832
-
#752 a flickr-nek én is rendszeres látogatója vagyok, meg a deviantnak is... -
braaa #751 én is sokszor megszenvedek mire találok a googlén egy normális kékpet, de én semmi sxc-t,morguefile-ot, deviantart-ot nem szoktam nagyon használni.
nálam fura módon a "févörit-szájt" az a flickr.com. nem erre való egyáltalán, de néha nagyobb kincseket találni ott mint bármi sxc,morgue,mayang-on.... -
#750 ...ezt nem kérdezted komolyan? / aki egy több mint 45 millió képes oldalon regisztrált felhasználó az nem kérdez ilyet/ Deviantart kezdőlap lenyitod a kategória fület, ott van a "resources" - "stock images" opció /+ még sok minden...Wort 1000. com -on bal alul van egy pár link -
#749 Hi!
Stock fotókat honnan szoktatok szerezni?
Mert amiket találtam azok mind fizetősek!
Google meg nem ad ki jó képeket. -
braaa #748 kösz a leírást, egyszer én is megpróbálom
jack:kösz. ha szponzoráltak és első háromba kerülsz kapsz trófeát (arany,ezüst,bronz), ha meg nem, úgy jársz mint én --> -
JackMeadow #747 Aegyik képemet nekem is szponzorálták. De fingom nincs mire jó. Valaki el tudja mondani? Grat Bra! lég jo teljesitemeny vazz! -
#746 ...nagyjából úgy ahogy zsolesz leírta. /blur+brush+hullám torzítás+ez+az/
...tutorial nélkül, gyorsan, saját szórakoztatásra -
#745 bocs a flame-ér...
itt van
csak képeket néztem de elég bonyolultnask tünik -
#744 a füstnek eléggé brush feelingje van -
#743 Szerintem elkente a fehér blurozott layert. bár lehet h nem lenne ilyen szép, ha ugy csinálod.
Grat! -
braaa #742 ilyet hogy lehet csinálni? hogy füstfből alakot kihozni? -
...ide készült! -
#740 ha magadat szponzoráltad, akkor 100 :) -
braaa #739 felesbe, aki szponzorált 50, meg neked is 50 -
braaa #738 nemcsaltam soha... ahhoz kellett csalnom hogy uj néven beengedjenek mert a régi nevem nemtetszett...szóval nemvolt egyszerü a második regisztrálásom (braskKa), aszitték csalni akarok, pedig csak a szaros nevem akartam megváltoztatni...
(de azért cheatereknek: de ha csalni akarsz akkor egy ip-cim váltást, regCleaner Privacy Eraser mindénképp futass) -
#737 ha megnyered, és szponzoráltak, akkor 100, úgy tudom... -
#736 Lehet ip alapján kiszúrják, és kitiltanak...
Ezzel azért vigyázz! -
braaa #735 ja, de 1 advanced contest is 10 kredit, szóval az alamizsna :)...lehet a másik worth regemről kellett volna szponzorálnom...
robos: kösz szépen! -
#734 most jövök a wörszről és mit látok?!
grt braaa, 1.,3.ik hely a tied?!
Csak így tovább! -
#733 van aki megteheti magának..amúgy friss reg-gel is kapsz 10 kreditet..meg tán így is kapsz vmennyit, bár nem biztos..viszont most lehet felfigyeltek rád, és kövnek már lehet vki állja a szponzorálásod.. -
braaa #732 aztabüdösfaszomöccsejókurvaannnnnnyát!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ezt nem is tudtam, hogy csak $os nyerhet, de ki az a hülye a pénzért kreditet vesz a worthon??? jó mondjuk szponzorálhatták is volna...na mindegy...azért ez első hely meg a harmadik az enyém. überkirály vagyok.ENNYI. :)
amugy kösz...(a grat-okat is meg a véleményeket is) -
#731 gratta Braaa.. lehet legközelebb már vki szponzorálni fog :) -
#730 ...gratula a jó helyezésekért! (nem "szponzoráltad" ezért nem kaptál serlegeket?...így jártál ) -
#729 áá 2es nagyon loál :D ezen tényleg nevettem :) még a bírák arca is tökre oda illik :) -
#728 Ezek igen teccettek, és még most is teccenek :P -
#727 ...fa*zák! / tartalmilag az első hibádzik,
nem láttam kosárba fejelés sportot, de ezen röhögtem a legjobban...kontraszt, szín problémák / -
braaa #726 jó lett! (én Jennifer Lopeznek néztem a haj miatt)
a korábbi phéntekes képeim mennek a Hybrid Sports 4-re
ez
megez
megezis
-
#725 ...néztem, a pisztolyos is jó helyezést ért el ...ez + qrva jó lett! -
...source
...ide készült -
JackMeadow #723 You are what you eat contest:
Sourcek:http://images.netbag.hu/20071119/22513367386.jpeg -
JackMeadow #722 vajon mi lehetett a source -
JackMeadow #721 ja akijelölgeted aztan valamilyen anttunest kel ravarazsolni, a fehérnél nehezebb volt vminvel nem is tudom h csnaltam -
braaa #720 ja és az a WC-lehúzó kallantyú mit keres a tetején? :) -
braaa #719 szórsz?szórsz??szórsz???
de amúgy jó, ezt egyébként ugy kell csinálni hogy a különböző szinű kijelölésenként ráraksz egy másik szint Multiplyple? -
JackMeadow #718 Bérakom idé is: Pimp my everyting 2 -
JackMeadow #717 nem mentettem le oket de majd igyekszem viszkeresni -
braaa #716 jó!!
(de légyszi legközelebb linkeld a sourcokat, köszz) -
#715 nagyon jó lett! -
JackMeadow #714 nem tom én ott pont jonak találom, a szárán nagyun hátul van megolyan semmilyen ott -
#713 talán nem is tenném rá. te nem érzed ugy hogy rossz helyen van? esetleg a cipő szárára? vagy az meg hátul van? elképzelésem sincs