Rage 1-2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én is megcsináltam, de nem látok semmi változást.
(elõtte is jól futott minden)

Pretorian
Jah, megvan, kösz.

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

MerlinW
C:\Users\neved\Local Settings is ugyanaz, ott is létrehozhatjátok. Windows alapok nem ártana egyeseknek😊 Legalább a User mappát ismerjük meg😊

[merlinw.org]

Pretorian
Próbáltam a user mappában kreálni egy AppData mappát, de azt írja, hogy már van, és össze akarja fésülni a tartalmát az új mappáével (WTF).
Pedig nincs, és elrejtve sincs a mappa.
A cfg-nek meg sima szöveges dokumentumnak, vagy rich text dokumentumnak kell lennie?

MerlinW
Van, csak rejtett mappa. Engedélyezzétek a rejtett fájlok megjelenítését TC-ben, intézõben, vagy amit használtok.

[merlinw.org]

wesker24
Kipróbáltam ezt a módszert de ugyanugy szétesik a textura szóval nálam nem vált be eza megoldás !

És egyébként sincs nekem se Appdata mappám !
DarkSector
Jah érdekességképpen.
Az erõmûben fent a fotelban az olvasgatós öreg néni akinek fém keze van...egy futurisztikus 3D szemüveget visel....(kék-piros)

<#whatever>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Én mást mondanék:

Megnéztem a gémet.

Elsõsorban kurvajó játék, lehet a háttérben vannak fura textúrák de nagy nyílt világú játékok közt ez a király.
Nagyon durva egy Fallout 3 hoz képest pl.

Ezek a textúra betöltés szarok, meg az hogy az ellenség fegyverét NEM ENGEDI felszedni illúziórombolásnak vannak.

Ha ezek nem lennének, mondjuk kijavítanák a textúrabetöltést, asszem mindenki elégedett lenne, szerintem szép játék ez és részletes a környezet, sok domb, szakadék, hegy, épület, korlát, tornyok, sziszarok.
Most mindennki sír mert bugos, leszarozzátok azt ha fixelés lesz asszem megveszitek még ezt ne aggódj.

Karakterek-fegyók szépek, a jármûvek meg épületekre sem lehet panasz, figyelembevéve hogy a rendszer szerint automatán állítja be a játék a grafikát, és még az én ócska 8800GTS-emmel is faszán fut, és szép.
Szóval ezt te csak hirtelenfelindulásból irod, szerintem megváltozik majd a véleményed nemsokára.

Amõgy megkaptam éppen azt a szürke shoti-t elég izmos fegyver. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Meg.
Ha a parancsfájlba nem teszem be akkor elindul a gép, de szaggat összevissza és ugyanugy nem tölt be a textúra.

Pretorian
Nekem nincs AppData mappám.

Eddig év csalódása, nagyon gyenge eresztés.

Nagyon vártam, de egy óra játék után még nem találtam benne szeretni valót.
MerlinW
4850 több, mint 3 éves kártya, kevés memóriával. Elõfordulhat.

[merlinw.org]

ezeket megcsinaltam, iszonyat szaggat
hd4850 tul regi?
mindenkinek szaggat ilyen karival?

May the force serve you well!

MerlinW
3. pontot megcsináltad? C:\Users\neved\AppData\Local\id softvare\rage létrehozása.

[merlinw.org]

MerlinW
Tökéletes <#eljen>

[merlinw.org]

DarkSector
Szaggat a játék, textúrák ugyanazok.

Ha meg beteszem még a parancsikoba is a sort, el sem indul exe hibával. 😊

tescodr
nem nekem teljesen jól futott ahhoz képest amirõl eddig olvastam...

Hermész madara a nevem, engedelmes úgy lettem, hogy szárnyaimat elnyeltem. Phenom 2 x4 965, 8gb 1600Mhz Kingston ,Ati hd 4670 1gb

DarkSector
Jó de nem lassítja be fps-re nézve?

tescodr
magába a cfg nem elég 😄

Hermész madara a nevem, engedelmes úgy lettem, hogy szárnyaimat elnyeltem. Phenom 2 x4 965, 8gb 1600Mhz Kingston ,Ati hd 4670 1gb

DarkSector
Ba+++

Nemrég próbáltam cfg-t, kár hogy belassul a gép és lo..art nem láttam változást.

tescodr
jah apró szépséghiba megmaradt ugyan fagyások nincsenek de!
sajna idõnként bevillan a kép egyébként nem zavaró és így jól játszható a játék és nálam meglepõen jól fut 50-60 fps körül

tescodr
nah aki még mindig textúra hibákkal küzd annak találtam egy jó megoldást sajna amit javasoltak elõttem az nem jött be ez igen:

Fix for the texture problems.

1.Create a Rage shortcut with the following launch parameters:
+cvaradd g_fov 12 +com_allowconsole 1 +com_skipIntroVideo 1 +image_anisotropy 16 +image_usecompression 0 +g_showplayershadow 1 +m_smooth 0

2.Create a file called rageconfig.cfg in Rage/base/ and put the following commands in there:
vt_pageimagesizeuniquediffuseonly2 8192
vt_pageimagesizeuniquediffuseonly 8192
vt_pageimagesizeunique 8192
vt_pageimagesizevmtr 8192

3. Go to C:\Users\UserName\AppData\Local\ and create a folder called "id software" (without "). Then create a folder called "rage" (without ") inside that folder.

Nincs fps drop,textúrák nem akkor élesednek mikor oda nézel,és nincsenek introk:id soft/bethesda

DarkSector
Ez egyértelmû, egy ekkora részletes világban nem engedhetik meg maguknak a nagyon durva textúrákat...max fegyókra meg auto-karakterekre, de amilyen részletes épületek, világ van beleszakadt volna sok pc...

Ilyet egy jó ideig ne várjon senki...korekt ez mert nem kell 2 centirõl kukkolni a falat, csak az a baj hogy az a textúra ami lenne se idõbe töltõdik be.

Amúgy a VGA memóriája nem csak textúrákra van szóval másra is kell.

Magnum PI
Olyan hibáról tudtok (+fix), hogy pálya közti töltésnél elszáll?

Magnum PI
Olvastam egy cikket a Rage-rõl amiben azt írták, hogy eredetileg nagyobb textúrákat akartak, de helyszûke miatt vissza kellet fogniuk magukat grafikusoknak. Ki is akadtak miatta, de így is nagyon szép lett alapvetõen a játék. Nagyobb textúrához több VGA memória kell szóval az is lehet probléma. Nem tudom, tudom mire képes az engine, de gyanítom nem a performancia miatt nem lettek nagyobbak a textúrák (vagy textúra megatexture esetén) hanem a méret miatt. Viszont most ahogy nézem olyan mintha az árnyékok is elõre rendereltek lennének és a textúra része. Csak nagyon kevés dinamikus árnyék van

DarkSector
Más-más motor, és itt több részlet van mint egy Witcher-ben pl...Gondolom azt akarták hogy menjen a játék és most ne 2-3 év múlva nagyobb hardverekkel.

DarkSector
Minden mai játék ilyen.

MerlinW
Jaja, konzolba 2x beírod: cvarAdd g_fov 10

[merlinw.org]

Magnum PI
Jó akkor úgy mondom, hogy ugyan olyan távolságból azokban a játékokban jóval élesebbek a textúrák.

MerlinW
Én 100%

[merlinw.org]

MerlinW
pwned😊)

[merlinw.org]

Nem bug, tényleg ilyen ocsmány közelrõl.

BlastR
Én kipróbáltam...
40 helyett 13 FPS,de legalább egyben van és "szép" kettöspondé

Amúgy CCC \Gaming\ 3d application settings\ Catalyst AI Off

MSI Z77A-GD65 I5 3570K 4G DDR3 RAM Gigabyte HD4870 512MB

oneal1
hogy tudom kikapcsolni ezt a catalist AI-t?

kipróbálnám a textúria hibák nélkül lassabban😄

!Forza Ferrari!

DarkSector
Közelrõl mindegyik homályos a Crysis is, csak nem látsz...meg a Witcher is...

Magnum PI
hát ami a #1258-es képen van az nem bug, ennyi van a játékban és kész. Közelrõl homályos és kész. Tény hogy van hogy nem tölti be teljes részletességgel, de ahol betölti ott sem olyan éles mint egy crysis-ban vagy witcher 2-ben

DarkSector
Nem azért homályos...hanem ez bug.

na akkor par ora jatek utan:
meg mindig semmi bug, a jatekmenet pörgös, a hangulat is egyre jobban berant
ugyanakkor a texturak közelröl tenyleg csunyacskak bar ez nem nagyon zavar, viszont sztoriban szinte semmit se haladtam elöre, a világrol, törtenelemröl szinte semmit se tudtam meg /csk küldiket csinaltam egyiket a masik utan uj cuccokert/
remelhetöleg azert mert olyan hosszu a jatek😊
wesker24
Köszi meglessük ! <#worship>
grebber
Base mappába rageconfig.cfg fájlod van ezzel a tartalaommal?

vt_qualityhdplossless 1
vt_qualityhdppower 0
vt_qualityhdpspecular 0
vt_qualityhdpnormal 0
vt_qualityhdpdiffuse 0
vt_qualitydctpower 100
vt_qualitydctspecular 100
vt_qualitydctnormal 100
vt_qualitydctchroma 100
vt_qualitydctluma 100
vt_usecudatranscode 2
vt_maxppf 1024
vt_maxlockedpages 256
vt_pageimagesizeuniquediffuseonly2 8192
vt_pageimagesizeuniquediffuseonly 8192
vt_pageimagesizeunique 8192
vt_pageimagesizevmtr 8192
vt_minlod -1
vt_uncompressedvmtr 1
vt_uncompressedphysicalimages 1
vt_vmtrcompression none
vt_maxaniso 16
vt_restart

Ha nincs csinálj szerintem és nézd meg úgyis!

Next PC upgrade: 2022

lwb
De legalább gyors és stabil a játék. Legalábbis nálam, pedig nincs erõmûvem: E7400, 4 GB RAM, GTX 550 Ti 1 GB.
Az fps stabilan nagyon magas, gyakorlatilag tökéletes lenne még multira is és egy db ctd-m nem volt.

Magnum PI
uppsz 😊

Magnum PI
Ez is doom3. Szerintem azért elég sokat fejlõdött az engine:

Magnum PI
Ez egész grafikai összhatás a megatexture-nek köszönhetõ és a grafikusoknak. Látszik hogy minden aprólékosan meg van tervezve. Sajnos pont emiatt ekkora a játék (gondolj be hogy míg egy régi játéknál a talaj pár 515x512 textúrából áll ismétlõdve addig itt egy óriásiból SokezerxSokezer!) és sajnos pont emiatt ilyen fos-homályos az egész mert 360-ra nem adhatták ki 10 DVD-n csak hogy olyan éles textúrák legyenek mint a mai játékokban. Valamint gondlom 1db blue-rayen is el kellet hogy férjen. Ezzel a méretkorlátozással viszont nagyon kevés pixel jut egy poligonra, ezért homályos.

Személy szerint nekem még mindig jobban tetszik ez az egész összhatás mint egy összedobált szuper éles textúrákkal ellátott gagyi játék. Viszont bosszantó mennyire statikus a világ és hogy mennyire bugos a grafika. Tény hogy a megatexture mellet nem sok mindent tud felmutatni az engine. Nem tudom mennyire lesz ez sikeres engine

Egyébként a lenti kép már egy modol-t doomból van ami relief mapping-ot csinál, de azt a tessalation fogja szorítani.

lwb
Én igen. Dobozost ma vettem meg (még meleg, olyan friss), aztán usa vpn progival kellett steamen unlockolni és megy. Deus Ex-szel is anno ugyanezt csináltam. Mire EU release lett már félig végig is vittem.

Türelmetlen vagyok, na. Viszont amikor megláttam, hogy 22 giga, akkor már tudtam, hogy ezt nem fogom bewarezolni. A szolgáltatóm már így is a tökömön lépked, hogy sokat töltök meg fair use policy. 8900 pénz meg nem pénz.

Fpocok
Korai unlockolták/ta

Parasite Eve 2, best game EVER!

Frank99
eredetivel toljátok???????????????????

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

lwb
Elvileg pedig van neki oyanja. Mondjuk eddig még én is csak sétálgatok a nagy semmibe.

Arra viszont rájöttem, hogy messzirõl szép minden nagyon. Látszik, hogy TV-re, fotelben fetrengve tervezték játszani a játékot, nem szgépen és monitoron.

HeadHunter86
Én csak a sztory-t hiányolom. 2 óra játék után nem sok minden volt, csak felveszed a küldiket és mész felveszel pár itemet majd visszaviszed.

Pretorian
Áh, csak ilyen kamu co-op van benne, mint a Modern Warfare 2-ben. Illetve más, de a sztorit nem lehet co-opban lenyomni.