832
-
#792 És egyébként én is tudok szponzorálni?
mikor kell? amikor már lehet szavazni, vagy még előtte, amikor nem lehet megnézni a képeket? -
#791 ja nem
Sponsorships will be back soon!) -
#790 de most vmi olyat láttam hogy sponsor, coming soon vagy mi a halál, én ugy vettem le hogy jelen pillanatban nem lehet sponzorálni -
#789 viszont ha valaki bekerül az első 3 helyezetbe, arra felfigyelnek a támogatók (mint Braaa-ra), s legközelebb esélyesen szponzorálnak -
#788 ja most látom,
advanced photoshop
Cost: 10 credits
JackPot: 110 credits
Skill: Hard
Started:12/26/2007
Ended:12/29/2007
szal akkor valahol it KÉNE fizetni, sajna csak 6 kreditem van -
#787 Na, 3. lett a halas képem, sajna csak egy csillagot kaptam, de nem értewm hol kell befizetni kép nevezésnél a kreditet? egyáltalán mennyibe kerül?
nem baj, a csillag megvan :D -
#786 igazábol tegnap lezajlott minden karácsonyi dolog, mindenkit körüljártunk, aztán csak unatkozok, ps-ezek, TV-zek, gépezek -
braaa #785 tudom, olvastam...de karácsonykor meg mér "bolt"olsz?
a legtutibb ugy lenne a liquifyvel behajtanád az ormány végéd cseppekkel u.olyan szögbe mint a másik zuhanyt...sztem jobb ez...jövő évbe meg én is megpróbálok aktívan visszatérni a worth-re...ez olyan újévi fogadalom vagy mi...:)...aztán vagy betartom vagyse... -
#784 jobbra nem tudtam megcsinálni.
jobb lett, vagy maradjon az előző?
vízzel -
#783 ja és köszi -
#782 ja, már máshol is ajánlották, akkor mindjárt meg is csinálom -
braaa #781 én meg inkább ide irogatok...
a jobboldali vizcseppeket(vagy más képről) klónozd át az ormány elé aztán ez is tuti top5ös lesz. szóval jó nagyon. -
#780 azért rakom be a másik topikba is mert ezt jóval kevesebben nézik.
hogyan rejts el egy elefántot, témára megy. vélemény?
braaa, köszi, 4. vagyok a halassal eddig
-
braaa #779 teccik, jó lett!
(a macskás nem annyira...) -
#778 Itt egy újabb képem, ami ide megy
-
#777 Halihó. huh de régen csináltam worthre képet :S
Most próbáltam egyet, több-kevesebb sikerrel.
Vélemény?
SourceIde lesz
-
braaa #776 ez a balra igazított új valami csak nekem húzza az agyam? ennek mi értelme hogy a képeryő fele full üres? (de amugy jobb az új szájt,jóval, csak ez a balrazárt hülyeség nelenne...) -
#775 ja, nem jó...Head to Head contest :( -
#774 fúúúú...dnd-s contest..még van 12 óra..gyorsan kéne valamit alkotnom :P -
#773 Hűűű, micsoda szép, újwebszájtja lett a wörsznek....
Gondolom már mki látta... -
JackMeadow #772 minek az url? ilyen késon mar nem esik le:) -
#771 ...a másik fórumon valaki a gyerkőc színét, én a csaj színét változtatnám mert eléggé elütnek egymástól...úgy is kajálják a képeid küld így
(az "URL BESZÚRÁSA" gombot megtalálhatnád már!) -
JackMeadow #770 Suoer size re megy -
JackMeadow #769 hűvaze, ne worth másolat:) kicsit sem -
#768 ...úgy van, és nem is a Worth 1000!
www.freakingnews.com (lehet ide is alkotni, babérokat aratni ) -
#767 simén lehetnek, nem az sg a vikág közepe... -
braaa #766 ja...emlékszem még az előszoba topik elött hogy le lettem oltva mikor a PS munkákba állítólag agyonhype-oltam a worth-osoket... aztán már nálam is befigyel egy advanced első hely......meg arra is kiváncs i lennék az itteni 5-6-7-8 "előszobás" arcon kívül még lehetnek e ott magyarok?!??? -
#765 nekem xD -
JackMeadow #764 Jé télleg, elso ranezesre kinek esik le:)
nem szmoritasz el... -
#763 El kell, h szomorítsalak, mert nem volt semmiféle ruha ctrl+c +v....
Ez két külön kép volt, csak össze lett rakva egy képpé, ennyi...
Nézd csak meg pl. a szoknyarész gyűrődését, teljesen más mind2ön -
JackMeadow #762 pedig elég feltünöen ctrl-c ctrl-v lett a ruhája -
#761 ...gratulálok! ("öjöm ét bodottág" látni, hogy innen is szép eredményeket lehet elérni, ez persze vonetkozik mindenkire aki bekerül a jobbak közé ) -
#760 #758, #759: köszi srácok....
"Barátod a google".... Tehát search: celebrity gallery és csak úgy ontja magából a linkeket és lehet mazsolázni közülük...
Pl.: itt is van, vagy innen is ki lehet indulni, ill. itt is van rengeteg kép...
Szal, aki keres talál... -
#759 és most medált is kapott... GRATTA -
braaa #758 hééééé, robos, te meg csak ne sunnyogjál! :)
grat oda is, de honnan a fenéből tudsz ilyen jó sourcokat szerezni? -
#757 aha.
pont tegnap csináltam meg énis -
#756 Hmm ezt lehet ki kéne próbálni!
Egy külön fájlba ki tudja exportálni a könyvjelzőket? -
#755 detto -
#754 ...én Mozillát használok ahol a "Könyvjelzők kezelése" közt van exportálási lehetőség, amit idönként alkalmazok. Win.reinstal után inportálom azt a pár bájt-os fájlt és megmarad az összes könyvjelzőm! -
#753 De komolyan kérdezem mert volt egy kilkó linkem csak a fránya windóz nem örökéletű és eltüntek a kedvenceim! És bíztam benne hogy itt majd újra megkapom a linkeket :P
De különbenés is dev-en kerestem először de nem találtam nekem megfelelőt!