Worth1000 előszoba

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dzsini
hasonlítsd össze a külsõ keret üvegtextúráját a belsõvel, és próbálj meg olyasmit alkotni - plusz a sötét csíkokat a színhatárokhoz rakd a különbözõ színes üvegek legyenek külön-külön

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

berlinboy6329
Stained glass 3:

Épytõ jellegû kritikákat várnék.Mit hogy alakítsak rajta h jobb legyen?

Elsõre az üvegezés túl erõs szerintem.Még vmi?

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

berlinboy6329
braa,mi lenne a lényege ennek a where are they now-nak?Nem értem.Sztárokat kell elképzelni,h hol lehetnek és mit csinálhatnak most?

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

a Where are they Now 7re

ami gáz:
-rohadtul nem látszik hogy ez a Martin Lawrence 😞
-a fej tükrözõdése az ablakon 😞

++

berlinboy6329
Jah,most hogy láttam a beadváényoklat,inkább kívántam volna hogy meg se csiáljam. 😊

Nem értek én az ilyen színezz fotót,javítsd meg a fotóthoz.Ezt is csak próbaképp csináltam milyen lesz.Ilyen lett...<#vomit>

dzsuvajoe
TE ezen mit csináltál? Hát ez kifejezetten csúnya lett 😉

Engem előzz meg, ne a fogszuvasodást!

berlinboy6329
Ez se lett a legjobb,de rohadt sok idõmet elvette,szal talán még a fejeken javítok,és beküldöm:

Shiwo
hát valami árnyék lehetne a talpuk alatt..

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

berlinboy6329
Akkor másik.Randiiznak a kerámia sirályok.Az egyik jól keni,a másik meg hülye:

Shiwo
ööö...hát jah

berlinboy6329

berlinboy6329
Nagy szar lett:

robos
Próbáld meg a Shadow/Highlight-tal vagy adjustment layer with mask 😉

Photoshop képeim: http://robos.atw.hu Euro Truck Simulator skin pack by robos: http://robos.atw.hu/eurotruck-simulator.html

berlinboy6329
Hogy lehet az erõs fényeken lágyítani?A brightness/contrasttal próbálkozok,de ha a Brightness-t lejjebb húzom,akkor sötétebb leszz az öreg,de láthatóak rajta az erõs fények.Contrastnál ugyanez.Ha lejjebb veszem csak fakóbb lesz,de az erõs fények így is kivehetõek.Levels-sel sem jobb a helíyzet.5let?

berlinboy6329
Hmmm.Kicsit sárgás,de megnézzük mit érünk vele.Thx!

Majd jelentkezem az eredményekkel.

mondjuk ez ??

++

berlinboy6329
mind1 csak a póz érdekel.

laslandes
legyen rajta sapka? 😄

berlinboy6329
Nem tud vki keríteni nekem egy képet,amin 1 öregember újságot olvas?Nagy felbontásban,és lehetõleg szembõl legyen fényképezve.Elõre is THX!

és azt nem tudjátok véletlenül hogy a mulkori négy kérdésembõl/dolgomból (#595) valamelyiket Illustratorba vagy InDesignba se lehet megcsinálni?

++

jó lett (volna), bocs hogy nem csinálok képet mostanság, leszek majd, NEM ADTAM FEL <#buck>, csak mostanában . .. . .......................

++

berlinboy6329
[email protected]ám nem engedte megcsinálni az animal dress up-ra a képet.Most csak max megmutatom milyen lett volna.Unalmamban megcsináltam gyorsan.(A madzagot ne kritizáljátok,ha Worthre mwnt volna megcsinálom rendesen).

berlinboy6329
Kösz,most éppen az állatöltöztetõsre akarok vmit,még kitalálom.

jó lett, grat a 9edik heyhez

++

Shiwo
én csak 6ot, de kábé 3man kaptak 6 pontot, többet senki, és jóó sokan csak két pontot..

berlinboy6329
thx 😊

laslandes
dobtam rá egy 8-ast 😊

berlinboy6329
Na beküldtem a kimérásra a mókusomat.Perpill 5. vagyok.Remélem ennél lejjebb nem csúszok.Bár még nagyon a szavazás elején vagyunk.Minden éjszaka dõl el. 😊

VRSDM
túléles a csõr, nameg igazán rálóghatna, néhány szõrszál is...

u dont have to listen anybody else but me

berlinboy6329
Bingóóóóóó.Nekem is eszembejutott, csak normális source képet nem találtam.

Kicsikiraly
Hódfarok? 😊 (az tûnik legkönnyebbnek)

DFTBA &#3232;_&#3232;

berlinboy6329
Szerintetek mit tegyek még bele?Szimplán sas elég gagyi.Kellene még vmi......De mi?

Így nagyban mintha bibis lenne a csõre. :/

ok, kösz a válaszokat

++

zsolesz92
4. MONDOM, MAGIC WAND TOOL
opp kisbötü

1. 😞
2. 😞(
3. ezt tudom, csak ha egy grunge-os/destroyos fontot használok, akkor már baromi nagy a kettõküzt (eredetei vs. kijelölt+maskolt) közt a minõségbeli "veszteseég" 😞((
4. ezt is tudom, de ezzel egy fekete vagy fehér dologból sohaéletbe nem varázsolok !!!PONT!!! olyat amit szeretnék (psp-be van olyan hogy "color replacer", itt nincs?) 😞(((?)

++

zsolesz92
😉
tehát
1, nem tudok róla
2, nem lehet
3, Ha szöveggel akarsz kitakarni akkor ctrl+klikk a type toolra, nyitsz a neked kellõ layeren egy layer maskot és kész.(ha fordítva jelölné tehát csak a szöveg maradna meg akkor a mask gomb elõtt egy select inverse kell!)
4, image-adjustments-hue/saturation image adjustments-color balance
VAGY mivel egyszínü, kijelölöd magic wanddal, majd foregruond színnel kitöltöd.

zsolesz92
nem
nem
nem
igen

talán

nekem semmi képet nem hoz be a proxmediarol már vagy 4 napja

lenne pár kérdésem:
1-olyat be lehet (és hol) állitani hogy mondjuk ha ctrl-c-vel másolok, akkor beillesztéskor az aktiv layerre tegye a másolandót, ne nyisson mindig új layert?
2-két mask layert (vagy többet) nem lehet egymás "fölé" tenni?
3-mask layeren nem lehet type-toolt használni? (kitakaráshoz kellene)
4-ha mondjuk van egy sima type-layerem rasteriz-olva, vagy csak egy sima brush van rajta, ami egyszinû (mondjuk red45/green131/blue204), és ezeken utólag akarok sincserét, az eredeti (kék)szint ki akarom cserélni mondjuk r10/g201/b67 zöldre, olyat lehet?

valaki tud vmi okosságot vmelyikre?<#vigyor5>

++

zsolesz92
A bannert valószínüleg eltávolították a proxmediarol, mert nem jeleníti meg...(legalábbis nekem nem)
Vannak uj contestek a fejlécben!
Sajna még nincsen photoshopom, még a régi vinyóról nincsenek lementve a dolgok, de hajrá alkossatok szépeket.

zsolesz92
sziasztok, bocs hogy nem voltam, behalt a vinyóm, ujat kellett szereznem, már itt vagyok

VRSDM
kurvahomályos szegény monszta...

u dont have to listen anybody else but me

Shiwo

7en voltak jók sztem, küklopszos, mozis, csak......... , ...hétvégére remélem lesz vmi jó

++

rooney8
Oké kössz majd megcsinálom, csak most hétfõig nem leszek otthon

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

berlinboy6329
Ez már egész jó...

Megj.:Fogd a kék lényt,egy 5px 50%....3px 65-75%.....1px 80-90% smudge tool,és nagí->kicsi sorrendeben adj neki szõrt,egy kicsit.

rooney8

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

rooney8
Csináltam egyet a Mate A Movie: Stills 2-re:

Shiwo
hasonló jellegü dolgok már annó voltak a photoshop munkák topicban (#5530-as kommenttõl, 73. oldal)

esetleg olvasgass bele, hogy akkor ki hogyan alkotott, hátha segít a felhõsben

zsolesz92
passz, még nm láttam felhõ tutorialt...

berlinboy6329
Lenne 1 kis pronlémám...A layer maskolással....Azt akarom,h istent(Visszábbtekertek és megtudjátok,mirõl van szó)felhõnek akarom "álcázni",de nem megy.Vn nekem egy szép deszaturált istenem,arra akarom az egé azon részét textúrának,mintha szobrot csinálnék(kivág,beilleszt,multiply,opacity le),a fekete ill sötét részei meg el akarm tûntetni.Mivel alapból FF,rá akarom pakolni a képet egy layer maskra,kis contrastot ráadni,,és így a fekete+sötét részek eltûnnének,de nem tom,hogy kell rárakni. 😞