3817
-
#3337 Köszi a választ!
Ez gáz akkor,erről lemaradtam! -
#3336 Azt csak a játék legelején tudod megcsinálni, mikor odavisz a küldetés. -
#3335 Hali! Van egy olyan easter egg a játékban amivel a garázsból az egyik szinten föl tudok menni egy Quake-helységbe...a kérdés az lenne hogy ehhez 3-kapcsolót kell benyomni hogy sikerüljön,igen ám de hiába tudom hogy hol vannak a kapcsolók,nekem nincsenek ott a játékban!!! Ez most akkor hogy van?? -
MrAndree #3334 Nálam az volt. -
rumkola #3333 tehát a driver volt a gond :D -
#3332 Le kell szedni mind. Sima challange. Egyre trükkösebbek, nehezebbek. -
#3331 Mire jók ezek a lebegő szarságok? Úgy néz ki mint egy lebegő kamera,vagy ilyesmi. Szétganalyásztam már párat a járgánnyal,de nemtom most ez mire jó? -
#3330 11.11a-verzsön van fent nekem, ezzel már tényleg okés minden! Igen a játék tényleg jó lett,bár ebből a poszt apokaliptikus témából sokkal komolyabb cuccot össze lehetett volna dobni ennyi idő alatt, de mindegy, jó lett ez így is! -
MrAndree #3329 Azért maga az engine se tökéletes ha kb. négy driver kellett AMDtől mire működik rendesen. :) Ellenben maga a játék kifejezetten jó lett. -
#3328 Vagy: Akit érdekelt már végigjátszotta a játékot (akár többször is). :) nV-vel nagyon kevés probléma volt. Nekem szinte semmi és már megjelenés után végigtoltam. 1edül a beltéri textúrákkal nem voltam kibékülve. A játék maga szerintem jó lett. Végre jött egy nem tucat játék. Azon szerintem nem érdemes törpölni, hogy a fejlesztők szarták-é le nagy ívben a PC-s játékosokat ill. PC-s verziót; vagy a VGA driver fejlesztők voltak lemaradva. Ha most már okés annál is, akiknél korábban rossz volt akkor inkább azt kellene mondani, hogy a driver fejlesztők megpatkolták olyanra a PC-s verziót, hogy játszható legyen. -
#3327 Én még csak most mertem elkezdeni a játékot mert ki akartam várni hogy egyáltalán szalon képes legyen az egész. A kommenteket látva lecsitultak a vérszomjas hozzászólások,ami jó jel szerintem mert azt bizonyítja hogy lehet már játszani a rédzs-el...és tényleg lehet, szépen fut...nincs textúra hiba...4-5 óra intenzív játék után nincs fagyás, nincs gáz! Mégiscsak a driverek miatt volt a balhé? A két nagy VGA gyártó nem volt felkészülve egy openGl-es játék megfelelő futtatására! -
Droughert #3326 Érdekes, hogy szerinted gyenge az ai, máshol meg éppen az ai-t dicsérték. Én sem értem igazán mi a bajod az ai-val. Az ellenfelek fedezékbe húzódnak, ha gáz van vissza vonulnak. Nem szaladgálnak 2fedezék között mint a birkák, mindnek más harci stílusa van. Mutánsok lerohannak, közelharcosok fürgén ugrálnak, irányt változtatnak, hogy nehezebb legyen őket eltalálni, a katonák profin együtt működve támadnak stb. Az hogy csőjáték az igaz, de a legújabb fps-ek sem jobbak ebben BF3/MW3 szintén cső, Metro2033 szintén cső. A gond az lehet, hogy fallouthoz hasonló a világ, így mindenki egyből hatalmas bejárható területekre, sandbox játékmanatre asszociál, holott erről tudtommal szó sem volt korábban, az ID hozta a tőle megszokott FPS színvonalat. Hangulat/grafika/játékmenet szerintem teljesen jó. És játék időt figyelembe véve is jóval többet mint a társai. Nekem 14óra körül volt, és pl a csatornákat teljesen kihagytam, autós részekből is csak a legszükségesebbeket csináltam meg. -
mester1987 #3325 Nekem perpill az athmoszféra (a grafika, a maga világa, a járműves részek) főleg az első 3 órában nagyon bejön aztán sántít az üres contenttől (ami szerintem a Bethesdának köszönhető sajnos) és hamar vége lesz. Az ötlet maga jó, de sajnos ennyi év fejlesztést nem ért meg ilyen áron, hogy még a grafikai engine-nel is ennyi gond adódott. De maga a lövöldözős része egy id minőség... -
#3324 Minden. Baromi élvezetes harcok, gyönyörű, részletgazdag látványvilág, változatos helyszínek, a karakterek, a zene, a hangok, a sztorival sincs különösebb bajom...
Az alacsony minőségű texturákat lesz@rom, az autóversenyekkel meg nem nagyon foglalkozom. -
NovaTerra #3323 Ez aztán jó érv. Kíváncsi voltam, hogy mi fogott meg benne, de ha nem tudod vagy nem akarod elmondani, akkor hagyjuk. -
#3322 Nem látom értelmét kifejteni. Nekem nagyon tetszik. Neked nem. Ennyi. -
NovaTerra #3321 Kifejtenéd miért tartod jó játéknak nagyon?
Mert én csak egysablonos egyszerű csőjátékot látok, nulla történettel, álszabadsággal, hihetetlenül gyenge ai-val és nightmare-en is kihívás mentes játékot. Pozitívum pedig az, hogy sok fajta fegyver illetve lőszer van (csak értelme nincs, mert ezek nélkül is simán végig játszod), néhol igen hangulatos környezet, illetve, ha nem mész közel a tereptárgyakhoz, akkor még szép is. -
#3320 Nem lesz "tuning". Akit zavarnak a kis felbontású textúrák, az így járt:) Az összhatással semmi gond, jó játék nagyon. -
#3319 Ami szerintem nem lesz, ui. nem hinném legyártanak egy újabb 12GB-os textúra fájlt.
Ps:
Olyan képeket is dobjatok be, ahol pl.: épületen belüli tárgyak láthatóak.
Jó game lett a Rage; de a beltéri textúra elemek olyan csúnyák amilyeneket nem is tudom mikor láttam utoljára PC-s játékban. Ezeket a textúra elemeket nem lehet csak úgy egyszerűen lecserélni. Ha lehetne akkor moddolták volna a játékot. Amit szintén nem lehet a megatextúra állomány felépítés miatt.
Illetve ott a 60FPS-s motor, ami nagyobb méretű textúra fájlokkal szintén nem lehetséges. -
#3318 Kármák erre várt mostmár kiadhatná a tuning grafot! -
Bhalage #3317 sztem is szep a rédzs -
-
#3315 Már rég megjelent telefonokra...:) -
#3314 lol inkább várok pár évet. Úgy is megjelenik telefonokra XD -
mester1987 #3313 most töltsem le megint azt a 18 gigát :D -
MrAndree #3312 Nah, AMDnek végül csak sikerült olyan drivert csinálnija amivel működik a játék. -
#3311 11.11a performance driver
Rage
o Delivers AMD CrossfireX performance scaling
o Resolves a number of image / stability issues seen with the title:
§ Fix geometry corruption, sometimes seen in Bash TV entrance
§ Fix issues with Low-memory conditions on 32bit systems.
§ Fix issue with extreme corruption with missing textures on 32bit systems.
§ Fix memory leaks when deleting/reusing sync objects.
§ Fix hitching and pausing, especially noticeable on some Quad Core systems when doing races and Stanley Express runs.
§ Fix some missing shadows -
foxxi #3310 Szintén -
#3309 Majd Steam-en 5 euro alatt berántom többet számomra nem ér! -
foxxi #3308 Még minusz 2 rongy és árába kerül.... -
#3307 D2D-n most csak 5400FT!
-
mester1987 #3306 bár nem értem mit akarnak még kiadni, mivel pont most adták ki a 11.11-est, ha megint egy 1 bő hónapot kell várni az újjabbra az fasza lesz, mert kevesen fognak vele játszani az SZENT -
mester1987 #3305 hát az engem is, mert nem rossz az motor még mai napig és kevés bug is van benne és egy kis idővel még tuningolni is lehet a megjelensét
OFF: jött ki csak warezen sajna egy "Doom 3 Double Edition" vagy hasonló című, amibe bele van integrálva újjabb grafikai látványok, nem tudja valaki torrentre, mert csak olyan oldalakon van, amikre nehéz bejutni ill. meghívás kell. -
mester1987 #3304 -
morzsi555 #3303 Patch lesz még a twitterje szerint. De engem jobban érdekel, hogy kiadja végre a Doom 3 source kódot.
Mathemoto
@ID_AA_Carmack Any news on the Rage texture patch update? It's been awfully quiet lately
ID_AA_Carmack John Carmack
@Mathemoto we are still waiting for AMD to stabilize their release drivers so we can test our patch against them.
-
mester1987 #3302 Basszus ehhez sose jön már patch, pedig már 1 jó hónapja beígérte a rothadós belű Carmack, hogy kapunk új textúrákat, de főként új grafikai beállításokat -
#3301 Hát peeeersze! Tudod mi javít ezen a játékon?...az uninstall! -
#3300 Még szaggat is pluszba! Gondolom nem így akarod végig tolni? -
#3299 Javított a helyzeten valamit az új ati driver? FPS? -
mester1987 #3298 HIHETETLEN XD