684
  • Danryu82
    Sziasztok
    Nekem ha elindítom a játékot fekete a kép és ha kilépek, azt írja ki, hogy a program nem válaszol. Win7-em van és 64 bites. Most mit csináljak? Help!!!
  • mester1987
    Ki követelőzik te farokarc? :D
  • Qwerty4
    és még egy ja... xD
  • ricsa008
    ja :D
  • hiper KOCKA
    Ahelyett b.meg hogy követelőzöl inkább a modorodat simítanád... legalább 8x-osra.
  • mester1987
    te IDDDIÓTA
  • Bokafix2
    Vedd fel a felbontást és nem lesz annyira feltűnő.
  • Qwerty4
    Nincs és kész, hiába van ott a menüben.Pár kivételes UE3-as (PC-s) játék van, amiben van élsimítás, a többiben nincs...
  • mester1987
    akkor a menüben miért van te OKOS? normális kérdésre normális választ várok.

Kössz
  • Qwerty4
    Ebben a játékban nincs élsimítás!
  • ricsa008
    én már lassan egy éve várok de nem jön válasz kitartás :D
  • mester1987
    nem hiszem hogy senki sem tudja
  • mester1987
    Tud nekem valaki abban segíteni hogyan lehet a játékban az élsimítást alkalmazni, mert ha a beállításokban rányomok akkor eltűnik az opció, esetleg leírná valaki hogyan kell mauálisan alkalmazni az élsímítás a config fájlban.

Köszi
  • Viktorr
    Hello

Nekem a főmenüben akad az egész játék,nemtudok semmit megnyomni!

Van valami crackfix hozzá?
  • ricsa008
    már március óta várok egy választ de semmi 652 pls
  • Anteris
    "Vagy a warez miatt van a probléma"

már ingyen is le lehet tölteni a fullt.
  • terramax
    9600GT-én hogy futna? Előre is köszi a segítséget
  • hiper KOCKA
    Ajajj, Javaslok egy sound blaster audigy-t. Fröccsöntött kártyákra ne ruházz be, mert nem egyfomán jó minden gémhez. Hardveres gyorsítást sztem mindenképp húzd lejjebb.
  • norbi2fraktal
    alaplapi
  • norbi2fraktal
    igen,Realtek AC97
  • hiper KOCKA
    Hangkártyád integrált? Vagyis alaplapi? Az is gondot szokott okozni egyik-másik játéknál.
  • norbi2fraktal
    köszi hogy írtál, sztem a vga-nem hibás, mer 2hetes,és minden game megy rajta amit eddig nyomtam,patch nélkül nem próbáltam,de lehet hogy az a gond,és a legfrisseb driver/directX-em van
  • Bokafix2
    Vagy a warez miatt van a probléma, vagy a vga-dal nem okés valami. Legfrissebb driver és dx fenn van?
    Azt is meg kéne nézni, hogy patch nélkül ujraindul-e. Úgy nézted? Esetleg dxdiag-ban vedd lejjebb a hangkártya hardveres gyorsítását.
  • norbi2fraktal
    szevasztok légyszíves segítsetek!!
    nem rég szedtem le a game-t, feltettem az 1.2-es patch+crack és amikor elindítom a game-t, ujra indítsa a gépem( eddig semmilyen játékkal nem volt hasonló gondom)
  • shootme99
    Nah nekem most jött el az idő, nekiálltam, végigdaráltam narancs fokozaton... nem mondom, hogy könnyű volt, néhol többször kellett próbáljam, de összességében nem vészes.
    Amúgy a játék még felpeccselve is elég bugos, többször kifagyott, volt hol totál belassult, volt ahol a hang elment csak kép volt, szal elég ragyi de egyébként hangulatra nem olyan rossz, a grafó is tűrhető (persze minden fullon volt 1280-ban), egyszer végig lehet nyomni...
  • JackSparrow88
    Mondjuk innen: Gameburnworld
  • Qwerty4
    Hát ezen működnie kellene jó szépen.
    Biztos, hogy megvetted a játékot?
    ha nem akkor crackelted?Más játék megy?Egyéb fontos dolog?
  • tams073
    pentium 3,23Ghz 2gb ram geforce 9600gt xp szerintem elég combos
  • Qwerty4
    Kiírod a becsomagolt verzióban.Pont úgy, ahogy letöltötted.Beosztod úgy, hogy egy dvd-n maximum 4483 MB hely legyen.
    És ha majd újból kell, akkor egyesíted és ott van a dvd-kép.Majd telepíted.
  • kotivok

én letöltöttem netröl, de a dvd 1 több mint 5 gb. nem tudja vki h kéne kiírni dvd re ?
  • Qwerty4
    Van akinek tetszik, van akinek nem.Döntsd el miután kipróbáltad.
    Milyen a konfigod egyébként?
  • tams073
    sziasztok megvettem a játékot feltelepitettem és el is indul de nincs kép csak egy hiba üzenet valaki találkozott hasonlóval és h oldotad meg kösz
    tényleg ennyire rossz a játék mint amennyire irjátok?
  • ricsa008
    még mindig nincs arra valami trükk hogy amikor mozgok ne homályosodjon el a kép?
  • Qwerty4
    Az jó.
  • joe1980
    Én végigvittem,és nagyon tetszett!!!!!!!!Minden percét élveztem.
  • Qwerty4
    Sajnos nem, a videókártya nem tudja a shader model 3-at.A mem elég lenne.A proci az is elmenne...
  • Pate
    Menne a gépemen ???
    Celeron 2,6Ghz
    Connect 3D Radeon 9600 128MB AGP
    1,5GB DDR RAM
  • Fletcher77
    Komolytalan játék, de azért jól el lehet vele szórakozni. Nekem tetszik.
  • paci600
    Gondolom nincs hozzá cheat de ha van tudna valaki mondani
  • grebber
    Jaja első rész ezek szerint elírták :(