97
  • rekettyes
    ez jó basszus , minden vágyam, hogy kínaiakkal csetelhessek
  • Komolytalan
    ""Aktívan wowozó két gyerekes - feleséges - nagy baráti körös -30 felé tendáló."
    Innentől fölösleges tovább is olvasni.paradoxon"effekt""
    Szerintem meg a te állításod a frei tomi effekt, vagyis besült az előítéleted. Bár nem te írtad, de ide kívánkozik hogy igen, akiket wowban megismerünk azokkal szoktunk is találkozni - 25-30 évesen már van rá mód (beül a család az autóba és elmegyünk hozzájuk:-)
  • Komolytalan
    13 euro.
  • Komolytalan
    Ja, ügyes, mondjuk az is hogy 300+ fejlesztő csak a WoW-val foglalkozik a Blizznél. A support, üzemeltetés még efölött. Szóval azért dolgoznak is egy kiegészítőn 10x annyit mint egy offline játékon.
  • Horsee
    Erről most az jut eszembe, mikor egy apa megfojtotta saját gyerekét, mikor az sírt. Bár igaz, hogy nem wow-ozás, hanem everquest-ezés közben. Neki is volt családja, mégis ezt tette...

Én is kipróbáltam a wow próbaverzióját... maga a játék tetszett, de nem akartam, hogy elvegye minden időmet, így "letettem". :)
  • Griphons
    Na ja... ez engem is érdekelne.
    Nem is a grafja xar, hanem inkább a látvány az, ami nem tetszik. 12 év felett már elég röhejes
    MaxPayne: ilyen loginnal, inkább ne próbáld a WoW-ot védeni, mert elég szánalmas :D
    Amúgy nincs azzal gond, hogy vki hobbiból játszik, csak ne bizonygassa, hogy a legjobb, meg a legrégebbi, mert körberöhögöm. Talán tessen megpróbálni a GuildWarst (még olcsóbb is mint a WoW), vagy a Lineage][ (nálam ez az örök favorit), de van számtalan ingyenes (valódban ingyenes, nem törtszerveres vacak) MMORPG is, ami sokkal szebb, és történetileg is jobb.
    Azt még hozzátenném, hogy nem vagyok kocka MMORPG-s, én is csak hobbiból nyomom ezeket.
  • picket
    Nem értem mit erőlködtök. Mindenki annyira képes hozzászólni egy témához, ameddig az IQ-jának rövid póráza engedi. Valakinél ez "hányok tűle g**i", valakinél "szar a grafika". Ezen nem kell erőlködni, mivel legális módszerekkel nem akadályozhatod meg abban, hogy éljen törvény adta jogával, hogy idióta legyen. Le kell szarni a fikázókat, és gondold/éld/tedd ami jól esik (törvény meg nem tiltja a wow-ot, ez nem Kína, de akinek az tetszik, az költözzön oda, melegen ajánlom, kellemes hely).
    Felesleges bővebben kifejteni, mindenki észre veszi egy fél mondatból is, hogy kinek mennyi víz, és mennyi egyéb matéria lötyög a fejében. És hülyével vitatkozni hülyeség, mert ő csak hülyeségről fog vitázni, ott meg megver a rutinjával :)
  • MaxPayne
    Legyakom azt az embert aki még 1x fikázni fogja a wow-ot. Régebben én is toltam a CoD-ot de mikor elkezdtem játszani a wow-al akkor annyira megfogott hogy otthagytam a cod-ot mivel ott mindig ugyan azok történnek és ugyan olyan mapokon játszhatok de a wowban... Mindig új területeket fedezhetek fel és sok új izgalmas dolog történik. Jobban leköt mint a CoD. Szerintem többen játszanak a világon WoW-on mint CoD-on. Nem fikázom és nem piszkálni akarom a CoD-osokat, mert isten ments én is toltam régen de kell a változás.
  • Gee the CM
    Hol a WoW-ban az RPG?
  • sermonizer
    Nem látom paradoxonnak azt, hogy normális életet élő emberként tudok hobbira időt szakítani. A wow ugyanis egyike a hobbijaimnak. Olyan szórakozás, ami nem megy semminek a rovására. Tény mindamellett, hogy két éve amióta megvan két karaktert sikerült feltolnom a maximum szintre. Mindamellett még élvezetet is okoz.
    A COD valóban nem tetszik,nem köt le. De csak egy példa volt. Behejetesíthető lenne akármelyik aktuális full extra grafos aktuális csodával. Bocsánat a COD fanoktól.
    A primitívséget meg akinek nem inge ne vegye magára.
    Grafika kérdésében meg azért a Crysist hoztam fel példaként, mert az, hogy a wownak ilyen a grafikája más célt szolgál, mint a Crysis tényleg szuper megjelenítése. A wownál is gondolom főleg pénz és belefektetett energia kérdése lenne, hogy közelítsen a kinézete a Crysishoz. Mindamellett negyed ennyi ember venné meg, negyed ennyi embernek futna a gépén.
  • sector512
    Én meg tudok fogalmazni :D
  • sector512
    "ami élvezetet okoz az függőséget is okozhat arra fogékony embereknél, és ez most tök mindegy, h wow vagy cod vagy cs vagy quake" Ebben teljesen igazad van, épp ezért nem a játékot kell szídni meg nem kell általánosítani. Minden játéknál vannak barmok akiknek akár magánéleti problémákat is okoz a játék. BF2-ben is pl tudok olyan embert mutatni aki napi átlag 7-8 órát játszott mióta megjelent a játék, vagyis több mint 2 éve. CS-ről ne is beszéljünk ugye :)
    Egyébként simán le lehet ülni játszani akár 1 órára is, annyira azért nem hosszúak a questek. Egy családapa meg ha ki akar kapcsolódni inkább otthon wowozzon mint üljön a kocsmába :)
  • who am I 7
    "Aktívan wowozó két gyerekes - feleséges - nagy baráti körös -30 felé tendáló."

Innentől fölösleges tovább is olvasni.paradoxon"effekt".Pont ugyan olyan vagy mint az általad "primitívnek" titulált fikázok.Sztem inkább gondolkozz el kicsit.Ha meg erre vagy büszke majd 30 éves fejjel, h anyámkinnyából beszélgetsz meg csak ezért lépsz fel...a családod mellett...Na mind1, megmondtam, az első sor pont elég.Szóval csak finoman ezekkel a nagyon nagy okoskodásokkal.Ez a te véleményed, viszont nem jogosít fel arra, h mindenkit primitívnek tarts aki nem ezt "vallja", mert igy pont az ellenkezője jön le....

(elmondom egyébként, h ami élvezetet okoz az függőséget is okozhat arra fogékony embereknél, és ez most tök mindegy, h wow vagy cod vagy cs vagy quake.A kérdés itt a célon van.Az élet céljai, és a mértékletesség.Viszont ebből a sorból az MMO-k kilógnak, mivel a questek sok időt vesznek igénybe.Nem úgy mint egy FPS-nél vagy diablonal, h leülsz lövöldözöl/püfölsz 1-2 órát és csá)
  • sector512
    Hehe tudod hány játék van a világon aminek nem ismerem a szabályait? Most akkor mindegyik külön faj? Counter strike faj, Battlefield faj pl? És ha nem ismerem az egyiket akkor azt utálni kell? Inkább játszál valamivel te is akkor nem kéne ilyen értelmes hozzászólásokon törni a fejedet. Meg értelmesebb időtöltés is lenne. Ha nem szeretek egy játékot le se szarom hogy írnak róla, pláne nem kezdek el fikázni meg okoskodni.

Üdv
  • Factor_007
    Az, hogy a világ minden táján élő emberrel összefuthatok a játékon belül verhetetlen. E nélkül a wow csak egy középkategóriás kalandjáték lenne.

Mint az összes MMO.

A COD is csak egy középkategóriás FPS. Sose kötött le az npc-k scripttelt futkározása a csicsás háttér előtt

Tehát a CoD nem középkategóriás, csak neked nem tetszik, értem. De már bele is estél abba a hibába amiért ezt a hosszászólást írtad. A másik dolog, hogy nem értem hogy sikerült kapcsolatot találnod a CoD és a wow között. Teljesen külön műfaj, és ebből fakadnak azok a dolgok amiket te hiányolsz.

Szerinted az úk Crysis, hány gépen fog futni full grafikával, akadásmentesen? 100-200ezer? ugyan már...

Szerinted az új Crysis MMO-nak készül? ugyan már... Ha most minden játékot úgy készítenének, hogy az mindenki gépén fusson akadásmentesen, akkor megállna a játékipar a fejlődésben. Ez nem lehet elsőrangú szempont.

Most nem a wowot akarom védeni, hisz én sosem wowoztam életemben, csak a hozzászólásod hiányosságaira hívtam fel a figyelmet.

• Acheron
    Maximálisan egyetértek az előttem szólóval,jól kifejtette a véleményét a wow-fikázós kérdésről.
  • Saccard
    Teljesen igaz mester!
  • sermonizer
    Aktívan wowozó két gyerekes - feleséges - nagy baráti körös -30 felé tendáló magamat mentálisan teljesen egészségesnek valló arc vagyok. Időnként elgondolkozom egy egy felröppenő wow hírhez kapcsolódó primitív hozzászólások miértjén.
    Többféle megközelítés is létezhet:
    1.Pszichológiai kényszer. Tény, hogy ha az ember le akar szokni valamiről, jelen esetben a kóros wow-ozásról akkor magában elkezdi utálni, gyűlölni a szenvedély tárgyát, ezzel magát győzködve arról, hogy soha többet nem foglalkozik korábbi szenvedélye tárgyával, hiszen az mennyire utálatos. Olyan ez, mint amikor az embert kidobja a barátnője. Ilyenkor jön az, hogy na az mekkora egy szemétláda riherongy ribanc:-DDD Én minden valaha volt exbarátnőmmel haragban vagyok, nem is beszélünk. Védekező mechanizmus:-)
    2. Anyagi ok(irigység) - Magadnak azt hazudod(és miután meg is győzted magad)és kifelé is azt hangoztatod, hogy a sok genya mennyi pénzt költ rá, és hogy te nem vagy hajlandó és inkább csajozol/pasizol->a,Fizettél Te már ki egy estét egy olyan helyen ahová elvitted a csajodat? Ritkán uszod meg az estét egy havi wow árából...(Mindamellett az igazi csajozos/pasizós-buliarcoknak eszükbe sem jut a wow-al vagy akármilyen játékkal foglalkozni - más beállítottság, ennyi.)
    3. Szociológiai, személyiségi okok.-Sokszor olvasom azt, hogy aki wowozik az kockafejű,zizzent,szétcsúszott senkiházi. Nincs élete,nincsenek barátai, nincs családja. Lehet, hogy van ilyen, de a többség normális.
    Tudni illik sokszor csak belépek és nem csinálok semmi mást csak chatelek. Kínaikkal, horvátokkal, szerbekkel, argentínokkal olaszokkal és ennyi. Az egyik kedvenc élményem az volt amikor együtt partiztam egy szerbel és egy horváttal. A szerb tudott angolul és horvátul is, a horvát lánycsak horvátul. Iszonyú jó barátok lettünk a történelmi múlt ellenére is. Évente többször is találkozunk, látogatjuk egymást.
    Az, hogy a világ minden táján élő emberrel összefuthatok a játékon belül verhetetlen. E nélkül a wow csak egy középkategóriás kalandjáték lenne. (A COD is csak egy középkategóriás FPS. Sose kötött le az npc-k scripttelt futkározása a csicsás háttér előtt...A II-világháborús témától pedig már hányok. - és hol van itt a többi játékos? Max ha felmész egy szerverre, ahol együtt gyakhattok, roppant kreatív.Utoljára jó fps-el valamikor a 90es években játszottam. Deux Ex I. - ismerős még valakinek?)
    4.Szar a graf. Ez ügyben már kifejtettem máshol itt az SG-n belül a véleményem. Tény, hogy nem az aktuális trend szerinti hiper-szuper csilli villi, de 8millió usernek fut a gépén fennakadás nélkül. Szerinted az úk Crysis, hány gépen fog futni full grafikával, akadásmentesen? 100-200ezer? ugyan már...

Nem kell a véleményemmel egyet érteni, de kissé dűhít mostanra a sok primitív hozzászólás. Én sem megyek egy Xbox vagy Playstation topicba fikázni, hogy a sok milliomos szemétláda, csak azért mert én nem engedhetem meg magamnak. Nem megyek párkereső oldalakra sem, hogy ott fikázzak, hogy na a sok befordult nem mer élőben barátkozni (a feleségem is egy ilyen oladalon ismertem meg)....stb...

Toleráljuk már egymást egy picit emberek.
  • Szefmester
    nem vagy ebben egyedül.. a wow függők mára egy külön fajt képviselnek.. velük szemben rasszista is lettem de nagyon :D

be akarok lépni az antiWoW szövetségbe..
  • Psyho06
    Úgy bírom az ilyen játékokat...Haverjaim is ha wowról beszélnek kb minden 2. szavát nem értem...
  • Evil Merodak
    A grafikáról csak annyit hogy Azerothban tényleg elfut a Geforce 1-esen tűrhető framerate-vel, de ha kimész Outlandre erősen esni fog a frame-k száma. Valószínűleg erre számíthatunk Northrend-en is.
  • csuszi
    :D:D:D:D:D:D:D:D
  • Rage47
    Remélem lesz intro trailer is, azokat nagyon bírom :)
  • aDannyBoy
    a hír megjelenése után lőtték fel a weboldalt,
    mivel időközben a cikkben említett BlizzCon elkezdődött
  • Picizöldfül
    Pff
  • Mr. Perfect
    Ez a cikk és/vagy a cikkíró nincs véletlen egy kicsit lemaradva? Katt ide:
    http://www.worldofwarcraft.com/wrath/
  • AZTA
    pedig szinte biztos hogy ezt külön meg kellesz venni..
  • Oblivion 5
    PC fOREVER!!!!!!!!!!!!!!!
  • Oblivion 5
    Jöhet FPS, RTS, MMORPG--->nek itt a wow.
    Brother in arms hell's Highway, Bioshock,Postl 3, Manhunt 2, wow: rath of the Lich King,Haze, UT3slinter cell convition 5, stb és a listát folytathatnám szerencsére pc-re:)
    Remélem minél hamarabb már kijönnek, pl Hellgate london, stb aminek csúcs a grafikája, játékélmény mind jöhet.
    De egy game van ami a kezdetektől is szar volt Diablo3, utobbi gammát senkinek nem ajánlom fos grafika, bár aki kilát valamit-e homályos szarból egészségére
  • moRtiZ
    Hat ez igen. a hirek 90%-anal 0 comment, ide meg jon 25-bol 15 fikazo komment. Gratulalok. Ugylatszik a wow hireknel megemelkedik a retardaltfaktor, sok hulyegyereknek muszaj flame inditassal probalkoznia.

Bar en abbahagytam a wowot egy ideje, szerintem ez a kieg is kurvajo lesz, akarcsak az elozo. A grafikajaval szerintem eddig sem volt baj, ezutan sem lesz ahogy az ingame trailert neztem. A wowos community iszonyatosan fog orulni ennek a cuccnak. Megertem oket, en is orulnek neki ha meg jatszanek.
  • Szefmester
    a wownak valóban jobb a grafikája mint a játékélménye.. egy unalmas farmolós raidelős mocsok..:P ja és hogy tudd .. játszottam vele nem is tört szerveren.. tehát tudom miről beszélek.. közsösség? barátok? majd szólsz ha meghívod őket egy szülinapi bulidra és el is jönnek? imádok röhögni a sok kockán akiknek életük nincs mert amint van egy csepp kis idejük irány a wow.. a csendes kis kocagamerekkel nincs bajom de amit a kockák művelnek.. kivi leszek ezt az 5 szintet hány óra alatt fogják elérni rekordra..
  • Oblivion 5
    Mindenfajta game jöhet de 8800GTX, Core 2 proc, 8GB ddr ram- on elfusson:)
  • Oblivion 5
    Ezt el sem hiszem!
    Nagyon örülök neki több PvP lehtőség kéne és egyedül összegyüjthető Tier cucc.
    Na igen meg kéne némi változatosság a Battleground-ban, Av-ben több pája kéne nem csak 1.
    Hát igen némi bug-ot is ki lehetne venni,,,
    De a játék nagyon jó!!!
    Acheron, hogy válaszoljak a kérdésedre 7900Ft a feltőltőkártya de MediaMark-ban sokkal drágább.
    www.galaxisnet.hu próbáld meg itt:)
  • Gipsz75
    Hehe..nézzétek meg a South Park WOW-os részét:)

Ilyenkor mindíg az jut eszembe:D
  • Cat 02 #22
    "Minden korábbi infó megerősítve! Lvl80, Arthas, új PvP arénák, battlegroundok, ostromfegyverek"

Acheron
    8000ft 2 hónapra a gamecard ^^ de mindtha bankkártyával olcsóbb lenne 200 ft al ^^
  • Acheron
    asszondja meg nekem valaki hogy mennyi a havidíja?ftban,pontosan
  • sKie
    Hehe, asszem ocsemnek megint lesz mit jatszania.
  • gyuri12
    te meg nem tudsz írni...
  • Rage47
    Na ezt nem is tudtam, most adtál egy kis reményt...:)
  • Tombi
    lexarjuk a wowot, phfujjj kiköp :/