereknek hogy tetszik egy-egy játék illetve milyen hibák vannak. Vélemények, észrevételek stb ezerszer többet érnek mint egy eladási lista vagy egy teszt értékelése. -
#1332 olvasgatva a topikot, látom, hogy ezt alapból kihagyom.
(pl. a dead island-nél is topikot olvasva döntöttem úgy, hogy -egyelőre legalábbis - nem érdekel, bár ha kijavítják a sok bugot, talán kap egy esélyt a hangulat miatt. láttam, hogy sokan lelkesek, de egy csomó apróságot össze tudnék szedni, hogy azzal is miért nem játszanék, de nem tartozik ide.)
a lényeg, hogy jók ezek a topikok, jobb mint egy gamerújság vagy a hivatalos kritikák. -
#1331 "F3-at nagyon szerettem, a gyűjtögetős/szabadon mászkálós nyilt játékmenet miatt. Rage is ilyen? Illetve miben űbereli?"
Na nézzük csak: A Rage nem nyitott világú, full cső fps, még a fegyvereket sem veheted fel az elhullott ellenfelektől nem hogy más dolgokat. Maximum a látvány hasonló hisz mind kettő post-apoc játék.
Én is fallout szintű játékot vártam tőle de ez csak egy lövölde csőben amely ráadásul statikus világban játszódik. -
crosscut #1330 Nem engedi mert vlszeg kiszedted az idézőjeleket, azt is hagyd ott és a paramétereket utánna írd!
Miben jobb mint a Fallout3?
Két külön kategória. Nem értem miért hasonlítják egy fallouthoz. Ez a játék egyértelműen a Bioshockra hasonlít. "Játékdesign" (vagy hogy a lófaszba hívják) szempontból.
-
#1329 e-vel felulok a jarganyra ,de mivel lehet kiszalni mert nem jovok ra? -
keepernext #1328 nekem nem engedi nincs ilyen azt állítja... xd -
#1327 Koszi!:) -
lammaer #1326 "de nagy nyílt világú játékok közt ez a király. Nagyon durva egy Fallout 3 hoz képest pl."
Ki tudnád fejteni hogy játékmenetileg miben királyabb mint az F3.
F3-at nagyon szerettem, a gyűjtögetős/szabadon mászkálós nyilt játékmenet miatt. Rage is ilyen? Illetve miben űbereli?
(a nem rugdalható koponyák meg a 2d-s fű marhára nem zavar, inkább a játékmenet érdekel - cső FPShez nem ülök le.) -
#1325 "Amúgy a VGA memóriája nem csak textúrákra van szóval másra is kell."
Egy szóval nem mondtam, hogy csak arra van. Azt mondtam, hogy nagyobb textúrához több memória kell. Shader nyelvekről (bump mapping, paralax mapping, relief mapping) írtam a dimplomamunkámat szóval alapvetően értem hogy működik a VGA :). -
#1324 Offtopic meg egy bizonyos t****nt oldal fóruma. 2-3 ember írta hogy megjavult vele. :) Bár írják, hogy valamivel kevesebb fps-t produkál. -
hapi #1323 "Elvileg ATi-nál a 11.6-os catalyst-el megy jól amúgy."
Ezt honnan szeded? -
#1322 Megatexture vagy nem, láttam már több játékot amiben volt valamilyen szintű fizika és nézett ki így, és nem volt játszhatatlanul bugos az emberek harmadánál pont az engine miatt :)
Szóval előre elborzadok, hogy milyen lehet a játék többi része, ha az engine kapta a legnagyobb hangsúlyt és ilyenre sikerült :D
Elvileg ATi-nál a 11.6-os catalyst-el megy jól amúgy. -
#1321 Ma vagy holnap van a hivatalos EU release?
(Miközben mi itt toltuk a Rage-et, Steve Jobs kijelentkezett :( ) -
#1320 Én örülök hogy ilyen lett amilyen.Itt a legnagyobb hangsúlyt az enginebe fektették.Szerintem ez a megatexturás cucc egy brutál fizikával fűszerezve meg sem moccanna a game a gépeinken. -
RedRiot #1319 "meg az hogy az ellenség fegyverét NEM ENGEDI felszedni "
Na jó. Ez azért már tényleg hihetetlen. Az is csücskös már hogy teljesen statikus a környezet, de erre már tényleg nehéz szavakat találni. Hétéves fejlesztés, nabazz... -
#1318 wááá ehez kell patch stopped workingal megáll néha.. -
#1317 jobbgomb a rage.exe-n küldés/asztal parancsikon utána az asztalon parancsikonon jobbgomb tulajdonságok:
ott célmezőbe:
"C:\Játék helye\Rage\Bethesda Softworks\Rage\Rage.exe" +cvaradd g_fov 12 +com_allowconsole 1 +com_skipIntroVideo 1 +image_anisotropy 16 +image_usecompression 0 +g_showplayershadow 1 +m_smooth 0
így!alkalmaz és kész -
#1316 Hello az elso pontot hogy kell csinalni elmagyaraznad ,ugy mint egy hulye gyereknek ? ( shortcut-os dolgot) -
Noodlee #1315 Én is megcsináltam, de nem látok semmi változást.
(előtte is jól futott minden) -
#1314 Jah, megvan, kösz. -
#1313 C:\Users\neved\Local Settings is ugyanaz, ott is létrehozhatjátok. Windows alapok nem ártana egyeseknek:) Legalább a User mappát ismerjük meg:) -
#1312 Próbáltam a user mappában kreálni egy AppData mappát, de azt írja, hogy már van, és össze akarja fésülni a tartalmát az új mappáével (WTF).
Pedig nincs, és elrejtve sincs a mappa.
A cfg-nek meg sima szöveges dokumentumnak, vagy rich text dokumentumnak kell lennie? -
#1311 Van, csak rejtett mappa. Engedélyezzétek a rejtett fájlok megjelenítését TC-ben, intézőben, vagy amit használtok. -
#1310 Kipróbáltam ezt a módszert de ugyanugy szétesik a textura szóval nálam nem vált be eza megoldás !
És egyébként sincs nekem se Appdata mappám ! -
#1309 Jah érdekességképpen.
Az erőműben fent a fotelban az olvasgatós öreg néni akinek fém keze van...egy futurisztikus 3D szemüveget visel....(kék-piros)
-
#1308 Én mást mondanék:
Megnéztem a gémet.
Elsősorban kurvajó játék, lehet a háttérben vannak fura textúrák de nagy nyílt világú játékok közt ez a király.
Nagyon durva egy Fallout 3 hoz képest pl.
Ezek a textúra betöltés szarok, meg az hogy az ellenség fegyverét NEM ENGEDI felszedni illúziórombolásnak vannak.
Ha ezek nem lennének, mondjuk kijavítanák a textúrabetöltést, asszem mindenki elégedett lenne, szerintem szép játék ez és részletes a környezet, sok domb, szakadék, hegy, épület, korlát, tornyok, sziszarok.
Most mindennki sír mert bugos, leszarozzátok azt ha fixelés lesz asszem megveszitek még ezt ne aggódj.
Karakterek-fegyók szépek, a járművek meg épületekre sem lehet panasz, figyelembevéve hogy a rendszer szerint automatán állítja be a játék a grafikát, és még az én ócska 8800GTS-emmel is faszán fut, és szép.
Szóval ezt te csak hirtelenfelindulásból irod, szerintem megváltozik majd a véleményed nemsokára.
Amőgy megkaptam éppen azt a szürke shoti-t elég izmos fegyver. :) -
#1307 Meg.
Ha a parancsfájlba nem teszem be akkor elindul a gép, de szaggat összevissza és ugyanugy nem tölt be a textúra. -
#1306 Nekem nincs AppData mappám. -
Bandris86 #1305 Eddig év csalódása, nagyon gyenge eresztés.
Nagyon vártam, de egy óra játék után még nem találtam benne szeretni valót. -
#1304 4850 több, mint 3 éves kártya, kevés memóriával. Előfordulhat. -
Dns5000 #1303 ezeket megcsinaltam, iszonyat szaggat
hd4850 tul regi?
mindenkinek szaggat ilyen karival? -
#1302 3. pontot megcsináltad? C:\Users\neved\AppData\Local\id softvare\rage létrehozása. -
#1301 Tökéletes -
#1300 Szaggat a játék, textúrák ugyanazok.
Ha meg beteszem még a parancsikoba is a sort, el sem indul exe hibával. :) -
#1299 nem nekem teljesen jól futott ahhoz képest amiről eddig olvastam... -
#1298 Jó de nem lassítja be fps-re nézve? -
#1297 magába a cfg nem elég :D -
#1296 Ba+++
Nemrég próbáltam cfg-t, kár hogy belassul a gép és lo..art nem láttam változást.