Blacksite: Area 51
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy ég és föld a két játék.Teljesen más a hangulat, környezet,a alpszitu.
Míg az elsõ egy túlélõtúra lezárt területeken, sötétben, a BS meg nyílt terepen játszódó CoD4-szerû háború...
Általánosan tényleg rosszabb a BlackSite.Az Area 51 meg valamiért nem tudott megfogni, ki tudja, nem tudtam ráhangolódni...
Qwerty4
ehhez peccs esetleg?
ilyen szinten eelrontott játékkal ritkán találkozom ... a gfx szép, de a pályák ... folyoso.. szoba.. kinti rész ... megint folyoso ... át szobákon ... kinti rész ... folyosok ... 😄
és miota jönnek az alienek ... extra gyér, fantáziátlan katyvasz. ami minimálisan szorakoztato lehetne, az a rongybaba fizika, de látni, h ahol elkap X lõszert az ellen, elindul egy szkriptelt meghalási anim 😞 illuziorombolo, 2008ban ilyen szinten ez vicc.
h a nagyobb dögöket szimplán lelövöd és kész... hátez ... 😄
dizájn 1/10
gfx 7/10
játékmenet 0/10
változatosság -42/10
Forza.
AMD 6000+, 2giga ram 800Mhz, MSI K9A2 Neo-f, Galaxy 8800gt
3.0 GHz Intel or AMD Equivalent Processor
2 GB RAM
15 GB Hard Disk Space
256 MB Pixel Shader 3.0 Video Card
Windows compatible Sound Card
Qwerty4
AMD 6000+, 2giga ram 800Mhz, MSI K9A2 Neo-f, Galaxy 8800gt
Qwerty4
Találkozott már valaki ennél a játéknál, olyan problémával hogy ha be van kapcsolva a dinamikus árnyékok, akkor az árnyékok széle meg sok helyen szinte az egész árnyék olyan pixeles, mintha kb 320*240-es lenne!<#conf>#conf> Rémlik mintha lett volna már ilyen probléma más játékban is, de lövésem sincs melyiknél és volt e megoldás....Valami driver problémára gyanakszom, de most zsir uj a Vista, és a 8.3-as driver van fent az ATI Hd2600Xt-hez....Ötlet hozzászólás javaslat?
Köszi
Twine
Corsair Graphite White 600T; X58 Extreme,I7 950/Corsair Hydro H50,HyperX Genesis 3X2Gb 1600Mhz,Gigabyte 5770/1024mb,OCZ Agility3 60GB SSD,SamsungF3 1TB HDD,ChieftecCTG-600-80P,Benq 22\"FullHD
A gépem paraméterei CPU.2.7 Celeron ati 1950 pro 512 ram DDR2 2gb ram
szoval szerintem mennie kéne rendesen én nem szaggatna de ha nem javitsatok ki.
Az volt a gond hogy rosz helyen kerestem!
Ugyanis van 2 Application Data nevû rejtett mappa!
1 közvetlen a fiókomban, a másik pedig a Local Settings mappában!
A fiókomon bellül! Szal nem olvastam a leírásod elég figyelmesen! 😄
Amúgy tisztában vagyok mint gyakorlott windows használó hogy vannak rejtett mappák, és azt is tudom hogy lehet õket elõ csalogatni! 😄
Még 1x kösz a segítséget! 😊
Két megoldás van:
Ha az Intézõt szoktad használni: Eszközök - Mappa beállításai - Nézet fül - majd itt a "Rejtett fájlok és mappák" részt és bejelölöd a "megjelenítés"-t
Ha a Total Commander-t használod: Beállítások - Általános beállítások - majd a "Képernyõ" részen belül a Fájlablak szekciónál bejelölöd a "Látszik a rejtett/system fájl (csak szakembereknek!)-et
ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu
Qwerty4
Eredeti windows XP Home Edition van a gépemen, magyar nyelvû.
Rá kerestem ilyen nevü fájlra/mappára, de amit talált az csak a Program Files mappában lévõ mappa, ugye ide települt a játék. Meg ugye a startmenüben is szerepel Midway mappa. Ennyi
Nem értem hova ment akkor a játék nálam. :/
És ott van a Midway mappa.
Qwerty4
Valaki esetleg meg tudná mondani hol találom a játék mentéseit?
Köszönöm 😊
Én már nem is emlékszem, annyira egyszerû a módszer...
Lödd a köcsögöt azt ennyi.
Valszeg egyszerûbb ha a leggyengébb ponját támadod, mint SOK más embertársamnak is.<#alien>#alien>
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Kéne egy kis segitség !! Épp az Episode 5 elején vagyok amikor a helikopterrel kell megvédeni a convoyt !! Eddig meg is van de az alagut másik oldalán a hidon van egy bazi nagy szörny és elvileg azt kell kinyirni !! De hogyan ?? mert lövöm mint az állat csak nem akar megmurdálni !! Már szétlöttem a kamion tartályt de még mindig él !!
Enermax Fulmo GT ECA1092AG, Corsair HX620W, ASUS X99 Deluxe/3.1, Core i7 6800K@4,3Ghz, Corsair Dom. 4x4GB, ASUS GTX1070, WD 2+4TB, Lite-On iHES112, Samsung T27D590, ASUS Horus GK2000, Sharkoon M50
Big THX.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
A magyarítás letölthetõ az oldalamról: http://ibrik.atw.hu
Ha valaki tudja akkor segitsen koszi.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Galéria
SD456: A játék "\Binaries" mappájába visszatetted az eredeti EXE-t a tört helyére?
Nemtudjátok miért nem rakja fel az 1.2-es patch-et? Mindig ezt írja ki. Valami ötlet?<#help>#help>
PS3 ID: SDani456
Ha elkapta, nem ereszti!
200 at minimum a fejébe toltam mire megfeküdt
más
próbáltam újrajátszani egy pályát, és nem tölti be
csak fekete képernyõ azt kész!
ASUS M5A97-LE R2.0, AMD FX 8320E, 2x4GB DDR3 1866MHz, ASUS R7 265 2GB, Chieftec CTG-500-80P, Win7 SP1 x64
Ha elkapta, nem ereszti!
Gondolom a vége felé járhatok :-)
A Logan Sommers nevû csávóba hány millioszor kell belelõni, hogy megdögöljön? Fél órája lövöm azt semmmi!
Ha kinyírom az a vége vagy mennyi van még?
ASUS M5A97-LE R2.0, AMD FX 8320E, 2x4GB DDR3 1866MHz, ASUS R7 265 2GB, Chieftec CTG-500-80P, Win7 SP1 x64
A menü képernyõ alatti összeomlásra is van megoldás. Az Engine mappa néhány fájljában kell a beállításokat manuálisan átírni. A menüképernyõ azóta is ijesztõen akadozik, de legalább a játék fut, nem fagy.
Ha elkapta, nem ereszti!