A Fantasztikus Négyes és az Ezüst Utazó - Színes. Szagtalan. Gáz. Megint.
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"gyerekeknek tökéletes"
szerintem is. rövid, csinbumm, ahogy kell. más meg ne várjon tõle sokat, hátha pozitívan csalódik.
szerintem is. rövid, csinbumm, ahogy kell. más meg ne várjon tõle sokat, hátha pozitívan csalódik.
J. Michael Straczynski készítette a Babylon5-öt, ami szereintem nagyon jó volt. Na már, ha vki képes ilyen jó sorozatot csinálni az szerintem csakis jó munkát tud végezni, ezért persze, hogy történetei komolyabbak, inteligensebbek és érettebbek.
Mikor unják már meg ezeket a sekélyes Marvel-feldolgozásokat?
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Kar hogy igy lehuzzak itt nekem nagyon bejott...... A fuztekhez valo hutlensegrol csak annyit hogy a pokembertol nehezebb jobban elterni a 'fuzetektol'... A hossza tokeletes 83 perc, nem faj a segged 2:45 perc ules utan mint a P3 vagy a henri potter. Nincsenek benne elhuzodo szerelmes jelenetek madjnem csak tomor Marvel akcio mese.... A trukkok meg mindent folulmuloak.. Kell ennel tobb...??<#integet2>#integet2>
Ez a film egy kupac ****, ha lehet kerüljétek el.
Borzalmas színészi játék, Galactust annyira erõltették, hogy sugárzik róla a "Tegyünk már még az utolsó 5 percben valamit bele, hátha úgy nem olyan unalmas..."
egyszóval, elég gyenge
Borzalmas színészi játék, Galactust annyira erõltették, hogy sugárzik róla a "Tegyünk már még az utolsó 5 percben valamit bele, hátha úgy nem olyan unalmas..."
egyszóval, elég gyenge
A trailert látva reménykedtem hogy jó filmet fognak összehozni, bár még nem néztem meg.És ha lehet hinni a kritikáknak akkor moziban biztos nem fogom megnézni.
← ElőzőOldal 2 / 2