Rage 1-2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Thrash \'Till Death
GIGABYTE GA-EP45-DS4;Intel Core2 Quad Q6600;Geil Ultra Plus Dual 4 GB;Samsung HDD 500 GB;Sapphire HD4870;Chieftec 550W;Logitech G25;X-530 5.1;Win 7 Ultimate 64 bit;Samsung Syncmaster T240 24\"
Next PC upgrade: 2022
@ID_AA_Carmack Will you release the oft-mentioned higher-resolution texture data?
John Carmack
@DesignerDon our first test of a higher res page file didn't help much, because most source textures didn't actually have any more detail.
[merlinw.org]
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
@ID_AA_Carmack After spending a weekend building rockets will you be spending the next week working just as hard at fixing your broken game?
ID_AA_Carmack John Carmack
@digitalAngst what is still broken for you?
Basszus...
[merlinw.org]
az F billentyûkkel váltod õket.Vigyázz az F5 az mentés
A puskák lõszereit ctrl hosszantartásával tudod váltani.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Már 6 db távirányítható robbanós kis autóm van a screen szerint, de hogyan tudom használni? Melyik gombbal "jön elõ"?
Ott tartok, hogy már használnom kéne, de hogyan??
Köszönöm elõre is!
www.gportal.hu/bioshock
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Mikor elöször feltettem XP 32bitre és elindítottam az intro video után nagy fekete képernyõ és lemezfennakadashoz hasonlito audio lagg várt. Azota lett win7 64 bit legujabb rage performance driver meg 1 gigás patch és az eredmény ugyanaz. E5500 2.8ghz 2giga ram hd6790 érdekes modon más AA kategorias jatekokkal valahogy elbír ezzel meg nem tud mit kezdeni.
Ennyit a nagy Carmack pápáról...jol lejáratta magát.
Ami vicces, hogy ennyit szarakodni egy játékkal, csak azért, hogy elinduljon, évek óta nem kellett. Sõt, talán sose kellett.
Elkúrták, de nagyon.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Why so serious?
Mire elkezdtem igazán élvezni a játékot akkor lett vége!
Ekkorát már rég csalódtam egy játékba! Ráadásul nekem nem is volt a végén videó...
Pénzt ezért? Sose adtam volna!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
vt_pageimagesizeuniquediffuseonly 4096
vt_pageimagesizeunique 4096
vt_pageimagesizevmtr 4096
seta com_videoRam "512"
seta image_useCache "1" //Enabled Cache to allow the textures to load properly without popping
seta image_cacheMegs "512" //Cache size in Megabytes
seta image_cacheMinK "50" //Cache minimum size in kilobytes
seta com_videoRam "512" //sets the Video Card memory Set this to the amount you have in MB
seta image_usecompression 0
seta image_filter "GL_LINEAR_MIPMAP_LINEAR" //filtering for light maps
seta image_preload "1" //Use preload images when ever possible
seta image_lodbias "-1" //LoD settings
seta image_ignoreHighQuality "0" //Sets up for using HQ gfx
seta image_ignoreLowQuality "1" //ignores the low textures
seta r_fullscreen "1"
seta r_aspectRatio "1" // 0=4:3, 1=16:9, 2=16:10, 3=5:4 TFT, -1 custom
seta r_useHighQualityPostProcess "1" //Fore High Quality post proccessing
seta r_sb_frustomFOV "92"
seta r_displayRefresh "0" //keep it so the engine doesn't double render a frame
seta r_renderer "best" //highest rendering options
seta r_multiSamples "2" //Set this to 16 or 8 if you're having low-fps as 32 is the Max Multi-sampling
seta r_useHBAO "1" //Ambient occlusion
seta r_useRenderThread "0" // 0 Disable or 1 Enable threaded rendering useful for newer cards to
increase performance.
seta r_useNewPrivateLighting "1"
seta r_useHardwareTextures "1"
seta r_useSMP "1"
seta r_noBreakableShadows "0"
seta r_visDistMult "1"
seta r_useMotionBlur "0" //use blur
seta r_skipBump "0"
seta r_skipSpecular "0"
seta r_skipNewAmbient "0"
seta r_shadows "1"
seta r_cgFragmentProfile "best"
seta r_cgVertexProfile "best"
seta g_showPlayerShadow "1"
seta g_fov "95"
seta vt_nopreload "1"
seta vt_vmtrcompression "none"
seta vt_minMipLevelInstalled "16"
seta vt_uncompressedVmtr "1"
seta vt_lodBias "-2" //LoD settings
seta vt_maxppf "24"
seta vt_maxlockedpages "256"
seta vt_minlod "-2"
seta vt_maxaniso "8"
seta vt_qualityhdplossless "1"
seta vt_qualityhdppower "0"
seta vt_qualityhdpspecular "0"
seta vt_qualityhdpnormal "0"
seta vt_qualityhdpdiffuse "0"
seta vt_qualitydctpower "100"
seta vt_qualitydctspecular "100"
seta vt_qualitydctnormal "100"
seta vt_qualitydctchroma "100"
seta vt_qualitydctluma "100"
seta vt_restart
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Attól tartok ez majd csak hónapok múlva lesz jó játék. :-(
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
cfg buherálás nélkül és azzal is ilyen. ati 5700-as kártya
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
fotográfik kolomp edisön :D
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
amd_catalyst_rage_performance_driver
ATi HD4850,Intel Core 2 Duo CPU,4 GB RAM
un. a hiba még mindig. Feltettem a legújabb drivert a 11.9-est de semmi változás. Mi lehet még a baja. A OP Win7 64 bit, 4GB ram, 2,4-es proci, HD 4570-es videókari.