The Godfather 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ezt a játékot nem péeskettõre akarták kiadni eredetileg? Ilyen grafikával jönnek 2009-ben?

Because fuck you. That\'s why.

Morfi
Ha rámész a családfákra, kiválasztott a kívánt célpontot és ott van mellette a kill condition. Ha úgy ölöd meg ahogy oda van írva akkor meghal. Egy kis angoltudás jó ha van.

hát az értem azokat azt nem értem hogy akiket kikell nyírni nem mind 1 hogy nyírod ki vkit megkell lõni vagy felrobbantani és ezeket nem értem
Morfi
Fogod magad és nekiállsz a városban mászkálni, és ha látsz olyan embert aki felett egy kulcs jelenik meg azzal kell beszélned. Miután elvállaltad a munkát amit adott és meg is csináltad jól akkor majd látni fogod, hogy kit hogyan kell megölni.

xbox360funnTe is csináld ezt és majd meglátod, hogyan kell megölni.

a promote az elõléptetés, az upgrade-del fejleszteni lehet az emberek képességeit vagy mit

hali nem tudjátok hogy van e olyan honlap vagy vmi amik segít abban hogy hogy kell kinyírni pl a Almeida család embereit??
rosszat másoltam ki :S:S
eza jo XD
sziasztzok
nm tudja vki h kell megölni paul moralest???????
néztem képet meg minden de h kell oda küldenem az emberem????
lécci vki válaszoljon 😊
a Don nézetben a piros épületek már az enyémek? a zöld és a sárga mit jelent? 😄
lécci vki válaszoljon 😄
Igen pirossal van jelölve ami a tiéd a többi meg... hát nem a tiéd. Ha rámész az egérrel, akkor kiírja h melyik család tulajdonában áll. Igen az upgrade gomba arra való. De ne lepõdj meg, tudsz majd a capová elõléptetett emberkéd helyére újat felvenni, DE 1xre csak 3 tag lehet a csapatban (crew). A többi katonaként küldözgethetõ a megtámadott épületek védelmére.

ja és elõléptetni valakit az a családfán azzal az upridge gommbal lehet?
a Don nézetben a piros épületek már az enyémek? a zöld és a sárga mit jelent? 😄
sziasztzok
nm tudja vki h kell megölni paul moralest???????
néztem képet meg minden de h kell oda küldenem az emberem????
Nos! Most azért írtál be, hogy segítsünk neked? Vagy csak közölni szeretted volna, h totál analfabéta vagy? Ha segítség kell, akkor konkretizálnod kellene a dolgot. Ha meg tényleg totál koki vagy hozzá, akkor olvass vissza, szinte mindenhonnan vannak problémák megkérdezve, amibõl össze tudod rakni, h mit kellene csinálnod. Addig sem unatkoznál.

morgomedve
sziasztok

elakadtam a játék legelején, semmit nem értek 😊

egyébként komolyan mondtam...

JAh ige,egy ököl a csávó jelképe.
Olyan embert kell felvenned aki ebben a Bruiserben jó.Vele kell leütni.Lényegében õ egy verõlegény.
Hali!
Kellene egy kis segítsék mert megakadtam. Hogy kell megölni Paul Morales-t??
Ezt irja kill conditionnak: Let a Bruiser shank him from behim.
Szerintem valami olyan lenne h el kell veretni a testõreimmel. De hogy???
Remélkem tudtok segíteni. Elõre is thx.
Morfi
Ha így akarod végig vinni akkor nem fog sikerülni.

Soldiers
srácok mivan akkor ha csinálom a fõküldiket és nem nyírom ki a családokat??

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

A Godfather 1 egy rakás szr volt... na a kettõvel nem játszottam sokat, de egész jóra sikeredett... mindig hiányoltam a bandám megszerkesztését, és lám, pont az eretnek EAtól kapom meg. Pofátlanság, de azért örülök😊 Még tesztelgetem.
Prince23
Nem tom a nevét.De azrt köszi.kipróbálom.
Morfi
A maradék három meg Kubában lesz majd, az Almeida család tulajdonában. Szóval csak a legvégén lesz ilyen autód, lehet, hogy nem is lesz rá szükséged.

Chop Shop az a roncstelep, ha jól értelmeztem a szitut. És az elsõ ilyen Floridában van. Akkor használhatod majd a verdát, ha az összes ilyet megszerezted! Szal tessék belehúzni 😄

gfreak
talált valaki már hamachi szervert hozzá? 😉

Racism is a weapon of mass destruction!

Hali!
Nem tudja valaki a páncélozott kocsit hogyan lehet használni?Mert nem találom a chop shop-ot!
Soldiers
control 12 of their businesses ez azt jelenti nem hogy elkell foglalni 12 épületet nem??

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

értem, köszi
Májkell csak segít téged, neki nincs semmije a játékban. Minden az ellenséges családok tulajdonában van, aztán meg a SAJÁTod lesz, amit elfoglalsz.

De amit megszerzek az nem a Carlone családé? mármnt Michaelé.
Morfi
Verd a fejét a kõtömbbe vagy mibe.

norbi2fraktal
nem csak nálad akad hanem sokmindenkinél

Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal

Colton
hali!
Meg mondaná valaki hogy mér akad a minimumon amikor meg van a minimum rendszer követelmén? Elõre is köszi!

Intel Pentium 4 3.20Ghz AGP, ATI MSI RADEON HD 2600XT PRO, 1024Mb Ram

Lacee86
Hali! Hadd kérdezzem meg, milyen crackek léteznek a játékhoz? Én csak a reloaded-et ismerem, de nekem azzal nem stimmel vmi. Ha esetleg van másik, kipróbálnám azzal is.

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

bauer15
bash his brains onto a casket
így kell megölni az egyik embert
ha jól emléxem egy temtõben van mit kell vele csinálnI?

\" A következő események hajnali 4 és 5 óra között történnek\"

Vmi Paul Mariera vagy mi volna a neve? ÉS egy célkereszt jelzi a térképen? Nekem most volt egy ilyenem, szintén híd alatt van. Ha ezzel van gondod, akkor azért nem tudtad eddig megölni, mert ezek a tagok csak akkor halnak meg véglegesen ha pont úgy ölöd meg õket ahogy az írva vagyon. Ebben az esetben a Bruisert (öklös csávót) kell ráküldeni. Nálam spec löttéka többiek közben, a tag odament behúzott neki egyet, és szerencsére kiírta a game, h a tag véglegesen kinyiffant.

Morfi
A saját üzleteidben vannak. Nem a Corleone család jele van a nevük felett hanem egy $ és a képzettségük. Na velük kell beszélni.

HoReSz1975
<#worship>

MSI Z87-GD65 Gaming |i7-4770K|Kingston DDR3 8GB PC3-19200 2400MHz HyperX Predator Kit|GIGABYTE R9 290 4GB|Dell U2312HM|Zboard MERC|Logitech G400|COOLER MASTER HAF 922|Seasonic M12II 750W EVO

ÕÕ az lenne a kérdésem, hogy összetûzésbe vagyok már régóta az egyik családdal (asszem narancssárgák) és folyton támadok az üzleteiket..asszem már a házat is próbáltam. mind1. Lelõtték az egyetlen emberemet is én épphogy elmenekültem.
Hol lehet emberek(ET!) felvenni? A családfán énvagyok legefelül és senki sincs rajtam kívül.
Morfi
Csináld a fõ küldetést és majd beenged oda is. Mert 1-2 családnál.

Bauer15: vagy agresszívabb leszel mint az ellenfél vagy megosztod a katonáidat és elküldõd védõnek oda ahol támadnak vagy pedig kivégzed az ellenfél katonáit, capo-it és underboss-okat és akkor nem támadnak.

Piamania: ha konkrétabban leírnád kiféle, miféle úgy könnyebb lenne válaszolni.

KÖszi szépen.
A másik kérdésemre a válasz?
Nos! Vásárolni sehol sem lehet! Ahhoz h legyen mellényed Floridában el kell foglalni az összes gyémántos ikonú placcot, a kocsihoz is vmibõl meg kell szerezni a crime ringet. Azért nem enged 3 embernél többet, mert még gyíkhús vagy,majd késõbb lesz rá lehetõséged. Elõször csak 3 lehet a csapatban, majd felvehetsz még 2t, de akkor is csak 3 lehet 1x a csapatban, õk csak a családban lesznek, viszont, h épp olyan speckójú tagra van szükséged aki " csak" családtag, akkor az egyik emberkédet kiveszet a csapatból, a másikat meg berakod, és rögtön ott lesz melletted.

HoReSz1975
azt szeretném megkérdezni, hol lehet vásárolni golyóálló mellényt és a páncél kocsit <#confused> a másik kérdés, miért nem enged 3 embernél többet felvenni, még egy gyújtógatot és egy bankfeltöröt, vagy mit szerzödtetnék, de azt mondják, majd késöbb <#confused><#fejvakaras>

MSI Z87-GD65 Gaming |i7-4770K|Kingston DDR3 8GB PC3-19200 2400MHz HyperX Predator Kit|GIGABYTE R9 290 4GB|Dell U2312HM|Zboard MERC|Logitech G400|COOLER MASTER HAF 922|Seasonic M12II 750W EVO

megoldottam.

amd x2 3800+ / 2 gb ram / hd2600xt

http://www.youtube.com/watch?v=IrnOoKIMxPk&feature=channel_page

ezt meg fõleg nem vágom, 8 és fél percnél arsonistnak léptette elõ, és a tûz ikon jelent meg.

én olyan ikont még sose láttam (és amikor elõléptettem bárkit, akkor sem adott ilyen specialitást), és be is telt a családfa. el lehet küldeni valakit?

Prince23
Vegyél fel gyújtogatót.

hogy kell Manganonál a kis szigetén "kifüstölni" az embereit? ott egy nagy tartály, elõtte egy tûz ikon, és valamit kéne csinálni, de nem megy semmi. olyan képességû embert meg még nem láttam, akinél ez az ikon jelenne meg.. dobáltam már dinamittal, lõttem is, de nem robbant fel.

Nekem vmi olyasmi rémlik, h ha kiiktatod a család embereit, akkor nem tudnak már foglalni (de vki erõsítsen meg ebben!).

bauer15
hogy foglaljam el az összeset ha visszafoglalják folyton?😄

\" A következő események hajnali 4 és 5 óra között történnek\"