The Godfather 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

New York-ban a Carmine Rosato családból a capot( Norman Rossit) h kell kinyírni?
gfreak
bocs, elszúrtam...na, õt úgy kell likvidálni, hogy jól térden lövöd, odarohansz, és F-el kivégzed

Racism is a weapon of mass destruction!

ledobtam Norman Rossit a tetõrúl, és nem történt semmi...:S
kössz a segítséget Bob😊
gfreak
le kell dobnod a tetõrõl 😉

csá! hogy kell kinyírni Norman Rossit?New Yorkban a capo az, vmi épülõ ház tetején van és lelövöm, de nem történik semmi. segítsetek pls
ÉS azt hogy lehet h egy ember egyszerre több mindent tudjon? (bocsi h megint nem olvastam vissza)

Maffiozo lvl 8 tel: 83237

Rayden02
Köszi,most már jó lett!!!

AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition

Köszii 😄 ejnye visszaolvasni elfelejtettem... tiszta fasz vagyok

Enyebenye! Nem szeretünk visszaolvasni! A golyóálló mellényhez el kell foglalni Floridában az összes gyámántos placcot (asszem 4). A fegyverekbe lõszert úgy szerezhetsz, hogy:
1. felveszhed amit az ellen eldob.
2. vannak rocket-ek, ahol mindig van (jegyezd meg õket).
3. a safehouse-odban mindig van annyi skuló, h tele legyél!

Sziasztok! Golyóálló mellényt hol tudok venni meg a fegyókba lõszert? 😊

másik crack kell hozzá.

AMD 6000+, 2giga ram 800Mhz, MSI K9A2 Neo-f, Galaxy 8800gt

Sziasztok! Golyóálló mellényt hol tudok venni meg a fegyókba lõszert? 😄

Rayden02
Tudom,nem ide vág de nekem még csak most lett meg az elsõ rész,most kezdtem el játszani vele és nem tudom hogy milyen gombbal kell kiszállni a verdából!!A beszállással nincs gond,már végig nyomkodtam minden egyes rohadt gombot,de nem történik semmi!!!!!Valaki tud valamit mondani,talán valami billenytû kombináció vagy mi a fene??pls Help!! <#falbav><#duhos2><#conf>

AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition

Hali! Na nekem az a gondom,hogy 70%nál vagyok a godfather2-ben, mindegyik családot likvidáltam saját szakállamra. A sztori szerint Floridában beszélnem kell Fredoval. Beszélek, az meg aztmondja ,hogy gyengitsem az egyik családot. De ha már nincs semmiféle család akkor mit lehet tenni ilyenkor? :S Ujra nemakarom kezdeni ha nem muszáj..

Soldiers
na én most venném be a Almeida család birtokát de kurva nehéz mindenhol lõnek

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

A gyémántosokat pont a végére akartam,de jó,hogy mondod,kell a golyóálló.Thanks.
Azt a kétszintest megkeresem ez fontos ,és ez jó tipp kössz.
Köszi,akkor vége a spórolásnak.Végül is van vagy 170 ezrem,meg 4 manóm,akkor ezt most jól elosztom,és hajrá tovább a Lenini úton.
köszi.

Morfi
Ha csinálod a kulcsos mellékküldetéseket, akkor egy kis kulcs jelenik meg a családtagok neve mellett és ki is írja, hogy hogyan tudod megölni. Ha ennek eleget teszel többet nem épül fel.

G3gl:még nincs.

Magyarositas van a jatekhoz ?
killecske
Én a cubai pályarészen találtam meg a lvl 3mas gépfegyvert egy elfoglalandó épületbe meg az lvl 3mas magnumot egy világító toronynál, lvl 3mas pisztolyt ha jól emlékszem egy rivális család házába. A többire nem emlékszem.

Én is kiiktattam már pár emberkémet így, amikor kellett a hely az újaknak.Meg pl az sem árt, ha az ember körültekintõen tesz-vesz. Gondolok itt az újabb verziójú fegyverekre. PL a tommygunt-leváltó géppityut (talán mp5, a nevét nem sokat néztem) a srácok kezébe nyomva, hehe, megy ám a hentelés. Meg a Shotgun v3. ( a 2est nem találtam még) is komoly itásra képes. Nem találta meg eddig viki, h hol vannak a fejlesztett fegyverek?

gfreak
írtsad a made maneket, nagyon számít, sokkal gyengébbek lesznek a családok...én speciel rámentem a golyóálló mellyénre (gyémántbiznisz) meg a plusz sebzésre, aztán onnantól kezdve kevesebbet is támadtak...majdnem mindenhova a max õröket vettem fel (ne sajnáld a zsetont, ha meglesz az összes bordély, akkor csak 50 dodó egy õr a 100 heylett) és a csapatból is nyugodtan küldj embereket...meg ha nem nyomod online, és nincs honor point amibõl rendesen fejleszteni lehetne az embereidet, akkor ne sajnáld kinyírni õket hogy fejlettebbet vegyél fel (Floridában két Advanced fegyveres made man idáig minden támadást elsimított, sõt, foglaltak el helyeket is)..ja, és figyeljünk Hága Tamás (hehe) tippjeire is xD

New York ra visszavezetve gondolom ,mert a családtagokat én egszerüen ha 1 2 õt megtudok ölni,hogy ne a korházba kerüljön.Nem értem milyen módja van ,hogy megöljem õket rendesen.

ja akkor most már kezdem érteni. akkor nem muszály kinyírni a családok tagjait csak elkell foglalni a házakat és utána tok bejutni a birtokra
Ha minden igaz ,csak akkor lehet a birtokokra bejutni,ha mindenét elfogalaltad.Mivel New York nál is akkor lehetett betámadni,mikor minden a tied volt.

nekem abban segítsen valaki,hogy a családok tagjait próbálom megölni,de egyszerüen nem lehet mindet,megtalálom lelövöm,megfolytom,ledobom ,robbantom felgyújtom,egyszerüen csak korházba kerülnek aztán kész.Valaki tudja,mi a gond?

Morfi
Ha a birtokra beenged akkor csak fel kell robbantani a házat. Azon meg nem kell meglepõdni, hogy a fõbejárat zárva és csak belülrõl tudod esetleg kinyitni. Viszont, ha a birtokra sem enged be és az összes üzletét már elfoglaltad, akkor azért nem enged be mert a fõ küldetéshez tartozik. Ahogy játszogattam akkor úgy vettem, hogy 3 család likvidálása tartozik csak a fõszálhoz: Granades, Almeida és a Mangano vagy ki a franc.

akkor mondjuk legyen a Granades család!
én amugy most ott járok hogy van 3 család egy Cubában, kettõ Floridában és ezet a három családot kéne kinyírnom és azokba a birtokokba kéne bejutnom de zárva van az ajtó és mért nem enged be?
Morfi
#496 elsõ sor.

és azt nem tudjátok hogy mért nem enged be a birtokra? elakarok menni a Almeida birtokhoz de zárva van az ajtó és így nem tom felrobbantani a birtokot?
Morfi
Az almeida család a fõküldetés szálón megy, szóval csináld a zöld X-eket 😊

fapipa: Vagy mondjuk addig nem mész ki New Yorkból amíg ki nem irtod a családokat (érdemes a fõ küldetésszálat nem nagyon bolygatni, mert akkor nem nagyon fognak támadni). Az mindegy, hogy egyesével likvidálod a családtagokat vagy a végén a családi birtokot robbantod fel. Ha egyesével irtod ki akkor nem fognak támadni, mert az AI nem mászkál a Donnal. Floridában is meg tudod ugyan ezt csinálni. Mikor átmész Kubába ott már nem ilyen könnyû lesz a helyzet.

Amúgy Floridában van egy olyan ember akinek 2 képzettségi szintje van és azt hiszem expert fegyver kezelése, õt érdemes majd under bossnak tenni. Meg gondolom azt észrevettétek hogy NY-ban basic, Floridában advenced és Kubában vannak az expert fegyver használók.

Nos! Hát érdekes a szitud, mármint h nem boldogulsz. Lássuk csak... Én úgy oldottam meg, h ne vegyék el a házaimat, h maxra toltam fel az õröket, igaz így keveset kerestem, de másból bejött a pénz, így tudtam fejleszteni az emmbereimet. Amikor eleinte Floridában voltam akkor volt,h én is visszakúsztam NYba védekezni. Aztán felvettem komolyabb emberkéket és õket küldtem csak oda, volt, h csak 1 ember volt mellettem a többit mind elküldtem védekezni, ilyenkor mentem embereket kinyírni, v terepszemlézni, v magasabb szintû emberkéket keresgélni. A fontos, h Floridában a gyémántos placcokat gyûjtsd be, így lesz mellényed, nem csak neked, hanem az összes emberednek is, ergo nehezebben foglalják el majd a placcaidat. Meg az sem árt, ha azt is elfoglalod (legalább egyet) ami az extra lõszert garantálja. Most így hirtelen ennyi jutott az eszembe.

Lacee86
Hali! Van, akinek nem Reloaded verziójú tört játéka van? Egy másik cracknek nagyon örülnék.

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Tipp ? Kössz.
- NY.-ban megvan minden épület bandatagok kinyírva egyenként,ház fölrobbant.
- Floridában a reptér körül minden az enyém + 1 safehouse.2tag kinyírva.
Gond 1.):Az elfoglalt házakba hiába vettem katonákat(min 5db),de állandóan visszafoglalják.Ha mindig visszavédem, nincs idõm új házakra,meg tagot nyírni(már van +2 kill tippem is)és ráadásul NY-ban a Tóni nyúlja vissza a helyeimet.
Ha elküldöm védeni az embereimet, mindig kórház a vége.Ha én megyek Floridában van gáz.Szal mi a jó SORREND ?
(robbantsam fel az épületeimet,vagy az övékét ha elfoglaltam ? akkor lóvé nyista)
- (+1 ?: ha velem van a 3emb.lehet külön 3 pozícióba hagyni õket a ház körül,(pl.bejárat,szoba,bár)vagy csak a 3om egyszerre megy ?
ja télleg xD
a legeslegvégén amikor az A házba kell bejutni azzal azt érti h midnen zöl házat elkell foglalni
vagy még az embereit is kikell nyirni mert nm engedd be :/
Morfi
Emlékezz arra, hogy hogyan távoztál az elején Kubából. És azt ne feledd, hogy miért vagy most épp Kubában. Ja és ne használd elõttük a fegyvert, az embereid se 😊

cubában vagyok és amerre megyek csak ugy megtámadnak a rendörök:|
miért?😄
Lacee86
Jah, ez nekem is feltûnt. 😄

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Nem tudom ki hogy vette észre nagyon vicces, ha lelõsz valakit a kocsiba ráhajol a korlátra és a fejével nyomja a dudát. eddig rendbe is van de ha beakarok ülni akkor nem rángatom ki hanem ráülök és eltûnik XD
JaSoN HuNTeR
nem érdekel a kritikájuk. Nekem tetszik a játék és az a lényeg😄

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

köszi megis van 😊
Morfi
Kell egy verõember. Szép ököl a jele, azzal kell megöletned.

Valakinek volt már olyan, hogy ha visszatölt akkor az XP kidobja a kék halált? A számítógép védelme érdekében a rendszer leállt vagy mit mond és indíthatom újra a gépet. Ha már sacc ötödszörre töltöm vissza a játékot akkor ez történik. Vmi ötlet?
köszönöm szépem, a segítséget 😉

gfreak
majd a kesobbiek folyaman tudsz uj embereket hozzaadni a csaladodhoz, mindig "szol" a jatek ha van ures helyed 😉

mert nincs hely ha erösebb leszel meg nagyobb akor tucc felvenni több embert ha a kis négyzetek sárgák lesznek akkor tucc embereket felvenni
Sziasztok! Segísteke plsplspls nemtudok felvenni csapattársakat :S eddig 2õt engedett :S többit ne engedi csak annyi van h mi a specialitása akkor a le nyíl akkor kilép és a jobbra nyíl.... az nemtom mi pls segítsetek

azt tudom h hogy kell megölni de nm értem szal azt irja h egy gorillámat oda kell küldenem ha fekszik a fldön és ö majd megöli de ezt h kell elérni h ö oda menjem külön képességet kell neki adni?
vagy mit kell nyomni??😄