Worth1000 előszoba

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

aztabüdösfaszomöccsejókurvaannnnnnyát!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ezt nem is tudtam, hogy csak $os nyerhet, de ki az a hülye a pénzért kreditet vesz a worthon??? jó mondjuk szponzorálhatták is volna...na mindegy...azért ez elsõ hely meg a harmadik az enyém. überkirály vagyok.ENNYI. 😊
amugy kösz...(a grat-okat is meg a véleményeket is)

++

Shiwo
gratta Braaa.. lehet legközelebb már vki szponzorálni fog 😊

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

droidika
...gratula a jó helyezésekért! (nem "szponzoráltad" ezért nem kaptál serlegeket?...így jártál <#vigyor1> )

Rockynhooo
áá 2es nagyon loál 😄 ezen tényleg nevettem 😊 még a bírák arca is tökre oda illik 😊

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

zsolesz92
Ezek igen teccettek, és még most is teccenek 😛

droidika
...fa*zák! / tartalmilag az elsõ hibádzik,
nem láttam kosárba fejelés sportot, de ezen röhögtem a legjobban...kontraszt, szín problémák / <#vigyor1>

jó lett! (én Jennifer Lopeznek néztem a haj miatt)
a korábbi phéntekes képeim mennek a Hybrid Sports 4-re
ez

megez

megezis

++

droidika
...néztem, a pisztolyos is jó helyezést ért el <#eljen>...ez + qrva jó lett!

droidika
You are what you eat contest:

Sourcek:http://images.netbag.hu/20071119/22513367386.jpeg

\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)

vajon mi lehetett a source

\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)

ja akijelölgeted aztan valamilyen anttunest kel ravarazsolni, a fehérnél nehezebb volt vminvel nem is tudom h csnaltam

ja és az a WC-lehúzó kallantyú mit keres a tetején? <#confused> 😊

++

szórsz?szórsz??szórsz???
de amúgy jó, ezt egyébként ugy kell csinálni hogy a különbözõ szinû kijelölésenként ráraksz egy másik szint Multiplyple?

++

Bérakom idé is: Pimp my everyting 2

nem mentettem le oket de majd igyekszem viszkeresni

jó!!
(de légyszi legközelebb linkeld a sourcokat, köszz)

++

laslandes
nagyon jó lett! <#eljen>

nem tom én ott pont jonak találom, a szárán nagyun hátul van megolyan semmilyen ott

zsolesz92
talán nem is tenném rá. te nem érzed ugy hogy rossz helyen van? esetleg a cipõ szárára? vagy az meg hátul van? elképzelésem sincs

ou shit téleg lemaratt az árnyék, kivi vok te hovátennéd a szemét!

zsolesz92
annyira nem jön be.
a szem rossz helyen van érzésem szerint, a láb ahogy a cpiõfüzõn van, árnyékot kéne vessen rá, meg a földre is

zsolesz92
erre probáltam én is, de nem jött össze semmi... a példa képet meg nem akartam lenyulni

worthe megy o is

Javitottam:

http://images.netbag.hu/20071111/11253475718.jpeg

KÖszöngetem a véleményeket, majd javitom õket, idaig 6/46 vagyok vele 😊 ami sztem elég jo 😊

zsolesz92
xD, lol lett

VRSDM
a rum2D-s nincs rajta a kéznek magas feather-es árnyéka, a szivar színe nem passzol a kép többi tónusához se a környezet fókuszához, ágyugolyók, kalózkellékek szintén élesebbek a kelletténél.

ezenkívül jó a koncepció. javítsd és jobb lesz sokkal.

u dont have to listen anybody else but me

hát e baromi jó, igen profi lett! <#worship> megyek nyomok rá egy 10est

++

droidika
<#eljen>...meg is kaptad érte a magadét...a hátsó lábával való szivarozás jön be rajta a legjobban <#zavart1>

...szerk.😞egyetértek vrsdm hozzászólásával)

Worthre leszedtem <#alien>

berlinboy6329
De bizony.Feliratokat nem szeretik.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

laslandes
jmw felirat miatt nem fogják visszadobni?

Én ezzel nyomulok

Wlég sok hiba, és pontatlanság van rajta.

berlinboy6329
Itt 1 a Critter pirates-re,de isten ments h beküldjem,mert nem érzem advancednek a képet :S

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

zsolesz92
hát kösz 😛
Remélem nem a méretére gondoltál xD

Czdano
Rég irtam ide is de ez rohadt nagy!!!!!

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

zsolesz92
xD valami ágyu akart lenni xD

ez olyan mintha egy falon lévõ bogaras képen rajta lenne egy kabát-patent 😊
de annak baromi élethû amúgy 😊)

++

zsolesz92
a feje vmi star warsos lényre hasonlít 😄

zsolesz92
Van egy fantasy-s contest megint a worthön most bogarakkal kell vmit asszem, legalábbis én azzal csináltam és annyia szutyok és poén lett h inkább csak ide teszem xD

hétvégén vagy jövõ 7en megjavítgatom az enyémet, de csinálhat más is aztán a jók mehetnek rotációban...ugyis te vagy itt a BOSS

++

zsolesz92
Na ez csak ideiglenes, mert elég gáz 😄

zsolesz92
Nem bannernak szántam 😉

aszittem te törölted a régit a mer nemtetszettt....<#buck><#phone>

akkor majd a régimnek valamikor kicsit még nekiugrok, aztán majd linkelem az update-verziót...<#email> (addig mehet a tied, de mintha kicsit nagy lenne...<#circling> )

++

zsolesz92
azért tértem el a harry pottertõl meg a többitõl mert irja hogy új helyszínek új szereplõk.
na jó nem ezt irja, de irja h pl ne legyen benne Mordon meg a Roxfort, hanem saját helyek. És sztem nem ggáz ha uj emberbõl csinálom. sajnos talárt nem találtam rá

zsolesz92
Hát izé, nincs ötletem hogy milyen legyen, de ha csináltok, vagy adtok linket a régihez....
Azért veszett el, mert abban az idõben szart be a proxnet.

ezt csináltam régebben poénbol

ZSOLEEEEEEEESZ!!

VALAMI BANNERT LÉCCI!!!!!!!!

KÖSZIKE.

++

megnéztem a régebbi Wizard-os contest-okat, ott a ilyen harry potteres/gandalfos/kaszásos vonal van, szóval nem érteni hogy mért pont golfos, hétköznapi ruhás ember...
de a kivitelezés jó

++