61
  • Chriss745
    Hát a gépigényekről annyit, hogy kipróbáltam a WorldInConflict bétáját egy C2D 3.2GHZ-s, 2 giga ramos, 8600GTS-es gépen, és LOW-ban megy 30 FPS-el.

Normálisak ezek? Kik fogják megvenni ezeket a játékokat ősszel?
  • Grenzjager
    Nem sok kreatív ötlet látszik az új játékból...
  • virs lee
    Én se szeretem a lépegetős, robotos, fantasy fps-eket, ebben a műfajban jobb a hagyományos. Kivéve az alienes. :)
  • Griphons
    "A jövőben játszódós játékok meg nem vonzanak annyi embert mert a legtöbben jobban szeretnek Garanddal vagy M16-al lőni mint valami ratyi fantáziátlan kinézetű lézerpuskával."

csináltál statisztikát is? mert ha nem, akkor ilyen baromságokat nem kéne nagy nyilvánosság előtt kijelenteni...
  • gyuri12
    én is ezt mondtam nem?:)
  • Adam II
    Hol folyik a csapból modern cucc?
    Én azt veszem észre ,hogy jóval kevesebb modern környezetben játszódó háborús FPS-t (ami nem low budget) adnak ki évente mint amennyi II VH-sat anno és most. Ebben az évben eddig csak a GRAW 2-re emlékszem.
    Mégis milyen környezetben és időszakban játszódó játékot csináljanak ami nem lerágott csont? A jövőben játszódós játékok meg nem vonzanak annyi embert mert a legtöbben jobban szeretnek Garanddal vagy M16-al lőni mint valami ratyi fantáziátlan kinézetű lézerpuskával.
  • Z
    Olyannak tűnik kicsit, mint az OFP. Ez már önmagában bíztató.
  • sztechnika
    Mikor lehet már előrendelni
  • moRtiZ
    3 éves géppel biztos szar lesz az fps. De biztos lesz annyira skálázható, hogy egy most középkategóriás gépen elfusson majd. Én kiváncsi vagyok rá nagyon.
  • chungey
    Én azért elviseltem volna még egy WW2 CoD-ot, ilyen graffal, (amit nem lehetne a végletekig butítani) pontos találati modellel, sok profin megtervezett pályával, kevesebb buggal.
    És ami még fontosabb, a csalás kiszűrése multiban, pl. minden játékos csinálhasson screenshotot a csítgyanús gamerekről. Persze ha a PB jól működik az sem hátrány...
  • juzosch
    Vagy a partraszállás előtti időszakot is megcsinálhatnák. Blitzkrieg meg ilyenek.
  • shusaku
    Jobb lenne, ha szintén világháborús lenne és németekkel is lehetne játszani.
  • xido
    várj..a következő földhözverős újítás majd a jövőben/űrben játszódó szörny/robot hentelős lesz:))))
  • Ronny
    Először a világháborús, aztán a vietnámi, most meg a modern harviselés folyik a csapból is. Rohadt eredetiek ezek a srácok a játékiparban...
  • Stryker
    Én nagyon várom a CoD4-et ,mert igazi CoD fan vagyok már és ezt sem hagyom ki.Csak a gépigény lesz majd elnagyolt vagy nem?,de már tervezem a gépfelújitást nyár végén.
    Félek is a CoD4-től,mert rengeteg újitás van,amit eddig egy játékba se láttam és hát remélem a hivatalos CB warokon,majd néhány dolgot kiszednek majd ,mert nagyon utálatos lenne,ha aknavetővel állandóan kilönék az embret.Jaj,de elöre gondolkodtam
  • xido
    cikket végigolvasva...oké..sok lehetőséget megalkottak már,amit a világháborúk nyújtottak...és a friss háborús dolgok?...évek óta lefedi a témát a különböző black hawk,delta force,ghost recon,rainbow six..és hagy ne soroljam hány tucatnyi cím,amiben meglepő módon mindig eljutunk kicsit közel keletre is...us.navy kommandóból is annyi van,mint égen a csillag...lassan így minden unalmassá válhatna egy idő után....
  • xido
    egyelőre bizakodok....de...valóban a Moh,a BiA és a CoD...II világháborús játékokat jelentenek általában...alapjaiban változtatni meg valamit...példaként..Broken sword..a 2d-s point n click,rajzolt animációt lecserélték tipikus 3d-re,az egész bája odalett..de csak kitart a franchise...Commandos..a 4.rész egy tipikus fps lett,odalett a felülnézeti,izometrikus egérrel való operálás...konzolos Abe-játékok..3.résztől erőltetett 3d,odalett a 2d-s szuper platform stílus és minden bája a címnek...nem mindig tartom jó ötletnek az efféle újításokat,arra ki kell találni más címeket néha...szeretem a bevált dolgok bővítését...de..majd meglátjuk..
  • 1488
    sírhatnékom van. ezzel kb csak a NASA-s srácok tudnak majd játszani az irodai atomgépeiken :(:(:( ja, 1G/1G nettel :(
  • HöfEE
    "Ha igazán fanatikusan játszunk, akkor egy idő után több életerővel kezdhetjük a játékot mint a többiek" OMFG én világéletemben szerettem a codot, na jó a cod2-t már nem annyira DE EZ tultesz mindenen. FOS LESZ A MULTI EMBEREK!!!!!
  • Csirke4
    Poénból rakták vissza mert halhatatlan. :D
    De amúgy ja megdeglett norvégiában a hajón. xD
  • gyuri12
    "A küldetések teljesítése során a már jól ismert Price kapitány utasításait követjük majd."az nem deglett meg?