778
A gengsztersztori folytatódik...
-
#538 hy'
azt szeretném kérdezni,h a kulcsod küldiknél, ha pl.: azt mondja, h robbantsam fel az egyik üzletet(ami már az enyém), akkor felrobbantom, meghal benne az összes emberem és akkor bevételem sem lesz abból... akkor mire jók ezek a kulcsod küldik??? -
#537 pontosan ;) elfoglalod mindenét, és akkor mehetsz és felrobbanthatod a compoundjukat ;) -
Kyle07 #536 kössz az előző kérdésemre a választ, most itt a következő kérdésem :)
Ahoz h kitudjam nyírni Don Carmine Rosato-t, elkell foglalnom az összes boltot? -
#535 egészen pontosan ;) -
Kyle07 #534 csá! a kulcsos küldiknél a sabotage az mi? szét kell verni az üzletet?
-
Cyrus666 #533 Az emberkéd akkor fo tudni több mindent, ha majd elő lesz léptetve. A Capo 2t, a következő szint (most nem ugrik be, pedig tenap csináltam pont)pedig 3 képességet tud nyomni.
NaVajonKi: Mintha lenne olyan, h advanced a generálásnál, ott több dolognak a színt is be lehet állítani. Tuti, h lehet, mert nálam is más. Amúgy meg alap, h a drgot kell elfoglalni egyből, hiszen abból már 2 a tiéd, és nem is nagyon őrzöttek. -
NaVajonKi #532 Jah még azt szeretném emgkérdezni, hogy karaktergenerálásnál meg lehet vhogy oldani (és ha meg lehet hogyan) azt h a karakter szakálla másmiylen szinű legyen mint a haja? -
xbox360funn #531 télleg vki nm tud olyasmiröl h a gta4 nek uj külön része jött ki ???
vmien gta4 the lost and Damned
vki nm tudja h ez kijött 360ra??
bocsika h nm a témához irok csak ugy érdekelne :D:D :$ -
NaVajonKi #530 Sziasztok! nagyon tetszika játék de lenne 1-2 észrevételem/ kérdésem:
1. itt-ott mintha láttam volna 1-2 közelharci mozduélatot amit én nemtudok megcsinálni. Tuftok mondani egy oldalt ahol ezek fel vannak sorolva?
2. visszaolvasva láttam h floridában a gyémántra mentek rá sokan. Én inkább a drogos placcokat kaptam el először, mer ha mind megvan 2x annyi pénz jöna drogbizniszből, ergo több guardot tudok megfizetni, ergo próbálják elfoglalni bármimet... csak mondom, h ez is egy módszer. -
Kyle07 #529 á kössz, bocs de még csak most vettem észre h mit írtál :) -
Kyle07 #528 New York-ban a Carmine Rosato családból a capot( Norman Rossit) h kell kinyírni? -
#527 bocs, elszúrtam...na, őt úgy kell likvidálni, hogy jól térden lövöd, odarohansz, és F-el kivégzed -
Kyle07 #526 ledobtam Norman Rossit a tetőrúl, és nem történt semmi...:S -
Kyle07 #525 kössz a segítséget Bob:)
-
#524 le kell dobnod a tetőről ;) -
Kyle07 #523 csá! hogy kell kinyírni Norman Rossit?New Yorkban a capo az, vmi épülő ház tetején van és lelövöm, de nem történik semmi. segítsetek pls -
szargame #522 ÉS azt hogy lehet h egy ember egyszerre több mindent tudjon? (bocsi h megint nem olvastam vissza) -
#521 Köszi,most már jó lett!!! -
szargame #520 Köszii :D ejnye visszaolvasni elfelejtettem... tiszta fasz vagyok -
Cyrus666 #519 Enyebenye! Nem szeretünk visszaolvasni! A golyóálló mellényhez el kell foglalni Floridában az összes gyámántos placcot (asszem 4). A fegyverekbe lőszert úgy szerezhetsz, hogy:
1. felveszhed amit az ellen eldob.
2. vannak rocket-ek, ahol mindig van (jegyezd meg őket).
3. a safehouse-odban mindig van annyi skuló, h tele legyél! -
szargame #518 Sziasztok! Golyóálló mellényt hol tudok venni meg a fegyókba lőszert? :) -
cumfu #517 másik crack kell hozzá. -
szargame #516 Sziasztok! Golyóálló mellényt hol tudok venni meg a fegyókba lőszert? :D -
#515 Tudom,nem ide vág de nekem még csak most lett meg az első rész,most kezdtem el játszani vele és nem tudom hogy milyen gombbal kell kiszállni a verdából!!A beszállással nincs gond,már végig nyomkodtam minden egyes rohadt gombot,de nem történik semmi!!!!!Valaki tud valamit mondani,talán valami billenytű kombináció vagy mi a fene??pls Help!! -
ToMM23 #514 Hali! Na nekem az a gondom,hogy 70%nál vagyok a godfather2-ben, mindegyik családot likvidáltam saját szakállamra. A sztori szerint Floridában beszélnem kell Fredoval. Beszélek, az meg aztmondja ,hogy gyengitsem az egyik családot. De ha már nincs semmiféle család akkor mit lehet tenni ilyenkor? :S Ujra nemakarom kezdeni ha nem muszáj.. -
#513 na én most venném be a Almeida család birtokát de kurva nehéz mindenhol lőnek -
fapipa #512 A gyémántosokat pont a végére akartam,de jó,hogy mondod,kell a golyóálló.Thanks.
-
fapipa #511 Azt a kétszintest megkeresem ez fontos ,és ez jó tipp kössz. -
fapipa #510 Köszi,akkor vége a spórolásnak.Végül is van vagy 170 ezrem,meg 4 manóm,akkor ezt most jól elosztom,és hajrá tovább a Lenini úton. -
bajsz #509 köszi. -
#508 Ha csinálod a kulcsos mellékküldetéseket, akkor egy kis kulcs jelenik meg a családtagok neve mellett és ki is írja, hogy hogyan tudod megölni. Ha ennek eleget teszel többet nem épül fel.
G3gl:még nincs. -
G3gI #507 Magyarositas van a jatekhoz ? -
#506 Én a cubai pályarészen találtam meg a lvl 3mas gépfegyvert egy elfoglalandó épületbe meg az lvl 3mas magnumot egy világító toronynál, lvl 3mas pisztolyt ha jól emlékszem egy rivális család házába. A többire nem emlékszem. -
Cyrus666 #505 Én is kiiktattam már pár emberkémet így, amikor kellett a hely az újaknak.Meg pl az sem árt, ha az ember körültekintően tesz-vesz. Gondolok itt az újabb verziójú fegyverekre. PL a tommygunt-leváltó géppityut (talán mp5, a nevét nem sokat néztem) a srácok kezébe nyomva, hehe, megy ám a hentelés. Meg a Shotgun v3. ( a 2est nem találtam még) is komoly itásra képes. Nem találta meg eddig viki, h hol vannak a fejlesztett fegyverek? -
#504 írtsad a made maneket, nagyon számít, sokkal gyengébbek lesznek a családok...én speciel rámentem a golyóálló mellyénre (gyémántbiznisz) meg a plusz sebzésre, aztán onnantól kezdve kevesebbet is támadtak...majdnem mindenhova a max őröket vettem fel (ne sajnáld a zsetont, ha meglesz az összes bordély, akkor csak 50 dodó egy őr a 100 heylett) és a csapatból is nyugodtan küldj embereket...meg ha nem nyomod online, és nincs honor point amiből rendesen fejleszteni lehetne az embereidet, akkor ne sajnáld kinyírni őket hogy fejlettebbet vegyél fel (Floridában két Advanced fegyveres made man idáig minden támadást elsimított, sőt, foglaltak el helyeket is)..ja, és figyeljünk Hága Tamás (hehe) tippjeire is xD -
bajsz #503 New York ra visszavezetve gondolom ,mert a családtagokat én egszerüen ha 1 2 őt megtudok ölni,hogy ne a korházba kerüljön.Nem értem milyen módja van ,hogy megöljem őket rendesen. -
Krisztofer45 #502 ja akkor most már kezdem érteni. akkor nem muszály kinyírni a családok tagjait csak elkell foglalni a házakat és utána tok bejutni a birtokra -
bajsz #501 Ha minden igaz ,csak akkor lehet a birtokokra bejutni,ha mindenét elfogalaltad.Mivel New York nál is akkor lehetett betámadni,mikor minden a tied volt.
nekem abban segítsen valaki,hogy a családok tagjait próbálom megölni,de egyszerüen nem lehet mindet,megtalálom lelövöm,megfolytom,ledobom ,robbantom felgyújtom,egyszerüen csak korházba kerülnek aztán kész.Valaki tudja,mi a gond? -
#500 Ha a birtokra beenged akkor csak fel kell robbantani a házat. Azon meg nem kell meglepődni, hogy a főbejárat zárva és csak belülről tudod esetleg kinyitni. Viszont, ha a birtokra sem enged be és az összes üzletét már elfoglaltad, akkor azért nem enged be mert a fő küldetéshez tartozik. Ahogy játszogattam akkor úgy vettem, hogy 3 család likvidálása tartozik csak a főszálhoz: Granades, Almeida és a Mangano vagy ki a franc. -
Krisztofer45 #499 akkor mondjuk legyen a Granades család!
én amugy most ott járok hogy van 3 család egy Cubában, kettő Floridában és ezet a három családot kéne kinyírnom és azokba a birtokokba kéne bejutnom de zárva van az ajtó és mért nem enged be?