3817
  • CalebJoe
    nem rohantam csak a tököm fog versenyezni ez egy fps
    ja és egynéhány grafikai buggal no meg sok fagyással
  • killecske
    Nem elég h szar még rövid is.
    15 órát mondtak mellékküldetések nélkül!
    Pf...
  • Shep
    De látod, hogy csak végigrohant rajta.
  • kill3r21
    8és fél óra? elég durva...
  • CalebJoe
    Na végigvittem kemény 8:30 alatt a versenyeket nem csináltam meg, mit mondjak a hangulat nem volt rossz főleg a vége felé, de amúgy az év csalódása a Duke-al egyetemben.
    A vége teljesen Quake-Doom feeling lett, de nem rakok képet mert még spoiler lenne
  • Shep
    Mi az égfülén lepődött meg? Ez PC, nem konzol, itt szeretnek az emberek állítgatni meg kísérletezni, hogy az igényüknek meg a gépüknek megfelelő legyen az élmény amit kapnak ezt nyilván ő ki akarta váltani az új csoda detektálóval ami nem is lett volna gond ha működne rendesen.
  • kill3r21
    Hát igen, ha nem lenne gond a kutya se szólt volna...
  • MerlinW
    Nem lenne semmi baj a dologgal, ha normálisan működne az automata. Felőlem úgy ahogy van ki is hagyhatnák a graf beállításokat, ha okosan detektálna a játék.
  • Fpocok
    Carmack meglepődött, hogy ennyire felháborodtak az emberek azon, hogy csak ilyen kevés videó beállítási lehetőség van.
  • kill3r21
    magyarul? :D
  • KaOz
    Azt vágom, hogy kicsit elavult a cuccom de mivel egy ideje nem tartom a lépést az informatika fejlődésével és nincsen időm órákat olvasni a gép előtt ezért tanácstalan lettem. Most jelenleg egy videókarit tudnék venni de ha azt mondod nincsen értelme mert az egészet cserélni kell, akkor most nem fektetek be csak egy kariba, hanem karácsony környékén cserélném az egészen. Nem tudom mennyire elavult a kétmagos procim...
  • morzsi555
    "John Carmack, Rage's technical director, said he was a "bit surprised at the intensity of the reaction" to the low number of video options."

lol
  • kill3r21
    soon soon, már ma ittlenne is késő lenne
  • Fpocok
    Kicsit elkúrtam a linkelést sry.
  • Gabe18
    Egyelőre vedd meg a VGA-t, az biztos fog egy jelentős javulást hozni. A 2 magos proci egyelőre kompromisszumokkal még szinte mindenre elég. Persze előbb-utóbb aut is cserélni kell.
  • MerlinW
    Ha ezzel, illetve tervezel játszani a jövőbeli játékokkal is, akkor az egészet.
  • Fpocok
    [URL=http://kotaku.com/5847710/]id Explains How to Tweak the Most Out of PC Rage, More Official Settings Coming Soon The PC version of Rage will soon have a bevy of new ways for gamers to tweak the way the game behaves and looks on their system, id Software tells Kotaku. "Rage has fewer tunable settings than games we've released in the past," Robert Duffy, Rage programming director, told Kotaku. "We've added a few more video options in the update that will be available soon and these will provide gamers more flexibility in tuning the game for performance and quality. Additionally we've defaulted several things differently based on CPU/GPU combinations, so that will also help with the overall experience."[/URL]
  • Fpocok
    Ha azt mondanám, hogy nem elég csak a VGA, akkor lecserélnéd az egészet 35K-ből? Csak mert én úgy értelmezem, hogy elég-e a VGA, vagy mást is vegyél abból a pénzből.
  • KaOz
    Sziasztok!

Lehet nem ez a legalkalmasabb topik de itt van a legnagyobb pörgés, ezért megkérdezek egy hozzáértőt hogy segítsen.
    van egy ASUS m2n4-es alaplapon egy AMD X2 6000+ procival + egy nvidia 8600gts karim. Gondolom ezen nem futna ez a cucc. Cseréljem az egészet vagy elég egy videókarit ( pl. radeon hd6850-est) beletolni a gépbe, hogy korunk finomságai is menjenek rajta.
    Előre is köszi a segítséget...
  • killecske
    Én azon már túl vagyok ott nem volt nekem semmi gond!
    Esetleg próbáld meg ezzel a crackkel :http://gf.wiretarget.com/rage.htm
  • viziloitato
    Steamen mikor lesz Rage?
  • Fpocok
    Itt egy újabb elégedett vásárló :D

A vége érdekes.
  • Pretorian
    Kapcsold ki a Catalyst AI-t.
  • kicsitopi
    Nekem is kifagy a szponzorjáték végén...Bash tv asszem..
  • killecske
    Nem elég h szar a textúra de most nem tudok tovább haladni mert a küldetés végén folyton kifagy!
  • Frank99
    megoldódott, CSÖKKENTETT módban kellet drivert cserélnem.....

basszák meg.
  • 3Error #1829
    qrva anyátokat id software, nem volt elég időtök normális tesztelésre ?!!?!!?!!
  • Frank99
    Phenom X4 965
    4 giga Geil Ram
    GTS450

• csabush
    off: igencsak hasonlít egy roxy taggart névre hallgató 18+ leányzóra :D
  • Gabe18
    Na csak sikerült aránylag jóvá tenni. Bár megfogadtam korábban hogy nem variálom már...

Rage AMD Driver, plusz amit a #1294-ben írnak minden.

Nem mondom hogy 100%, mert egy-egy utolsó kis elem vagy árnyék néha így is egy szempillantással később kerül oda ahogy fordulok hirtelen, de így már nem zavaró.
    Hát legalábbis az első helyszínen jó, ahol kijövünk a fényre, aztán ki tudja később mi lesz...
  • Solid Snake
    Dehogynem
  • MerlinW
    Milyen vasad van? (ezért célszerű aláírásba írni, én sem azért írom oda, hogy a mellemet verjem:))
  • ricsa008
    Nálam minden megoldódott végre rájöttem a csavarra.... Boxon kell játszani :D
  • D4v3
    Ettől mi változik majd? Én most ati 4850-el és a rage driverrel játszok és a lassabb textúra betöltés az egyedüli zavaró tényező. Más driverrel kevés fps és széteső kép fogad.
  • pisztácia
    Köszi, létre is jöttek, de valamiért most is töltögeti lassan a textúrákat:S nem alapból jó:S
  • Frank99
    attól fekete képernyő.....
  • bélanéni #1819
    C:\Falhasználók\USERNEV\AppData\local mappában hozz létre egy "id software" nevű mappát (" nélkül), ezen belül egy "rage" nevűt (" nélkül) kis betűvel mindkettőt. Amikor elindítod a játékot, 2 fájlt létrehoz ebben a rage mappában: filecache000.bin, and filecacheheader.bin.
    Ezek a cache fájlok. Jó próbálkozást!
  • pisztácia
    Igen de hova kell?
  • bélanéni #1817
    Én azt hittem "cache" nevű mappát kell létrehozni, folyamatosan arról írtatok. Legalábbis én úgy értelmeztem.
  • pisztácia
    Hopl kell létrehozni?