684
  • Qwerty4
    Nyisd ki a szemedet.Ott fennt a platformokon szökik ide-oda és lő.
    Ha tényleg nincs ott a boss akkor ez egy orbitálisan gáz bug...
  • kovecses
    De nincs BOSS és nem is történik semmi, be vagyok zárva ebbe a sz*rba és az ég világon kívül nem történik semmi!
  • Snexi
    Lőni a boss-t mint állat
  • kovecses
    A végén, itt mit kell csinálni:

• zadorjan
    A cracket melyik könyvtárba kell rakni mell a binaresbe ahova eggyértelmű lenne nem reagál.
  • Qwerty4
    Nem tudom már honnan másoltam, de nem én találtam ki az biztos...
  • extra sensory
    Itt valami el van írva. Hogy lehet ennek a minimum konfigja 2 GB ram? Mi ez Crysis 2...?? Nem tudom hol írják ezt, de össze-vissza van ez a gépkonfig meghatározás is.

Nézd meg itt, hogy mennyit írnak minimumnak. Ez kész röhej. Hogy lehet ennyire nagy a különbség?

Vagy csekkold meg itt is hogy mennyi a minimum...

• Bokafix2
    Itt az SG-n nem érhető el ennek a demója?
  • Qwerty4
    Lőjjed a sárga pontjait, majd szökj le amiután egyet forgatott magán.Vedd el az RPG-t és azzal célozd a többi sárga pontját.Egyszer csak kifingik.
    Remélem érthető volt. xD
  • Tatyla
    ott vagyok hogy egy ilyen csiratorony kijött a földböl mindig tolyik magábol kicsiket ,írja hogy nehéz fegyverekkel löjem a gyenge pontját de hát mi az ,nem akar lehasalni sehogy se?
  • NRK
    Sokaknak, sokszor. Töltsd be újra a pályát. Esetleg 2-szer, nekem az volt a maximum, ami kellett a sötétség eloszlatásához.
  • Tatyla
    valakinek vol olyan grafikai hiba amikor betöltötte a következö pályát,tök sötét lett az egész?
  • wedge31
    Egyetértek, a tavalyi fps felhozatalból nálam csak a Bioshock elözi meg nekem is bejött a game.
  • arty
    a szép is ;)
  • Szabis
    a jo játék ott kezdödik hogy gears of war meg assassin's creed
  • Qwerty4
    Ugyanmár mit kell itt magyarázkodni.
    Ha itt kezdődik neked egy jó játék vagy egy közepes szintű akkor baj van(?)...
  • AtiRadish
    De gecó miért rossz? Oks 5óra 40 perc alatt jatszottam végig, meg volt benne vagy 3 olyan vizualis bug h. fejreálltam, de lehet az a VGA ra foghato, DE sztem grafikaja csak crysisnek van jobb a mai jatekpiacon, es elvezetes volt a kampány is, meg a sztori is. Multirol nem nyilatkozok mert nemtom milyen.
  • Qwerty4
    De rossz!
  • Szabis
    Hát nagyon rövid játék lehetet volna hosszab is mert azért 10gb vagy több
    De nem rossz
  • Tatyla
    valaki egyszer irta hogy mit kell kitörölni ha már a menüben kifagy vagy az exe.fájl leállt hibával kilép,pls help!
  • Qwerty4
    Doom 3, nem? :D
  • AtiRadish
    Doom 4... ja, minden idok legjobb FPS-e, csak kár h. elakadtam a 2. pályán =(
  • Szabis
    KÖSZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • steweee
    trainer nélkül alapból nem játszok ilyen játékkal. míg a doom3 doom4 okosan ki volt találva nehézség szerint, itt elkezdtem és beleragadtam cosmó játékidőval meg újratöltéssel egyes helyeken. na olyankor god mód, mertg a sztori az jó érdekel a végigjátszás
  • Qwerty4
    gamecopyworld, keres, talál
  • Szabis
    CSÁ nem tudja meg mondani valaki hogy honan lehet letölteni a 1.2 crackot
  • w77d
    az area51 első része nekem a végtelen számú földönkívüli miatt nem tetszett. ott abba is hagytam amikor valami hangáérban áradtak mindenfelől és csak ész nélkül lődözni kellett. Ezt még nem próbáltam, mert nem tudtam sehonnan sem beszerezni :(
  • Qwerty4
    Nekem igazából se az Area 51, se ez nem tetszett.Ez alapból mégjobban nem jött be, de a vége sztem jól sikerült és az felhozta 50-60% közöttire a játékot az értékelésemnél. :)
    Amúgy ég és föld a két játék.Teljesen más a hangulat, környezet,a alpszitu.
    Míg az első egy túlélőtúra lezárt területeken, sötétben, a BS meg nyílt terepen játszódó CoD4-szerű háború...

Általánosan tényleg rosszabb a BlackSite.Az Area 51 meg valamiért nem tudott megfogni, ki tudja, nem tudtam ráhangolódni...
  • steweee
    hát gondolkodtam rajta hogy legalább letöltöm. de ezek után még ingyen is kérdéses hoyg van e értelme. pedig az area51 nekem tetszett, azzal sztem semmilyen téren nem volt hiba

ehhez peccs esetleg?
  • arty
    nekem azok megmaradtak ... de ettől még azonos konkluziora jutottam a játékot illetően :D
  • Vincentcloud
    Bár lehet nekem nagyok az igényeim, hogy ha folytatok 1 játékot akkor maradjanak meg a meg a mentéseim, és az irányítás beállítások.
  • Vincentcloud
    Én nem akarok senkit megsérteni, de ez a játék úgy szar ahogy van. Mert azt még elviseltem benne hogy a pálya elején feketeség van csak, de a pálya közepén is, na ez már tényleg gáz. Ez a játék érv a warez mellett.
  • Qwerty4
    igen...
  • Amiga
    XP alatt 1 GB RAM-mal elindul?
  • arty
    én 1-1.5h ora után azt mondom, h DEL

ilyen szinten eelrontott játékkal ritkán találkozom ... a gfx szép, de a pályák ... folyoso.. szoba.. kinti rész ... megint folyoso ... át szobákon ... kinti rész ... folyosok ... :D

és miota jönnek az alienek ... extra gyér, fantáziátlan katyvasz. ami minimálisan szorakoztato lehetne, az a rongybaba fizika, de látni, h ahol elkap X lőszert az ellen, elindul egy szkriptelt meghalási anim :( illuziorombolo, 2008ban ilyen szinten ez vicc.

h a nagyobb dögöket szimplán lelövöd és kész... hátez ... :D

dizájn 1/10
    gfx 7/10
    játékmenet 0/10
    változatosság -42/10
  • cumfu
    köszi
  • Qwerty4
    Minimum:
    3.0 GHz Intel or AMD Equivalent Processor
    2 GB RAM
    15 GB Hard Disk Space
    256 MB Pixel Shader 3.0 Video Card
    Windows compatible Sound Card
  • cumfu
    Heló! Gépigényét valaki letudná írni? Előre is köszi
  • Qwerty4
    Nálam is volt ilyen probléma néha pont 2600XT-vel, de túlléptem rajta, úgyis szerencsére csak ritkán jött elő, de nagyon csúnya volt.
  • twine
    Sziasztok

Találkozott már valaki ennél a játéknál, olyan problémával hogy ha be van kapcsolva a dinamikus árnyékok, akkor az árnyékok széle meg sok helyen szinte az egész árnyék olyan pixeles, mintha kb 320*240-es lenne! Rémlik mintha lett volna már ilyen probléma más játékban is, de lövésem sincs melyiknél és volt e megoldás....Valami driver problémára gyanakszom, de most zsir uj a Vista, és a 8.3-as driver van fent az ATI Hd2600Xt-hez....Ötlet hozzászólás javaslat?
    Köszi
    Twine