Blacksite: Area 51
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
i7-3770+Hyper TX3 EVO / Asrock B75 Pro3 / Sapphire 280X Vapor-X Tri-X / 16GB DDR3 1600mhz cl9 / Samsung 850 Evo 250Gb SSD / LG 42LB650V Cinema3D | Logitech Z-5500
AMD Athlon 64 x2 4200+|ASUS M2N4-SLI|Point of View GF8500gt 512mb @594/1188|2GB dual chanel DDR2 KINGMAX 800mghz|powerLogic 500w táp
Egyszer játszható játék.Semmi extra...csak tudnám mi volt benne majnem 11Giga.😄
Nekem nem szaggatott,a kocsiból is kiszálltam mindig hibátlanul.
1.2 patch fent volt.
\"A jövő nagy csatáit a páncélosok fogják megvívni.\" Heinz Guderian a páncélosok atyja 1936
Hogy kell megölni azt a nagy lézerrel lövõ idegent akit elvileg rakétával kell kinyírni?
\"A jövő nagy csatáit a páncélosok fogják megvívni.\" Heinz Guderian a páncélosok atyja 1936
Végülis lassú tempóval max. két nap.
Van benne pár érdekes boss-fight, azok talán bejöhetnek még neked...
Qwerty4
Lehet fel sem teszem.
😄
Mediumon simán megy.<#whatever>#whatever>
Szerintetek ilyen konfig(P4 3GhZ proci,1Gram,7600GS vga)alatt elfut a játék?
Qwerty4
Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB
RNagyon rövíd a játékideje 4-4.5 óra. Kevés küldetések is vannak. Kb 6...
Neked nem swappol/laggol amúgy a gém idõszakosan?
Limonádés játék a javából, a köbön! Teljesen átlagos, nem rossz játék, de nem is az év játéka! Top 10-ben ott van, persze a legvégén kb. A sztori engem nem hatott meg így a Far Cry és a Lost planet után. Igen... én a játékban ezekete astilusjegyeket ismertem fel a Rainbow Six vegas elemeivel együtt (parancskiosztások). Na és ne feledkezzünk meg a GTA szerû autóvezetésrõl sem, ugyanis 2 pályán nélkülözhetetlen a Humvee. A játékban nagyon kevés fegyver áll rendelkezésünkre. Alapfegyver az M4 Carbine. Ehhez különbözõ, szám szerint mindössze 2 plazmafegyver szerûség és egy rakétalövõ áll. És úgy látszik mostanság elég gyakori név a Logan😄 Logan Sommers. Így hívják az ellenfelünket. A végkifejlet helyszíne tetszetõsen hangulatos map volt, d emégis olyan rövidkés volt az utolsó map.
Kiemelkedõ pálya, sztem itt egyértelmûen a hidas jelenet volt, helikopterrõl a magaslatból nézvén a dögöt.
Grafika: 8.5
Hangok: 9
Irányíthatóság: 9
Küldetések: 7.5
Hangulat: 5.5
Nektek is swappol-laggol a játék? Idõközönkét mindig csinálja, tizednyi secundumig meg áll a kép és megy minden simán, és ez ismétlõdik.
Ilyen akkor fordulhat elõ, ha valahogy sikerült lelõnöd a BOSS-t, mielõtt még bementél volna a kalitkába.
Mert akkor valóban nincs mit csinálni.
Computer:Intel Core 2 Duo 2.66ghz,2028mb ram,ASUS EN 9600GT Silent HTD 512MB DDR3 ,Win 7 home premium Shows:Weeds,My Name Is Earl,24,,LOST,Two and a half men,Californication.
le is töröltem a játékot
Töltsd le, teszteld és ha tetszik vedd meg és támogasd ezzel a készítőket!
Ha tényleg nincs ott a boss akkor ez egy orbitálisan gáz bug...
Qwerty4
Nézd meg itt, hogy mennyit írnak minimumnak. Ez kész röhej. Hogy lehet ennyire nagy a különbség?
Vagy csekkold meg itt is hogy mennyi a minimum...
Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick
Remélem érthetõ volt. xD
Qwerty4
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Ha elkapta, nem ereszti!
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Ha itt kezdõdik neked egy jó játék vagy egy közepes szintû akkor baj van(?)...
Qwerty4
De nem rossz