59
  • Zedas
    Igen, de a Crusade is az ő nevéhez fűződik, annál nagyobb szar meg kevés volt...
  • DoctorJohnson
    boldogok a lelki szegények
  • DoctorJohnson
    ez egy kurvanagy spoiler amúgy, ami csak a 3. részben fog kiderülni (miszerint a fáklya igazából nő...)
  • osziapu
    A trailer letöltésekor megjelenő oldalról: "Nem akartak ilyenek lenni. Két srác és két lány egy kozmikus baleset következményeképpen mégis átalakult: egyikük nyúlik, mint a gumi, a másik kőből van, a harmadik láthatatlanná tud válni, a negyediknek engedelmeskedik a tűz."

Az addig ok, hogy az egyik lány az, aki láthatatlanná tud válni (Jessica Alba), de vajon melyik lehet a másik lány? A gumi, a kő, vagy a tűz? :)
  • Riddick
    Jó a film! Nem értem miért szidják. Szórakoztató,olyan amit az ember elnézne több órán keresztül is! Remélem sok része lesz még!
  • Commandante
    A Fantastic Four-t képregényben is csak azokat a kölköket érdekli, akikböl késöbb köcsög lesz (10. kép... wth gerjed erre?). A lehetö legbénább "szuper"hös banda. Kukába velük. Egyedül a Chiklis gyereket sajnálom, hogy ilyen fostalicska filmekben kell játszania a gázsiért, jobbat érdemelne.
  • YMan
    Én akkor is megnézem bármennyire fikázzátok :P
    Nem minden mozinak kell odabasznia történetileg. Van amikor tényleg csak egy könnyű akciódús mozit szeretne az ember. Pláne ilyen melegben :D
    Ennyi erővel lefikázhatnék minden filmet az elmúlt években, kivéve a Dejavu-t és a Világok harcát. Ez utóbbinál nekem nagyon átjött a pánik érzése, amit közölni akart a film.
  • Jack Bauer ahős
    A koncepció (habkönnyű matiné sok akcióval) jó, csak a megvalósítás trágya.
    Kritika a geekblogon
  • Hoz_Hun
    Hát most egyet kell, hogy értsek a kritikával. Nem is tudok mit hozzáfűzni.
    Talán csak annyit, hogy Jessica Alba nem kezd jó nő lenni, mindig is az volt. Szóval a gyerekeken kívül még a Jessica Alba rajongóknak ajánlom a filmet...

...én is csak miatta néztem meg. :))
  • Zedas
    JMS nek inkább egy újabb Babylon sorozatot kellene reszelnie :)
  • winnie
    "gyerekeknek tökéletes"

szerintem is. rövid, csinbumm, ahogy kell. más meg ne várjon tőle sokat, hátha pozitívan csalódik.
  • googlekereso
    J. Michael Straczynski készítette a Babylon5-öt, ami szereintem nagyon jó volt. Na már, ha vki képes ilyen jó sorozatot csinálni az szerintem csakis jó munkát tud végezni, ezért persze, hogy történetei komolyabbak, inteligensebbek és érettebbek.
  • NeoMaN
    gyerekeknek tökéletes
  • Voltan
    Mikor unják már meg ezeket a sekélyes Marvel-feldolgozásokat?
  • Hedgehunter #5
    Ja o a masik muvi........
  • marositech
    Őőő ja! Transformes hozta a "kell ennél több" elvet. Az pedig nem 90 perces!
  • Hedgehunter #3
    Kar hogy igy lehuzzak itt nekem nagyon bejott...... A fuztekhez valo hutlensegrol csak annyit hogy a pokembertol nehezebb jobban elterni a 'fuzetektol'... A hossza tokeletes 83 perc, nem faj a segged 2:45 perc ules utan mint a P3 vagy a henri potter. Nincsenek benne elhuzodo szerelmes jelenetek madjnem csak tomor Marvel akcio mese.... A trukkok meg mindent folulmuloak.. Kell ennel tobb...??
  • EagleeyE
    Ez a film egy kupac ****, ha lehet kerüljétek el.

Borzalmas színészi játék, Galactust annyira erőltették, hogy sugárzik róla a "Tegyünk már még az utolsó 5 percben valamit bele, hátha úgy nem olyan unalmas..."

egyszóval, elég gyenge
  • 1Obi1
    A trailert látva reménykedtem hogy jó filmet fognak összehozni, bár még nem néztem meg.És ha lehet hinni a kritikáknak akkor moziban biztos nem fogom megnézni.