97
  • Rage47
    a zenét se felejtsük ki, Blizzard gameknál természetes, hogy ötcsillagos a zenei élmény is :) amúgy a WoW sztem is tök jó game, egyedül az időigényével van gondom:(
  • Big Bad Ryder
    Nemá, ugy terveztem sulikezdés előtt leszokom
  • magyarszurke
    én egy ideig a COD eabja voltam,de amikor már leesett,hogy kocka vok,leálltam
    sajnálom azokat,akik nem tudnak/akarnak maguktól lekattanni...
  • Su0my
    +1 gondolat: A jó grafika nem feltétlenül azt jelenti szerintem, hogy 15 FPS-sel megy a 2 millás gépen, de csillog és villog. A képi világ hangulata sokkal fontosabb-márpedig a WoW grafikája marha jópofa! Ja és elfut pl egy mezei GeForce 1-esen is...
  • Soundmaker
    1. Tudtommal nem terveznek újabb kiegészítőket.. ez is nagyobb patch formájában lesz elérhető...
    2. Akik sose játszottak a WoW-al.. azok ne itt verjék már a nyálukat.. rengeteg embernek jelent közösséget, barátokat, és játékélményt a játék.. én is fikázhatnám a sok CS buzit az idióta Kocka COD-osokat de nem teszem mert ha az kell nekik akkor ám legyen...
    3. Grafikát hagyjuk... manapság így épül fel egy játék : 99,5 % grafika, 0,5 % játékélmény... hagyjuk már... a Wownak nagyon jó a grafikája a játékélményéhez viszonyítva...
  • ColdFire
    Mo miért nem talál ki ilyeneket?
  • Cat #10
    Ha adják mondjuk 30 dollárért, és megveszi a jelenlegi 6-8 millió WoW játékos az vagy 200 millió dollár tiszta bevétel, ráadásul ezek az emberek utána még biztosan több hónapot át fognak fizetni azért, hogy játszhassanak is vele. Ügyes :)
  • mikloss
    "Wrath of the Lich King" ez valahonnan ismerős, úgy rímel mint a "Rise of the Witch King"
  • knightbali
    Gondolom ennél meg már 80 lvl lesz a max, hogy megint rákényszerítsék a playereket, arra hogy megvegyék.
  • ldavid
    lassan ez is olyan lesz mint a sims, fejik amíg lehet
  • YakHead
    ...Ezért nyomod te törtszerveren
  • PsyhoApu
    Még azt is bejelenthetik :) Elvégre van még egy project amirőt még nem jelentettek be...
  • Rage47
    Pedig azt hittem Diablo 3 következik :(((
  • 1488
    na a sok kockageci WoW-osnak újra csoroghat a nyála... Szarszánalom... Ha fizetnének se kéne
  • Shadow041
    xar a WoW, tök xar a grefikája, be is kéne tiltani
  • qtpman
    leszarom ... :D(igen ez egy értelmes hozzászólás ;) )