Worth1000 előszoba

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zsolesz92
én is igy vagyok

Shiwo
vagyok, de nincs olyan konteszt, ami megragadott volna..

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

zsolesz92
he, mi van itt? senki nem csinál képet?

zsolesz92
persze
eredeti nem fontos

berlinboy6329
Nem jön be az eredeti.....Nincs regem az sxc-re.

Az enyémet szted nevezzem?

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

zsolesz92
ebbõl

ez lett

berlinboy6329
Elég ha megnézed a képeket.....

Vmi emberit, állatit kell alkotni a Föld kincseibõl...Ember alakú tó,ló a felhõben,arc a vízesésben, ilyenek.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

zsolesz92
else olvastam a kontesztet asse tom mi a lényege xD

berlinboy6329
Csak az a bajahogy ,nem látni,hogy sok köze lenne a contesthez.

zsolesz92
A francba, má miegin kaptam egy csillagocskát 😄
a dream world 2-re.

zsolesz92
jó ez igy

berlinboy6329
Kész,passz.Fogalmam snics hogy tudnm "elfelhõsíteni" Istent.Fogalmam sincs.<#shakehead>

zsolesz92
Az új konteszt lényege, hogy egy választott könyvbõl photoshopolj meg egy jelenetet A SAJÁT ELKÉPZELÉSED SZERINT. Tehát amikor olvastad, akkor bizonyára valahogy el is kézelted. ezt valsóítsd meg.
Ha már film megjelent belõle, nem használhatsz a filmbõl semmilyen képet.

Aquir
így elsõre nem rossz! 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

berlinboy6329
Na itt is van..Kb ez az elképzelés...

Ami változhat:Az alapkép(Túl sok a sötét felhõ),a felhõkép istennel(Homály meg gány is)

V 1.0:

berlinboy6329
A canvas earthre csinálok most 1 képet...Nem sokára jelentkezem az elsõ próbálkozásokkal.Az ötlet az,hogy naplemente....Abba beleteszem azt az õsz csávót a sixtusi képolna tetejérõl(Isten az),a öldbe meg,mint 1 szikla adámot(ádám az?)...Na nem sokára jövök.

robos
113ból csináltam 11et! Ez hol a 3/4e?? Amúgy meg nincs limit.
Jó volt a Tma, csak épp nem volt tiszta a szabály.
Jah, aki most lett az elsõ az pl. 5öt csinált, elõzõ Gender... 9-be meg hatot! Szal ...

Photoshop képeim: http://robos.atw.hu Euro Truck Simulator skin pack by robos: http://robos.atw.hu/eurotruck-simulator.html

Shiwo
sztem legyen fent a banner alatt az aktuális 3-4 worth téma linkkel, oszt mindenki arra tesz be ide képet, amelyikre csak akar..esetleg az is ottlehetne, hogy mikor jár le..

berlinboy6329
Hófehérke?Nem elég véres?

a bicskával meg mivan?Túl fényes?

zsolesz92
háttérben a nõ jól megvan csinálva de mégisinkább hófehérke hatása van mint horroisztikus. meg hát az a bicska a bácsi keziben...

berlinboy6329
Fotorealisztikusabb melyik része?Megpróbálom megcsinálni.

zsolesz92
kicsit lehetne fotorealisztikusabb, amugy fasza

berlinboy6329
Final photora?

zsolesz92
droid: sztem nem 😉

na csináltam egy final photo-t.

droidika
...ez befér a szobor kategóriába?

( ice man...go Kimi go )

berlinboy6329
Mondjuk nem túlzás annyi képet csinálni?Jóhogy nem a képek 3/4-ét te csinálod és te leszel má' mindenhol.

zsolesz92
Megkaptam házigazda jogomat, kösz a modiknak a gyorsaságot.
Akkor meg kéne beszélni párdolgot. Az elkövetkezendõidõkben inkább ugy legyen hogy mindenki amit gondol csinál, vagy mindig teszünk be egyet-kettõt és mindenki azt csinálja? (persze lehet mása is)

robos
Hasonlót érzek most én is wörsz iránt, 11bõl 9et kilõttek nálam is....

Photoshop képeim: http://robos.atw.hu Euro Truck Simulator skin pack by robos: http://robos.atw.hu/eurotruck-simulator.html

Shiwo
fúú...tiszta siker... a TH uccsó lett, a BP-t idõközben mégiscsak kilõtték...bekaphatja a worth

Shiwo
gondolom ahhoz elöbb kéne kreditet venned valódi pénzért

Shiwo
kiteszem 2 napra a lában és 43 úz üzenet...

zsolesz92
elsaõ meg az utolsó jó

berlinboy6329
A szobroson dolgoztam...Visszafele láthatod a végeredményt(piros x helyén).Még a Final photora van pár ötletem:

- 1 nõ v férfi fekszik,hasára PS-sel egy kis belezést varázsolni,a háttérben fexik holtan,az elõtérben 1 gyilkos a macsete lapját felénk fordítva az áldozat rémült arckifejezése tükrözõdik vissza

-Egy kéz nyúlik egy anay,és síró gyereke felé akik,a bejárati ajtó elõtt állnak,és a kéz 1 férfié,aki egy égõ házban van

-Nõi lábak+1 kis derék+2kéz látszik,ahogy a síró gyerek után nyúl(a gyerek is felé),miközben lezuhan a hegyoldalról.

-Egy vérben ázó nadrág+hozzátartozó férfi lábcsonk+1 másik szétharapott láb,és pár agresszív kutya támad az emberre,és a vér ésmocsok által zennyezett lencsén keresztül utolsó képét készíti az áldozat.

Na milyenek?Az a baj,kerestem mindent mindenhogy,de rendes forrást nem találtam. 😞

zsolesz92
Nincs semmi kedvemhez való téma :S
MOst dolgozik valaki valamin?

zsolesz92
Látom már a jobb alsó sarkot is...

zsolesz92
Tõlem lehetsz, ugysem én döntök, de akkor folyamatosan pakolgasd a worth konteszteket

el

Final Photora (még vmi régi Leslie Nielsen-movieba volt vmi ilyen poén hogy "Stevie Wonder a volánnál" vagy valami hasonló,még hátul a lófarok szar, meg a fejére se ártana vmi "realisztikussá tevõ" valami)

source

++

VRSDM
én legyek szerintem a házigazda, jobban értek a ps-hez mint te, már topikom is volt. egy éve vagy mióta ottvagyok már. régebb óta vagyok sg-n is, többen is ismernek... ne te legyél hanem én. mitszóltol?

najo.csak.viccoltam.

u dont have to listen anybody else but me

berlinboy6329
Nah, végülis ez lett belõle.Már módosítottam is:

Felõlem lehetsz.

zsolesz92
Tulhaladtuk az 500 hsz-t, elfogadjátok hogy házigazda legyek? Ha nem akkor monnyátok, és választunk valakit.

zsolesz92
na megkaptam a levelemet hogy kaptam csillagot, csak emailben jött én aszittem priviben küldik

rooney8
Jó, csak én nem tok angolul, németet tanulok

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

rooney8
hupsz
itt van!

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

rooney8
Egy kicsit alakítgattam rajta (a füstöt nem tudtam jobban megcsinálni)

berlinboy6329
Hmmm,találtam egy kis problémát......Nézzétek meg a frisen linkelt,és a legutóbb képként beszúrt buddhistát...Melyik a jobb?Mert a képként beszúrt,sokkal jobban látható,nem olyan sötét,mint a frissen linkelt.

berlinboy6329
Rooney:Itt találsz.Van pár....1000

no,ezt gondoltam végsõ képnek....Máscsak az a kérdés,hogy illik-e hozzá a trón?Lejjebb van linkelve trón nélkül is.Megmondjátok,ha nem kell,akkor javítom,ha kell,akkor biszont módosítom a képet a Worth-ön,mert már beküldtem.

rooney8
Hát azt nem tudom hány emberrel, de pont vele történt ez xD
És azért nem engedi ki a kerekeket mert elromlott a kapcsoló vagy kar vagy mittomén mi.
Füst tutorialt most keresek, de nem naon találok

berlinboy6329
Mondjuk,csak azért gondoltam,hogy úgy maradjon,ert leht hogy nem többszínû a szobor,de a fények csak világosítják néhány helyen.

berlinboy6329
Ok!Meglesz!

ezt! kösz
bboy: egyre jobb!<#eljen> még a kezeit meg a gallér fehér csikját,meg fogát sötítétsd vissza (vhogy), mert én még nem láttam többszínú szobrot...

++