61
  • grebber
    Hét perc remastered
  • kamion
    Én végig vittem a játékot, sztm nehéz játék és szerencsére van olyan élethű mint a képeken!!!
  • petit2000
    Sziasztok! Lenne egy "kis" problémám. Felteszem a játékot erre ezt írja ki hibaüzenetként: Fastfile for zone 'code_post_gfx' is corrupt or unreadable.
  • teratroph
    Hy!!
    En jatszottam mar a jatakot s kb 5 ora alatt vegigmentem rejte igaz easyn.
    A grafika nagyon jo, neha meg is ilyedtem annyira elethu, de nagyon roid a jatek, nincs sok palya , kuldetas.
    Lehet tobbfelekepp atszani de mind ugyan azok a palyak.
    Tobbet vartam a jataktol.
  • szunyika
    ha tört játékod van és akarsz neten játszani mások ellen akkor a következő linken belül találsz IPcímeket, ahol tudsz játszani!

próbáljátok ki bátran

http://cod4tortszerver.extra.hu/
  • danithe
    Végre ez a COD kifogja használni a Dual Core-os procimat :)
  • liszike
  • zombeeka
    BIA...pppffftttt,egy rakás kaki a Call of Duty-hoz képest pajti!
  • Oblivion 5
    Bár a Cod 4 grafikára adnék egy 97%-ot a BIA HH-ra meg 100%
    sok a külömség:)
  • Oblivion 5
    Minek Cod 3 pc-re? mikor itt lesz nmsoká a Bother in arms Hell's Highway ami a porba b****a a cod összes részét....
  • Tower Guard
    Ez nagyon jól néz ki, de énis egy nagy cod fan vagyok és azt kell mondanom nekem is hogy nagyon sajnálom hogy eltér a 2.vh-tól, de amit olvastam a cikkben az nemrossz és a képek alapján tényleg nagyon várom. Még azért azt igazán díjaznám ha a cod3-at kiadnák pc-re!! a mocskosok!!!:@
  • neoG
    VH-t hagyjuk meg azoknak akik akkor ott vesztek, és játszunk olyan játékkal amik a
    mai kor konfliktusait dolgozzák fel...
    Szerinted a mai háborúkban nem halnak meg emberek?
    Gratula
  • calibra93
    Szép a grafika,de gondolom a képek konzolról származnak.Nekem mindenesetre nagyon fog hiányozni a II.VH-s hangulat.Talán az animáción is javítottak,mert a cod kettőt amikor először láttam,röhögőgörcsöt kaptam a mozgások láttán.Főleg akkor amikor elkezdtek lőni,és úgy nézett ki ,mintha pöcsből lőnének :)
  • Adam II
    A crysisban sem minden fegyver létező és gondolom ebből következtetett arra ,hogy nem a jelenben hanem a közeljövőben játszódik. Amúgy annak szerintem nincs is igazán meghatározott helyszíne és időszaka.
  • gergod
    En szemely szerint nagyon orulok neki, hogy modern kornyezetben jatszodik. Igy biztos ki fogom probalni, mert hallottam hogy jo jatekok az elodei, de a 2.vh egyaltalan nem hoz lazba.
  • debut12
    Ezt a hülyeséget honnan vetted??? Hol láttál akár 1 Crysisos videóban is lézerstukit, fotonágyut? /bár egy nyomorék II. VH játék után a dzsungel biztos elég futurisztikus/

Amúgy meg a VHs játékokról az a véleményem, hogy az emberi faj legszánalmasabb húzása volt. És még vannak olyan emberek akiknek bejön ezt az eseményt feldolgozó játékokkal játszani... Ha ennyire imádjátok a VHt, akkor miért nem préselitek bele magatokat 1 időgépbe, és mentek vissza. Ja, ott egy picit meleg lenne a pite?
    Manapság is van épp elég feldolgozandó konfliktus, a VHt meg hagyjuk meg azoknak akik ott vesztek. Végül is ha készítenének egy World T.C. lerombolásával kapcsolatos gamet, tutti lenne pár begyepesedett fejü, aki élvezné is.
  • Inquisitor
    "várj..a következő földhözverős újítás majd a jövőben/űrben játszódó szörny/robot hentelős lesz:))))"

Battlefield 2142, Quake Wars ET, Unreal Tournament 3, Crysis? :)
  • mesor
    Talán elöször rendbe kéne rakni a rendszert a gépeden! Úgyanis én egy: P4-Dual Core-1,6GHz/800MHz(E2140), 1GB DDR2, Leadtek 8600GT-vel játszottam a Wic-et mediumon 1024X768ban szaggatás nélkül(bőven 60fps környékén)!

Griphons!
    Elég statisztikának a battlefieldet megnézni! BF2 vs BF2142 meg lehet nézni, hogy melyikkel hányan játszanak. (BF2-vel sokkal többen pedig nem mai darab)

• Picizöldfül
    végre egy ember akinek vannak ötletei és azok jók
  • praetorian
    Valósznűleg lehet majd pénzért tapasztalati pontot venni, figyeljétek meg :)
  • Grim666
    Nekem teccik szinte az összes változás főleg a modernosítás ugyanis én a CoDot azért is hanyagoltam mindig mert nem vagyok a VHk híve az már elmúlt én vhogy inkább a jövő felé hajlok legyen az játék vagy bármi.A pontrendszert én multigamer lévén nem tartom evidensnek, lehet az élményt kedvezőbbé teszi majd de nálam a szokásos is megtenné, én kíváncsian várom....
  • Magnum PI
    Nagyon tetszik hogy eltünnek az info-boxok, de ha elindulnak realisztikus irányba akkor miért mennek visszafele a másik oldalról? Mi ez a több HP meg felvehető bonus cuccok meg dupla sebzés hülyeségek ( gyorsabb tárazásnak még van értelme ). Nagyon félek hogy el lesz rontva a multi része! A gépigénytől meg szerintem nem kell félni, mire kijön PC-re már bárki hozzájuthat elérhető áron a cuccokhoz.
  • genRob
    Tudom szentségtörés egy COD-osnak a következő ezért spoilerbe teszem :-)
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Én már nagyon várom ezt a gamát és abban bízom, hogy végre lesz vmi játék ami majd pótolja a DC utáni űrt. Mert valljuk be a BF2 egy nagy rakás sz*r lett.
  • Adam II
    I VH ha simán FPS lenne nem lenne nagy siker de ha kevernének bele RPG elemeket akkor lehet keresettebb lenne. Lehetne mindenkivel dumálni a lövészárokban élnéd a mindennapokat a játék az összecsapásokat random kezelné így nem tudnád mikor dobnak meg mustárgázzal vagy mikor döntenek úgy ,hogy előrenyomulunk szóval lehetne abból is valami.
    De hasonló lehetne II VH-s vagy Irakos témában is. Lóghatnál a támaszponton ahol jelentkezhetnél vagy küldhetnek küldikre esetleg lennének minigamek Irakban pl. skorpióharcra való fogadás.
  • atesz28
    Bármilyen hihetetlen is lehet ez számodra,de nem csak te jártál itt iskolába!
    Azért 4év alatt valószinüleg ők is kijöttek néha a lővészárkokból...valahogy a városokat és az erődöket is el kellett foglalni.

Azt én is belátom hogy a többség nem lenne nyitott a játé felé,nem lenne nagy üzleti siker,de valószinüleg pont ezért mondja mindeni azt hogy nincs fantáziájuk a játékkészitőknek...már itt is évek óta a marketing a lényeg és nem a kreativitás.

• hardlovi
    Annyi de annyi IIVH-s csata van még amit nem dolgoztak fel... Kár érte...
    De nem baj jön a MOH:Airbone! Jeee

Azért valszeg végigtolom...
  • jin
    Bolond lennék PC-n játszani vele mikor itt figyel a 360! Full grafika szaggatás nélkül.
  • HöfEE
    Ja hát biztos kevesebb lenne a puska de lenne helyette kard meg buzogány és hasonló finomságok.
  • HöfEE
    Te jártál iskolába????? Képzeld én sem voltam ott mégis tudom mi történt,mert megtanitották(no meg filmek). Ha mindennek az lenne a feltétele hogy személyesen ott legyél akkor elég buta lenne az emberiség.
    Egyébként ha már itt tartunk az első világháborút szokták még "trench war"-nak hivni azaz lövészárokháborúnak. Ugyhogy ennyit erről.
  • 0Speed0
    Nem nagyon fogná meg az amcsikat, akik a legjelentősebb vásárló réteg, hisz nemsok közük volt hozzá... Sztem ez az oka, h nem merik bevállalni. Bár ha UBI vagy EA megpróbálná és nagydobra verné biztos lenne sikere
  • atesz28
    Valószinüleg az I.VH nem csak abból ált hogy lővészárokból lővészárokba rohangáltak és azokat egymástól elfoglalták...atán az is lehet hogy így volt,nemtudom nem voltam ott és ezzel kapcsolatban nem is készült annyi film vagy dokumentumfil, mint a 2.VH-ról.
    Talán pont ezért lenne jó egy ilyen játék,hogy arról is legyen egy kis fogalmunk hogy akkor mi volt.
  • wednes
    A játékélménye lenne elég lapos. Úgyanis 1-2 lövészárok elfoglalásával vagy megvédésével ki is merül a játékmenete.
    Max úgy lehetne feldobni kicsit, hogy fiktív dologat raknának bele. Kicsit mozgóbb frontvonalat stb.
  • And5
    De volt egy első VH-s FPS csak nem ugrik be mi volt a neve.
  • And5
    Hál isten, hogy környezetet váltottak már elég unalmas volt a VH. A multiba nem értem mi szükség ilyen tapasztalati pontok rakása, de ki tudja hátha jó lesz.
  • atesz28
    Megpróbálkozhatnának egy I. Világháborús játékkal. Ezt még senki se merte megcsinálni...aszem. Az igazán nagy kihívás lenne.
    Persze sokan fagyalognának hogy kevés a fegyver,de annak is lehete egy "hentelős" hangulata.
    Lehete a neve "CoD 0" az előzmények bemutatása most ugyis menő a moziban is.
  • Z
    Olvasd már el légyszíves még egyszer, mit írtam. Aztán vegyél kézbe egy magyar nyelvtan könyvet, és fogalmazd át a hozzászólásodat. Kösz.
  • m1c1mack0
    "akkor egy idő után több életerővel kezdhetjük a játékot mint a többiek"
    Hat ez rohadtul nem OFP
  • pocok1313
    Chriss745:amire majd a CoDMW kifut, és jön az új rész, addigra majd egy közepesen erős géppel lehet majd tolni normálisan(mámint akkori áron...)!
    addig meg marad a szar géppel a szar játékélmény, hacsak nem vagy miliomos!
  • 1488
    bazz
  • maestro85
    Most azzal, hogy terristak és kommandósok harcolnak egymással, kicsit olyan, mintha a CS-vel is akarnának konkurálni. Egyébként nem tartom egészségesnek, hogy ennyire közelítsen a valósághoz (legalább is a jelen valósághoz) egy játék. Szerintem komoly problémák, viták származhatnak a nemzetek között.