684
  • w77d
    ez az első.. tökön is szúrnám magam ha ingyenes lett volna, 2 hete vettem meg.....
  • wedge31
    Szerintem ez nem a Blacksite hanem az elsö rész.
  • grebber
    Az amerikai légierő szponzorálásával ingyenesen elérhető lett a Blacksite: Area 51 című játék.

Innen letölthető
  • extra sensory
    Nekem rohattul kell.
  • Bokafix2
    Hát... nem. Nem akarom lecserélni a Geforce 6600-mat ilyen szedett-vetett silány VGA-nak csúfolt kártyácskára.
  • w77d
    a francba, akkor dobhatom ki... nem kell?? XD
  • Bokafix2
    Mivel gyenge a videókártyád, alapból ki van kapcsolva ez a funkció.
  • Shep
    Akkor nem tudom mi lehet.
  • w77d
    Vistával próbálkozok és nem megy...
  • Shep
    Pista alatt próbálkozz.
  • w77d
    erre élsimitást hogy lehet adni??? nekem az a menüpont mindíg "ki" üzemmódon marad...
  • w77d
    No megvettem a játékot, nemsokára nekiesek :)
  • Szasza20
    Hát elég is volt belőle az első 2 pálya, 11 Giga? hát 6 giga a Crysis! Na mindegy azt hittem azért lesz ebbe a 11 gigába valami! Lomtár!
  • daf xf
    Sziasztok!Valaki elmondja h. a grafikát hogyan tom állítani hiába álíltom ugyan ugy marad:(
  • A tumi
    Végignyomtam!
    Egyszer játszható játék.Semmi extra...csak tudnám mi volt benne majnem 11Giga.:D
    Nekem nem szaggatott,a kocsiból is kiszálltam mindig hibátlanul.
    1.2 patch fent volt.
  • A tumi
    Hello.
    Hogy kell megölni azt a nagy lézerrel lövő idegent akit elvileg rakétával kell kinyírni?
  • Qwerty4
    Sajnos átlagos, mert egyre több ilyen jelenik meg. :(
  • Prince23
    5 óra alatt végig lehet vinni... egy erős átlagos játék, semmi több annál:)
  • Qwerty4
    Egynek elmegy. :)
    Végülis lassú tempóval max. két nap.

Van benne pár érdekes boss-fight, azok talán bejöhetnek még neked...
  • A tumi
    Kicsit visszaolvasva kétségeim támadtak a játék felrakását illetően.
    Lehet fel sem teszem.
    :D
  • A tumi
    Bocsi a lámáért,már meg is találtam a kérdésemre a választ.
    Mediumon simán megy.
  • A tumi
    Hello!
    Szerintetek ilyen konfig(P4 3GhZ proci,1Gram,7600GS vga)alatt elfut a játék?
  • Prince23
    Ja én spec arra gondoltam a swappolást, és nekem is x2 van...
  • Qwerty4
    Szerintem nem, nekem 2x magos procim van és a GoW mégis ezt csinálta (ua. a graf. motor, mint a BS-é).
  • JackSparrow88
    De gondolom azt azér csinálta meg kétmagosra optimalizálták és nekem nem olyan van...
  • JackSparrow88
    Na, ki is nyomtam. Az utolsó pályán azt a köcsögöt is elsőre sikerült kinyírnom. Hát télleg rövidke naon és könnyű is de mind1. Amúgy te nem arra gondolsz h néha a game megállt egy pár mp-re, mer olyat csinált nekem...
  • Prince23
    Hidd el bugok nélkül se lenne fasza játék... de nekem speciel nem voltak bugok 1.2-vel. :O ez egy nagyon erős átlag játék.
    RNagyon rövíd a játékideje 4-4.5 óra. Kevés küldetések is vannak. Kb 6...
    Neked nem swappol/laggol amúgy a gém időszakosan?
  • JackSparrow88
    Hát én most jáccok vele és végülis nem lenne rossz játék, ha nem fordulnának elő idegesítő bugok benne: pl. vmikor a pálya betöltésekor minden világos v. sötét. Ezt csak úgy lehet orvosolni ha a loadra megyünk és újból betöltjük a pályát/epizódot. Sztem ez naon súlyos hiba, ráadásul úgy, már fel is van javítva nekem az 1.2-sel. És persze valóban elég könnyű, én már a felén is túl vok és csak párszor haltam meg eddig. De amúgy önmagában fasza játék lenne de sajnos számtalan hiba lerontja a játékélmény olykor...
  • Qwerty4
    Mi Top 10?Kérdés, hogy a Top 200-ba belefér-e? xD
  • Prince23
    Na épp most vittem végig casualban ezt. Nem tököltem most harddal. egy gyors ko-t akartam a gémmel. De hogy ennyire rövid legyen, ez már gáz! Ma tettem fel 12:30-kor, és 18:30-ra kivégeztem ezt a játékot. Ahhoz képest h 2 dl dvd-s, tömörre sikerült! És néhol könnyűre is... egyedül a páncélos lények megjelenése izasztotta meg főhűsünket... hisz valami sugarat lövel ki folyamatosan...
    Limonádés játék a javából, a köbön! Teljesen átlagos, nem rossz játék, de nem is az év játéka! Top 10-ben ott van, persze a legvégén kb. A sztori engem nem hatott meg így a Far Cry és a Lost planet után. Igen... én a játékban ezekete astilusjegyeket ismertem fel a Rainbow Six vegas elemeivel együtt (parancskiosztások). Na és ne feledkezzünk meg a GTA szerű autóvezetésről sem, ugyanis 2 pályán nélkülözhetetlen a Humvee. A játékban nagyon kevés fegyver áll rendelkezésünkre. Alapfegyver az M4 Carbine. Ehhez különböző, szám szerint mindössze 2 plazmafegyver szerűség és egy rakétalövő áll. És úgy látszik mostanság elég gyakori név a Logan:D Logan Sommers. Így hívják az ellenfelünket. A végkifejlet helyszíne tetszetősen hangulatos map volt, d emégis olyan rövidkés volt az utolsó map.
    Kiemelkedő pálya, sztem itt egyértelműen a hidas jelenet volt, helikopterről a magaslatból nézvén a dögöt.
    Grafika: 8.5
    Hangok: 9
    Irányíthatóság: 9
    Küldetések: 7.5
    Hangulat: 5.5

• Qwerty4
    Hasonló nekem a GoW-ba volt, itt úgy emlékszem nem...
  • Prince23
    Most játszom vele.
    Nektek is swappol-laggol a játék? Időközönkét mindig csinálja, tizednyi secundumig meg áll a kép és megy minden simán, és ez ismétlődik.
  • Heuro #612
    Sajnos későn olvastam a problémát.
    Ilyen akkor fordulhat elő, ha valahogy sikerült lelőnöd a BOSS-t, mielőtt még bementél volna a kalitkába.
    Mert akkor valóban nincs mit csinálni.
  • JackSparrow88
    Ja a kormány volt bedugva, azér csinálhatta, mind1,most már jó, de azért thx
  • hitch
    húzd ki a gépedből a gamepadot vagy joystick-ot.ha akkor is még forog körbe körbe akkor nemt om mi van.
  • JackSparrow88
    Hy, lécci segítsetek vhogy mer nagy gáz van a game-el. Betöltöm a pályát és amikor már bejön minden akkor csak annyi történik g forgok körbe körbe(eközbe nem nyomok smmilyen gombot se) és nem lehet menni, beakadok. Már feltettem hozzá a javítást is (1.2-es) de az sem változatott a helyzeten. Pedig annyira teccik a játék de így nemtok vele jáccani. Ráadásul próbáltam másik pályát betölteni és onnét folytatni de a helyzet változatlan maradt: csak forgok körbe-körbe és annyi. Mi a f*sz baja van?
  • Qwerty4
    Akkor ez tényleg gáz.
  • kovecses
    nincs ott

le is töröltem a játékot
  • gregtom6
    Hy mindenki! A játék tökéletesen megy,de a menü beakad néha. Mi a megoldás rá azon kívül,h a videókat kitöröljük belőle,és h letöröljük a játékot?????
  • Prince23
    ez pedig egy jó game, csak sajna az optimalizálással szétkúrták, nem kicsit nagyon:(((((