Rage 1-2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sztem is szep a rédzs

anti hero

MerlinW

[merlinw.org]

MerlinW
Már rég megjelent telefonokra...😊

[merlinw.org]

Ryder62
lol inkább várok pár évet. Úgy is megjelenik telefonokra XD

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

most töltsem le megint azt a 18 gigát 😄
Nah, AMDnek végül csak sikerült olyan drivert csinálnija amivel mûködik a játék.

Why so serious?

MerlinW
11.11a performance driver

Rage
o Delivers AMD CrossfireX performance scaling
o Resolves a number of image / stability issues seen with the title:
§ Fix geometry corruption, sometimes seen in Bash TV entrance
§ Fix issues with Low-memory conditions on 32bit systems.
§ Fix issue with extreme corruption with missing textures on 32bit systems.
§ Fix memory leaks when deleting/reusing sync objects.
§ Fix hitching and pausing, especially noticeable on some Quad Core systems when doing races and Stanley Express runs.
§ Fix some missing shadows

[merlinw.org]

Szintén

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

grebber
Majd Steam-en 5 euro alatt berántom többet számomra nem ér!

Next PC upgrade: 2022

Még minusz 2 rongy és árába kerül....

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

grebber

Next PC upgrade: 2022

bár nem értem mit akarnak még kiadni, mivel pont most adták ki a 11.11-est, ha megint egy 1 bõ hónapot kell várni az újjabbra az fasza lesz, mert kevesen fognak vele játszani az SZENT
hát az engem is, mert nem rossz az motor még mai napig és kevés bug is van benne és egy kis idõvel még tuningolni is lehet a megjelensét

OFF: jött ki csak warezen sajna egy "Doom 3 Double Edition" vagy hasonló címû, amibe bele van integrálva újjabb grafikai látványok, nem tudja valaki torrentre, mert csak olyan oldalakon van, amikre nehéz bejutni ill. meghívás kell.
Patch lesz még a twitterje szerint. De engem jobban érdekel, hogy kiadja végre a Doom 3 source kódot.

Mathemoto
@ID_AA_Carmack Any news on the Rage texture patch update? It's been awfully quiet lately

ID_AA_Carmack John Carmack
@Mathemoto we are still waiting for AMD to stabilize their release drivers so we can test our patch against them.

Basszus ehhez sose jön már patch, pedig már 1 jó hónapja beígérte a rothadós belû Carmack, hogy kapunk új textúrákat, de fõként új grafikai beállításokat <#buck>
Doc Hooliday
Hát peeeersze!<#zavart1> Tudod mi javít ezen a játékon?...az uninstall!

Doc Hooliday
Még szaggat is pluszba!<#nevetes1> Gondolom nem így akarod végig tolni?

FlyHigh
Javított a helyzeten valamit az új ati driver? FPS?

Thrash \'Till Death

Ja, azt nálam se, ellenben már nem fagy le 3 percenként. Haladás, még 2-3 driver és teljesen játszható lesz.

Why so serious?

zöldeshányás
Igen, és nálam ez sem javítja a lassú textúratöltést...Pedig addig én bizony nem játszok vele amíg ez ki nem javítják.

\"fingjál bele a rencerbe\"

MerlinW
Kint van a Catalyst 11.11 WHQL

[merlinw.org]

FlyHigh
Lepucoltam mindent csökkentett módban, felraktam a hotfix 3 drivert. Jónak tûnik már.

Thrash \'Till Death

FlyHigh
Legújabb ati driver van.

Thrash \'Till Death

nálad valami szoftveres gebasz van (sztem driver), fix 60-on kéne futnia

fotográfik kolomp edisön :D

FlyHigh
Sebességen lehet valamivel tuningolni, c2d 3220MHz 2GB ram, HD4870 512MB és 720p-ben még 20fps alá is simán leesik. Értem, hogy ez egy hoki gép, de akkor is szebb játékok sokkal de sokkal jobban futnak akár full hd-ban is. Új ati driver van fenn. Ötlet?

Thrash \'Till Death

egy játékmotor önmagában se nem szép, se nem csúnya...ezek nem értelmezhetõ kategóriák egy játékmotorra...geometriák és mozgások, effektek rendezett sokasága a motor, ha úgy teszik: rengeteg háromszög (amit esetenként kockának látunk) és némi fény😊
amirõl te beszélsz azt textúrának és skinnek és képnek hívják...
a motor dönti el (többek között) a mozgás, fény, a sebezhetõség, a találati pontosság, zoomolás, stb kérdését,de egy játék - nagyrészt - a textúrák részletességétõl és a háttérnek tekinthetõ képek textúrával vagy képben történõ megjelenítésétõl, a skinek részletezettségétõl és az ezekre alkalmazott felbontástól lesz szép...
Ombika
Tudtommal meg nvidia kartyan nincs gaz...

Elküldhetnéd azt az AMD kártyát... 😊

Why so serious?

MerlinW
Valszeg, mert az AMD kártyámon hibátlanul fut, egyetlen kifogásolható dolog pár modell textúrája, de azt meg fél óra játék után észre sem veszed.

[merlinw.org]

Ombika
Ez nVidia kartyara es az 1 Gb patchre is ervenyes?

Vannak hiányosságai, de azt írni, hogy rá hogy baromi ronda erõs túlzás.
Fpocok
".ráadásnak itt az új játékmotor, ami végre valahára elfelejteti velünk azt, hogy voltak játékok, amiket a megjelenés után egy évvel a nagy átlag még nem tudott játszani, mert erõmû kellett hozzá...korszerû, nem gépzabáló, mellesleg egy csomó új dolgot is tud, használják is majd bõven a átékfejlesztõk a jövõben..."

Na azért nagyon csúnyán néztem volna, ha azt is írod, hogy szép. De látom ügyesen kikerülted, hogy ne kelljen leírni.
A motor szar. Baromi ronda, az orrod elõtt rajzolódik ki, stb...

Parasite Eve 2, best game EVER!

végigjátszottam...ezt is mint az eddigi összes carmack játékot. az életkoromnál fogva (sajnos vagy szerencsére) az elsõ wolfenstein is újdonságként hatott, nem utólag néztem meg milyen is volt a "hõskor", hanem rácsodálkoztam és bármilyen furcsa, már azt is csodaszépnek tartottam, csak ámultam, bámultam, ahogy a háromdimenziós egyhangú szobákban kavartam a négy képkocka felbontású fejekbe lövöldözve...aztán doom, quake és folytatásai...és most itt állok egy képi világ elõtt, ami azért valamit átörökített a régi világok hangulatából (az id a wolfensteint leszámítva mindig is egy posztapokaliptikus látomásra alapozta a játékait) amit ezelõtt soha nem láttam, a világ amit megálmodtak izgalmas, gyönyörû, a szereplõk tökéletesen megrajzoltak, élethûek, a sebzések precízek (fejlövés, stb..) a játékmenet a szokásos lineáris (mit is lehetne tenni egy fps-ben), de hát ezért szeretjük ezt a mûfajt.
szinte minden érdekesebb játékot végigjátszom ebben a kategóriában, de eddig (és ezzel párhuzamosan sem) találkoztam még hasonlóval sem (sem a szereplõk kidolgozottságát, sem a környezet ötletességét, sem a játékmenetet illetõen)...ráadásnak itt az új játékmotor, ami végre valahára elfelejteti velünk azt, hogy voltak játékok, amiket a megjelenés után egy évvel a nagy átlag még nem tudott játszani, mert erõmû kellett hozzá...korszerû, nem gépzabáló, mellesleg egy csomó új dolgot is tud, használják is majd bõven a átékfejlesztõk a jövõben...
akkor mi a baj?...mitõl a fikázás? mit vártatok?és melyik az ennél jobb játék ebben a kategóriában? a háborús - terrorista témát évrõl évre unalomig ismétlõ fps-ek?..vagy melyik játék szebb ennél? szerintetek egy játékos tányleg azt figyeli, hogy a távoli hegyek tetején a füst milyen felbontású? (igen, ha fikázni akar)
...mitõl nem forradalmi a motor, a játék?..tudomásul kell venni, hogy ma már átrobbantó igazán nagy elsöprõ forradalmak nincsenek, mert már mindent kitaláltak, amit az adott keretek között lehetett...a forradalom a számítástechnika egy másik dimenziójától várható, de az már nem a játékírók dolga és felelõssége...kis lépések, mert nagyokat most nem lehet lépni...elértünk a csúcsra, nincs tovább...
és ez nem carmack miatt van így.
élvezzétek inkább és ne fikázzátok..nagyobb élmény így higyjétek el.
KranaZoli
Nagyon script-elt az egész kampány. Ami ráadásul buta is. Társak is, ellenfelek is. Viszont az mellett meg az szól, hogy az nem kampány játék. Abban a multi a lényeg, ami Engem hidegen hagy. (nem Nekem való már az, hogy futok 5ms-ig, aztán lelõnek 😊 Multijával is vannak bugok ahogy olvasom, de azokat majd orvosolják VGA driver-ben és az EA. Viszont a multi része biztos hangulatos lehet azoknak, akik azt szeretik. Én azt inkább az MW3-al hasonlítanám össze, ahol kapsz majd egy több éves grafikai engine-t (minimális feljavítással) és a szinte nulla fizikát. Ahhoz képest szerintem a BF3 álom.

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

Magnum PI
Én egyébként pont tegnap próbáltam ki a BF3-at. Bizonyos részek iszonyat szépek, viszont számomra semmi hangulata nincs az egésznek (kivéve a vadászgépes részt, az valami mese), 15-20percig köt le. Olyan steril az egész világ, és mindenhol csak lens meg bloom hegyek vannak. Hiába tök élesek a textúrák, maga az összhatás nekem, nem jött be annyira mint a Rage-ben

KranaZoli
Gondolkozzatok tovább. Ne ragadjatok le ott, hogy egy mikroszkóp hányadék módon néz ki. A RAGE grafikai motorjának fõ erõssége, hogy 60FPS-t "garantál" és ahhoz igazítja a textúra elemeket is. (persze hibás az autó felismerése, de becsapható) Ha jóval nagyobb méretû textúrákat kellene kezelni, akkor azt 1.) le kellene tesztelni 2.) lõnének a 60FPS-nek, gyakoribb töltések, ... Nagyon sok tényezõtõl függ egy ilyen hivatalos(!) patch. Külsõsök azt matyiznak vele amit tudnak és akarnak.

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

Magnum PI
Milyen régi file-okat? Nincs nagyobb felbontásban meg nekik sem. Maximum a forrás fájlokat kérheted amit ami tömörítetlen, de azzal semmire nem fogsz menni. Ezeket a textúrákat egyszerûen ekkora felbontásban tervezték meg (fõleg a konzolok miatt), nincs nagyobb!. Általában nem úgy megy a grafikus munka hogy megcsinálják 4x akkora felbontásban utána meg simám fogják és lekicsinyítik (fõleg nem megatexure-nél). A legszebb eredményt úgy kapod ha egybõl a végleges méretben rajzolod a dolgokat és amúgy is erõforrás pazarlás lett volna számukra. Értsétek meg: NINCS NAGYOBB FELBONTÁSBAN MEG A TEXTURA MÉG AZ ID-NAK SEM.

KranaZoli
Annyira nem tudom, hogy annó miket mondtak, mondott. Az viszont 1értelmû, hogy ennek is elhúzódott a fejlesztése. Ami annó jó grafikának tûnt, közben eltelt felette az idõ.

1TB?! Egy játék?! Ezt volt aki elhitte (ha olvasott vhol ilyet)?

Ha lesz is hozzá még javítás az kb. annyi lesz, amit elõször nVidia közölt hogyan lehet "kikapcsolni" az auto felismerést, ill. ráerõltetni a nagyobb textúra fájlokat. A DNA script ehhez még hozzátesz nem kevés beállítást.

Kb. ennyit lehet kezdeni ezzel a megatextúra állománnyal. Ennél többet ebbõl nem lehet kihozni.

A többi grafikai bug-ot hagyjuk, az már az érem egy másik oldala. És az is, hogy a játék épületeken belül csúnya. A felszín az rendben van. Olyan bug-ok nincsenek benne, mint pl. a most megjelent BF3-al, hogy a kampányban buta az AI; átmennek az ajtón - majd visszajönnek azt kinyitni, nem lehet továbblépni a quest-ben, ... Természetesen a játék hagy kívánni valót Maga után. De erõsen vannak pro oldalai is.

És a régi fájlokat törölték, vagy mi van?
Nyugodtan kiadhatnák, és aki akarja, letölti magának.
Bence94
na igen így javítást ígér "teytúra mosódásra", de kijelentette, hogy pc-s is a konzolos szintû textúrákat kapja és annak idején mondta, hogy 1 tb-on volt az egész játék és azt kellett megfelelõ szintre hozni.

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

KranaZoli
Nem ígért szerintem High Res. textúra csomagot. Én olyat olvastam, hogy nem lesznek elmosottak annyira a textúrák; de új High Res. textúra pack-ról sehol sem olvastam. Ha lesz is vmi, az annyi lesz kb. amit a DNA script amúgy is megcsinál. Qrva élet, hogy nem fognak készíteni egy 3x; 4x akkora textúra fájlt. A jelenlegi textúra fájl ha jól tudom 12GB a PC-s verzióban. Egy High Res. textúra pack-nak a többszörösének kellene lennie. Fizikailag is képtelenség lenne a terítése, stb...

Bence94
csak carmack bácsi megígérte és még mást is mellé. jó lenne már valami jel, hogy mi készül még. 64 bitet, szerkesztõt is ígérnek.

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

KranaZoli
Ez Rád nem vonatkozik ofkórz, de nem tudom elképzelni hogyan fordult meg vki fejében, hogy a tizenX GB-os megatextúra helyett legyártanak majd egy 40GB-os textúra fájlt. És azt milyen formában terjesztenék, ...

MerlinW
Carmack Twitteres üzenetei alapján nem lesz.

[merlinw.org]

Mikorra várható a high res texture pack?
KranaZoli
Jó lesz az. Nem kell parázni.

(a beltéri textúrák ritka ocsmányak, de ettõl eltekintve jó játék)

fery02
Én nem tudom elképzelni jelenleg, hogy nagyot csalódnék a játékban. Fõleg, hogy ez a világ mindig is közel állt hozzám. 😊
Szóval a nagy remények megvannak.

Na meg különösen fog tetszeni, hogy autós részeket lehet majd kontrollerrel csapatni, majd kiszállva nyúlhatunk vissza a jól megszokott bill+egér pároshoz.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

mármint azt a páncélos járgányt Subway town-ban...