49
-
DORSANAX #49 darph hozzászólásával max egyetértek,de akinek angol verziója van miért nem elég neki a magyar felirat.Ezt megolodhatjátok könnyedén:
játék magyaritása:
1,szóval start menü/futtatás, oda beírod, hogy regedit.
2 ott kiválasztod hkey_local_machine/software/cd project red/the witcher/language kulcs, 3-ast módosítod 16-ra.
3 bezárod,
4, majd megkeresed a mappáját a játéknak,
5, data könyvtárba bemész, és ott a lang_3.key, illetve a dialog_3.tlk nevezetű fájlok nevében kicseréled a 3-ast 16-ra.
6, Ezekután rakd fel magyarul a 1.1a patchet, és teljesen magyar lesz.
A szinkronok sajna szerintem is gyengék.Játékoknál egyébként is az eredeti hangok mindég a legjobbak.A Death To Spies orosz game,az angol csapnivaló hozzá képest...
ÜDV
A szinkronok sajna szerintem is gyengék.Játékoknál egyébként is az eredeti hangok mindég a legjobbak.A Death To Spies orosz game,az angol csapnivaló hozzá képest...
ÜDV
-
tttttom #48 Sajnos el kell, hogy szomorítsalak mivel nem lesz itt kis hazánkban angol verzió.
Amugy meg miért akarsz egy játékkal angolul játszani, ha megjelenik magyarul?
Nem, hogy inkább örülnél, hogy valamit lefordítanak magyarra és élvezheted a kedvenc játékod hangulatát.Számomra ugyanolyan egy játék szinkronja/hangulata angolul mint magyarul(Fasza). -
szunyika #47 olyan oldalt találtam hogy isteníteni fogtok; >>>
www.witcher.hu -
kiralytigris #46 Én megvettem és megérte. Szinkron szerintem jó. Geralt hangján tényleg lehet hallani hogy nincsenek benne érzelmek. És tök jó hogy magyar így csak a játékot kell élveznem. A 90 óra végigjátszás garantált a hangulattal együtt. A grafika is kitünő látszik rajta hogy 2007 végén jött ki. Sajna a gépem is érzi :-( -
opeca #45 Szerintem elsősorban a szinkronhangokra gondolt. Azok egész jól el vannak találva.
Hogy némelyik fordítás kissé rosszra sikeredik..., hát istenem, de még néha így is jobb, mint az eredeti, gyenge angol szöveg. -
darph #44 1. igen! 20 éve a komcsi időkben a magyar szinkron világhirű volt, amikor még Göncz papa is fordított pl. Gyűrűk urát. De most??? Melyik szinkrontól legyek elájulva? Matrix? "Te vagy AZ?" vagy esetleg BSG, ahol a forditók olyan szinteken nem voltak képben, hogy a tulajdonneveket leforditották és közben még bele is kavarodtak? Lucasrol meg annyit, hogy 10 éve legalább csak a populáris szart gyártja.
2. Azért különb véleményt vártam egy olyan embertől, aki annyira képben van a fordítás, lektorálás és szinkornizálás terén, hogy el tudja dödnteni 5 milla mire elég...
3. ősfikagép. lol. Ebből látszik, hogy neked mind1. Tudod... ahogy a picsák mondják: a minőség a lényeg nem a mennyiség! Ez ilyen level 1 duma. Ezt a szintet kell elérned. -
#43 operation flashpoint 2?
egyébként nagyon ígéretes a játék, bár az eddigi videók alapján én nem voltam elájulva sem az irányítástól sem a harcrendszertől. de ha tényleg ilyen sztori lesz, és döntéseinknek ekkora befolyása van, akkor az már megér egy misét.
kétségtelen, hogy egy jó szinkron még rádob a játékra. megláttyuk. -
spydee #42 Köszönjük a nyálcsorgató cikket, igencsak takaros munka. A játékot nagyon várjuk és reménykedünk, legalább olyan jó sajátos hangulata lesz, mint pl. a WOW-nak, ha már ennyit emlegetted. Bíztató a gépigény is: nem csak a "megveszem apuci mellényzsebéből a hardcorehighend "vasat" alá", buta amerikaiaknak/ra készül/gondolnak. -
#41 Amúgy a videó alapján én nemigazán hasonlítgatnám az Obi-hoz... -
#40 verd az angol szinkronost, kit érdekel... -
dara #39 Manapság ritka a jó magyar szinkron, tipikusan a szemét kategória alját súrolják alúlról. A hangulatot szinte mindig megölik (még anno a hangalámondásos filmek se voltak olyan szarok, mint pl a BHD szinkronosan). Bár az eddigiek alapján jó pont, hogy Stohl gyökér nincs benne (vagy csak a felsorolásból hiányzik?).
Ha a trailer-ek gamplay videok és a nevezett vason készültek, akkor bizony rendesen odatették magukat a fejlesztők. (A kard által húzott fénycsóva kicsit SW-os, de nem lényeg.) -
aDannyBoy #38 gondolom hallottál arról, hogy a magyar szinkron világszerte híres, hogy mást ne említsek, Lucas bátyánk volt elalélva mindig a magyar SW dubtól.
Mint minden persze ez is pénzkérdés, de 5 millából már korrektül meg lehet csinálni. ráadásul magyar fantasy író a fordítás lektor
egyébként darph te szerintem nézd a BBC híradót szabadidődben játékok helyett. Ott szépen beszélnek, jók a hangszínek is és nincs is fordítva. hányok az ilyen ősfikagépektől... -
Inquisitor #37 És miből gondolod, hogy azn angol fordítás sé szinkron jobb lesz? Vedd meg az origi lengyelt! ;)
DJ Progress - Másik fórumon írta valaki, hogy ez a harci video régi, azóta sokat változtattak rajta. Legalább is a mozgásokon. -
darph #36 Remélem lesz angol is. Fos magyar szinkront kb 99%-ra teszem, hogy gáz lesz mind a hangszínek, mind a fordítás tekintetében. -
opeca #35 Planescape-s koppintásnak tűnik, ám nem bánom, mert igen meggyőzőnek tűnik a leírás alapján. -
DJ Progress #34 Ahogy láttam ez egy Oblivion szerűség.
Élvezhető a grafika is és láttam videót róla játék közben. Nekem nagyon tetszett.
Én ajánlom mindenkinek! Szerintem ez megéri a pénzét.
Itt van két videó:
Trailer
Harc közben -
#33 Akkor nincs ilyesmi iránt érdeklődésed... de, hogy ezt miért kellett tudatni velünk, azt én sem értem.
De akkor én is: Nem szeretem az autószimulátorokat, csak az árkádnak mondott NFS-t. -
aDannyBoy #32 És ezt mindenképp meg kellett itt osztanod a világgal.
Ja, én meg nem szeretem az olivabogyót, de kit érdekel. -
archkoven #31 Szép-szép, de még a büdös életben nem találkoztam olyan szerepjátékkal ami le tudott volna kötni. Már nem is próbálkozom velük. -
#30 Hát nekem ez nagyon tetszeget :-)
Várjuk! -
xido #29 és még egy állati jó kép az "élő Geraltról":)
http://excalibur1.narod.ru/Image/geralt.jpg -
xido #28 és eleddig egy cikkben sem említették,hogy bizony létezik egy lengyel "Witcher" film is 2001-ből
http://www.geocities.com/asapek/geraltd.jpg
http://us.imdb.com/title/tt0300657/ -
#27 Igen, ha valaminek nemkell 8800gtx akkor már egyesek szerint szar, idejétmúlt a grafikája, még ha nem is, csak optimalizálva van. -
xizor #26 Ez csak engem emlékeztet a Gothicra?:) Remélem jó game lesz. -
STFU #25 szal akit erdekel es teheti az vegye, mert nem kapunk majd ilyen szinkronos game-eket
-
Mythic #24 Már az is baj, ha valaki optimalizált játékot képes csinálni, és nem a minimum konfig 8600GT? Nekem ezen a téren is le a kalappal a fejlesztok elott. -
Inquisitor #23 "azért sikerült eléggé megizzasztania a Core 2 Duo+1 giga RAM+ GeForce 6600+ kombinációkat."
Na most ebben a felsorolásban a VGA is gyenge, meg az 1GB ram se éppen korszerű, ráadásul ha jól tudom notin volt a bemutató, és a GeForce Go az asztali verziónál még lasabb is VGA-ból. -
Inquisitor #22 Tényleg 7990 lesz az indulóára full magyarra szinkronizálva? Ha csak a fele igaz az készítők igérgetéseinek, akkor már tuti megveszem! -
Inquisitor #21 Másik helyen cikkben leírt példa meggyőző volt, kérdés, hogy mennyire kiterjedt lesz az ott leírt szitu?
A szinkronganfelsorolásból pont Forgács Gábor maradt ki, pedig én őt is imádom. :D -
Zoleeca #20 + í
:))
A játék eléggé felkeltette az érdeklődésemet. Grafika már így is túl jó, remélem a "belsőre" is fordítottak legalább ennyi energiát.
A szinkrontól viszont félek...bárkik is a szinkronszínészek... -
Inquisitor #19 OFF: Ráadásul legtöbb nyelven, a németet kivéve, szintén kisbetüsek, angolban is. :) -
LizardX #18 Hagyd csak, ennyi belefér. Legalább nem az egyre jobban terjedő (de miért???), idegroncsoló módon írta: Amerikaiak, Kínaiak, stb., mindegyik nagybetűvel. Csak tudnám, honnan veszi ezt mindenki; jobban beszélnek angolul, mint az anyanyelvükön?!? Áhhh -
Mythic #17 A grafikáról annyit, hogy legyen csupán elfogadható és a siker csupán a belso fuggvénye lesz. Egy igazi RPG-s tudja mit keressen egy ilyen játékban, és az biztos nem a grafika (lásd Baldurs Gate, Icewind Dale, Neverwinter Nights). Aki meg a grafikát sasolja elsoként, na akkor ez a játék eleve nem is neki készult, húzzon FPS-ezni,ott nézheti a grafikát már mást úgyse tud nyújtani a játék. -
#16 Én azért bízom benne, mert a lengyel barátaink csinálják, a cseh-lengyel érából meg elég sok játék érkezett már, ami valami igazán újat nyújtott a számítógépes játékok között.
Grafikáról meg annyit, hogy a textúrák, és a design 5* -osak. -
BlueGold #15 Ezt a "döntéseidtől függő" világ dumát már pár játék esetében "lenyomták" (Pl.: Fable, Bard Tale) aztán mindig kiderült, hogy max. "lazábra van" sciptelve a játék. De nagyon nem lehet "elbocorogni" a föszáltól. Kiváncsian várok most mennyire sikerül a fejlesztöknek ez a dolog. -
#14 Oblivion, Two Worlds, Jade Empire, Witcher... azé szivárognak az elviselhető RPGgyilkolós gammák! -
Loverman #13 must-have játék -
gyuri12 #12 nem vetted észre a rövid i-t...:( -
Szeszmester #11 Nem szar, de láttunk már jobbat is. -
#10 Na valamilyen krájszisz rajongó? "hát finoman szólvan elég gyenge, sőt szar a grafikája ennek a játéknak, így 2007 második felében" beszólás?