97
-
#16 a zenét se felejtsük ki, Blizzard gameknál természetes, hogy ötcsillagos a zenei élmény is :) amúgy a WoW sztem is tök jó game, egyedül az időigényével van gondom:( -
Big Bad Ryder #15 Nemá, ugy terveztem sulikezdés előtt leszokom -
magyarszurke #14 én egy ideig a COD eabja voltam,de amikor már leesett,hogy kocka vok,leálltam
sajnálom azokat,akik nem tudnak/akarnak maguktól lekattanni... -
Su0my #13 +1 gondolat: A jó grafika nem feltétlenül azt jelenti szerintem, hogy 15 FPS-sel megy a 2 millás gépen, de csillog és villog. A képi világ hangulata sokkal fontosabb-márpedig a WoW grafikája marha jópofa! Ja és elfut pl egy mezei GeForce 1-esen is... -
Soundmaker #12 1. Tudtommal nem terveznek újabb kiegészítőket.. ez is nagyobb patch formájában lesz elérhető...
2. Akik sose játszottak a WoW-al.. azok ne itt verjék már a nyálukat.. rengeteg embernek jelent közösséget, barátokat, és játékélményt a játék.. én is fikázhatnám a sok CS buzit az idióta Kocka COD-osokat de nem teszem mert ha az kell nekik akkor ám legyen...
3. Grafikát hagyjuk... manapság így épül fel egy játék : 99,5 % grafika, 0,5 % játékélmény... hagyjuk már... a Wownak nagyon jó a grafikája a játékélményéhez viszonyítva... -
#11 Mo miért nem talál ki ilyeneket? -
Cat #10 Ha adják mondjuk 30 dollárért, és megveszi a jelenlegi 6-8 millió WoW játékos az vagy 200 millió dollár tiszta bevétel, ráadásul ezek az emberek utána még biztosan több hónapot át fognak fizetni azért, hogy játszhassanak is vele. Ügyes :) -
#9 "Wrath of the Lich King" ez valahonnan ismerős, úgy rímel mint a "Rise of the Witch King" -
knightbali #8 Gondolom ennél meg már 80 lvl lesz a max, hogy megint rákényszerítsék a playereket, arra hogy megvegyék. -
ldavid #7 lassan ez is olyan lesz mint a sims, fejik amíg lehet -
YakHead #6 ...Ezért nyomod te törtszerveren -
#5 Még azt is bejelenthetik :) Elvégre van még egy project amirőt még nem jelentettek be... -
#4 Pedig azt hittem Diablo 3 következik :((( -
1488 #3 na a sok kockageci WoW-osnak újra csoroghat a nyála... Szarszánalom... Ha fizetnének se kéne -
Shadow041 #2 xar a WoW, tök xar a grefikája, be is kéne tiltani -
qtpman #1 leszarom ... :D(igen ez egy értelmes hozzászólás ;) )