Worth1000 előszoba
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
++
++
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
++
a blur nekem is fura, túl hirtelen az átmenet a blur és a nemblur közt (má nekem is kéne vmit csinálnom, most a Miscast 2ön is töröm a fejem, de ez is jó téma)
++
(ja, meg egy kis életet ide!!!!)
++

++
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
(most csináltam ilyet elöször meg sok aprólékos szart kel csinálni, szóval nem olyan egyszerû)
source
vélemény?
++
++
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
javitott baseballos
(bazz, de ha belövöm a nyakához a fej adjustmentjét akkor a kezéhez nem illik, ha meg a kezéhez igazítom akkor meg a nyakához nem illik a fej...😊 )
pittes meg alapból nemteccik
++
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
pitt/jolie-s (a sapka elég furán áll braden, ezt nem biztos hogy beküldöm, mer elég gagyi)
baseballos dempsey-s (+adjustment, meg kisebb fejméret, ezt küldöm) mien?
++
++
A másikon meg sötét. 😊Mondjuk Joli nem rossz,de br(e)adrõl másik source nem ártana,mert picit furák a fényhatások rajta.
(pitt az elég gagyi lett, szar volt a source)

++
++
++
1, 100c(sponsor:50c)
2,50c(sponsor 25c)
3.25c(sponsor 12c)?
valami olyasmi van hogy felezitek a nyert kreditet vagy mi...
++
A Bald Celebrities 2-n sikerült elhoznom a bronzérmet.... <#circling>#circling>
Vki sponzorálta a képem. Errõl tud vki infot, h ez mit is jelent pontosan?
Photoshop képeim: http://robos.atw.hu Euro Truck Simulator skin pack by robos: http://robos.atw.hu/eurotruck-simulator.html

shiwo: üveg felül fejénél fehérség az erdedetin is rajta van, nem én hibáztam, "keress róla jelenetet": ja kéne, csak nics idõm, nem fejezi be/folytatja/véglegesíti/csinálja meg jóra valaki? örülnék neki, aztán kiirom a kép alá a kreditlistára...<#wave>#wave>
++