3817
  • DarkSector
    Mindenhová beszarta ezt az alreg, csak az uccsó mondatot irta át.
  • mester1987
    Hárshegyi börtönből jöhetett
  • Bokafix2
    Mondd meg az ideggondozó dolgozóinak ahol kezelnek, hogy ne engedjenek számítógép közelébe, mert mert a mentális problémákkal küszködőket felzaklathatja a netes reklámablakok villogása és az eltérő színek skálája ami a monitorból árad.
  • MerlinW
    Eltévedtél?:)
  • Bhalage
    kurva nagy ez a jatek es szep!
    nekem jol fut egy regebbi gepen D:
  • tomi99999999
    sziasztok a nevem jeromos

múltkor a helyi számtek boltban vettem egy nyomtatót. otthon vettem észre, hogy nincs hozzá úesbé kábel, vissza is mentem a boltba, hogy kiverjem a hepajt. belépve a boltba, éreztem az eladó szúrós tekintetét, egyből mondtam, hogy hívja a főnököt, mert engem itt csúnyán átvertek. a főnök egy kopasz 40es éveiben járó traktorbuzi volt, kirúgták a pénzszállítóktól mert állítólag mindig ráverte a tízezresekre. előadva a panaszom csak ennyit mondott: szóval usb kábelre van szükséged, kövess engem a pincébe. belépve a pincébe egyszerrre csapott meg a dohos valamint a szarszag, ettől meg is szédültem, elestem és bevertem a fejem. felébredve nagyon fájt a pöcörőm, ekkor a főnök felkapcsolta a lámpát, majd elszörnyedtem mivel a farkam fel volt állítva és el volt szorítva egy usb kábellel, melynek a vége a főnök segglukába volt bedugva. ekkor elővett egy gainward gtx 580-as videókártya dobozt, de sajnos egy pénsizpumpát húzott ki belőle. addig pumpálta a péniszem amíg fel nem robbant, majd pedig felém állt, kihúzta az usb kábelt a seggéből és ezzel a lendülettel rámfosott vagy 10-15 liter ürüléket. sietve távoztam a boltból a helyi kórházba ahol kinevettek, mert a héten már a negyedik ilyen esettel találkoztak. de egy kedves nővérke mégis szóba állt velem, behívott egy kezelőbe. csak annyit tudtam elolvasni a ruhájáról, hogy katának hívták, egyből megfordított és mondta, ánuszvizsgálatot kell végeznie rajtam. nem értettem a dolgot, ott álltam egy tátongó lyukkal a felrobbant péniszem helyén, nyakig fosban. benyúlt a seggembe kata, ám valami fura volt, nem olyan mint amilyenek a prosztatavizsgálatok eddig, hátrakukucskáltam és az az állat kata kesztyű nélkül, puszta kézzel nyúlkált a seggembe majd mikor kihúzta a bélsáros kezét elkezdte nyalogatni róla a szart. ekkor elfutottam, de találtam mindkét illetőről képet, és úgy tudom ezen a fórumon is jelen vannak, kérem jelentkezzenek, mivel miután hazaértem akkor esett le, hogy ekkora élményben még nem volt részem sose.

ne vásároljatok nyomtatót usb kábel nélkül
    történt már veletek hasonló? fdg
  • Nekrofil
    nemártana aztis nézni, hogy updateli-e egyáltalán a DRIVERT, én pl belefutottam abba, hogy előtte BF3hoz kiadott driver után akartam feltenni, a drivert a legfrissebbnek észlelte, így a performance driver látszólag felment, de mégse.driver unisntall, majd csak performance driver feltelpítése után a FIX 60 fps simán megvolt, míg előtte akadt, laggolt etc...
  • rage
    285.38-ra gondoltam, de igaz, bocs, ez még nem a Rage-hez van.
    Nem sokkal előtte jött ki.
  • j0nNyKa
    kb. minden 2. race töltőképernyőnél fagy a játék - erre van valami okosság?

"szokásos" videós dolgokat megcsináltam, ezek a grafikát teljesen meg is javították, már csak ezzel a fagyással szopok
  • mester1987
    jólvan nincs benne semmi duma, lényegtelen...de náluk müxik jól
  • kill3r21
    van ragehez nvidia driver? miröl maradtam le?
  • mester1987
    PC Guru előzetes teszt
  • mester1987
    a 11.10 prev2-vel semmit nem produkált, most nézem a 11.6-al
  • rage
    Legújabb béta drivert tedd fel, amit az Nvidia a Rage-hez adott ki.
    Illetve hozd létre a két mappát a cache-nek.
  • precision
    nálam is ugyanezt csinálja... megoldást nem tudok sajnos
    nekem ATI kártyám van, szóval nem az nvidiával van gond az biztos
  • The Protector
    Hy.Alig voltam eddig a topikban meg nem is olvasgattam mert nem volt időm rá.Azt tudom h sok gond volt a gameval de most telepítettem csak fel.

Nagyon késve illetve ha elfordulok vhova akkor betölti a textúrákat,máshova nézek akkor azokat tölti be és ha megint visszanézek ahova előzőleg akkor azokat újra be kell töltenie.
    Van vmi megoldás vagy patch erre a problémára?
    Nvidia 9800Gt karim van!
  • mester1987
    figyu megpróbáljuk...
  • precision
    thx! így már simán fut
    csak így nem annyira szép illetve a textúrákat késve tölti be

mind1. :) örülök neki, hogy ezen a csotrogányon egyáltalán játszhatóan megy
  • rage
    Szerintem azt kellene csinálni, hogy a régi drivert (mondjuk 11.6)használni, de a Rage mappájába bedobni az új OGL drivert
    ( http://www.mediafire.com/?u8153rflr4y7war )
  • mester1987
    nekem meg megáll ennél hosszabb időre...úgyhogy a javítás meg a 11.6 nekem tökéletes lesz
  • Pares
    Nos, én feltettem, és annyi különbséget vettem észre, hogy most a 20 másodpercentkénti megállást az váltotta föl... hogy 20 másodperc múlva kidob az asztalra... ennyi. Nem tett csodát.
  • mester1987
    hát nem ajánlatos feltenni a 11.6-ra, de akinek az újjal eddig is ment, annak hajrá!!!
  • mester1987
    mostmár feldobom a 11.6-ra hátha
  • rage
    Tök mindegy, ha a béta jól működik, sokat nem változtatnak rajta, max megkapja a whql minősítést.
  • mester1987
    mondjuk ez csak egy előzetes lesz, nem végleges preview
  • mester1987
    zsír, kiprószáljuk
  • ricsa008
    nvidia jöjjön már :D
  • kill3r21
    http://support.amd.com/us/kbarticles/Pages/GPU122AMDCat1110PreDriverV2.aspx
  • Torzonborz
    esetleg linket adnál ?
  • Fpocok
    Má megint?
  • kill3r21
    kijött az új amd driver...
  • rage
    Töltsd le a D3DOverridert
    Állítsd be ezzel a Vsync on-t
    Nekem a From Dust játékban a tiédhez hasonló problémában segített.
  • temes69
    azt már bekapcsoltam de továbbra is vsync probléma van. pedig már mindent bekapcsoltam maxra de továbbra is megmaradt a vízszintes csík... hátha jön majd valami javítás hamarosan és akkor megjavul.
  • Frank99
    meg én is, Intkeys kulcs.
  • MerlinW
    Én is Steam, eredeti (intkeys.com-ról)
  • hiper KOCKA
    Én steam-en játszok eredetivel.
  • morzsi555
    nvidia control panelben a v-sync-et rakd forced on-ra.
  • temes69
    sziasztok!

nah nagy nehezen sikerült felupdatelni a játékot. leszedett magának vagy 700mega cuccot. nvidia driver betaval próbáltam ki, és nekem nincs textura betöltési hiba, viszont a vsync az nagyon hiányzik, mivel a tv közepébe folymatosan belehúz egy csíkot, és ez emiatt van. valaki tudna segíteni hogy tudom bekapcsolni?
  • KaOz
    Köszi a javaslatokat, a kicsit kivárok és lecserélem az egészet...
  • viziloitato
    Nemrég kérdeztem, hogy steamen mikor lesz rage, de senki nem válaszolt. Most beírtam megint, hátha, de lehet, hogy itt mindenki kalóz verzióval játszik, és azért nem jön válasz.