Rage 1-2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sok sikert hozzá, bár én most toltam végig, apránként játszva mindig, de akkoris hatalmas csalódás lett, ahogy halottam is a tesztbõl, mintha nem lett volna kész, pedig már vártam mikor kapom meg azt az autót ami az ajtónál állt, szóval vannak hiányosságai sajnos...így a többszöri végigjátszás sajnos egyenlõ a 0-val, hacsak nem csinálod meg azt a 3-4 vagy 5 mellékküldetést is...várunk a DOOM 4-re, csak lehet a Bethesda helyett inkább a jó öreg megszokott Activisionnek kéne kiadnia <#schmoll2>
fery02
Veled vagyok teljesen!

Amúgy, amint lesz magyarítás én veszem megfele, minden eddigi technika rinyálás (ami teljesen jogos) ellenére én bizakodva állok a játékhoz, már csak egyedisége miatt is (meg mert szeretem az id játékokat).

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Azért az az 1000 hsz, az kb. 10-15 embertõl származik nem 1000tõl. Ha valaki 10szer elmondja valamirõl a véleményét akkor az nem 10 ember véleménye, hanem az övé. Tízszer. Amúgy ma már minden játékról azt mondják elõtte, hogy "forradalmi" lesz. Még az évente esedékes tökegyforma CoD-okban is van valami forradalmi minden évben. A duma szerint legalábbis. Nem kell mindent elhinni. 😊

Aki meg 2011ben még vakon elhisz bármit bárkinek (még akkor is ha az a bárki egy Carmack), arra meg már nem mondok semmit. A technikai hulladék ettõl függetlenül azért erõs, mivel sokaknak meg fut minden gond nélkül.

Why so serious?

Doc Hooliday
Kösz, láttam! Jó film!<#awink>

Doc Hooliday
Azért vártak forradalmit a népek mert azt hazudták nekik a megjelenésig hogy forradalmit fognak kapni!<#smile>

Ha nem egy szemét szart adtak volna ki hanem egy jó játékot, akkor itt a fórumon a 3200-hozzászólásból ezer nem arról szólna hogy hogy kell egyáltalán mûködésre bírni a játékot, és hogy hogyan kell "ini.fájlokat buherálni heteken keresztül ahhoz hogy legalább nézzen úgy ki a játék az elmosódott textúráival mint egy doom3.

A helyzet meg legalább annyira tragikus mint itt sokan lefestik, mert itt a hsz-ek közt többször találkoztam olyan emberekkel akik több napos intenzív ini-buherálás meg driver cserélgetés után sem tudtak használható verziót kreálni a játékból, és a végén feladták mert rájöttek hogy ez egy technikai hulladék! Süljön le a pofájukról a bõr hogy a gémerek fejezik be a szaros játékukat hogy tudjanak játszani vele! Tudod sokan várták ezt a játékot és megvették mert vakon elhitték hogy Carmack bátyóka bármihez nyúl, az egybõl arannyá válik!<#vigyor5>

MerlinW
Üdv a tervezett elavulás korszakában és kapitalista fogyasztói társadalomban😊 Ajánlom megnézésre a "Harcosok klubját"😊

[merlinw.org]

Inkább 85 százalék az a 60, és emiatt bukik el az összes ilyen eszmefuttatás. Mivel nem egy szemét szart adtak ki, maximum egy jó játékot ami nem lesz örök klasszikus mint mondjuk anno a Doom vagy a Quake. Csupán annyi történt, hogy a népek ismét forradalmat vártak, de nem kaptak és most megy a fikatenger. Mint minden hasonló esetben történni szokott ugyebár. A PC-s port minõségéért esetleg járhat nekik egy jó masszív seggberúgás, ezt nem vitatom, de azért a helyzet annyira nem tragikus mint itt lefestik egyesek.

Why so serious?

<#eljen><#eljen>

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

Doc Hooliday
"Roppant reális elképzelés"...Ezeket amikkel példálóztam, átvitt értelemben kell érteni drága barátom. Ezzel azt akartam mondani hogy nyomják megjelenés elõtt a nagy marketinget a hibátlan és "korszak alkotó" játékukról, aztán meg jön ezzel az olcsó dumával hogy szerintük a pc már nem vezetõ játék platform!...és mivan akkor ha igaz is? Akkor már elég egy 60%-os játékot kiadni nekünk? Jó az a hülyéknek nem? Az van hogy Carmack csúnyán vissza élt az elõ életével, és a nevével adta el sokaknak ezt a játékot! Igen, a marketingben jópofizni kell hogy eladd a termékedet. Viszont az is benne lenne a marketingben hogy nem illik átbaszni az embereket! Én nem tanultam az egyetemen marketinget mint te valószínûleg,de csúnya világ ez nagyon ha azt tanítják az embereknek hogy hazudjál szépeket a szarról gátlástalanul, húzd le a pénzüket és utána hagyd cserben õket!
Mindegy, hagyjuk mert nem érzem saját háborúmnak ezt a dolgot, csupán óriási szemétségnek tartom ezt a húzást carmack-tól! Szerintem ez a játék egy kalap szar lett és átverte, meg hülyének nézte a játékosokat akik sok pénzt kerestek a zsebébe! Ha ez neked normális és helyesnek is tartod (mert szerinted ilyen a marketing) akkor jó csávó lehetsz! (bocsi, semmi bajom veled,nem akarlak sértegetni) csak ez a véleményem és ami szar az szar, ami meg jó azt nem fikázzák jó pár millióan mint a Rage-et jogosan!

Néha szeretem belelovalni magamat ilyen eszme futtatásokba mert kíváncsi vagyok mások õszinte véleményére,és én is szeretem elmondani a tutit ha olyan kedvem van!

És roppant reális elképzelés az, hogy egy fejlesztõ kiáll és kijelenti: "srácok, a játékunk amúgy alapvetõen nem jó, meg bugoska is de ugyan vegyétek már meg, légyszi, légyszi, légyszi". Marketing alapjai tantárgyból bármilyen egyetemen az elsõ elõadás témája az, hogy jópofizni kell a vásárlókkal, hogy megvegyék a szart amit rájuk akarsz sózni. Ha meg annyira szart adsz el, maximum legközelebb nem veszik. Hõskölteményt azért ne költsünk már köré.

Why so serious?

Mielõtt nagyon lelkesen belelovallnád magad ebbe az eszmefuttatásba, maximum a PC-s játékosokat köpte szembe (bár még ez is erõs túlzás, kivéve ha a Rage a világ összes emberének bugos). A konzolosok elvannak békésen. Nagyrészt. Az értékelésekbõl meg az jön le, hogy a Rage alapvetõen jó játék lett. De azok biztos mind hazudnak. Szóval értem én, hogy a dolog vért kíván, sõt lincselést meg akasztást, meg minden egyéb csúnyaságot amit csak lehet. Csak nehogy túlzásokba essünk a végén.

Why so serious?

Doc Hooliday
Igen...ilyen köcsög ez a világ már! Pont a játékosokból van a vagyona, és éppen õket köpte szembe akikbõl megszedte magát! Miért nem monda hamarabb hogy gyerekek ne számítsatok nagy dobásra, a pécések meg pláne, mert tele van technikai problémákkal a játék és csak le akarlak húzni titeket, mert szar az egész és csak azért jópofizok hogy megvegyétek a játékomat utána meg szembe köplek titeket, és még le is fikázlak titeket! Annyi köcsög van már a világban hogy már nem tudok röhögni az ilyeneken! Még ezt az ártatlan iparágat mint a videó játék készítés, még ezt is ilyen szinten megfertõzi az érdek háború meg a pénz éhség! Pont azt veszik el tõlünk amiért szeretnénk játszani...a felszabadult örömteli szórakozást! Egyre több jónak induló játékkal vannak gondok,és egyre több a csalódás ezáltal. Én csak játszani akarok egy játékkal, örülni neki szabad idõmben és nem több gigás peccseket várni meg fájlokat buherálni meg faszom tudja mit csinálni a programozók helyett,jóhogynem már én fogom befejezni a szarjukat! Aztán meg jár a pofájuk hogy sok a warez! Persze hogy sok mert ontják magukból ezt a sok mocskot amit el akarnak adni nekünk jó pénzért, és utána meg rosszul esik a fejlesztõknek hogy nem veszik meg ezt a sok szemetet!
Amelyik játék becsületesen meg van csinálva abból van is bevétel,hiába létezik a warez!!!!

MerlinW
Van másfél milliárd dollár vagyona, hova erõlködjön?😊 Én is inkább farigcsálnék rakétákat, mint napi 10 óra a monitor elõtt😊

[merlinw.org]

grebber
De legalább végre lecsenget az "õrület" azt foglalkozhatnak a Doom 4-el!

Next PC upgrade: 2022

Doc Hooliday
Milyen szánalmas sorsa lett ennek a játéknak nem? Pedig milyen jó lehetett volna ha ez a szõke arrogáns nagyképû misikemonitorfejû kisköcsög nem így áll a dologhoz! Ha lerakott volna elénk ennyi év után egy tisztességesen megcsinált játékot akkor ebbõl jöhettek volna a további részek mint a stalker-bõl például! Viszont így nem hinném hogy a játékos társadalom meg fog bízni az ID-ben valaha is!

pisztácia
Rendben! Sikerült is! Nagyon köszönöm!

A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

MerlinW
Használd ezt #3227

[merlinw.org]

11.10-es driver miatt. Megoldása, hogy visszateszed azt a driver-t ami mûködött korábban neked (már ha volt ilyen) vagy hagyod az új driver-t és csak a használható verzióból teszed át a megfelelõ dll file-t. Volt róla szó az elmúlt pár napban melyik ez a file és hol érhetõ el (ha visszaolvasol pár tucat hozzászólást meg is találod hamar).

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

pisztácia
Hat az fasza.. meg az is h elindítotam a game-et és minden kék... ez mitõl van most?

A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

MerlinW
Elvileg nem terveznek többet.

[merlinw.org]

Álmodozz csak, carmack tata szerint már tökéletes a játék.

pisztácia
Üdv!

Már nem is elsz patch a gamehez? Eddig jól tudom h 1 volt?:S

Shep
Garázs!!!!!!!!!!!!!!!!!!

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Doc Hooliday
És most mit szeretnél? Megkeressem a buggydat?<#zavart1>

Most kezdtem a játékot, és olyan gondom lenne hogy be mentem abba az elzár kis városba ahol versenyezni is lehet, és az óta nincs meg a buggy-m és elég nehéz vissza jutni nélküle mert a banditák ott lövöldöznek.
Elõre is Köszi.

sherlock1

http://youtu.be/4v8qae11_-M

MerlinW
Jól tudod, ezért frame per secundum. A frissítési frekvenciát viszont Herz-ben mérjük és rezgésszámot mérünk vele😊 Esetünkben 1Hz csak akkor = 1 frame-el, ha szinkronizáljuk õket (vsync) és akkor sem a szó szoros értelemben😊 Ne keverjük a szezont a fazonnal😊

[merlinw.org]

Én úgy tudom a Fraps program az egy másodperc alatt kirajzolt teljes képek számát jeleníti meg nem?

Én csak ámulok hogy a többség mennyit szop ezzel a játékkal...
Úgy látszik a szerencsés kisebbség vagyok mert kb 2x fagyott ki összesen mire végigjátszottam, 0 textúra hibát láttam, ilyen kékséget meg hasonlót egyet sem. 11.7 driverrel kezdtem el, itt olvastam hogy jobban megy frissebbel felraktam 11.10 previewt (asszem a másodikat) azzal sem volt semmi gond. Sapphire 6950 + 4 GB RAM.

Ennek ellenére azt mondom hogy a játék nálam egy 3/10, az elsõ 2 óra után már unalmas volt, egysíkú, minden kitalálható, 0 meglepetés, a vége meg egyszerûen egy összebaszott szar, bemész Capital Primeba, végigszaladsz 2 folyosón és game over... wtf? Quake 3 óta nem volt normális ID játék basszus...

MerlinW
1. a frissítési frekvencia teljesen más, mint az FPS😊
2. a mellékelt dll az elõzõ 11.10 preview 3 driverbõl van.

[merlinw.org]

Köszi!

Kipróbáltam az új driverrel az élsímitás 4X az összes többi maxon van így 30-40Hz a frissítési frekvenciám!Ennek ellenére a textúrák betöltése egy kicsit késik.
A Rage performance driverrel nem volt ilyen gondom, de minden minimumon volt és akkor is 30-40 volt a fraps értékem!

Annyi kérdésem lenne, hogy ez a bizonyos dll fájl bemásolása a rage mappába a kék textúrák javításán kívül megoldaná-e ezt a problémát?

Van-e valakinek esetleg hasonló tapasztalata ezzel kapcsolatban?

Elég a MerlinW által belinkelt file-t bemásolni a Rage könyvtárba. Ez már eleve ki van csomagolva, így mást nem kell csinálnod.
Sir Quno Jedi
Na vége az murvára össze volt csapva. Egynek elment.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Ezt a dll fájlt megtaláltam simán bemásolom a rage mappába és kész?
Mert a tszd hsz-e szerint ki is kell csomagolni, de nincs mit rajta kitömöríteni?(vagy rosszul értelmeztem a google fordítót)

Elõre is elnézést az alapvetõ kérdésemért!

Gondolom amit a MerlinW bedobott dll fájlt, az én esetemben D-Rage-Rage mappába kell másolni pontosabban, ahol az rage.exe található igaz?

Amúgy köszönöm a segítséget!

Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy hogyan tudom megcsinálni a 8 szponzorált versenyt? Szponzor levelem már van, de sehol se találom a versenyeket.
Ne csak a quicksave-et használd (ha jól emlékszem az volt a F5) hanem rendes mentéseket is csinálj. A Quicksave-ek sajna néha elvesznek (másnál is elõfordult már).

A hotfix az ati driver-bõl az a 11.9-hez van. A 11.10 már tartalmazza bár generált újabb hibákat. Van akinél smelyik nem jó van akinél a 11.10 hiba nélkül mûködteti a programot, másnál a Rage performance optimal driver mûködik csak (cserébe tönkrevág minden más OpenGl alapú játékot a látvány terén) amihez a hotfix is van. A legújabb megoldás meg hogy használod a 11.10-es driver-t és mellé használod a korábbi ogl file-t.
Ha visszaolvasol pár hozzászólás magad is láthatod hogyan.

Sziasztok!

Egy kis segítségre lenne szükségem,remélem eltudtok látni némi jó tanáccsal!

Na most volna itt két ati driver: az egyik a hotfix a másik a végleges 11.10-es verzió.
Annyi kérdésem lenne ezzel kapcsolatban, hogy melyikkel frissítsem a vga-t mert most jelen pillanatban preview3 van.Ha esetleg mind a kettõt írjátok, akkor sorrend szerint melyikkel kezdjem??Illetve miért van az, hogy végig vittem a játékot és loadozni szeretnék egy küldetést, de egy mentésem sem található?Másfél két óránként mentettem F5-el

Elõre is köszönöm a segítséget!

MerlinW

[merlinw.org]

fekete0012
köszi szépen

windows 10 hom 64 bit ,Intel I7 7800,Gigabyte nVIDIA g1 GAMING 1070 8gb Gddr5,16gb KINGSTON Hiperx predator ddr4 3200 memoria,logitech g29,alaplap Gigabyte aorus gaming ultra z370 ,

MerlinW
Másold be ezt a játék fõkönyvtárába és megjavul minden. 64bites Win7 esetében persze.

rage - atioglxx.dll - W7x64

[merlinw.org]

Ha kék textúráid vannak a 11.10-es Catalyst driver-rel, akkor a preview 3 driverbõl kell átmásolni az atioglxx.dll file-t a Rage mappába és jó lesz:

"You can extract it yourself, just start to run the installer and wait for it to extract then cancel the installation.

1) Go into the directory, for win 7 64-bit, the default is (or similar):

C:/AMD_Catalyst_11.10_Preview3_Windows7_Vista/Packages/Drivers/Display/W76A_INF/B126904\

2) Then copy the atioglxx.dl_ file to a temp directory, say C:/Temp

3) Open your command prompt (Run > CMD), go to the temp directory and type:
expand atioglxx.dl_ atioglxx.dll

4) Copy the extracted file to your rage directory."
Az is egy jó megoldás. 😊

Sir Quno Jedi
Arról meg aszongyák memóriát folyat, de murvára. Én inkább a beállt megoldásnál maradok. Ha vége a Rage-nek, akkor purgálás, új driver és elfelejtjük az ID mocskát örökre.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Nem kell azt visszatenni, elég a megfelelõ file-t kicserélni (atioglxx.dll) és a probléma orvosolva lesz.

Sir Quno Jedi
Igazolva. Performance driverrel jól mûxik, ezzel minden kék (win7 64bit HD6870). Szart sem lehet látni, csak nagy kékséget és néha fényeket.

Rakom is vissza a performance drivert.

MrXL
A probléma nem egyedi! Bocs a sok hsz-ért.

Itt is lehet dühöngeni.

GIGABYTE GA-EP45-DS4;Intel Core2 Quad Q6600;Geil Ultra Plus Dual 4 GB;Samsung HDD 500 GB;Sapphire HD4870;Chieftec 550W;Logitech G25;X-530 5.1;Win 7 Ultimate 64 bit;Samsung Syncmaster T240 24\"

MrXL
Ezt most az AMD-nek,vagy az ID-nek küldjem?

GIGABYTE GA-EP45-DS4;Intel Core2 Quad Q6600;Geil Ultra Plus Dual 4 GB;Samsung HDD 500 GB;Sapphire HD4870;Chieftec 550W;Logitech G25;X-530 5.1;Win 7 Ultimate 64 bit;Samsung Syncmaster T240 24\"

B@ldrick
Nálam jó large textura cache-en (4870), sokat javult nincs durva akadás csak enyhe popup.

&#9612;Lost &#9632; Dexter &#9632; 24 &#9632; Spartacus &#9632; NFL&#9616;

MrXL
Szerintem nem ha azt telepíti, akkor így fog járni: