Call of Duty 4: Modern Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Next PC upgrade: 2022
En jatszottam mar a jatakot s kb 5 ora alatt vegigmentem rejte igaz easyn.
A grafika nagyon jo, neha meg is ilyedtem annyira elethu, de nagyon roid a jatek, nincs sok palya , kuldetas.
Lehet tobbfelekepp atszani de mind ugyan azok a palyak.
Tobbet vartam a jataktol.
próbáljátok ki bátran
http://cod4tortszerver.extra.hu/

Irgum-burgum :)
sok a külömség😊
Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4
mai kor konfliktusait dolgozzák fel...
Szerinted a mai háborúkban nem halnak meg emberek?
Gratula<#eljen>#eljen>
SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse
Amúgy meg a VHs játékokról az a véleményem, hogy az emberi faj legszánalmasabb húzása volt. És még vannak olyan emberek akiknek bejön ezt az eseményt feldolgozó játékokkal játszani... Ha ennyire imádjátok a VHt, akkor miért nem préselitek bele magatokat 1 idõgépbe, és mentek vissza. Ja, ott egy picit meleg lenne a pite?
Manapság is van épp elég feldolgozandó konfliktus, a VHt meg hagyjuk meg azoknak akik ott vesztek. Végül is ha készítenének egy World T.C. lerombolásával kapcsolatos gamet, tutti lenne pár begyepesedett fejü, aki élvezné is.
Battlefield 2142, Quake Wars ET, Unreal Tournament 3, Crysis? 😊
Griphons!
Elég statisztikának a battlefieldet megnézni! BF2 vs BF2142 meg lehet nézni, hogy melyikkel hányan játszanak. (BF2-vel sokkal többen pedig nem mai darab)
Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4
-Volt már déja vüd? -Nem kérdezted már?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
\"Nem a katonák döntik el mikor harcolnak!\" A. O. E.
De hasonló lehetne II VH-s vagy Irakos témában is. Lóghatnál a támaszponton ahol jelentkezhetnél vagy küldhetnek küldikre esetleg lennének minigamek Irakban pl. skorpióharcra való fogadás.
Azért 4év alatt valószinüleg õk is kijöttek néha a lõvészárkokból...valahogy a városokat és az erõdöket is el kellett foglalni.
Azt én is belátom hogy a többség nem lenne nyitott a játé felé,nem lenne nagy üzleti siker,de valószinüleg pont ezért mondja mindeni azt hogy nincs fantáziájuk a játékkészitõknek...már itt is évek óta a marketing a lényeg és nem a kreativitás.
De nem baj jön a MOH:Airbone! Jeee
Azért valszeg végigtolom...
Egyébként ha már itt tartunk az elsõ világháborút szokták még "trench war"-nak hivni azaz lövészárokháborúnak. Ugyhogy ennyit errõl.
Sok láma idehazudik egy gépkonfigot...
Talán pont ezért lenne jó egy ilyen játék,hogy arról is legyen egy kis fogalmunk hogy akkor mi volt.
Max úgy lehetne feldobni kicsit, hogy fiktív dologat raknának bele. Kicsit mozgóbb frontvonalat stb.
Persze sokan fagyalognának hogy kevés a fegyver,de annak is lehete egy "hentelõs" hangulata.
Lehete a neve "CoD 0" az elõzmények bemutatása most ugyis menõ a moziban is.
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
addig meg marad a szar géppel a szar játékélmény, hacsak nem vagy miliomos!
\"They\'re falling one by one!\" MSN hack: http://www.hacktools.atw.hu/msn.php
Normálisak ezek? Kik fogják megvenni ezeket a játékokat õsszel?
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
csináltál statisztikát is? mert ha nem, akkor ilyen baromságokat nem kéne nagy nyilvánosság elõtt kijelenteni...
"I am a leaf in the wind! Watch how i soar..." Wash from Serenity
Én azt veszem észre ,hogy jóval kevesebb modern környezetben játszódó háborús FPS-t (ami nem low budget) adnak ki évente mint amennyi II VH-sat anno és most. Ebben az évben eddig csak a GRAW 2-re emlékszem.
Mégis milyen környezetben és idõszakban játszódó játékot csináljanak ami nem lerágott csont? A jövõben játszódós játékok meg nem vonzanak annyi embert mert a legtöbben jobban szeretnek Garanddal vagy M16-al lõni mint valami ratyi fantáziátlan kinézetû lézerpuskával.
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
És ami még fontosabb, a csalás kiszûrése multiban, pl. minden játékos csinálhasson screenshotot a csítgyanús gamerekrõl. Persze ha a PB jól mûködik az sem hátrány...