832
-
JackMeadow #712 ou shit téleg lemaratt az árnyék, kivi vok te hovátennéd a szemét! -
#711 annyira nem jön be.
a szem rossz helyen van érzésem szerint, a láb ahogy a cpiőfüzőn van, árnyékot kéne vessen rá, meg a földre is -
#710 erre probáltam én is, de nem jött össze semmi... a példa képet meg nem akartam lenyulni -
JackMeadow #709 worthe megy o is -
JackMeadow #708 Javitottam:
http://images.netbag.hu/20071111/11253475718.jpeg -
JackMeadow #707 KÖszöngetem a véleményeket, majd javitom őket, idaig 6/46 vagyok vele :) ami sztem elég jo :) -
#706 xD, lol lett -
#705 a rum2D-s nincs rajta a kéznek magas feather-es árnyéka, a szivar színe nem passzol a kép többi tónusához se a környezet fókuszához, ágyugolyók, kalózkellékek szintén élesebbek a kelletténél.
ezenkívül jó a koncepció. javítsd és jobb lesz sokkal. -
braaa #704 hát e baromi jó, igen profi lett! megyek nyomok rá egy 10est -
#703 ...meg is kaptad érte a magadét...a hátsó lábával való szivarozás jön be rajta a legjobban
...szerk.:(egyetértek vrsdm hozzászólásával) -
JackMeadow #702 Worthre leszedtem -
#701 De bizony.Feliratokat nem szeretik. -
#700 jmw felirat miatt nem fogják visszadobni? -
JackMeadow #699 Én ezzel nyomulok -
JackMeadow #698 Wlég sok hiba, és pontatlanság van rajta. -
#697 Itt 1 a Critter pirates-re,de isten ments h beküldjem,mert nem érzem advancednek a képet :S
-
#696 hát kösz :P
Remélem nem a méretére gondoltál xD -
#695 Rég irtam ide is de ez rohadt nagy!!!!! -
#694 xD valami ágyu akart lenni xD -
braaa #693 ez olyan mintha egy falon lévő bogaras képen rajta lenne egy kabát-patent :)
de annak baromi élethű amúgy :)) -
#692 a feje vmi star warsos lényre hasonlít :D -
#691 Van egy fantasy-s contest megint a worthön most bogarakkal kell vmit asszem, legalábbis én azzal csináltam és annyia szutyok és poén lett h inkább csak ide teszem xD
-
braaa #690 hétvégén vagy jövő 7en megjavítgatom az enyémet, de csinálhat más is aztán a jók mehetnek rotációban...ugyis te vagy itt a BOSS -
#689 Na ez csak ideiglenes, mert elég gáz :D -
#688 Nem bannernak szántam ;) -
braaa #687 aszittem te törölted a régit a mer nemtetszettt....
akkor majd a régimnek valamikor kicsit még nekiugrok, aztán majd linkelem az update-verziót... (addig mehet a tied, de mintha kicsit nagy lenne... ) -
#686 azért tértem el a harry pottertől meg a többitől mert irja hogy új helyszínek új szereplők.
na jó nem ezt irja, de irja h pl ne legyen benne Mordon meg a Roxfort, hanem saját helyek. És sztem nem ggáz ha uj emberből csinálom. sajnos talárt nem találtam rá -
#685 Hát izé, nincs ötletem hogy milyen legyen, de ha csináltok, vagy adtok linket a régihez....
Azért veszett el, mert abban az időben szart be a proxnet.
ezt csináltam régebben poénbol -
braaa #684 ZSOLEEEEEEEESZ!!
VALAMI BANNERT LÉCCI!!!!!!!!
KÖSZIKE. -
braaa #683 megnéztem a régebbi Wizard-os contest-okat, ott a ilyen harry potteres/gandalfos/kaszásos vonal van, szóval nem érteni hogy mért pont golfos, hétköznapi ruhás ember...
de a kivitelezés jó -
#682 vélemény???
ide lesz.
Source 1
Source 2
Source 3
-
braaa #681 erre a "It's Funny Until Someone Gets Hurt 2"re keresgéltem suorce-ot, meg kezdtem el boltolni, de témán kivülre esett a végeredmény kép, ugyhogy betettem a photoshop phéntekes topikba >> check it -
#680 motion -
braaa #679 ez az emberen sima blur vagy motion blur? még az vhogy fura -
#678 alakul -
#677 javítani próbálva :P -
#676 mondjuk én az emberre rányomtam volna 1 kis motion blur-t.. nem tom te tettél-e, annyira nem láccik...igaz, akkor az is "homályosabb" lenne -
braaa #675 de jó -
braaa #674 IDE?
a blur nekem is fura, túl hirtelen az átmenet a blur és a nemblur közt (má nekem is kéne vmit csinálnom, most a Miscast 2ön is töröm a fejem, de ez is jó téma) -
#673 probáltam emberre fókuszálni, helkiopteren is van sok blur, de hát nem egyszerü kivágni, és ha sokat blurozol még csunyább lesz