Rage 1-2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy, amint lesz magyarítás én veszem megfele, minden eddigi technika rinyálás (ami teljesen jogos) ellenére én bizakodva állok a játékhoz, már csak egyedisége miatt is (meg mert szeretem az id játékokat).
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Aki meg 2011ben még vakon elhisz bármit bárkinek (még akkor is ha az a bárki egy Carmack), arra meg már nem mondok semmit. A technikai hulladék ettõl függetlenül azért erõs, mivel sokaknak meg fut minden gond nélkül.
Why so serious?
Ha nem egy szemét szart adtak volna ki hanem egy jó játékot, akkor itt a fórumon a 3200-hozzászólásból ezer nem arról szólna hogy hogy kell egyáltalán mûködésre bírni a játékot, és hogy hogyan kell "ini.fájlokat buherálni heteken keresztül ahhoz hogy legalább nézzen úgy ki a játék az elmosódott textúráival mint egy doom3.
A helyzet meg legalább annyira tragikus mint itt sokan lefestik, mert itt a hsz-ek közt többször találkoztam olyan emberekkel akik több napos intenzív ini-buherálás meg driver cserélgetés után sem tudtak használható verziót kreálni a játékból, és a végén feladták mert rájöttek hogy ez egy technikai hulladék! Süljön le a pofájukról a bõr hogy a gémerek fejezik be a szaros játékukat hogy tudjanak játszani vele! Tudod sokan várták ezt a játékot és megvették mert vakon elhitték hogy Carmack bátyóka bármihez nyúl, az egybõl arannyá válik!<#vigyor5>#vigyor5>
[merlinw.org]
Why so serious?
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka
Mindegy, hagyjuk mert nem érzem saját háborúmnak ezt a dolgot, csupán óriási szemétségnek tartom ezt a húzást carmack-tól! Szerintem ez a játék egy kalap szar lett és átverte, meg hülyének nézte a játékosokat akik sok pénzt kerestek a zsebébe! Ha ez neked normális és helyesnek is tartod (mert szerinted ilyen a marketing) akkor jó csávó lehetsz! (bocsi, semmi bajom veled,nem akarlak sértegetni) csak ez a véleményem és ami szar az szar, ami meg jó azt nem fikázzák jó pár millióan mint a Rage-et jogosan!
Néha szeretem belelovalni magamat ilyen eszme futtatásokba mert kíváncsi vagyok mások õszinte véleményére,és én is szeretem elmondani a tutit ha olyan kedvem van!
Why so serious?
Why so serious?
Amelyik játék becsületesen meg van csinálva abból van is bevétel,hiába létezik a warez!!!!
[merlinw.org]
A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
Már nem is elsz patch a gamehez? Eddig jól tudom h 1 volt?:S
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Elõre is Köszi.
[merlinw.org]
Úgy látszik a szerencsés kisebbség vagyok mert kb 2x fagyott ki összesen mire végigjátszottam, 0 textúra hibát láttam, ilyen kékséget meg hasonlót egyet sem. 11.7 driverrel kezdtem el, itt olvastam hogy jobban megy frissebbel felraktam 11.10 previewt (asszem a másodikat) azzal sem volt semmi gond. Sapphire 6950 + 4 GB RAM.
Ennek ellenére azt mondom hogy a játék nálam egy 3/10, az elsõ 2 óra után már unalmas volt, egysíkú, minden kitalálható, 0 meglepetés, a vége meg egyszerûen egy összebaszott szar, bemész Capital Primeba, végigszaladsz 2 folyosón és game over... wtf? Quake 3 óta nem volt normális ID játék basszus...
2. a mellékelt dll az elõzõ 11.10 preview 3 driverbõl van.
[merlinw.org]
Kipróbáltam az új driverrel az élsímitás 4X az összes többi maxon van így 30-40Hz a frissítési frekvenciám!Ennek ellenére a textúrák betöltése egy kicsit késik.
A Rage performance driverrel nem volt ilyen gondom, de minden minimumon volt és akkor is 30-40 volt a fraps értékem!
Annyi kérdésem lenne, hogy ez a bizonyos dll fájl bemásolása a rage mappába a kék textúrák javításán kívül megoldaná-e ezt a problémát?
Van-e valakinek esetleg hasonló tapasztalata ezzel kapcsolatban?
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Mert a tszd hsz-e szerint ki is kell csomagolni, de nincs mit rajta kitömöríteni?(vagy rosszul értelmeztem a google fordítót)
Elõre is elnézést az alapvetõ kérdésemért!
Amúgy köszönöm a segítséget!
A hotfix az ati driver-bõl az a 11.9-hez van. A 11.10 már tartalmazza bár generált újabb hibákat. Van akinél smelyik nem jó van akinél a 11.10 hiba nélkül mûködteti a programot, másnál a Rage performance optimal driver mûködik csak (cserébe tönkrevág minden más OpenGl alapú játékot a látvány terén) amihez a hotfix is van. A legújabb megoldás meg hogy használod a 11.10-es driver-t és mellé használod a korábbi ogl file-t.
Ha visszaolvasol pár hozzászólás magad is láthatod hogyan.
Egy kis segítségre lenne szükségem,remélem eltudtok látni némi jó tanáccsal!
Na most volna itt két ati driver: az egyik a hotfix a másik a végleges 11.10-es verzió.
Annyi kérdésem lenne ezzel kapcsolatban, hogy melyikkel frissítsem a vga-t mert most jelen pillanatban preview3 van.Ha esetleg mind a kettõt írjátok, akkor sorrend szerint melyikkel kezdjem??Illetve miért van az, hogy végig vittem a játékot és loadozni szeretnék egy küldetést, de egy mentésem sem található?Másfél két óránként mentettem F5-el
Elõre is köszönöm a segítséget!
[merlinw.org]
windows 10 hom 64 bit ,Intel I7 7800,Gigabyte nVIDIA g1 GAMING 1070 8gb Gddr5,16gb KINGSTON Hiperx predator ddr4 3200 memoria,logitech g29,alaplap Gigabyte aorus gaming ultra z370 ,
rage - atioglxx.dll - W7x64
[merlinw.org]
"You can extract it yourself, just start to run the installer and wait for it to extract then cancel the installation.
1) Go into the directory, for win 7 64-bit, the default is (or similar):
C:/AMD_Catalyst_11.10_Preview3_Windows7_Vista/Packages/Drivers/Display/W76A_INF/B126904\
2) Then copy the atioglxx.dl_ file to a temp directory, say C:/Temp
3) Open your command prompt (Run > CMD), go to the temp directory and type:
expand atioglxx.dl_ atioglxx.dll
4) Copy the extracted file to your rage directory."
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Rakom is vissza a performance drivert.
GIGABYTE GA-EP45-DS4;Intel Core2 Quad Q6600;Geil Ultra Plus Dual 4 GB;Samsung HDD 500 GB;Sapphire HD4870;Chieftec 550W;Logitech G25;X-530 5.1;Win 7 Ultimate 64 bit;Samsung Syncmaster T240 24\"
GIGABYTE GA-EP45-DS4;Intel Core2 Quad Q6600;Geil Ultra Plus Dual 4 GB;Samsung HDD 500 GB;Sapphire HD4870;Chieftec 550W;Logitech G25;X-530 5.1;Win 7 Ultimate 64 bit;Samsung Syncmaster T240 24\"
▌Lost ■ Dexter ■ 24 ■ Spartacus ■ NFL▐