The Godfather 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Racism is a weapon of mass destruction!
Maffiozo lvl 8 tel: 83237
AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition
1. felveszhed amit az ellen eldob.
2. vannak rocket-ek, ahol mindig van (jegyezd meg õket).
3. a safehouse-odban mindig van annyi skuló, h tele legyél!
AMD 6000+, 2giga ram 800Mhz, MSI K9A2 Neo-f, Galaxy 8800gt
AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
G3gl:még nincs.
nekem abban segítsen valaki,hogy a családok tagjait próbálom megölni,de egyszerüen nem lehet mindet,megtalálom lelövöm,megfolytom,ledobom ,robbantom felgyújtom,egyszerüen csak korházba kerülnek aztán kész.Valaki tudja,mi a gond?
én amugy most ott járok hogy van 3 család egy Cubában, kettõ Floridában és ezet a három családot kéne kinyírnom és azokba a birtokokba kéne bejutnom de zárva van az ajtó és mért nem enged be?
fapipa: Vagy mondjuk addig nem mész ki New Yorkból amíg ki nem irtod a családokat (érdemes a fõ küldetésszálat nem nagyon bolygatni, mert akkor nem nagyon fognak támadni). Az mindegy, hogy egyesével likvidálod a családtagokat vagy a végén a családi birtokot robbantod fel. Ha egyesével irtod ki akkor nem fognak támadni, mert az AI nem mászkál a Donnal. Floridában is meg tudod ugyan ezt csinálni. Mikor átmész Kubába ott már nem ilyen könnyû lesz a helyzet.
Amúgy Floridában van egy olyan ember akinek 2 képzettségi szintje van és azt hiszem expert fegyver kezelése, õt érdemes majd under bossnak tenni. Meg gondolom azt észrevettétek hogy NY-ban basic, Floridában advenced és Kubában vannak az expert fegyver használók.
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
- NY.-ban megvan minden épület bandatagok kinyírva egyenként,ház fölrobbant.
- Floridában a reptér körül minden az enyém + 1 safehouse.2tag kinyírva.
Gond 1.):Az elfoglalt házakba hiába vettem katonákat(min 5db),de állandóan visszafoglalják.Ha mindig visszavédem, nincs idõm új házakra,meg tagot nyírni(már van +2 kill tippem is)és ráadásul NY-ban a Tóni nyúlja vissza a helyeimet.
Ha elküldöm védeni az embereimet, mindig kórház a vége.Ha én megyek Floridában van gáz.Szal mi a jó SORREND ?
(robbantsam fel az épületeimet,vagy az övékét ha elfoglaltam ? akkor lóvé nyista)
- (+1 ?: ha velem van a 3emb.lehet külön 3 pozícióba hagyni õket a ház körül,(pl.bejárat,szoba,bár)vagy csak a 3om egyszerre megy ?
a legeslegvégén amikor az A házba kell bejutni azzal azt érti h midnen zöl házat elkell foglalni
vagy még az embereit is kikell nyirni mert nm engedd be :/
miért?😄
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
vagy mit kell nyomni??😄