Rage 1-2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Azoknál csak akkor, ha néhány centirõl nézed, itt már néhány méternél. Nem mindegy.

DarkSector
Igen ahogy 2147453 másik játékban.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Pont ez a baj, ha messzirõl nézel valamit, akkor szép, de ha 3-4 méteren belül nézel valamit, akkor doom 3 szintû az egész. A 2d-s sprite növényzetre meg már inkább nem is mondok semmit...

DarkSector
Nekemis ilyen.
<#eljen>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

grebber

Next PC upgrade: 2022

DarkSector

DarkSector
Ne vegyél magadra, mindent amit álltalánosságba írok, akinek nem inge ne vegye magára.

Svenhassel
Hol írtam én a Rage-re, hogy szar? Vagy most mi van? Én csak azt írtam, hogy nem lehet összehasonlítani a Fallout-tal, mert teljesen más.
Az más dolog, hogy nekem a Fallout jobban tetszik, de attól még a Rage nem lesz szar. Nem igazán értelek...

Intel i7 920, Asrock X58 Extreme, 6 GB DDR3 RAM, HD4890 Vapor-X, stb.

Avenger
Én nem könyveltem el szarnak, csak kíváncsi voltam a stílusára 😊 De ahogy kihámozom a hozzászólásokból, valahol a borderlands és a sima fps-ek közt helyezkedik el. (nem láttam még screenshotot valami fejlesztett fegyver tulajdonságairól, se inventory-ról.)
Szóval lezárhatjuk a témát 😊

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

DarkSector
Ez csak engem zavar, és megjegyeztem, mert illúzióromboló egy játékban , én a realtime harcokat szeretem, lépj tovább kössz.
Téma lezárva.

DarkSector
Ha elkünyvelik magukban a játékosok a Rage-et egy kalap szarnak akkor nem is lesz az.
Ennyi részemrõl lezárva a téma.

Nem tudom. Ez hivatalosan van igy?

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Svenhassel
A stílus ugyan az? Ezt most komolyan gondolod?
Megsúgom a Fallout 3 alapjában egy RPG FPS elemekkel. Hívjuk mondjuk akció RPG-nek. A Rage pedig egy FPS némi RPG elemmel fûszerezve.
A kettõ nem ugyan az.

koschwarz
"Nekem a fallout 3 ezekbõl a szempontokból übergagyi, fõleg a csicska célzásrendszerrel"

látom nem kicsit vagy fogalmatlan.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

DarkSector
Én értem mire célzott a forgatás, de csak poén jellege van pont ez miatt írtam hogy ez a forgtatás csak illúzió, nincs ilyan hivatalossan.

DarkSector
Attól még hogy nem másolják le az egész játékot még a stílus ugyanaz.

DarkSector
Ugyanaz...csak cell-shaded-ben.

"A megnevezés ugyanaz. Nincs olyan hogy FPS-RPG, meg RPG-FPS a 2 ugyanaz."

Azert ha egy kicsit osszekapod magad, meg te is megerthetted volna, mire utal a sorrend.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Svenhassel
Szerintem ennek annyi köze van a Fallout-hoz, hogy onnan lopták az alapokat...
Wasteland - Wasteland
Vault - Ark
stb.
És ennyi, gyakorlatilag semmi közös nincs bennük.

Avenger
Azért a borderlands nem ugyan az a stílus mint a fallout 3. Akkor kb a Diablo 2 is ugyan az a stílus mint a neverwinter nights? Közelében sincs. 😊

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

Üdv. Próbálta már valaki az itthon forgarlmazott dobozos verziót aktiválni a Steam-en?

DarkSector
Mint a Fallout.
A megnevezés ugyanaz. Nincs olyan hogy FPS-RPG, meg RPG-FPS a 2 ugyanaz.

Avenger
"rpg"-fps mint a borderlands vagy "fps"-rpg mint a fallout 3? 😊

DarkSector
Igen ilyen, ugyanugy RPG-FPS, csak szebben néz ki, ha betölti éppen a dolgokat.

- jobb fegyók
- jobb ellenségek
- F3 környezet szerintem rondább volt

Nekem a fallout 3 ezekbõl a szempontokból übergagyi, fõleg a csicska célzásrendszerrel

Mivel kb 2 küldetést csináltam meg, nem tudok mindenrõl, de nagy terület van az biztos.

Avenger
Én a rage driverrel próbáltam, teljes képernyõn 3 sec folyamatos, 5 sec leállás ismétlõdik. De ha windowedbe állítom akkor 15 fps... Remélem azért 11.6-al gyorsabb mint rage driverrel ablakban, mert az is kevés még az üdvösséghez 😄

DarkSector
Tévedtél, ne csak az intot nézd meg.

Azokkal nincs semmi baj, csak a végével van baj a review-ok alapján.

bebert
Én kipróbáltam és valóban a 11.6-os driverrel "eldöcög"
bélanéni
A motorról sok negatív kritika érkezik, de mi a helyzet a játékkal? Hangulat, hangok, irányítás, játékélmény, stb...?

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

grebber
Igen elhiszem mrt látom a saját szememmel de ott nem az egész pálya szinte egy "textúra". Ezért is tölt sokat.

Egy HD 5550-et adtak meg ajánlottnak, az meg se közelíti a HD 4850 szintjét.
Senki nem mondta, hogy egy nyitott világú rpg játék lesz, id mindig is fpseket csinált. Ha igazi csõ játékkal akarsz játszani, akkor ott vannak a call of duty modern warfare-ek, ez nem olyan.

Ryder62
Persze hogy jobb hisz itt tudod meg hogy a gémereknek hogy tetszik egy-egy játék illetve milyen hibák vannak. Vélemények, észrevételek stb ezerszer többet érnek mint egy eladási lista vagy egy teszt értékelése.

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

koschwarz
olvasgatva a topikot, látom, hogy ezt alapból kihagyom.

(pl. a dead island-nél is topikot olvasva döntöttem úgy, hogy -egyelõre legalábbis - nem érdekel, bár ha kijavítják a sok bugot, talán kap egy esélyt a hangulat miatt. láttam, hogy sokan lelkesek, de egy csomó apróságot össze tudnék szedni, hogy azzal is miért nem játszanék, de nem tartozik ide.)

a lényeg, hogy jók ezek a topikok, jobb mint egy gamerújság vagy a hivatalos kritikák.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Ryder62
"F3-at nagyon szerettem, a gyûjtögetõs/szabadon mászkálós nyilt játékmenet miatt. Rage is ilyen? Illetve miben ûbereli?"

Na nézzük csak: A Rage nem nyitott világú, full csõ fps, még a fegyvereket sem veheted fel az elhullott ellenfelektõl nem hogy más dolgokat. Maximum a látvány hasonló hisz mind kettõ post-apoc játék.

Én is fallout szintû játékot vártam tõle de ez csak egy lövölde csõben amely ráadásul statikus világban játszódik.

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

Nem engedi mert vlszeg kiszedted az idézõjeleket, azt is hagyd ott és a paramétereket utánna írd!

Miben jobb mint a Fallout3?
Két külön kategória. Nem értem miért hasonlítják egy fallouthoz. Ez a játék egyértelmûen a Bioshockra hasonlít. "Játékdesign" (vagy hogy a lófaszba hívják) szempontból.

zooleeh
e-vel felulok a jarganyra ,de mivel lehet kiszalni mert nem jovok ra?

Asrock P67 PRO|Intel Core i5 2500K | ASUS Radeon R9 280X DirectCU II Top | 8gb Kingston 1600 Mhz DDR3| Cooler Master Real power 620 W | Windows 10 64-Bit

nekem nem engedi nincs ilyen azt állítja... xd

zooleeh
Koszi!😊

Asrock P67 PRO|Intel Core i5 2500K | ASUS Radeon R9 280X DirectCU II Top | 8gb Kingston 1600 Mhz DDR3| Cooler Master Real power 620 W | Windows 10 64-Bit

"de nagy nyílt világú játékok közt ez a király. Nagyon durva egy Fallout 3 hoz képest pl."

Ki tudnád fejteni hogy játékmenetileg miben királyabb mint az F3.

F3-at nagyon szerettem, a gyûjtögetõs/szabadon mászkálós nyilt játékmenet miatt. Rage is ilyen? Illetve miben ûbereli?

(a nem rugdalható koponyák meg a 2d-s fû marhára nem zavar, inkább a játékmenet érdekel - csõ FPShez nem ülök le.)

Magnum PI
"Amúgy a VGA memóriája nem csak textúrákra van szóval másra is kell."

Egy szóval nem mondtam, hogy csak arra van. Azt mondtam, hogy nagyobb textúrához több memória kell. Shader nyelvekrõl (bump mapping, paralax mapping, relief mapping) írtam a dimplomamunkámat szóval alapvetõen értem hogy mûködik a VGA 😊.

Avenger
Offtopic meg egy bizonyos t****nt oldal fóruma. 2-3 ember írta hogy megjavult vele. 😊 Bár írják, hogy valamivel kevesebb fps-t produkál.

"Elvileg ATi-nál a 11.6-os catalyst-el megy jól amúgy."
Ezt honnan szeded?
Avenger
Megatexture vagy nem, láttam már több játékot amiben volt valamilyen szintû fizika és nézett ki így, és nem volt játszhatatlanul bugos az emberek harmadánál pont az engine miatt 😊
Szóval elõre elborzadok, hogy milyen lehet a játék többi része, ha az engine kapta a legnagyobb hangsúlyt és ilyenre sikerült 😄
Elvileg ATi-nál a 11.6-os catalyst-el megy jól amúgy.

lwb
Ma vagy holnap van a hivatalos EU release?
(Miközben mi itt toltuk a Rage-et, Steve Jobs kijelentkezett 😞 )

grebber
Én örülök hogy ilyen lett amilyen.Itt a legnagyobb hangsúlyt az enginebe fektették.Szerintem ez a megatexturás cucc egy brutál fizikával fûszerezve meg sem moccanna a game a gépeinken.

"meg az hogy az ellenség fegyverét NEM ENGEDI felszedni "

Na jó. Ez azért már tényleg hihetetlen. Az is csücskös már hogy teljesen statikus a környezet, de erre már tényleg nehéz szavakat találni. Hétéves fejlesztés, nabazz...

tescodr
wááá ehez kell patch stopped workingal megáll néha..

Hermész madara a nevem, engedelmes úgy lettem, hogy szárnyaimat elnyeltem. Phenom 2 x4 965, 8gb 1600Mhz Kingston ,Ati hd 4670 1gb

tescodr
jobbgomb a rage.exe-n küldés/asztal parancsikon utána az asztalon parancsikonon jobbgomb tulajdonságok:
ott célmezõbe:

"C:\Játék helye\Rage\Bethesda Softworks\Rage\Rage.exe" +cvaradd g_fov 12 +com_allowconsole 1 +com_skipIntroVideo 1 +image_anisotropy 16 +image_usecompression 0 +g_showplayershadow 1 +m_smooth 0

így!alkalmaz és kész

Hermész madara a nevem, engedelmes úgy lettem, hogy szárnyaimat elnyeltem. Phenom 2 x4 965, 8gb 1600Mhz Kingston ,Ati hd 4670 1gb

zooleeh
Hello az elso pontot hogy kell csinalni elmagyaraznad ,ugy mint egy hulye gyereknek ? ( shortcut-os dolgot)