Rage 1-2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(elõtte is jól futott minden)
[merlinw.org]
Pedig nincs, és elrejtve sincs a mappa.
A cfg-nek meg sima szöveges dokumentumnak, vagy rich text dokumentumnak kell lennie?
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
[merlinw.org]
És egyébként sincs nekem se Appdata mappám !
Az erõmûben fent a fotelban az olvasgatós öreg néni akinek fém keze van...egy futurisztikus 3D szemüveget visel....(kék-piros)
<#whatever>#whatever>
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Megnéztem a gémet.
Elsõsorban kurvajó játék, lehet a háttérben vannak fura textúrák de nagy nyílt világú játékok közt ez a király.
Nagyon durva egy Fallout 3 hoz képest pl.
Ezek a textúra betöltés szarok, meg az hogy az ellenség fegyverét NEM ENGEDI felszedni illúziórombolásnak vannak.
Ha ezek nem lennének, mondjuk kijavítanák a textúrabetöltést, asszem mindenki elégedett lenne, szerintem szép játék ez és részletes a környezet, sok domb, szakadék, hegy, épület, korlát, tornyok, sziszarok.
Most mindennki sír mert bugos, leszarozzátok azt ha fixelés lesz asszem megveszitek még ezt ne aggódj.
Karakterek-fegyók szépek, a jármûvek meg épületekre sem lehet panasz, figyelembevéve hogy a rendszer szerint automatán állítja be a játék a grafikát, és még az én ócska 8800GTS-emmel is faszán fut, és szép.
Szóval ezt te csak hirtelenfelindulásból irod, szerintem megváltozik majd a véleményed nemsokára.
Amõgy megkaptam éppen azt a szürke shoti-t elég izmos fegyver. 😊
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Ha a parancsfájlba nem teszem be akkor elindul a gép, de szaggat összevissza és ugyanugy nem tölt be a textúra.
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
Nagyon vártam, de egy óra játék után még nem találtam benne szeretni valót.
hd4850 tul regi?
mindenkinek szaggat ilyen karival?
May the force serve you well!
[merlinw.org]
Ha meg beteszem még a parancsikoba is a sort, el sem indul exe hibával. 😊
Hermész madara a nevem, engedelmes úgy lettem, hogy szárnyaimat elnyeltem. Phenom 2 x4 965, 8gb 1600Mhz Kingston ,Ati hd 4670 1gb
Hermész madara a nevem, engedelmes úgy lettem, hogy szárnyaimat elnyeltem. Phenom 2 x4 965, 8gb 1600Mhz Kingston ,Ati hd 4670 1gb
Nemrég próbáltam cfg-t, kár hogy belassul a gép és lo..art nem láttam változást.
sajna idõnként bevillan a kép egyébként nem zavaró és így jól játszható a játék és nálam meglepõen jól fut 50-60 fps körül
Fix for the texture problems.
1.Create a Rage shortcut with the following launch parameters:
+cvaradd g_fov 12 +com_allowconsole 1 +com_skipIntroVideo 1 +image_anisotropy 16 +image_usecompression 0 +g_showplayershadow 1 +m_smooth 0
2.Create a file called rageconfig.cfg in Rage/base/ and put the following commands in there:
vt_pageimagesizeuniquediffuseonly2 8192
vt_pageimagesizeuniquediffuseonly 8192
vt_pageimagesizeunique 8192
vt_pageimagesizevmtr 8192
3. Go to C:\Users\UserName\AppData\Local\ and create a folder called "id software" (without "). Then create a folder called "rage" (without ") inside that folder.
Nincs fps drop,textúrák nem akkor élesednek mikor oda nézel,és nincsenek introk:id soft/bethesda
Ilyet egy jó ideig ne várjon senki...korekt ez mert nem kell 2 centirõl kukkolni a falat, csak az a baj hogy az a textúra ami lenne se idõbe töltõdik be.
Amúgy a VGA memóriája nem csak textúrákra van szóval másra is kell.
40 helyett 13 FPS,de legalább egyben van és "szép" kettöspondé
Amúgy CCC \Gaming\ 3d application settings\ Catalyst AI Off
MSI Z77A-GD65 I5 3570K 4G DDR3 RAM Gigabyte HD4870 512MB
kipróbálnám a textúria hibák nélkül lassabban😄
!Forza Ferrari!
meg mindig semmi bug, a jatekmenet pörgös, a hangulat is egyre jobban berant
ugyanakkor a texturak közelröl tenyleg csunyacskak bar ez nem nagyon zavar, viszont sztoriban szinte semmit se haladtam elöre, a világrol, törtenelemröl szinte semmit se tudtam meg /csk küldiket csinaltam egyiket a masik utan uj cuccokert/
remelhetöleg azert mert olyan hosszu a jatek😊
vt_qualityhdplossless 1
vt_qualityhdppower 0
vt_qualityhdpspecular 0
vt_qualityhdpnormal 0
vt_qualityhdpdiffuse 0
vt_qualitydctpower 100
vt_qualitydctspecular 100
vt_qualitydctnormal 100
vt_qualitydctchroma 100
vt_qualitydctluma 100
vt_usecudatranscode 2
vt_maxppf 1024
vt_maxlockedpages 256
vt_pageimagesizeuniquediffuseonly2 8192
vt_pageimagesizeuniquediffuseonly 8192
vt_pageimagesizeunique 8192
vt_pageimagesizevmtr 8192
vt_minlod -1
vt_uncompressedvmtr 1
vt_uncompressedphysicalimages 1
vt_vmtrcompression none
vt_maxaniso 16
vt_restart
Ha nincs csinálj szerintem és nézd meg úgyis!
Next PC upgrade: 2022
Az fps stabilan nagyon magas, gyakorlatilag tökéletes lenne még multira is és egy db ctd-m nem volt.
Személy szerint nekem még mindig jobban tetszik ez az egész összhatás mint egy összedobált szuper éles textúrákkal ellátott gagyi játék. Viszont bosszantó mennyire statikus a világ és hogy mennyire bugos a grafika. Tény hogy a megatexture mellet nem sok mindent tud felmutatni az engine. Nem tudom mennyire lesz ez sikeres engine
Egyébként a lenti kép már egy modol-t doomból van ami relief mapping-ot csinál, de azt a tessalation fogja szorítani.
Türelmetlen vagyok, na. Viszont amikor megláttam, hogy 22 giga, akkor már tudtam, hogy ezt nem fogom bewarezolni. A szolgáltatóm már így is a tökömön lépked, hogy sokat töltök meg fair use policy. 8900 pénz meg nem pénz.
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Arra viszont rájöttem, hogy messzirõl szép minden nagyon. Látszik, hogy TV-re, fotelben fetrengve tervezték játszani a játékot, nem szgépen és monitoron.