A Fantasztikus Négyes és az Ezüst Utazó - Színes. Szagtalan. Gáz. Megint.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Remélem azért folytatni ezt már nem akarják!
De ahogy olvastam mintha akarnának készíteni egy spin-off-ot az ezüst utazóval.
Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4
Az ezüstutazós jelenetek viszont nagyon tetszettek. Jessica Alba pedig tényleg egyre dögösebb. Mondjuk a meztelenkedõs jelenetét húzhatták volna tovább is. 😊 És mondjuk a hátára fordulhatott volna. 😊
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
hát magamra is vetek. borzasztó film volt.
SPOILER!!!??
90percbõl 70 azzal telt, h a fõszereplõk sirtak, h milyen nehéz az élet.aztán jön a hihetetlenül gonosz silver surfer akit maximum 1perc alatt padlóraküldenek.aztán a méggonoszabb dr. doom se birja tovább 5 percnél.
látványvilága az kábé egyenlõ a nullával. ráadásul nagyon mondták, h majd nézzük meg a silver surfert, milyen királyul lesz megcsinálva. meg a legjobb technikával készitik...aztán meg alig akartam hinni a szememnek, amikor megláttam, h kábé egy nagy mûanyagdarab az egész(meg a mozgása ugy egyáltalán). kifele a mozibol láttam pár próbabát, ami sokkal jobban meggyözött
inkább nem is részletezném tovább. lényeg a lényeg..nekem nagyon nemjött be
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
http://twitter.com/valamit76 http://conspiracy101.t35.com/ http://www.youtube.com/user/Darwin76valamit#p/f
Annak viszont örülök, hogy végre nem a gyenge SG-s kritikusok véleményét szajkózzák egy fórumban, fõleg, ha az illetõ kritikus fikázza a filmet (jó, néha velem is megesik).
Blackmail the Universe
Nem tökéletes, de kétszer meglehet nézni. Pazar látvány, jó poénok, na emg gyönyörû Jessica Alba.
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
szerintem ezzel a tévhittel van baj, ugyanis a képregények egyáltalán nem "eleve" a tizenéves korosztálynak készülnek. még a szuperhõsösök sem, mert ugye itthon a többségnek a képregény pókember. (nem véletlenül, hogy az agyatlan képregényfilmek között is vannak igényesek és igénytelenek.)
" jól eltalt képreg movie-t"
ezt meg továbbra sem tudom kezelni. ha lenne barbie: the movie, az sem képregényfilm lenne. attól, hogy a transformers olyan népszerû játék volt, hogy képregény lett belõle, még nem képregénymovie.
xbox360+komputer
Az egészben talán az a vicces h a rajzfilmsorozatok sokkal problémásabbak mint a keményebbnek titulált filmek.
...::S.T.A.L.K.E.R 4ever::...
az IQ-t látom messzirõl kerülöd, ilyen balf*sz kommentet csak így írhattál le
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
ez egy szemétség amúgy, mert a filmben lángol az egész muki, ez csak azt mutatta, hogy miylen fejet vág a láng alatt!
ezen a részen végig lángol!
\"Intel Core 2 Duo E6550 2.33Ghz;Gigabyte P35C-DS3R;Kingmax 4Gbyte Ddr2;Msi Nx8800Gts 320 Mb OC;Maxtor 320Gb\"
Olyan mintha fotósoppal oda lenne baxva annak a homónak a feje hokizás után egy ilyen RENDEREl cuccra <#wow1>#wow1><#ejnye1>#ejnye1><#vigyor>#vigyor> CÉL : a 15 éves EMÓS kiscsajok bevizelése vagy nem emós mind1.hirtelen ez jutott eszembe lol
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
hiányolja a "felemelkedése" szót a címbõl? mert gondolom a fasntasztikus négyesbe és az ezüst utazóba, mivel már évek óta meglévõ nevek, nem nagyon tud belekötni.
4 Fantastiques et le surfer d'argent, Les (Franciaország)
Fantastic Four: Galaxy Crisis (Japán - a cím angolra fordítva)
Fantastic Four: Hopeasurffari (Finnország)
Fantastici 4 e Silver Surfer, I (Olaszország)
Fantasticna cetvorka - Uspon srebrnog letaca (Szerbia)
Fantastiline nelik ja Hõbesurfar (Észtország)
Quarteto Fantástico e o Surfista Prateado (Brazília)
A tükör nem a valóság felismerésének eszköze, hanem annak elhomályosításáé. (Ryokuu Saitou)
a silver surfer (vagy kia arosseb, de asszem ó az) tényleg gonosz volt?
Mert hát én nem úgy emlékszem... de valaki mondja meg aki okosabb nálam marvelben plz.
Mellesleg SZV cikk... rögtön táptalajt ad a fikázásnak. én inkább döntök majd a saját tapasztalatom alapján.
az olyanoknak túl nagy az igényük, most nézzük sorba:
-milyen film is ez?
Szuperhõsök, amik elsõsorban (asszem képregény volt, én mondjuk ezt nem nagyon ismertem, de mind1) gyerekeknek készült elsõsorban, így a film se haladhatja túl nagyon ezt a kort, hiszen akkor õk nem tudják megnézni
-milyen a látvány világa?
Hát aki ebbe beleköt, annak már a 3D-s verióval is baja van, ha benne lehetne a TV-ben, vagy õ lehetne a sztár, az se lenne elég neki. Kellõen látványos volt, és nem az a lényeg hogy folyamatosan csak kifolyjon a szemünk a látványtól, Galactus is egész jól megvolt csinálva.
-humor?
ebbe se lehet nagyon bele kötni, mert van benne
-akció?
végig volt valami cselekmény, én személy szerint végig izgultam, hogy hogyan állítják meg a csillagfalót, Galactust, meg amikor Fáklya üldözi az Ezüst Utazót, az is kitûnõen meg volt csinálva!
összességében, szerintem ez egy jó film, látványos, és szórakoztató!
ennyit a divatfikázókról...
látványos, izgalmas, és van benne egy kettõ jó poén!
nem mondom hogy az év filmje, mert nem az, de megvan benne minden amiért érdemes megnézni, és "jó szórakozást nyújt az egész családnak"
u.i.: feltéve ha látták az elsõ részt is
Nem t'om miért fikázza a cikkíró, biztos nem értette a mélységeket... Mert az aztán nincs neki... De hol itt a baj?
A Transformers-ben hol volt mély értelem? Sehol. Ott nagy robotok verték egymást... Itt meg szuperhõsök egymást.
Szerintem ne keressünk a felszín alatt semmi, ez a film felszínes, de ez így van jól.
GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W
\"Intel Core 2 Duo E6550 2.33Ghz;Gigabyte P35C-DS3R;Kingmax 4Gbyte Ddr2;Msi Nx8800Gts 320 Mb OC;Maxtor 320Gb\"
<#eplus2>#eplus2>
Az addig ok, hogy az egyik lány az, aki láthatatlanná tud válni (Jessica Alba), de vajon melyik lehet a másik lány? A gumi, a kõ, vagy a tûz? 😊
Nem minden mozinak kell odabasznia történetileg. Van amikor tényleg csak egy könnyû akciódús mozit szeretne az ember. Pláne ilyen melegben 😄
Ennyi erõvel lefikázhatnék minden filmet az elmúlt években, kivéve a Dejavu-t és a Világok harcát. Ez utóbbinál nekem nagyon átjött a pánik érzése, amit közölni akart a film.
Kritika a geekblogon
Talán csak annyit, hogy Jessica Alba nem kezd jó nõ lenni, mindig is az volt. Szóval a gyerekeken kívül még a Jessica Alba rajongóknak ajánlom a filmet...
...én is csak miatta néztem meg. 😊)
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...