Call of Duty 4: Modern Warfare

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Vagy a partraszállás elõtti idõszakot is megcsinálhatnák. Blitzkrieg meg ilyenek.

Gracie Barra

Jobb lenne, ha szintén világháborús lenne és németekkel is lehetne játszani.
várj..a következõ földhözverõs újítás majd a jövõben/ûrben játszódó szörny/robot hentelõs lesz😊)))
Elõször a világháborús, aztán a vietnámi, most meg a modern harviselés folyik a csapból is. Rohadt eredetiek ezek a srácok a játékiparban...

Én nagyon várom a CoD4-et ,mert igazi CoD fan vagyok már és ezt sem hagyom ki.Csak a gépigény lesz majd elnagyolt vagy nem?,de már tervezem a gépfelújitást nyár végén.
Félek is a CoD4-tõl,mert rengeteg újitás van,amit eddig egy játékba se láttam és hát remélem a hivatalos CB warokon,majd néhány dolgot kiszednek majd ,mert nagyon utálatos lenne,ha aknavetõvel állandóan kilönék az embret.Jaj,de elöre gondolkodtam <#alien>
cikket végigolvasva...oké..sok lehetõséget megalkottak már,amit a világháborúk nyújtottak...és a friss háborús dolgok?...évek óta lefedi a témát a különbözõ black hawk,delta force,ghost recon,rainbow six..és hagy ne soroljam hány tucatnyi cím,amiben meglepõ módon mindig eljutunk kicsit közel keletre is...us.navy kommandóból is annyi van,mint égen a csillag...lassan így minden unalmassá válhatna egy idõ után....
egyelõre bizakodok....de...valóban a Moh,a BiA és a CoD...II világháborús játékokat jelentenek általában...alapjaiban változtatni meg valamit...példaként..Broken sword..a 2d-s point n click,rajzolt animációt lecserélték tipikus 3d-re,az egész bája odalett..de csak kitart a franchise...Commandos..a 4.rész egy tipikus fps lett,odalett a felülnézeti,izometrikus egérrel való operálás...konzolos Abe-játékok..3.résztõl erõltetett 3d,odalett a 2d-s szuper platform stílus és minden bája a címnek...nem mindig tartom jó ötletnek az efféle újításokat,arra ki kell találni más címeket néha...szeretem a bevált dolgok bõvítését...de..majd meglátjuk..
sírhatnékom van. ezzel kb csak a NASA-s srácok tudnak majd játszani az irodai atomgépeiken 😞😞😞 ja, 1G/1G nettel 😞

\"They\'re falling one by one!\" MSN hack: http://www.hacktools.atw.hu/msn.php

HöfEE
"Ha igazán fanatikusan játszunk, akkor egy idõ után több életerõvel kezdhetjük a játékot mint a többiek" OMFG én világéletemben szerettem a codot, na jó a cod2-t már nem annyira DE EZ tultesz mindenen. FOS LESZ A MULTI EMBEREK!!!!!

Csirke4
Poénból rakták vissza mert halhatatlan. 😄
De amúgy ja megdeglett norvégiában a hajón. xD
"A küldetések teljesítése során a már jól ismert Price kapitány utasításait követjük majd."az nem deglett meg?

← ElőzőOldal 2 / 2