Rage 1-2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Valószínûsítem, hogy ez egyike lesz azon címeknek amiért megéri pénzt adni.
Noha az újrajátszhatósági faktorról nincs még elképzelésem, sem a multi milyenségérõl, pedig ezek igen fontos tényezõk lehetnek a döntésnél.
A gameshopban 7900 Ft-ért láttam; ajánlott a hely, vagy inkább más alternatíva?

broman191
Egyelõre nincs steam preload, sõt, hír sincs róla, tehát a PC-s verzióból nem feltétlen lesz a megjelenés elõtt "próbaverzió".

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

Nekem az... DE mindegy..<#smile>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Nem baj, azért szedik a népek. <#vigyor5>

Shep
Na de legalább már letölthetik. Mondjuk én nem bánnám ha még pár napig nem jönne a PC-s próbaverzió.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

grebber
Igen amivel, nem tudnak játszani mivel nincs törve még az az fw.

Next PC upgrade: 2022

Shep
A 17 giga azért nem gyenge (jó tudom volt róla szó na de akkor is, ennyi helyért cserébe legalább egy kisebb csodát kellene kapnunk)

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Éppen ezen filóztam én is, mivel már PS3-ra is kinn van a csúnya verzió. <#whatever>

Shep
Aha, konzolra nincs warez 😄

Nem a motornak hanem a materialoknak. Nem mind1.

ssszzéééépppúúúúúúúúöööeeeeeeeeeeeeeeee

Hát engem is totál arra emlékeztet, van egy kis cellshaded beütése ennek a motornak.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Na Xbox-ra kint a JTAG verzió, úgyhogy talán lesz pár videó hogy meglássuk pontosan hogy is kell ezt a játékot elképzelni.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Ryder62
Én reménykedem hogy sandbox lesz, vagy legalább legyen egy-egy kisebb bejárható terület de sztem is sajna csõ fps lesz 😞

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

broman191
Az Authority is nagyon hasonlít a Borderlands-féle Crimson Lance-re. Sõt az Anarchy Edition-ben "Crimson Elite Armor" az egyik extra... 😄

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

grebber
Az egyik részen amikor kiszáll a "hegyek" között a kocsiból és elõkapja a stukker olyan a fegyó grafikája mint a Borderlandsba 😄

Next PC upgrade: 2022

Nekem is igencsak csõjátéknak tûnik hiába a nagy világ...

mondjuk a Prey-nek nagyon nagy "main theme" zenéje volt
Szerintetek lesz olyan hangulatos a zenéje, mint a Prey-nek vagy a Quake 4-nek???
Muttley
eddigi gameplay videok alapján egy Bulletstorm-hoz áll legközelebb
a fallout-hoz kb. annyi köze van, h poszt-apokaliptikus világ és slussz
sztem 😊
a Bulletstorm, amiben gyenge volt: életszerûtlen vérfürdõ, röhejes és nem félelmetes ellenfelek, nulla félelem v. ijedtségfaktor, csõjáték, arcade-osabbnál is arcade-osabb fegyverkezelés és fegyverfizika, túl phantasy ötlettelen helyszínek hada
na, ezekben jelentõsen jobbnak tûnik a Rage
de csodát nem várok 😊
csõjáték lesz ez is

Just do it :)

Egy remek kis elõzetes a játékról a GameTeVe-tõl.
jólvan akkor
Nem azt mondtam hogy semmit nem értek meg, de más nyelvtudás kell egy CoD single playerhez, vagy egy Crysis-hoz és effélékhez hogy nagyjából a történettel képben legyél, mint egy Fallout-nál pl. ahol minden kis eseményhez tartozik egy külön story, illetve a megcsinált dolgok is kihatással vannak az egész történetre.

Ryder62
"Én nagyon remélem, hogy rendben lesz a sztori, mert a "darálá" egy idõ után monotonná és unalmassá válik ha nem motiválnak valamivel(sztorival pl.)"

A Fallout 3-al sem a sztori miatt játszottam eddig több száz órát. Pl az említett játék sztorija harmatgyenge de a világa odab*sz. 😄 Azért is volt az elsõ végigjátszásom 100+ órás mert mindent meg akartam tudni a világáról és a régmúlt eseményekrõl. Mivel ez is meg a RAGE is post-apoc játék remélem itt is lehet kutakodni, megtudni hogy mi történt pontosan a világban a katasztrófa elött, közben, utána, hogyan alakultak át, torzultak el az emberek stb. Ha a sztori a 0 és a semmi között mozog akkor is fent tudja tartani az érdeklõdést a játék ha mindig újabb és újabb infókkal szolgál és mindig látunk is valami érdekeset a világban.

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

Jah mindig a gameplay a döntõ, mer van úgy, hogy a videók teljesen levesznek a lábamról aztán a játék maga fele annyira se(FarCry2-vel voltam így anno annyira unalmas volt egy idõ után :/).

Shep
Hát igen, nem egy Red Faction. 😊 Bár engem videok egyre inkább lelomboznak a játékkal kapcsolatban, na de pár nap múlva hátha rámcáfolnak az ID-s fiúk 😊

Ezen én is gondolkodtam, de a sziklánál még nem is annyira frusztráló mint a pléh lemezekbõl épült bódéknál(vagy mi a csodák azok) már igencsak... 😄

Shep
Hát a fene tudja de szerintem elég illúzióromboló, hogy 2011-ben azt kell nézni ,hogy RPG-vel belelõ a sziklába és csak egy fekete folt jelenik, meg semmi törmelék, vagy lehulló darabok 😞

Nah ezaz, hogy akinek ennyire van igénye az játszon a serious sam-el azt szeva... Ennyi erõvel kiadhatnának minden évben egy nextgen quake-et... Én nagyon remélem, hogy rendben lesz a sztori, mert a "darálá" egy idõ után monotonná és unalmassá válik ha nem motiválnak valamivel(sztorival pl.). A legtöbb játékot amit nem játszottam végig azt többnyire a butyuta története miatt nem tettem. Ez olyan, hogy azért mert valaki szereti az akció filmeket nem feltétlenül adja a Steven Segal színvonalat... 😊

Hát fps-ben engem sohasem érdekelt, én a darálást élezem 😊
nekem bõven elég egy Serious Sam mélységû töri 😊))

fotográfik kolomp edisön :D

Be is baszna ha valami versenyszimulátor szintû autófizika lenne egy alapvetõen fps játékban... 😄

Hogy lehet élvezni egy játékot úgy, hogy lövésed sincs arról mi miért történik? 😄

Prince23
Egy hét van a megjelenésig, de a Rage sehol sincs a Steamen...

valami készülõben 😄

Pontosan mintha valami "kisautó" száguldozna ott, ilyen túl hirtelen irányváltásokkal. Na de ez legyen a legnagyobb baja.

broman191
Az autós rész a videó alapján nekem sem hat túl erõsnek, túlzottan arcade-nak tûnik, mintha valami gokart-ot pörgetnének a jegen úgy mozog az a tákolmány a terepen. 😄

Ez jól hangzik, akkor lehet még meg is rendelem mert amúgy bejövõs.
Mondjuk az autós része kicsit gyengébbnek hat igy videókon, de a funkcióját betölti, hogy elmegyünk távolabbi pontokra. Aztán lehet játszva már az is jó teljesen.

kill3r21
szerintem az usában, mert ott 4.e a dátum
broman191
Ehhez alapfokú angol bõven elég lesz, egyszerû shooter ha kicsit cifrázzák is. 😊

Hát én azt nem tudom eldönteni csak ezzel a játékkal kapcsolatban hogy mennyire kell hozzá tudni angolul hogy élvezhetõ maradjon. Lesz itt olyan szintû RPG vonal mint a Fallout 3 vagy a Stalkerek, vagy azért annyira nem mélyednek el? Mert ok, pl. a Stalkert is szinte végig lehet nyomni ha nem érted teljesen akkor is, hiszen megmutatja a térkép hova menj, stb... De azért az élményt agyonveri.

broman191
Már elõtölthetõ? 😊

kill3r21
22GB kemény.....legalább ezt olvasom hogy ennyit tölt elõ a steam....
korrekt :d
reméljük tartalom is lesz böven 😊
A rage-el kapcsolatos véleményeket szerinted hol kéne megvitatni ha nem itt? Egyébként én sem vitázok, csak elmondtam a véleményem.

ízlések és pofonok, de ezt ne itt vitassuk meg szerintem, amúgy meg nem vitázok ilyeneken <#taps>
1. Igen is jó lenne ha több rpg elem kerülne a játékba(pl. eldönthetõ szituációk a történetvezetésben).
2. A Bethesdanak semmi köze(persze túlzás, hogy nincs köze, mert van beleszólásuk, de az id fejleszti nem a bethesda) a fejlesztéshez, csak kiadó.

faja lesz az tuti
hogy???
Tatyla
ezt már imádom,a borderlands+pray+madmax közös gyereke 😊

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Te mirõl beszélsz?

bár ha a játék fejlesztésének elején még nem volt benne a Bethesda, akkor nem lesz azzal gond szerintem
Quake 4/Prey feeling meglesz, plusz Mad Max posztapokaliptikus környezet is, meg az RPG stílusu fegyverarzeál és fejleszthetõségei

-vagyis nagyon remélem az utóbbit, nameg hogy ne RPG-re épüljön a játék azt is-
Jah! Igen jónak néz ki videók alapján! Ez most átjön...XD