Blacksite: Area 51

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

w77d
erre élsimitást hogy lehet adni??? nekem az a menüpont mindíg "ki" üzemmódon marad...

w77d
No megvettem a játékot, nemsokára nekiesek 😊

Szasza20
Hát elég is volt belõle az elsõ 2 pálya, 11 Giga? hát 6 giga a Crysis! Na mindegy azt hittem azért lesz ebbe a 11 gigába valami! Lomtár!

i7-3770+Hyper TX3 EVO / Asrock B75 Pro3 / Sapphire 280X Vapor-X Tri-X / 16GB DDR3 1600mhz cl9 / Samsung 850 Evo 250Gb SSD / LG 42LB650V Cinema3D | Logitech Z-5500

daf xf
Sziasztok!Valaki elmondja h. a grafikát hogyan tom állítani hiába álíltom ugyan ugy marad😞

AMD Athlon 64 x2 4200+|ASUS M2N4-SLI|Point of View GF8500gt 512mb @594/1188|2GB dual chanel DDR2 KINGMAX 800mghz|powerLogic 500w táp

Végignyomtam!
Egyszer játszható játék.Semmi extra...csak tudnám mi volt benne majnem 11Giga.😄
Nekem nem szaggatott,a kocsiból is kiszálltam mindig hibátlanul.
1.2 patch fent volt.

\"A jövő nagy csatáit a páncélosok fogják megvívni.\" Heinz Guderian a páncélosok atyja 1936

Hello.
Hogy kell megölni azt a nagy lézerrel lövõ idegent akit elvileg rakétával kell kinyírni?

\"A jövő nagy csatáit a páncélosok fogják megvívni.\" Heinz Guderian a páncélosok atyja 1936

Qwerty4
Sajnos átlagos, mert egyre több ilyen jelenik meg. 😞

Qwerty4

Prince23
5 óra alatt végig lehet vinni... egy erõs átlagos játék, semmi több annál😊

Qwerty4
Egynek elmegy. 😊
Végülis lassú tempóval max. két nap.

Van benne pár érdekes boss-fight, azok talán bejöhetnek még neked...

Qwerty4

Kicsit visszaolvasva kétségeim támadtak a játék felrakását illetõen.
Lehet fel sem teszem.
😄

Bocsi a lámáért,már meg is találtam a kérdésemre a választ.<#zavart1>
Mediumon simán megy.<#whatever>

Hello!
Szerintetek ilyen konfig(P4 3GhZ proci,1Gram,7600GS vga)alatt elfut a játék?

Prince23
Ja én spec arra gondoltam a swappolást, és nekem is x2 van...

Qwerty4
Szerintem nem, nekem 2x magos procim van és a GoW mégis ezt csinálta (ua. a graf. motor, mint a BS-é).

Qwerty4

JackSparrow88
De gondolom azt azér csinálta meg kétmagosra optimalizálták és nekem nem olyan van...

Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB

JackSparrow88
Na, ki is nyomtam. Az utolsó pályán azt a köcsögöt is elsõre sikerült kinyírnom. Hát télleg rövidke naon és könnyû is de mind1. Amúgy te nem arra gondolsz h néha a game megállt egy pár mp-re, mer olyat csinált nekem...

Prince23
Hidd el bugok nélkül se lenne fasza játék... de nekem speciel nem voltak bugok 1.2-vel. 😮 ez egy nagyon erõs átlag játék.
RNagyon rövíd a játékideje 4-4.5 óra. Kevés küldetések is vannak. Kb 6...
Neked nem swappol/laggol amúgy a gém idõszakosan?

JackSparrow88
Hát én most jáccok vele és végülis nem lenne rossz játék, ha nem fordulnának elõ idegesítõ bugok benne: pl. vmikor a pálya betöltésekor minden világos v. sötét. Ezt csak úgy lehet orvosolni ha a loadra megyünk és újból betöltjük a pályát/epizódot. Sztem ez naon súlyos hiba, ráadásul úgy, már fel is van javítva nekem az 1.2-sel. És persze valóban elég könnyû, én már a felén is túl vok és csak párszor haltam meg eddig. De amúgy önmagában fasza játék lenne de sajnos számtalan hiba lerontja a játékélmény olykor...

Qwerty4
Mi Top 10?Kérdés, hogy a Top 200-ba belefér-e? xD

Qwerty4

Prince23
Na épp most vittem végig casualban ezt. Nem tököltem most harddal. egy gyors ko-t akartam a gémmel. De hogy ennyire rövid legyen, ez már gáz! Ma tettem fel 12:30-kor, és 18:30-ra kivégeztem ezt a játékot. Ahhoz képest h 2 dl dvd-s, tömörre sikerült! És néhol könnyûre is... egyedül a páncélos lények megjelenése izasztotta meg fõhûsünket... hisz valami sugarat lövel ki folyamatosan...
Limonádés játék a javából, a köbön! Teljesen átlagos, nem rossz játék, de nem is az év játéka! Top 10-ben ott van, persze a legvégén kb. A sztori engem nem hatott meg így a Far Cry és a Lost planet után. Igen... én a játékban ezekete astilusjegyeket ismertem fel a Rainbow Six vegas elemeivel együtt (parancskiosztások). Na és ne feledkezzünk meg a GTA szerû autóvezetésrõl sem, ugyanis 2 pályán nélkülözhetetlen a Humvee. A játékban nagyon kevés fegyver áll rendelkezésünkre. Alapfegyver az M4 Carbine. Ehhez különbözõ, szám szerint mindössze 2 plazmafegyver szerûség és egy rakétalövõ áll. És úgy látszik mostanság elég gyakori név a Logan😄 Logan Sommers. Így hívják az ellenfelünket. A végkifejlet helyszíne tetszetõsen hangulatos map volt, d emégis olyan rövidkés volt az utolsó map.
Kiemelkedõ pálya, sztem itt egyértelmûen a hidas jelenet volt, helikopterrõl a magaslatból nézvén a dögöt.
Grafika: 8.5
Hangok: 9
Irányíthatóság: 9
Küldetések: 7.5
Hangulat: 5.5

Qwerty4
Hasonló nekem a GoW-ba volt, itt úgy emlékszem nem...

Qwerty4

Prince23
Most játszom vele.
Nektek is swappol-laggol a játék? Idõközönkét mindig csinálja, tizednyi secundumig meg áll a kép és megy minden simán, és ez ismétlõdik.

Heuro
Sajnos késõn olvastam a problémát.
Ilyen akkor fordulhat elõ, ha valahogy sikerült lelõnöd a BOSS-t, mielõtt még bementél volna a kalitkába.
Mert akkor valóban nincs mit csinálni.

JackSparrow88
Ja a kormány volt bedugva, azér csinálhatta, mind1,most már jó, de azért thx

húzd ki a gépedbõl a gamepadot vagy joystick-ot.ha akkor is még forog körbe körbe akkor nemt om mi van.

Computer:Intel Core 2 Duo 2.66ghz,2028mb ram,ASUS EN 9600GT Silent HTD 512MB DDR3 ,Win 7 home premium Shows:Weeds,My Name Is Earl,24,,LOST,Two and a half men,Californication.

JackSparrow88
Hy, lécci segítsetek vhogy mer nagy gáz van a game-el. Betöltöm a pályát és amikor már bejön minden akkor csak annyi történik g forgok körbe körbe(eközbe nem nyomok smmilyen gombot se) és nem lehet menni, beakadok. Már feltettem hozzá a javítást is (1.2-es) de az sem változatott a helyzeten. Pedig annyira teccik a játék de így nemtok vele jáccani. Ráadásul próbáltam másik pályát betölteni és onnét folytatni de a helyzet változatlan maradt: csak forgok körbe-körbe és annyi. Mi a f*sz baja van?

Qwerty4
Akkor ez tényleg gáz.<#nyes>

Qwerty4

kovecses
nincs ott

le is töröltem a játékot

Töltsd le, teszteld és ha tetszik vedd meg és támogasd ezzel a készítőket!

Hy mindenki! A játék tökéletesen megy,de a menü beakad néha. Mi a megoldás rá azon kívül,h a videókat kitöröljük belõle,és h letöröljük a játékot?????

Prince23
ez pedig egy jó game, csak sajna az optimalizálással szétkúrták, nem kicsit nagyon😞((((

Qwerty4
Nyisd ki a szemedet.Ott fennt a platformokon szökik ide-oda és lõ.
Ha tényleg nincs ott a boss akkor ez egy orbitálisan gáz bug...

Qwerty4

kovecses
De nincs BOSS és nem is történik semmi, be vagyok zárva ebbe a sz*rba és az ég világon kívül nem történik semmi!

Snexi
Lõni a boss-t mint állat

kovecses
A végén, itt mit kell csinálni:

A cracket melyik könyvtárba kell rakni mell a binaresbe ahova eggyértelmû lenne nem reagál.

Qwerty4
Nem tudom már honnan másoltam, de nem én találtam ki az biztos...

Qwerty4

extra sensory
Itt valami el van írva. Hogy lehet ennek a minimum konfigja 2 GB ram? Mi ez Crysis 2...?? <#idiota> Nem tudom hol írják ezt, de össze-vissza van ez a gépkonfig meghatározás is.

Nézd meg itt, hogy mennyit írnak minimumnak. Ez kész röhej. Hogy lehet ennyire nagy a különbség?

Vagy csekkold meg itt is hogy mennyi a minimum...

Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick

Bokafix2
Itt az SG-n nem érhetõ el ennek a demója?

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

Qwerty4
Lõjjed a sárga pontjait, majd szökj le amiután egyet forgatott magán.Vedd el az RPG-t és azzal célozd a többi sárga pontját.Egyszer csak kifingik.
Remélem érthetõ volt. xD

Qwerty4

Tatyla
ott vagyok hogy egy ilyen csiratorony kijött a földböl mindig tolyik magábol kicsiket ,írja hogy nehéz fegyverekkel löjem a gyenge pontját de hát mi az ,nem akar lehasalni sehogy se?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Sokaknak, sokszor. Töltsd be újra a pályát. Esetleg 2-szer, nekem az volt a maximum, ami kellett a sötétség eloszlatásához.

Ha elkapta, nem ereszti!

Tatyla
valakinek vol olyan grafikai hiba amikor betöltötte a következö pályát,tök sötét lett az egész?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

wedge31
Egyetértek, a tavalyi fps felhozatalból nálam csak a Bioshock elözi meg nekem is bejött a game.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

arty
a szép is 😉

Forza.

a jo játék ott kezdödik hogy gears of war meg assassin's creed
Qwerty4
Ugyanmár mit kell itt magyarázkodni.
Ha itt kezdõdik neked egy jó játék vagy egy közepes szintû akkor baj van(?)...

Qwerty4

AtiRadish
De gecó miért rossz? Oks 5óra 40 perc alatt jatszottam végig, meg volt benne vagy 3 olyan vizualis bug h. fejreálltam, de lehet az a VGA ra foghato, DE sztem grafikaja csak crysisnek van jobb a mai jatekpiacon, es elvezetes volt a kampány is, meg a sztori is. Multirol nem nyilatkozok mert nemtom milyen.

Qwerty4
De rossz!

Qwerty4

Hát nagyon rövid játék lehetet volna hosszab is mert azért 10gb vagy több
De nem rossz
Tatyla
valaki egyszer irta hogy mit kell kitörölni ha már a menüben kifagy vagy az exe.fájl leállt hibával kilép,pls help!