3817
-
Pares #3377 Mondjuk én ezzel egyetértek. DooM 4 jobban érdekelt a kezdetektől fogva, bár ha azt is így szétkúrják... -
mester1987 #3376 -
#3375 Köszönjük, hogy ezt mindenki nevében kijelentetted. Biztos igazad van... -
#3374 Most már amúgy kutyának sem kéne egy ilyen pack.
Inkább kezdjék el csorgatni a Doom 4 infokat az 56x jobban érdekel!
-
morzsi555 #3373 Nem. Carmack mondta az idei QuakeCon-on, hogy lehetséges, hogy lesz egy letölthető "super quality pack".
"He also admits that textures up close don't look all that great in RAGE, so the team is considering a potential downloadable release of a "super quality pack" on PC."
http://www.vg247.com/2011/08/04/quakecon-2011-carmacks-legendary-keynote-live-from-8pm-bst/
-
#3372 iD sosem mondta, hogy lesz, a magazinok találták ki ezt is.. -
mester1987 #3371 szóval csak ami tényleg elmosódott és ami tényleg pixeles -
mester1987 #3370 na igen arra gondoltam énis, de ne mtudtak hogy is lesz, amúgy meg elég lenne csak ksiebb simitásokat végezni ami max 1-2 giga -
#3369 Az elsődleges probléma, hogy nem készültek magasabb felbontású textúrák, ergo meg kellene csinálni, ami nem 2 perc illetve, hogy minimum ~40GB lenne a jelenlegi technikával. Ezért nem lesz. -
mester1987 #3368 Inkább content-re gondolok. -
mester1987 #3367 Hamár ennyi éve fejlesztették, akkor egy kis jelentéktelen pénzért elérhetővé tenném egy DLC formájában, és akkor legalább hozza tényleg a színvonalát amit megismertünk. -
#3366 Most sztorit akarsz vagy az ID jó öreg stílusát? Mert a kettő nem összeegyeztethető :D -
mester1987 #3365 Én személyszerint ezt a 30-40%-os alkotást ki tudnám Carmack helyébe tölteni olyan 80%-ra sztorival még több contettel ha nem is forradalmi FPS-ként, de visszahozni az id Software jó öreg stílusát és újrajátszhatósági rátáját is. -
#3364 Akkor melóban mi etikátlanok vagyunk mind evan -
#3363 Nem titok/nem titok kérdés ez, hanem etikai. Egyszerűen nem szokás erről beszélni. Esetemben pl. a könyvelőmön kívül senki sem tudja mennyit keresek. Se a család, sem az asszony, senki. Eleget, és ez elég nekik. -
#3362 Hát bizony elmondom mennyit keresek nem titok.Csak kérdezni kell és mondom is.(Legfeljebb kiröhögnek mert ők sokkal többet keresnek ennyi)Velem nem írattak alá semmi "titoktartási szerződést" ezzel kapcsolatba. -
#3361 500.000 ment el az első héten, ennyit tudni.
Azért titkolják, mert a magánügyük. Ez csak a kiadóra és a fejlesztőkre tartozik. Te sem kürtölöd világgá mennyit keresel. Ez a téma mindig is tabu volt. Pl. sok vállalat kirúg, ha a kollégáiddal a keresetedről beszélsz.
Ha valamiből nagyon sokat adnak el, azzal általában szoktak büszkélkedni, viszont ha valamiből kevesebbet, azzal értelemszerűen egy vállalat sem , hiszen az negatív hatással lehet a presztízsre, vagy akár a tőzsdére.
Ha pedig annyira érdekel, akkor ahogy itthon is megnézheted a publikus céginformációkat az adott ország adóhivatalának oldalán, ahol láthatod a cég éves bevételét. -
mester1987 #3360 Kár, hogy csak multihoz :S -
#3359 Az esély megvan rá hogy kiadnak hozzá kieget.Hiszen a DNF-hez is most jött pedig azzal a lőtéri kutya sem játszik (bár ezekszerint mégis). -
mester1987 #3358 De van egy érzésem, hogy átlagon aluli a RAGE, pedig lehetne ezt DLC-kel csiszolgatni vagy egy nagyobb Addonnal... -
mester1987 #3357 én meg azt hittem rossz helyen keresem, LOL :) -
#3356 Ezzel az a baj hogy ezt mi soha nem fogjuk megtudni.
Ezért is utálom ezeket a cégeket mint a szart.
Soha de soha nem fogom megérteni miért jó az ha nem mondják meg.Mit veszithetnek? Semmit.
Steam-en is mocskosul érdekelne 1-1 akcióban mennyi game-et szórnak ki,de azok sem mondanak semmit.Jobban titkolják mint az ufokat,de miét azt nem tudom.
Ha nekem lenne ilyen cégem még arcoskodnék is hogy hoho akciósan eladtunk xy százezret. -
mester1987 #3355 Mennyi lett a jelenlegi eladása? Egyáltalán mennyi a jó és mennyi a siker (mint anno a CODMW2-ben) ? -
#3354 Sehogy.PC-re kihányták csak hiszen abból alig van zsé oda nem kell tesztelni jó a warezosoknak a fos is! -
mester1987 #3353 Akkor a kisebb felbontású textúrákhoz nem várható semmi ill. nem hivatalos sincs még? ENBSeries nuku, GamersHell is nuku,
többet meg nem tudok, akik minőségi munkát is csinálnának. -
mester1987 #3352 LOL, pedig még a PC Gurusok is mondták, bár sejtettem mert azóta már lassan 2 hónap eltelt :S -
#3351 Passz, de a legtöbb embernél már túlnyomórészt jó fut a 11.11a-b driverekkel. Nekem mondjuk már a 11.9-el sem volt problémám. -
Pares #3350 Kérdezem én, akkor hogyan tesztelték le a játékot? -
#3349 Senki sem ígért részletes texturákat, az csak kamu volt. Részletesebb beállításokat kaptunk patch-ben. Carmack pedig írta, hogy nincs mit javítani a játékon, ami van hiba, azt a VGA gyártók hibája, és igaza is van, hiszen egyre kevesebb probléma van az újabb driver-ekkel. -
#3348 ez milyen fasz egy játék!
szalad felém a bőrsisakos paraszt én meg beletárazok a fejébe egy AK74-essel és ő még vígan leüt egy szaros fadarabbal!
Ez jól sikerült, csak gratulálni tudok realitásból!!! Ezt még a robotzsaru sem élné túl bazmeg,nemhogy ilyen félmeztelen rohangálós tuskó, mint a játékban! -
mester1987 #3347 Amúgy a játékkal nem is lenne semmi gond, mivel minőségi (kivéve a sztorit, ami NINCS), csak a beígért részletes beállítások és részletesebb textúrák valahogy nem kaptak lábat. -
mester1987 #3346 Látom ugyanolyan szar a hangulat itt, mint anno szeptemberbe mikor kijött a game...főleg, hogy októberre igérte tisztelt Carmack úr a patchet, látszik sokat nem tett érte a kis büdös belű :D -
#3345 Egyet értek! viszont mostanra már az új driverekkel és egy megfelelő konfiggal szépen lehet vele játszani! -
Pares #3344 Egy kupac lószar a játék. Ennyi. Egy normálisan megírt programmal nem szabad, hogy ennyi baj legyen. Ez meg... Bah... -
#3343 Hááát pedig ennek menni kéne már! Látom atid van, gondolom a 11.11a driver fent van már vagy a 11.11b!?! Ha nem akkor pakold föl, és szépen menni fog textúra és sebesség problémák nélkül! Menni ramod van a gépben? Minimum 2giga kellene, de gondolom annyi tuti van benne a prociból meg a vga-ból ítélve! Igazából ha minden driver okés a gépeden és a konfigod is elegendő és mégsem megy rendesen akkor szerintem két dolog lehetséges!
1) Régebben már volt fent a gépeden a Rage és ha buheráltad a játékot akkor megmaradt utána valami helytelen beállítás és most ez szívat téged!
2)Régi a windows-od és tele van szeméttel és valamivel össze akad a játék!
Ebből a minimális infóból amit írtál a dologról nem tudok többet leszűrni! -
Gabesz026 #3342 Sziasztok!
Hát nem tudom nekem nem megy még mindíg a játék lemegy az intró és a hajó amibe vagyok kb.5secenként van 1 képkocka
van 1 4 magos intel procim meg egy hd5830-as videókarim felraktam már mindent de cseszik menni -
#3341 Nem vagyunk egyformák és ez így van rendjén. :)
Részben igaza van Doc Hooliday-nek (szerintem). -
#3340 Mert?! Én örülnék Neki, ha hetente jönne ki új driver. Feldobod, nem kell sokat pöcsölni vele. -
#3339 A faszom se fog hetente új drivert felrakni! -
#3338 catalyst 11.11b
Rage
Delivers AMD CrossfireX performance scaling
Resolves a number of image / stability issues seen with the title:
Fix geometry corruption, sometimes seen in Bash TV entrance
Fix issues with Low-memory conditions on 32bit systems.
Fix issue with extreme corruption with missing textures on 32bit systems.
Fix memory leaks when deleting/reusing sync objects.
Fix hitching and pausing, especially noticeable on some Quad Core systems when doing races and Stanley Express runs.
Fix some missing shadows