59
-
asztosz #59 Megnéztem, és hát azt hittem jobb lesz, de akkora csalódás így sem ért mert kb. ennyit vártam tőle. Az első résszel viszont sokkal jobban meg voltam elégedve.
Remélem azért folytatni ezt már nem akarják!
De ahogy olvastam mintha akarnának készíteni egy spin-off-ot az ezüst utazóval.
-
#58 Sokan szidják sokan dícsérik, mindenkinek megvan a maga véleménye, én megnéztem és nekem tetszett :) Jó mondjuk nem a Transformersel kell összehasonlítani vagy ilyesmivel, lehet jobban jártak volna ha kicsit hamarabb vetítik a filmet, jóval a trans. előtt -
Yoshimitsu #57 Picit többet vártam ettől a filmtől. Valahogy furcsa volt... Szuperhősök és erre meg vagy kétszer próbáltak összeházasodni az ok, hogy nem jött össze mert balhé volt közben, de a csaj megnyafog, hogy a srác a parával foglalkozik? Hát nem szuperhősök?
Az ezüstutazós jelenetek viszont nagyon tetszettek. Jessica Alba pedig tényleg egyre dögösebb. Mondjuk a meztelenkedős jelenetét húzhatták volna tovább is. :) És mondjuk a hátára fordulhatott volna. :) -
#56 az első rész dvd-n egy habkönnyű szórakozás volt, legalább nem bántam meg, mint sok más filmet. valszeg ez is hozná azt a színvonalat, de azért nem fogok ezért sem a moziba rohanni. jó lesz dvd-n vagy hbo-n is. -
Suffering #55 szerintem nagyon király film volt. -
darXideR #54 "aki megnézi az magára vessen."
hát magamra is vetek. borzasztó film volt.
SPOILER!!!??
90percből 70 azzal telt, h a főszereplők sirtak, h milyen nehéz az élet.aztán jön a hihetetlenül gonosz silver surfer akit maximum 1perc alatt padlóraküldenek.aztán a méggonoszabb dr. doom se birja tovább 5 percnél.
látványvilága az kábé egyenlő a nullával. ráadásul nagyon mondták, h majd nézzük meg a silver surfert, milyen királyul lesz megcsinálva. meg a legjobb technikával készitik...aztán meg alig akartam hinni a szememnek, amikor megláttam, h kábé egy nagy műanyagdarab az egész(meg a mozgása ugy egyáltalán). kifele a mozibol láttam pár próbabát, ami sokkal jobban meggyözött
inkább nem is részletezném tovább. lényeg a lényeg..nekem nagyon nemjött be -
Cat #53 Morpheus? :) Ritka ragyás bőre van :) -
#52 Ez a film is olyan mint a Karib: mindenki tudja hogy gyenge, de azért mégis elmennek megnézni. Szerintem nem kell annyira szapulni, aki megnézi az magára vessen. -
#51 egyszer kihozhatnának egy olyant is, amiben egy gonosz szuperhőssel sima emberek veszik fel a harcot és győznek... lehetne akár valamifajta horror is, amiben egy negatv Marvel karakter játszaná a gonosz szerepét, amolyan Freddy Krüger módjára -
Su0my #50 én nem láttam a filmet.
Annak viszont örülök, hogy végre nem a gyenge SG-s kritikusok véleményét szajkózzák egy fórumban, főleg, ha az illető kritikus fikázza a filmet (jó, néha velem is megesik). -
00000000000000 #49 Én is jól szórakoztam rajta, ezt a filmet is moziban kell nézni, nem a monitor képernyőjén.
Nem tökéletes, de kétszer meglehet nézni. Pazar látvány, jó poénok, na emg gyönyörű Jessica Alba. -
#48 IMDB-n megnéztem az ezüst utazót ki játsza, hát mit mondjak, baromi csúnya, ezüst utazónak még egész jól nézett ki! :D -
haxy27 #47 nekem akkor is tetszet az elsé része és ha kiadják dvdn akkor megnézem a másodikat is és biztos tetszenei fog. -
winnie #46 "Bár lehet h eleve a besorolási rendszerrel van a baj. Mivel a képregény eleve a tizenéves korosztálynak készült"
szerintem ezzel a tévhittel van baj, ugyanis a képregények egyáltalán nem "eleve" a tizenéves korosztálynak készülnek. még a szuperhősösök sem, mert ugye itthon a többségnek a képregény pókember. (nem véletlenül, hogy az agyatlan képregényfilmek között is vannak igényesek és igénytelenek.)
" jól eltalt képreg movie-t"
ezt meg továbbra sem tudom kezelni. ha lenne barbie: the movie, az sem képregényfilm lenne. attól, hogy a transformers olyan népszerű játék volt, hogy képregény lett belőle, még nem képregénymovie. -
onimusha #45 hm transformerst mondjuk 2x megnéztem, mert nagyon rég nem láttam ennyira baromi jól eltalt képreg movie-t, potter-t meg tegnap elött, asszem silver surfer-t meg köv. hét szerdára be is lőhetjük :D, amióta retek meleg van, vhogy minden hét közepén mozizás összejön :) -
floatr #44 Bár lehet h eleve a besorolási rendszerrel van a baj. Mivel a képregény eleve a tizenéves korosztálynak készült, elég vicces h egy kicsit is komolyabb film már komolyabb korhatárokat követelt. Bár mongyuk ámerikában egy cicivillantás már PG-21+ :) kivéve ha a cicik közt egy keresztény medál zizeg.
Az egészben talán az a vicces h a rajzfilmsorozatok sokkal problémásabbak mint a keményebbnek titulált filmek. -
Nyarlathotep #43 Nekem tetszett a film, de az első rész jobb, főleg a bővitett verzió! A második rész elég rövid, érezni lehet, hogy összecsapott az egész. Sokkal több poén kellett volna, jobban bemutatni a karakterek lelki világát, stb.. remélem ebböl is lesz majd bövitett verzió! -
#42 Szerintem nézhető volt és jobb volt mint az első rész. Szóval engem kikapcsolt/szórakoztatott nézzétek meg! -
#41 jaja, ő nem tudja a képességét szabályozni, alapállapotában is "the thing"-nek néz ki (az első filmben lehetősége lett volna visszaalakulni, de mégsem tette) -
#40 huhhh
az IQ-t látom messziről kerülöd, ilyen balf*sz kommentet csak így írhattál le -
#39 jólemlékszel, ittse, csak az utazó "kisugárzása" kicsit megabajgatja fáklya képességét és---nemlövömleapoént -
#38 Jogos - ma egy 15 valamit magára adó EMÓS.D -
#37 mert oda is van! :)
ez egy szemétség amúgy, mert a filmben lángol az egész muki, ez csak azt mutatta, hogy miylen fejet vág a láng alatt!
ezen a részen végig lángol! -
Acheron #36 Lehet hogy rosszúl emlékszem,de a szikla ember a képregényben nem tudta változtatni azt hogy most emberi vagy pedig kő formában legyen? -
ddt500 #35 Terrax gonosz volt. -
#34 Ja meg a moziban az eletnagysagu silver surfer babu sem volt semmi..... -
who am I 7 #33 kemény az a 10.es kép jah én mondom nektek :DDD
Olyan mintha fotósoppal oda lenne baxva annak a homónak a feje hokizás után egy ilyen RENDEREl cuccra CÉL : a 15 éves EMÓS kiscsajok bevizelése vagy nem emós mind1.hirtelen ez jutott eszembe lol -
winnie #32 én spec nem látom, hogy a kollega miért sír a cím miatt.
hiányolja a "felemelkedése" szót a címből? mert gondolom a fasntasztikus négyesbe és az ezüst utazóba, mivel már évek óta meglévő nevek, nem nagyon tud belekötni. -
Cat #31 Ezek se jobbak:
4 Fantastiques et le surfer d'argent, Les (Franciaország)
Fantastic Four: Galaxy Crisis (Japán - a cím angolra fordítva)
Fantastic Four: Hopeasurffari (Finnország)
Fantastici 4 e Silver Surfer, I (Olaszország)
Fantasticna cetvorka - Uspon srebrnog letaca (Szerbia)
Fantastiline nelik ja Hõbesurfar (Észtország)
Quarteto Fantástico e o Surfista Prateado (Brazília) -
winnie #30 az ember csak kapkodja a fejét, hogy kinek higgyen. az istenítőknek vagy a kupacsz*rozóknak:) még szerencse, hogy a filmről kábé látatlanban tudni, hogy milyen lesz. -
#29 Ennyire futotta....... Most nezem a 8. kepen Doom keze belemelyed a Thing 'borebe'..... Kemeny szoritasa lehet ha a kovet is meggyuri.... Amugy meg jo film..... -
Nonoo #28 engem csupán egy dolog zavar!!! Hogy tudták lefordítani igy magyarra a címet!!?? -
#27 jah és ebben a részben volt a nagy felismerés... -
Cat #26 A hirnökök nem "gonoszok" vagy "jók", egyszerűen Galactus szolgái, akik olyan bolygókat keresnek neki, amiket felfalhat. Az, hogy érző emberi lények élnek a bolygón viszont már gonosszá teszi a cselekedetet, ezt ismerte fel az Utazó, és ezért állt át a Föld védelmezői közé. Galactus ezért kitaszította, és bekorlátozta mozgásterét a Naprendszer keretei közé, hogy soha ne tudja azt elhagyni. -
#25 Csak kérdés:
a silver surfer (vagy kia arosseb, de asszem ó az) tényleg gonosz volt?
Mert hát én nem úgy emlékszem... de valaki mondja meg aki okosabb nálam marvelben plz. -
Loverman #24 Éljen Broáf, társam a bajban!
Mellesleg SZV cikk... rögtön táptalajt ad a fikázásnak. én inkább döntök majd a saját tapasztalatom alapján. -
#23 nem tudom egyébként hogy a mai embereknek mi kell hogy élvezzék a filmeket?
az olyanoknak túl nagy az igényük, most nézzük sorba:
-milyen film is ez?
Szuperhősök, amik elsősorban (asszem képregény volt, én mondjuk ezt nem nagyon ismertem, de mind1) gyerekeknek készült elsősorban, így a film se haladhatja túl nagyon ezt a kort, hiszen akkor ők nem tudják megnézni
-milyen a látvány világa?
Hát aki ebbe beleköt, annak már a 3D-s verióval is baja van, ha benne lehetne a TV-ben, vagy ő lehetne a sztár, az se lenne elég neki. Kellően látványos volt, és nem az a lényeg hogy folyamatosan csak kifolyjon a szemünk a látványtól, Galactus is egész jól megvolt csinálva.
-humor?
ebbe se lehet nagyon bele kötni, mert van benne
-akció?
végig volt valami cselekmény, én személy szerint végig izgultam, hogy hogyan állítják meg a csillagfalót, Galactust, meg amikor Fáklya üldözi az Ezüst Utazót, az is kitűnően meg volt csinálva!
összességében, szerintem ez egy jó film, látványos, és szórakoztató!
ennyit a divatfikázókról... -
#22 szerintem király kis filmecske!
látványos, izgalmas, és van benne egy kettő jó poén!
nem mondom hogy az év filmje, mert nem az, de megvan benne minden amiért érdemes megnézni, és "jó szórakozást nyújt az egész családnak"
u.i.: feltéve ha látták az első részt is -
Thaddeus #21 Üdv!
Nem t'om miért fikázza a cikkíró, biztos nem értette a mélységeket... Mert az aztán nincs neki... De hol itt a baj?
A Transformers-ben hol volt mély értelem? Sehol. Ott nagy robotok verték egymást... Itt meg szuperhősök egymást.
Szerintem ne keressünk a felszín alatt semmi, ez a film felszínes, de ez így van jól. -
Acheron #20 Én tegnap láttam...jókat röhögtem rajta,mert szerencsére vittek bele humort is,úgy hogy nekem tetszett,szerintem jobb az első résznél!lessétek meg.