3817
  • GTV
    Egy baj van; az az, hogy a Bethesda az RPG-hez ért nagyon. Namost a DOOM-nak semmi köze az RPG-hez, de semmi. Mi fog ebből kisülni arra kíváncsi leszek.
  • Zsoti90
    Én most tolom a Rage-t, nekem bejön jó hangulat stb., de ha ezt a motort használják a Doom 4-hez is akkor sürgősen kezdjenek valamit, mert itt szép nagy területek és nem tűnik nagyon pacának az egész, de ha a doom-ban, megmaradnak a szűk folyosós paráztatásnál, akkor sötétség ide vagy oda, sokak kedvét elfogja venni a mindenhol berondító mosottas textúrák, akkor még a doom 3 is szebb lesz 1-2 graf turbósítóval
  • GTV
    nem-nem, csak ha kiadják, akkor miért hagyják azt a kicsi hibát hamár a játékmenet már nem is izgat.
    Na mind1...a reményeim bő 1/3-át beváltotta a játék azért foglalkozom vele még ennyi idő után is :)
  • MerlinW
    Azzal semmi gond, nekem csak az élesebb textúra + újrajátszhatósági faktor párosítás szúrta a szememet.
  • GTV
    A játékmenetet meg sajnos mindenki tudja milyen 1 óra gameplay után, ezért írtam a DLC-t.
  • GTV
    Hát mosolyogj, kedves egészségedre :)
  • MerlinW
    Egyrészt szabad kóborlás ott van, ha az utolsó küldetések előtt csinálsz egy mentést (nem tök mindegy, hogy a the end felirat vagy az előtt kóborolsz?). Másrészt, az rég rossz, ha valaki az élesebb textúrák miatt játszaná újra végig... nem is értem az összefüggést.. "Nem szép" játék szerinted = nem jó játék? Nem mintha Rage nem lenne szép. Oké van benne pár alacsony felbontású textúra.. és?

Komolyan, olyan buta igényei/kifogásai vannak egyeseknek, hogy csak fájdalmasan mosolyogni tudok.. Írnád inkább azt, hogy sz@r a játékmenet és azért nem játszod újra, de hogy amiatt a pár textúra miatt nem, az nagyon gyenge kifogás..
  • GTV
    Sajnos az újévnek is köszönhetően nemrég rúgtak ki az id-tól pár emberkét; lehet, hogy a RAGE eladásai nem voltak olyan jók, ahogy azt Carmack úr gondolta volna. Szerintem egy komolyabb DLC-vel és ha nem is teljes textúracsomag, de a simított textúrákat kijavítja akkor még van esély az újrajátszhatósági faktorára is plusz ha a szabad kóborlást is beleültetik.
  • GTV
    Lényeg, hogy van beleszólása a kukkernek is!
  • GTV
    akkor a Bethesdáé
  • Malakai
    Akkor elárulom, semmi köze hozzá, a játékmenet nem az ő asztala.
  • GTV
    ööö...hát nem is tudom, azért biztos volt egy kicsi beleszólása
  • Malakai
    Carmacknak ehhez mi köze?
  • GTV
    Hát Carmack tényleg nagy zseni ha ezt is kifelejtette ami legalább 5-10%-ot javítana a játékon.
  • broman191
    Nem lehet.
  • GTV
    Szabad kóborlást se lehet beiktatni ha végigvitted már?
  • grebber
    Végigjátszás ehhez? Minek kő egyszerű!
    Fontos dolgok? Ebben nincsenek olyanok ez nem RPG!
  • coolpet
    van valami walktrough honlap vagy hasonlo?

Nem akarok kihagyni fontos dolgokat.

Valaminta kepfrissitesi hibakkal mit lehet tenni? neha keresztbecsikoz, mintha lassu lenne a pc, de egy i7-2600k 8gb ram es 6870OC nemhiszem hogy nebirna 1680x1050ben.
    Egyebkent nemakad,inkabb valami vsync hibara gyanaxom
  • Seth
    Nincs. Menüben kijelölöd a küldetést és a minimap mutatja merre kell menni
  • coolpet
    Sziasztok!

Valami terkep van a jatekban? sehol nem tudom elohozni, neha van egy kis radar, de ennyi :)
  • viziloitato
    Köszönöm! Sikerült.
  • gosumofo
    dehogy kell vpn ha magyar bolti példányról van szó.
    az akkor kell ha pl oroszországi bolti játékot akarsz innen aktiválni.
    az meg egy más kérdés hogy mo-n nem lehet a steamen kapni, attól a bolti megy.

egyszerűen írj be minden kulcsot amit kaptál a steam aktiválós ablakába.
  • viziloitato
    Mi az a VPN?
  • wesker24
    Hát azért mert alapból a Rage Europai régioban nem elérhető !

Ha aktiválni akarod akkor mindenképp VPN-en keresztül kell majd aktiválnod a DLC-t is !
  • viziloitato
    Akkor nem tudom hogyan lehetne megoldani ezt a problémát, mert ha a menüben rányomok a DLC gombra, akkor rögtön jön az a steam-en, hogy az én régiómban nem elérhető a játék.
  • wesker24
    Ami a kézikönyv hátán van az volt az alapjáték a Rage-neka kulcsa a másik kulcs a Sewres DLC-é volt !
  • viziloitato
    Végre nincsenek túl nagy grafikai hibák, és tudnék játszani, de rögtön az elején összefutottam ezzel a hibával: "To access the sewer maps redeem your code or purchase this downloadable content". Még mielőtt valaki azt gondolná, hogy warez, szólok, hogy nem az. Megjelenéskor megvettem, de mostanáig nem volt rá időm, amikor meg megjelent, akkor a rengeteg bug miatt hagytam pihenni. A dobozban két kulcs is volt, de az elég nagy hiba lenne, ha a másikat kellett volna beírnom. Két egyszerű lap volt a kézikönyv mellett, és ami azon volt, azt írtam be, és csak utána vettem észre, hogy a kézikönyv hátán is van egy másik kulcs.
  • MerlinW
    Első körben a 11.12-es driver-t tedd fel.
  • Pares
    A helyesírást.
  • Raziel82
    Sziasztok kéne gy ki segiség a játék elindulásakor hibát dob(atioglxx.dll) feltetem a amd_catalyst_11.11b_windows_vista_7 drinert amikor bemásolom a főkönyvtába a fájltmiat irnak (atioglxx.dll) akkkor egy fekete képernyő fogad alsó sarogban egy zöld kocka nan mi lehet a megoldás hogy elinduljon vagy mit csetem el ? Előre is köszi a segiséget.
  • Empty
    Na kijátszottam én is! Nekem bejött. Igaz a vége érdekes volt tán hirtelen lecsapottnak tűnt! Ami viszont meglepett, hogy mindössze egyszer volt kékhalál játék közben! Egyetlen egy kifagyás nem volt a teljes játékidő alatt! Pedig "black" verzió!
  • gosumofo
    steam://install/xxxxx a böngésződbe behelyettesítve a demo appid-jével
  • broman191
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    demó --> Rage-SKIDROW ;-)
  • Optimus Prime
    Tudom, hogy tré megkérdezni, de mi van a PC-s demóval? És ha lesz pl. mi hogy fogjuk élvezni, ha egyszer a Rage adatlapja nem jön be? :P
  • robert801
    Az miért van hogy az update után nem engedi az új beállításokat használni?Már letöröltem vissza felraktam,de nem engedi.
  • ml85ml
    thx
  • Coradiel
    Az F1, F2, F3, F4 billentyűkkel tudsz választani a közül a 4 dolog közül amit a Q-val tudsz elérni.
  • Pares
    A Rage világában a headshotot defibrillálással orvosolják, hát nem tudtad?
  • ml85ml
    hogy kell használni a bandagest? felszedtem már vagy tízet de a q-val nem tudom használni. ill pontosan az élet/pajzs itt hol látszik? mi ez hogyha meghalok defibrillátorkodok és újraéledek? a kül fegyverekbe más lőszert már tudok választani be lehet állítani hogy a q-val mást csináljak pl. kötszer helyet a wingsticket dobjam el? szedtem már fel fém wingsticket azt lehet használni vagy csak eladni kell?
  • Tucsok94
    Sziasztok én azt szeretném kérdezni hogy torrentes verzióval is lehet multizni?? vagy csak az eredetivel. És ha lehet akkor hogyan??(még nem próbáltam)