The Witcher - hazai elő bemutató!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
játék magyaritása:
1,szóval start menü/futtatás, oda beírod, hogy regedit.
2 ott kiválasztod hkey_local_machine/software/cd project red/the witcher/language kulcs, 3-ast módosítod 16-ra.
3 bezárod,
4, majd megkeresed a mappáját a játéknak,
5, data könyvtárba bemész, és ott a lang_3.key, illetve a dialog_3.tlk nevezetû fájlok nevében kicseréled a 3-ast 16-ra.
6, Ezekután rakd fel magyarul a 1.1a patchet, és teljesen magyar lesz.
A szinkronok sajna szerintem is gyengék.Játékoknál egyébként is az eredeti hangok mindég a legjobbak.A Death To Spies orosz game,az angol csapnivaló hozzá képest...
ÜDV
A szinkronok sajna szerintem is gyengék.Játékoknál egyébként is az eredeti hangok mindég a legjobbak.A Death To Spies orosz game,az angol csapnivaló hozzá képest...
ÜDV
Amugy meg miért akarsz egy játékkal angolul játszani, ha megjelenik magyarul?<#fejvakaras>#fejvakaras><#fejvakaras>#fejvakaras>
Nem, hogy inkább örülnél, hogy valamit lefordítanak magyarra és élvezheted a kedvenc játékod hangulatát.Számomra ugyanolyan egy játék szinkronja/hangulata angolul mint magyarul(Fasza).<#vigyor3>#vigyor3><#worship>#worship>
Hogy némelyik fordítás kissé rosszra sikeredik..., hát istenem, de még néha így is jobb, mint az eredeti, gyenge angol szöveg.
2. Azért különb véleményt vártam egy olyan embertõl, aki annyira képben van a fordítás, lektorálás és szinkornizálás terén, hogy el tudja dödnteni 5 milla mire elég...
3. õsfikagép. lol. Ebbõl látszik, hogy neked mind1. Tudod... ahogy a picsák mondják: a minõség a lényeg nem a mennyiség! Ez ilyen level 1 duma. Ezt a szintet kell elérned.
egyébként nagyon ígéretes a játék, bár az eddigi videók alapján én nem voltam elájulva sem az irányítástól sem a harcrendszertõl. de ha tényleg ilyen sztori lesz, és döntéseinknek ekkora befolyása van, akkor az már megér egy misét.
kétségtelen, hogy egy jó szinkron még rádob a játékra. megláttyuk.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Ha a trailer-ek gamplay videok és a nevezett vason készültek, akkor bizony rendesen odatették magukat a fejlesztõk. (A kard által húzott fénycsóva kicsit SW-os, de nem lényeg.)
Mint minden persze ez is pénzkérdés, de 5 millából már korrektül meg lehet csinálni. ráadásul magyar fantasy író a fordítás lektor
egyébként darph te szerintem nézd a BBC híradót szabadidõdben játékok helyett. Ott szépen beszélnek, jók a hangszínek is és nincs is fordítva. hányok az ilyen õsfikagépektõl...
DJ Progress - Másik fórumon írta valaki, hogy ez a harci video régi, azóta sokat változtattak rajta. Legalább is a mozgásokon.
Élvezhetõ a grafika is és láttam videót róla játék közben. Nekem nagyon tetszett.
Én ajánlom mindenkinek! Szerintem ez megéri a pénzét.
Itt van két videó:
Trailer
Harc közben
Intel Celeron 2.80 ghz, 1gb ram,NVidia Geforce 7600GT Sose vitatkozz idiótákkal. Lesüllyedsz az Ö szintjükre, és ott legyöznek a rutinjukkal.
De akkor én is: Nem szeretem az autószimulátorokat, csak az árkádnak mondott NFS-t.<#banplz>#banplz>
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ja, én meg nem szeretem az olivabogyót, de kit érdekel.
Várjuk!
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
http://excalibur1.narod.ru/Image/geralt.jpg
http://www.geocities.com/asapek/geraltd.jpg
http://us.imdb.com/title/tt0300657/
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Na most ebben a felsorolásban a VGA is gyenge, meg az 1GB ram se éppen korszerû, ráadásul ha jól tudom notin volt a bemutató, és a GeForce Go az asztali verziónál még lasabb is VGA-ból.
A szinkronganfelsorolásból pont Forgács Gábor maradt ki, pedig én õt is imádom. 😄
😊)
A játék eléggé felkeltette az érdeklõdésemet. Grafika már így is túl jó, remélem a "belsõre" is fordítottak legalább ennyi energiát.
A szinkrontól viszont félek...bárkik is a szinkronszínészek...
\"Az internet tiszta gáz lett, amióta felfedezte magának a média, a pénzvilág, meg a sok idióta user. Ameddig a kockák voltak többségben nem volt semmi gond.\" - shenmuedc
Grafikáról meg annyit, hogy a textúrák, és a design 5* -osak.
A Chili szósz nem más, mint határozott fellépésű Ketchup.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Hát, bizony emlékszem. De jók is volt azok a könyvek. Sõt én nem csak, hogy 10 újjal olvastam a könyvet, hanem még "oldaltérképet" is rajzoltam hozzá. (azt hiszem a könyv bevezetõjében ezt hívták csalásnak) 😉
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
hejesirás!!!!
(a vesszõkre gondolok,de inkább befogom)
a cikk meg nagyon jó,több ilyent!
mi a 3.?
A buta embert gondolatai irányítják, a bölcs irányítja gondolatait.