The Godfather 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
piamania:el kell foglalni Floridában az azonos üzleteket és akkor kapsz bónuszt, az lesz a crime ring.
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Most jöttem át Floridába,és nem értem mit kell,akkor csinálni amikor azt írja ki,hogy Take over(asszem) 1 of their crime rings.
NAgyon az eleje.
Azzal a krapekkal mit kell csinálni,aki állandóan a felüljárók alatt van?MIndig megölöm,de semmi.köszi
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
de pont ezaz hogy nem tudok bemenni
\" A következő események hajnali 4 és 5 óra között történnek\"
Vilmos1988:Megvannak a sepc emberkék, akiket fel tusz venni: robbantós, gyújtogató, orvos, elektromos szaki, széftörõ, meg verõember (asszem ennyi). Neked az uccsó kell, ha felveszel egy olyan tagot, akinek ököl vana feje felett, akkor õt ilyenkor egy C gomb lenyomásával oda tudod küldeni és õ betör neked.
Visszább olvastam de nem láttam olyan kérdést hogy :Mit kell akkor tenni ha az ajtó fele nézve megjelenik egy ököl?
Hiába próbáltam betörni vagy robbantani nem ment,pedig mindent végignyomogattam.
Elõre is köszönöm.
mindenki megöltem ahogy kellet kivéve a legtetején lévõket
de így se enged oda a "bázisukhoz"
mit kell csinálni?
\" A következő események hajnali 4 és 5 óra között történnek\"
Asus P7P55D | Intel I5 750 | ASUS HD7950-DC2T 3GB | 4GB Kingston HyperX 1600MHz |
Intel C2D E6600; nVidia 8800GTS 320MB; 2 Giga DDR-2 800MHz RAM; 2*250GB + 1*320GB HDD;
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
""Jelenleg nem fordítható, ha lesz program lehet fordítani!""
Next PC upgrade: 2022
A hangulat abuszolút rendben van. Változatosak a helyszínek is, jó hogy kibõvült a bandatagokkal a játék, jó a Don's view is. Nem értem miért szidják annyira. Persze az ok,hogy nem annyira szép a grafika, meg az AI nincs a F.E.A.R. szintjén, de szerintem az is elviselhetõ. Véleményem szerint, aki szerette a filmeket, az nagyon jól fog vele szórakozni.
elég jól áll pontilag! (olvasói többek között)
És az autók irányítása borzalmas:S
Nagyon faasza a játék 😄😄😄😄😄😄
Valami magyarosítás lesz majd érkezõben???
Racism is a weapon of mass destruction!
Lacee86 szerintem én a multi miatt meg fogom venni.
!!!NE nézzétek meg ezt az oldalt
ja, és puskával tedd mindezt (térden lõni jó a pisztoly is, csak amikor kivégzõközel vagy válts puskára)
amúgy 20 percet várni egy válaszra egy fórumon semmiség, a türelem meg erény 😉
Racism is a weapon of mass destruction!
de mivel 10-12 ezer egy újonnan megjelent játék ,ezért nem ér meg annyit.
\"Erről van szó!\"